Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 11 минути, ncl написа:

Че има ли по-голям популист от Борисов?!

Разбира се има- Румен Радев.  

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 123,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

Разбира се, не съм очаквал нещо друго от теб. Че нали ако не споменеш Радев, коментарите ти ще се броят на пръстите на ръцете... Иначе и евреите ли празнуват на 4-ти април?

на 20.01.2021 г. в 2:23, Мойра написа:

Феновете на Слави гневни, че отказва на Нинова: Ти си на един бряг с Борисов! Прозрачен си!

Когато всички партии се стремят да спечелят гласоподаватели, Слави ги отблъсква.

Уникална глупост!

Само дето не осъзнавате, че БСП и Герб са на един и същ бряг ;) 

преди 2 часа, ncl написа:

Иначе и евреите ли празнуват на 4-ти април?

Не знам....  Валки ще сподели ... :) Аз имам два празника: 01.04 и 01.06 ... хм и 03.03 ... ли бе българския ... :) ... макар, че и 01.03 ми е семеен празник ... :) 

Но, тъй сме ние пияниците ... мое да сме пропаднали, но не сме без празници ... ех ... някои са "нормални" хора и живеят в "бели" държави с някакви афро-американски прислужници ... :) или латино-американци ... добре че не са евро-американци ... :) 

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Само дето не осъзнавате, че БСП и Герб са на един и същ бряг ;) 

Кой е сменил резбата?! :) 

току-що, ncl написа:

Да не празнуваш Денят на лъжата? :)

Ми да ... тогава може спокойно да казваш истината и да се оправдаеш, че се шегуваш ... :) 

Бият Пинокио! - Вестник Стършел - хумористичният вестник на България

:) 

преди 3 часа, ncl написа:

Разбира се, не съм очаквал нещо друго от теб. Че нали ако не споменеш Радев, коментарите ти ще се броят на пръстите на ръцете... Иначе и евреите ли празнуват на 4-ти април?

Да. А  Слави Трифонов тази година изглежда ще превърне Румен Радев в централен главен герой https://www.actualno.com/viewpoint/sled-blokadata-na-trifonov-naj-verojatno-idva-kaskada-ot-izbori-i-slujebni-pravitelstva-news_1549806.html

преди 22 часа, ncl написа:

Май заради Слави, късметът ще е за Румен Радев - изглежда ще се сбъднат мечтите му от 2020 година.  Ето ти и доказателство за безсмисления популизъм на президента   https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9430777

преди 1 минута, ncl написа:

Не пише нищо за Трифонов.

Че той Трифонов може ли въобще да направи нещо друго, освен недообмислено да се превърне в патерица на Румен Радев!?  

преди 17 минути, ncl написа:

Като Марешки?! Какво може или не може тепърва ще се разбере, а и темата е за него, не за Радев.

Темата може да се преплете и превърне в Тема за двамата.  А за Воля до последно ще е неизвестно дали отново влиза в парламента. 

С  изречението „С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката”, най-много е взривило феновете на Слави, както се вижда от неговата фейсбук страница. Защото, казват те, реката има два бряга - ако не си с опозицията, значи си с управляващите. Това го демаскира в очите на избирателите, които открито го подозират в бъдеща колаборация с ГЕРБ. И се чудят как така два месеца преди изборите никой все още не знае какви са неговите политически позиции по основните проблеми в държавата: здравеопазване, демографска криза, национална сигурност, образование, икономика, външна политика. Къде е програмата на партия „Има такъв народ“? Каква е нейната идеологическа база? Какви възгледи и принципи изповядват нейните водачи? Всичко това, както и хората, които Трифонов ще извади като кандидат-депутати, засега е черна дупка.

Какъвто Слави, такива и феновете му - Нинова била опозиция. :questions: Отделно възгледа стигащ до "ако не е бяло, 'начи е черно". Ма да живее чалгата, че друго не остана.

• 4 седмици по-късно...
преди 6 часа, M.Николов написа:

ОТНОВО се оля този господин. Голямо геройство извършил като се изгаврил с някаква дама която вместо да му каже директно че пет пари не струва се опитвала да му каже по най мек възможен начин че нямат нищо общо . Щял да гласува за Слави. Ами да го направи . Още един силен довод за хора като мен да не го правят.

Само това ли разбра от статията?

Естествено е хора, като теб да не гласуват за Слави - той все пак иска да промени нещо в политиката в България, а на теб явно това не ти харесва.

преди 1 час, M.Николов написа:

Естествено е хора, като теб да не гласуват за Слави - той все пак иска да промени нещо в политиката в България, а на теб явно това не ти харесва.

