Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Тoни

Препоръчан отговор

на 17.09.2017 г. в 7:45, baikolio95 написа:

Че остана ли още за крадене...?!

Остана. Всеки ден виждам, как се заграбва...

преди 2 часа, иноТ написа:

В крайна сметка думата „република“ идва от “res publica” и означава “общи дела”.

Аха. То така на руски...после защо Путин това и защо Путин онова...Пак сме изяли буквите. Или откраднали, хаха. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 6 часа, lsmurf написа:

Не разбрах на сериозно ли го вземаш или ти се вижда забавно . Аз не мога да го видя като нито едно от двете.

Toчно благодарение на такива като теб ще стане сериозно. Блей сега в пространството и си викай, че няма да го бъде.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, M.Николов написа:

17634748_1929298140690867_8777912466895138628_n.jpg

Прекрасна мисъл. Защо ли обаче не осъзаваш към кого е насочена ?

Да, знам.. ти никога няма да се видиш в този таргет...

:)

Както и блондинките които се скъсват да цитират прекрасни статуси и мисли на философи във ФБ и др...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Най- невероятното в тази тема е, че все още няма нито един коментар на kalansuv ! - ако продължава да се бави това момче, ще го докладвам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, иноТ написа:

Toчно благодарение на такива като теб ще стане сериозно. Блей сега в пространството и си викай, че няма да го бъде.

Отново не си ме разбрал или просто ти изнася да не си разбрал. Казах че няма как да взема на сериозно формация създадена от "лидер" като Слави , а пък не са ми забавни нещата които говори защото може и наистина да създадат такава формация . Което всъщност си е по скоро практика а не някакво изключение в България. Само че създаването на такава партия , по този начин и от тези хора , няма да доведе до нищо добро за България. Ако не броим шанса още хора да забогатеят от политика като по този начин ще се повдигне средния доход на населението . Нали така ? :lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От хиляди години  е известно - власт = армия , пари и религия (идеология) . Кое от тях владее Слави ? Или него го владеят....? :)

...Винаги е било интересно как невежите са склонни да мислят на обратно......измисляйки си и вярвайки на измислиците си , вместо да се огледат наоколо си какво става....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Чиче, понеже си философ ще ти отговоря- Вяра(доверие), може да го припишеш към групата на идеологията.

на 26.09.2017 г. в 0:28, miro20 написа:

Прекрасна мисъл. Защо ли обаче не осъзаваш към кого е насочена ?

Да, знам.. ти никога няма да се видиш в този таргет...

Както и блондинките които се скъсват да цитират прекрасни статуси и мисли на философи във ФБ и др...

Мирко, понеже гледам се опитваш да се правиш на интересен за моя сметка, ще трябва да те разочаровам за пореден път, няма как тази мисъл да е насочена към мен, поради факта, че аз никога не съм бил аполитичен и това е документирано от факта, че съм гласувал на всички проведени в България избори след 89г.!Тъй, че пак си се напънал да пръднеш, пък си взел та си се насрал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, M.Николов написа:

Мирко, понеже гледам се опитваш да се правиш на интересен за моя сметка, ще трябва да те разочаровам за пореден път, няма как тази мисъл да е насочена към мен, поради факта, че аз никога не съм бил аполитичен и това е документирано от факта, че съм гласувал на всички проведени в България избори след 89г.!Тъй, че пак си се напънал да пръднеш, пък си взел та си се насрал.

Драги Николов, аз няма да слеза на твоето ниво кой се е насрал или не... стой си на това ниво.

Просто си прочети цитата. аз изводите си ги правя изцяло от цитираното, и си давам мнението на база кой какво показва в политически аспект.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Между другото, интересно ми е какво ще се случи с бутиковите десни, когато се появи този проект. Те и без това са строго ограничени главно в София. В провинцията хората не знаят какво е РБ, какво е Дабългария и изобщо кой кой е. Предполагам ще загубят и малкото си гласоподаватели.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...
Цитат

Аз лично съм изумен. Оказа се, че българи завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект.

Колко интересно. Особено тези от Йейл, Харвард и Кеймбридж, дали ще са достойна конкуренция на Цецо, Бойко, Деси Атанасова, Сидеров, Сомеонов, Кутев? Абе изобщо на всички, като изключим Иво Христов. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...

Трима гологлави рапони се подиграват на наивните кандидати. 
Последните дни преди да я продадат BiT ги пускаха и ги гледах някои.
Ами то си е пълна излагация !

Как така ще прави политически проект, без е обявил предварително какъв вид политика ще налага силово диктаторски Слави маркуча ?
Във Франция супер богаташите от банките пробутаха Макрон за президент, ама по време на кампанията му не беше способен да обяни от къде са дошли милионите с които разполагаше щабът му. Дарения били, дрън дрън та пляс.
Но Макрон е бил на работа при супер богатите банкери, бил е и министър преди това, та има връзки които позволиха да му бъдат изведени наяве кирливите ризи на опонента му от десницата. Цялата сила на държавните чиновници назначени от предишния Президент, беше впрегната за оплюването на десния кандидат и той изгуби.
А Слави освен от вулгарни бръщолевици харесващи се на чалга зрителите, от какво друго разбира този контрабасист ?
Познава ли се с кукловодите в България, те ли са го накарали да ви спасява пак за 800 дни с разни професори от Американските университети. 
Целият този мерак на гологлавия плешивец Слави-чалгата е много фалшива работа.
Той сега им вика на комунягите пребоядисани в ГРОБ - стани ти да седна аз, че и аз искам да стана милиардер.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 месеца по-късно...

Никога не бих гласувал за Слави Трифонов! Струва ми се нелепо. Той ми е като нещо средно между царя и Бареков!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Смятай какви са избирателите, щом реват срещу статукво, а пак си избират статуквото, защото било по-малкото зло, а държавата ни е като от третия свят. Явно това си заслужаваме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Тoни написа:

Смятай какви са избирателите, щом реват срещу статукво, а пак си избират статуквото, защото било по-малкото зло, а държавата ни е като от третия свят. Явно това си заслужаваме.

"Грешката" ми е, че никога не гласувам за комунягите. Как да гласувам за тях, после трябва да си отрежа ръката?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 5 месеца по-късно...
на 12.06.2018 г. в 18:07, karadzha написа:

"Грешката" ми е, че никога не гласувам за комунягите. Как да гласувам за тях, после трябва да си отрежа ръката?!

Всички партии са от едно котило.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 8 месеца по-късно...
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...