Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 3 часа, halek написа:

миро, не са ли си свели от централата, каква позиция да заемеш към "проекта" на славчо, та се луташ като объркана девойка? :speak:

Пак мериш според твоя аршин.  Да те светна, има хора като мен, които не им спускат "опорки" и пропаганда замалоумници като на вас :) 

преди 32 минути, lsmurf написа:

Ами обръщай все пак. Ето вече охлю бохлю си показва рогцата . Убеждавайки ни днес например колко народни са това Нинова и Манолова и как пътуват в метрото като обикновени хорица :D . Пък ти продължавай да се съмняваш как не е тролски пропаганден профил.

Е аз и на това не мисля да обръщам внимание. 

А на 3.1 хил гласували,  ти обърна ли внимание ?

Относно съмненията ми, чети ме по внимателно .

Казах не за него , а  : Не е ли по важно как са гласували 3.1 хил. човека ?  Съмнявам се да са някакви фейк профили и тролски пропагандни такива :) 

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 123,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 8 минути, miro20 написа:

Пак мериш според твоя аршин.  Да те светна, има хора като мен, които не им спускат "опорки" и пропаганда замалоумници като на вас :) 

А на 3.1 хил гласували,  ти обърна ли внимание ?

Относно съмненията ми, чети ме по внимателно .

Казах не за него , а  : Не е ли по важно как са гласували 3.1 хил. човека ?  Съмнявам се да са някакви фейк профили и тролски пропагандни такива :) 

Ок разбрах те . Само че в този ред на мисли как ще коментираш следващата анкета в която Нинова води на Борисов и то с 65 на 35 процента. Моят коментар е събрало тролчето хора мислещи или по точно не мислещи около себе си и гласуват та пушек се вдига. Мен както сигурно вече си разбрал ми е все едно кое точно зло предпочитат хората така че малко ме вълнува кой има по - добър резултат Бойко или Слави затова и не взимам отношение по тази анкета а по човекът който я пуска. А за БСП по опасен от Борисов е Слави който се очаква да обере протесният вот на който те толкова много разчитат. Така че нормално е в такъв профил да се появява подобен резултат.

преди 18 минути, miro20 написа:

Аууу и обижда трола в безсилието си :D

Мери си приказките, защото пак ще си на половин надница ;)

Не съм я видял тази анкета, но нямам нищо против да се обсъди и г-жа Лъжа спрямо ББ . :)

В момента върви едно самозакопаване и саморазпад на БСП, и дори ГЕРБ нямат принос за това. Мен не ме бъркат причините  де... щом БСП е в криза, това е добре за България.

преди 20 часа, lsmurf написа:

Убеждавайки ни днес например колко народни са това Нинова и Манолова и как пътуват в метрото като обикновени хорица :D .

Аз виждам колаж с усмихната Нинова и надпис "как ви изработих всичките .... аз умея да лъжа", постнат преди пет часа. Клипа с манолчето е сарказъм. Малкия не е фалшив профил, но е достатъчно наивен - разбираемо предвид възрастта - за да бъде яхнат от политически счетоводители, както разбирам за сега депесарите са го барнали.

• 5 седмици по-късно...

http://www.ivremena.com/статии/държава-може-и-да-няма-но-пък-има-тръ-слави-тръ

Реших да го постна тук. На някой може да му хареса, някой може да е съгласен с написаното (вероятно има истини, но в основата си текста е една огромна сополива храчка). Лично аз намирам Беров за много интелигентен и в същото време крайно ми противен човек.

Да, това е интересно да се припомни всичките им позиции след Куку. Дори аз позабравих тези негови противоречиви връзки и поведение.

преди 1 час, Мальчик Бананан написа:

http://www.ivremena.com/статии/държава-може-и-да-няма-но-пък-има-тръ-слави-тръ

Реших да го постна тук. На някой може да му хареса, някой може да е съгласен с написаното (вероятно има истини, но в основата си текста е една огромна сополива храчка). Лично аз намирам Беров за много интелигентен и в същото време крайно ми противен човек.

Сигурно както казваш е храчка при това с голяма доза лични подбуди. Хубавото е че Беров не ги е прикрил и откровенно си го казва. Всъщност материалът е доста обширен и донякъде отегчителен но не виждам нещо което да осъдя като лъжа в него. Според мен трябва да излизат такива мнения за "юнаците" които непекъсното ни предлагат като месии и спасители . Всъщност Трифонов е рожба на една дълбоко порочна система и според мен нищо добро не може да се очаква от човек като него дори и за момента да приказва неща които мислим за верни. Престанал съм да го слушам преди твърде много години защото си е загуба на време.