Не е чалгаджията Слови човекът на разумните промени.
На сайта на БНТ има видеа от поредицита БНТ на 60 години. 
В едно от тях един е поканен един от актьорите с който е участвал заедно по разни шоута.
Този актьор сега е плешив и охранен. И в предаването пускат част техни общи участия, където ясно се вижда че Слави играе жена. Плешивият актьор и той играе жена. Като прибавиш към това и оня папионката Дилов с който са били дружки и обиците на Слави по ушите и ... признаците на бисексуална ориентация стават прекалено много за Слави.
А и като беше още в бТВ оня дето  беше уж от "комиците" прекалено често включваше намеци за содомия в скечовете си. Ако Слави не е бисексуален, нямаше да и търпи тези перверзии пред носа му постоянно.
Е, аз ако живеех в България, нямаше никога да гласувам за бисексуален индивид.

Ама "кьоравите" почитатели на Слави не са били забелязали какъв е вече толкова години.
Е, той сам няма да си признае. Те така правят бисексуалните. И се женят даже и пак си правят перверзиите с други бисексуални като тях. 
Я, да проверя кой колко е "кьорав".
Мъжлето на Богдана Кардочева чий го дири постоянно с Васко кеца, а ?
Ха ха ха ... 

преди 4 часа, lsmurf написа:

ОТНОВО се оля този господин. Голямо геройство извършил като се изгаврил с някаква дама която вместо да му каже директно че пет пари не струва се опитвала да му каже по най мек възможен начин че нямат нищо общо . Щял да гласува за Слави. Ами да го направи . Още един силен довод за хора като мен да не го правят.

Не знам защо , но агресивните псуващи  гавраджии  се ползват с голям успех напоследък.

Затова и Слави може би ще има успех.

преди 10 минути, Белгиеца написа:

Като прибавиш към това и оня папионката Дилов с който са били дружки и обиците на Слави по ушите и ... признаците на бисексуална ориентация стават прекалено много за Слави.

Виж сега, аз ще го избирам за политик, няма да се женя за него.:D

Нещо бъркаш понятията.

преди 8 часа, M.Николов написа:

Виж сега, аз ще го избирам за политик, няма да се женя за него.:D

Нещо бъркаш понятията.

Така е прав си .  Няма да се жениш.

А сега може да ни разкажеш какво политическо образование има , какви политически успехи е постигнал, какво харесваш в програмата му, имаш ли доверие на това което говори. Не си ли мени прекалено често възгледите. Е такива "дребни" неща. Аз поне не съм видял някой в ежедневието да е разхайтен и търкаляш се по най ниското съпротивление а в политиката да е стриктен принципен и можещ.  Ще продължи да се търкаля по най ниското съпротивление разбира се. Нали царица парица е най важна.

преди 1 час, lsmurf написа:

Нали царица парица е най важна.

Е, не са само парите които го блазнят. На него му се иска да стане началник на цял народ. Това е новата му вътрешна потребност. Не го ли виждаш как безобразно се държи от години с подчинените му в тъпото му шоу. Обижда ги, унижава ги, подиграва им се, заплашва ги ... абе прави ги на нищожества, за да изпъква той.
Този психично неуравновесен бисексуален садист, по време на кастинга който беше организирал  при унизителни усовия за кандидатите в него, се държеше високомерно и подигравателно към горките хора хванали се на въдицата му. 
Та този садист може да се харесва само или на други по-малки садистчета, които го имат за пример как се мачкат подчинени, или на мазохисти които обичат да бъдат унижавани и подлагани да унижения. Нормален избирател няма да гласува нито за него , нито за Магарешки , нито за Симеонов, нито за Доган.
Слави си е готов изграден диктатор, сега му трябва наивен електорат да го яхне.

преди 41 минути, Белгиеца написа:

Е, не са само парите които го блазнят. На него му се иска да стане началник на цял народ. Това е новата му вътрешна потребност. Не го ли виждаш как безобразно се държи от години с подчинените му в тъпото му шоу. Обижда ги, унижава ги, подиграва им се, заплашва ги ... абе прави ги на нищожества, за да изпъква той.
Този психично неуравновесен бисексуален садист, по време на кастинга който беше организирал  при унизителни усовия за кандидатите в него, се държеше високомерно и подигравателно към горките хора хванали се на въдицата му. 
Та този садист може да се харесва само или на други по-малки садистчета, които го имат за пример как се мачкат подчинени, или на мазохисти които обичат да бъдат унижавани и подлагани да унижения. Нормален избирател няма да гласува нито за него , нито за Магарешки , нито за Симеонов, нито за Доган.
Слави си е готов изграден диктатор, сега му трябва наивен електорат да го яхне.

Съгласен съм с теб. Именно начина на държание в ежедневието е показателен за това какъв би бил ако му дадеш власт. Както казва популярната поговорка : "Колкото по- нагоре се катери маймуната толкова повече и лъсва задника" .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.