Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Тoни

Препоръчан отговор

Слави Трифонов обяви свой политически проект. В отворено писмо той обещава, че ще намери тези българи, които да заместят сегашната политическа класа. 

В текста му се казва още, че българите ще решат дали новите претенденти за власт са достойни да заменят настоящите политици.  

По сходен начин през 2001 г. Симеон Саксккобурготски обяви влизането си в политиката на 6 април и уточни, че който иска, ще има възможност да гласува за него. 

Писмото на водещия гласи: 

Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са постоянни. За съжаление бих казал – ежедневни.

Тъжна, тъжна, тъжна работа.

Постоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност, от страна на политическата класа са основателен повод, а пък има три милиона и половина основателни причини, да заявя следното: Референдумът продължава и това продължение неминуемо ще доведе до отвоюване от страна на народа на гражданските му права.
Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници. Но това не означава, че няма такива българи. И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа.

Защото няма такава държава, но има такъв народ.

Редактирано от иноТ (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

мисля си ако е вярно да отида на един кастинг за депутат от неговата партия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще следя с интерес развитието на нещата. Знаеш, че когато шумно се заражда нещо, то идва, за да изхвърли старото и вече непотребно. Дали Борисов ще се даде лесно и ще пусне кокала - ще видим.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Действията на Слави ще помогнат на Борисов, който струва ми се за пореден път се готви да избяга от отговорност, подавайки оставката на правителството, за да може отново да се завърне на бял кон.

Може и да греша.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Yvan Sergeev написа:

Аз съм навит за евродепутат, че са ми близо и Брюксел и Страсбург.
Слави който ми е ужасно противен в неговото шоу, може да се свърже с мен да се разберем.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Слави често се употребява като предпазен клапан при опасно нарастване на напрежението застрашаващо господарството на кръга от хора които управляват държавата. Не говоря конкретно за правителството на Борисов а за всички досегашни такива които обслужват интересите на едни и същи хора. Така че новия проект ме радва не защото очаквам че ще оправи нещо - напротив целта му е да запази статуквото - а затова че хората на реалната власт се чувстват застрашени и принудени да скалъпят поредния "спасител" който да залъже народа за кой ли пореден път.Не зная дали ще успее Славчо защото доста хора вече са наясно що за личност е и няма да му се вържат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз си мисля че по скоро иска дългосрочно топло местенце... Видя как се опаричи с наивно "шоу" Роската Петров, видя капутБарек с наркопласьора побойник Бисер Петното,   как все още им  минават номерата, видя как непримирими врагове се обединяват заради баницата като Сидероуглу и Валери Скатов, и дори свян нямат .Даже напротив....

Та .. предполагам се е подготвил със серозни социологически проучвания / от тези които не са за широка публика/ и е преценил момента за един пореден "нов" проект, който да му  осигури влизане в парламента, а  защо не и още по топличкото евродепутатско място .

Щом сулю и пулю влязоха там , щом и да си политическа п...ка минава без последствия, защо не ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, miro20 написа:

Роската Петров, видя капутБарек с наркопласьора побойник Бисер Петното,   как все още им  минават номерата, видя как непримирими врагове се обединяват заради баницата като Сидероуглу и Валери Скатов, и дори свян нямат .

:D Такива думички само трол може да дращи! Що пропусна Пинокио и компания? Всички си има народни прякори ама твоето си е промивка отвсякъде.

По-темата бая народ ще се излъжа да го подкрепят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нямам нищо против всякакви епитети на политици. Говори и за пинокиота, и за г-жа Лъжа, и за който искаш. Само пристрастни пропагандни тролове се засягат на такива епитети.

Ти  от тях ли си ? :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, nikssi написа:

:D Такива думички само трол може да дращи! Що пропусна Пинокио и компания? Всички си има народни прякори ама твоето си е промивка отвсякъде.

Tози "проект" ще доубие умрелите десни. Влез му в положението на човека.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, miro20 написа:

Само пристрастни пропагандни тролове се засягат на такива епитети.

Не,  само тролове ползват подобни епитети и нормалните хора се дразнят от подобна простащина! 

преди 35 минути, иноТ написа:

Влез му в положението на човека.

С простащината няма как да се примиря.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, Белгиеца написа:

Аз съм навит за евродепутат, че са ми близо и Брюксел и Страсбург.
Слави който ми е ужасно противен в неговото шоу, може да се свърже с мен да се разберем.

добра идея,а такива неща ще ти трябват ли?-

640_bc1a6994e94d3f823debc3643bd16ac4.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, nikssi написа:

Не,  само тролове ползват подобни епитети и нормалните хора се дразнят от подобна простащина! 

С простащината няма как да се примиря.

Не. Нормалните безпристрастни хора не се дразнят. Обикновенно дори се забавляват с такива "епитети". 

Само пропагандните тролове и гамени се дразнят , сякаш някой си политик им е "бащица" , "Цар", "бог" .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, M.Николов написа:

Това наистина е забавно... ако са намерили касетофон (!) с тиксо залепен, то определено е някой от БСП. Само при тях има такива антиквариати

:lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

Слави Трифонов обяви свой политически проект. В отворено писмо той обещава, че ще намери тези българи, които да заместят сегашната политическа класа. 

Давай, Славчо! Това вече е друго нещо!

И да ги финансираш с половин стотинка, както настояваш. :)

Цитат

И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша.

Аха, ще внесеш от "качествения материал".

Цитат

Аз ще се излъжа, но първо ще ги препитаме и опитаме. Да не се надява на златния парашут.

на 17.09.2017 г. в 0:06, Yvan Sergeev написа:

Ще стане, само да не се издадеш какво мислиш за референдума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Melmak ® написа:

Аз ще се излъжа.

Недей.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Слави Трифонов обяви кастинг за политици

Цитат

Водещият на телевизионно предаване и инициатор на референдума за промяна в избирателната система Слави Трифонов обяви имейл, на който българските граждани в страната и чужбина могат да разкажат за себе си, ако искат да заменят политическата класа в България.

"Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се", призовава Трифонов. "Изпратете ни подробна информация за себе си и контакт за обратна връзка на имейл: [email protected]", обръща се той към българите в писмо до медиите.

"Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни. Ако искате да бъде така, ако наистина искате - сега е моментът", пише още в писмото на Трифонов.

В средата на септември стана известно, че Трифонов ще търси "талантливи, квалифицирани и морални българи", които могат да управляват страната. Малко след изпращането на прессъобщението водещият публикува в профила си в "Туитър" лаконично предупреждение: "Ваканцията свърши. Започвайте да се притеснявате."

Профилът му в микроблог мрежата бе току-що създаден и това бе първата му публикация.

И това доживяхме!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За да разбираме какво се случва по света и у нас......има и за Слави и не само ! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?
През всичките тези години задавах въпроса “Защо не се включиш в политиката?” на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах. И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ – “Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия”. Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор.
Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни.
Ако искате да бъде така, ако наистина искате - сега е моментът. Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се.
Изпратете ни подробна информация за себе си и контакт за обратна връзка на имейл: [email protected]
В крайна сметка думата „република“ идва от “res publica” и означава “общи дела”.
Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...