преди 36 минути, lsmurf написа:

Престанал съм да го слушам преди твърде много години защото си е загуба на време.

За рашистите е. Аз си спомням първото предаване след като България се присъедини към НАТО.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

За рашистите е. Аз си спомням първото предаване след като България се присъедини към НАТО.

Защо "след" , а не "преди" ? След дъжд качулка му се казва ! ......:)

Да излезе сега да каже - как мисли да ограничи Лакомията на управляващите в Разумни граници ! Никакъв го няма.....То , и никакъв друг няма ! ........А това е трагедията и не само на България ! :nono:

Слави е най-използвания Използвач , служещ за канализиране на нежелани емоции..........народът "пие и тихо псува" , а безглавата младеж може и да му се върже....

преди 4 часа, lsmurf написа:

Сигурно както казваш е храчка при това с голяма доза лични подбуди. Хубавото е че Беров не ги е прикрил и откровенно си го казва. Всъщност материалът е доста обширен и донякъде отегчителен но не виждам нещо което да осъдя като лъжа в него. Според мен трябва да излизат такива мнения за "юнаците" които непекъсното ни предлагат като месии и спасители . Всъщност Трифонов е рожба на една дълбоко порочна система и според мен нищо добро не може да се очаква от човек като него дори и за момента да приказва неща които мислим за верни. Престанал съм да го слушам преди твърде много години защото си е загуба на време.

Ами зяпал съм ги няколко пъти с оня рапон Коритаров, и не съм чул и думичка против Тиквата или друг от статуквото.Да не говоря за скандалното присъствие на Тодоров в предаването на рапона: ченге громи ченгета, перверзна работа. А Трифонов не знам наивник ли е, що ли? Тика се между едни много големи шамари. Толкова ли е голямо самочувствието, че си мисли, че може да плува с акули? Ако се изживява, като спасител или нещо подобно, верно е голям наивник. Ще видим какво ще стане. Реално никой си няма никакво понятие, включително и плювачите му.

преди 5 часа, miro20 написа:

Да, това е интересно да се припомни всичките им позиции след Куку. Дори аз позабравих тези негови противоречиви връзки и поведение.

Мдааа, интересно е защо например в блога му няма припомняне на мутренското минало на Боко и всичките му престъпления? Например. Обективност, майна, та дрънка.

преди 2 часа, by_chechi написа:

Слави е най-използвания Използвач , служещ за канализиране на нежелани емоции..........народът "пие и тихо псува" , а безглавата младеж може и да му се върже....

Така е, но от Слави ще има полза в борбата против управляващите.

Почти всички фенове на шоумена, които досега са гласували за ГЕРБ, ще предпочетат Слави.

преди 47 минути, Мойра написа:

Така е, но от Слави ще има полза в борбата против управляващите.

Почти всички фенове на шоумена, които досега са гласували за ГЕРБ, ще предпочетат Слави.

Мисля , че не . Но това е тема за по-обстоен разговор .......

На късо . Неговата задача ще е да прави шоу - това което най-добре умее . "Броенето" на гласовете се случва по друг начин......на всякъде по света !

......още от Бай Ганьово време...а и много по-отдавна.....:)

преди 12 минути, by_chechi написа:

Мисля , че не . Но това е тема за по-обстоен разговор .......

На късо . Неговата задача ще е да прави шоу - това което най-добре умее . "Броенето" на гласовете се случва по друг начин......на всякъде по света !

......още от Бай Ганьово време...а и много по-отдавна.....:)

Да, най-големия проблем е броенето, особено у нас.

преди 2 минути, Мойра написа:

Да, най-големия проблем е броенето, особено у нас.

Истинското "броене" , макар да започва от изборите , след това продължава 4 години в Парламента ..... :)

Примерно какво се случва с "гласовете" на Сидеров , Марешки , Патриотите и другите там ......след самите избори .:nono:

преди 29 минути, by_chechi написа:

Истинското "броене" , макар да започва от изборите , след това продължава 4 години в Парламента ..... :)

Примерно какво се случва с "гласовете" на Сидеров , Марешки , Патриотите и другите там ......след самите избори .:nono:

Досега не съм се замисляла какво се случва с тези гласове.

Ти какво мислиш по въпроса?

преди 30 минути, Мойра написа:

Досега не съм се замисляла какво се случва с тези гласове.

Ти какво мислиш по въпроса?

Е как какво ? :)  Алъш-вериш (бизнес - казано на чист български :)) ! 

"....Ти ми дай мен Солунската митница , пък аз да ти кажа що е келипир...." :lol6:.....който не чете история....:nono:

Пък ако не става поради неплащане на "таксите" или неразумно вдигане на мизата , прилагат се и други методи .....тук-там нещо гръмне , някой катастрофирал , друг му изгоряла къщата , някой се поболял внезапно - брой нямат начините , че да ги изреждам...Но общо взето се спогаждат.....някъде на кафе да кажем.:nono:

.....................................................

Ето нещо съвсем прясно , което в която и политическа тема да го сложа , все ще е на място . Тук ми падна на сгода :

преди 1 час, by_chechi написа:

Ето нещо съвсем прясно , което в която и политическа тема да го сложа , все ще е на място . Тук ми падна на сгода :

Плитка и съвсем очаквана пропаганда.  Едва ли рашистката позиция би била друга.

Официално мълчат ли ? Мълчат кат' бити.... знаеш...

За скандала с изложбата промениха ли гузно заглавието ? промениха.

За всичко дават заден ход, защото едно са празните приказки и твоите пропагандни клипчета за малоумници , съвсем друго официланата позиция и дипломация.

В случая са в позиция гузен негонен бяга, знаят че лъжат за историята с изложбата , затова и дадоха заден ход и мълчат гузно и сега за скандала с арестуваните русофили.

Това е другарю Чечи. :)

Вярно ли мълчат?

Това ли са последните опорки?

Нали ти казах, обвиненията са толкова смешни и комични, че по-сериозна реакция няма и как да се очаква.:speak:

https://www.dnevnik.bg/sviat/2019/09/10/3961218_moskva_shte_zashtitava_zapodozreni_za_shpionaj/

https://iconomist.bg/99933-Русофили-под-прицел

https://3e-news.net/анализи/за-русия-неутрално-кой-как-разбра-разнопосочните_70684

преди 4 часа, M.Николов написа:

Вярно ли мълчат?

Това ли са последните опорки?

Нали ти казах, обвиненията са толкова смешни и комични, че по-сериозна реакция няма и как да се очаква.:speak:

https://www.dnevnik.bg/sviat/2019/09/10/3961218_moskva_shte_zashtitava_zapodozreni_za_shpionaj/

https://iconomist.bg/99933-Русофили-под-прицел

https://3e-news.net/анализи/за-русия-неутрално-кой-как-разбра-разнопосочните_70684

Вярно вярно :) 

Чети си линковете бе. Че пак се излагаш . Във втория нищо не  пише за реакция,

в първия и третия се говори за реакцията на Константин Косачев. , който ... :

Цитат

Той използва случая и за да обясни: "България, ти вече се опозори с оценката си за резултатите от Втората световна война". Сенаторът вероятно има предвид спорната изложба за освобождението на Европа, открита вчера в София. "Трябва да се опомните," завършва публикацията.

Само дето именно тази изложба рашистите гузно ПРОМЕНИХА името , признавайки че ние сме прави , а не помпозните глупости , цитирани от Косачев.

Това е официалната руска дипломатическа позиция - не какво плямпа някакъв си Косачев, а клекнаха и промениха името !

Друга "уж" официална руска реакция ти НЕ цитираш.

Пак се изложи другарю Николов :giggle1:

Сори, другарю Миро20, но пак не четеш!

на 22.09.2019 г. в 6:31, M.Николов написа:

Нали ти казах, обвиненията са толкова смешни и комични, че по-сериозна реакция няма и как да се очаква.

И съвсем случайно "някакъв си" Косачов е

" Косачов е председател на комисията за външни отношения към Съвета на федерацията (руския сенат) "

пък ти си вЕрвай, че е по-ниско ниво от посланика на РФ в София.:giggle1:

Само че това не е позицията на "руския сенат".  Това е коментар във фейсбук, в който Косачов е "обезпокоен" .

ОБЕЗПОКОЕН.:giggle1:

Официалната позиция е - гузно подвиване на опашките и преименуване  съгласно историческата обективност, на изложбата.

Пък ти си защитавай рашистите и неглижирай българщината. Това рубладжиите са много интересна порода безродствени хора.

• 2 седмици по-късно...

Изключени телефони, затворени врати, изключителна секретност...

Абе тоя масонска ложа , секта ли прави , кво ? :)  :)  

https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-chovek-na-hristo-biserov-stana-glaven-sekretar-v-partiyata-na-chalgata-nyama-takava-darzhava

Ти да видиш !

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.