Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 4 минути, sound написа:

Когато не се състави правителство подкрепено от мнозинство това е "несигурен резултат от изборите" (нали съм ти подчертавал вече, че ако и да не сме все още, то се задава политическа криза) и винаги, навсякъде, това понижава кредитния рейтинг - респективно, дали Борисов ще спечели или не, НЕ определя този рейтинг, и ако чалгата не беше прост популист, щеше да цитира: "сред факторите, които биха довели до понижаване на рейтинга, е промяна в политическата обстановка, а именно да дойдат други "; те в това си изказване се дъни Борисов, а че политическата криза влошава кредитния рейтинг си е вече закономерност.

Това е твоята версия, от поне 20 възможни... Несигурен резултат от изборите е нонсенс.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 124k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 24 минути, sound написа:

Когато не се състави правителство подкрепено от мнозинство това е "несигурен резултат от изборите" (нали съм ти подчертавал вече, че ако и да не сме все още, то се задава политическа криза) и винаги, навсякъде, това понижава кредитния рейтинг - респективно, дали Борисов ще спечели или не, НЕ определя този рейтинг, и ако чалгата не беше прост популист, щеше да цитира: "сред факторите, които биха довели до понижаване на рейтинга, е промяна в политическата обстановка, а именно да дойдат други "; те в това си изказване се дъни Борисов, а че политическата криза влошава кредитния рейтинг си е вече закономерност.

Това е доста ирелевантно изказване. 

https://www.minfin.bg/bg/69

Кредитният рейтинг е оценка за качеството и сигурността на облигационния дълг на даден емитент, формирана въз основа на анализ на финансовото му състояние. Рейтинговите услуги се извършват от специализирани рейтингови агенции и представляват оценка за кредитоспособността и възможността за обслужване на ползваните от даден кредитополучател заемни средства при настъпване на техния падеж

преди 17 минути, Радул написа:

Това е твоята версия...

Няма версии в установени правила - кой ги разбира, кой не, вече си е негов проблем. В случая чалгата просто плюе, щото просто туй е вървежно днес, критиката не е на почит, че за нея си трябват знания.

преди 1 час, miro20 написа:

По нищо не се различава от останалите които плюят наред независимо какво прави или не прави ББ.

С привиден патос бълва "уж" умнотия, която реално пак е пълна глупост и обикновен хейт. Важното е да се плюе.

А реално за конкретния израз, външните ни оценители реално са прави. Те много добре разбират кога у нас има несигурност и дестабилизация.

А когато става въпрос за пари и финансови рейтинги , никой не си прави илюзии нито слуша чалгари, отровни триота и подобни плямпала.

Ще ти се да ги вместиш и тях в тълпата, нали?

Да, ама не става, хората виждат, че са различни от другите провалени политици.:hush:

преди 2 минути, acnekt написа:

Това е доста ирелевантно изказване. 

https://www.minfin.bg/bg/69

Кредитният рейтинг е оценка за качеството и сигурността на облигационния дълг на даден емитент, формирана въз основа на анализ на финансовото му състояние. Рейтинговите услуги се извършват от специализирани рейтингови агенции и представляват оценка за кредитоспособността и възможността за обслужване на ползваните от даден кредитополучател заемни средства при настъпване на техния падеж

Бъкел не разбираш от това, нали. (;

преди 30 минути, sound написа:

Та последно сгрешил ли е Борисов с това изказване или не?

Или искаш да ни убедиш, че "да дойдат други" в управлението на страната по подразбиране си е грешка в политиката?

преди 6 минути, sound написа:

Няма версии в установени правила - кой ги разбира, кой не, вече си е негов проблем. В случая чалгата просто плюе, щото просто туй е вървежно днес, критиката не е на почит, че за нея си трябват знания.

Айде, стигнахме до "нищо не разбираш". Да ти кажа, чалгаря прави същото, което правиш ти в момента...

преди 9 минути, sound написа:

Бъкел не разбираш от това, нали. (;

Представи си, че разбирам. Не съм от ГЕРБ. Като теб, само да злословя и демагогствам.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Или искаш да ни убедиш, че "да дойдат други" в управлението на страната по подразбиране си е грешка в политиката?

И как така се оказва, че искам ви убедя в това, като съм написал баш диаметрално противоположното? Баси и лапищарските заяжданици момци, да ме бяхте просто напсували поне щеше да е в някаква степен мъжко и достойно - сега само ми демонстрирате курвенски номера.

преди 5 минути, acnekt написа:

Представи си, че разбирам.

Там е, че се налага да си го представя. :Д

преди 12 минути, Радул написа:

Да ти кажа, чалгаря прави същото ...

Аха - а до сега не правеше същото, друго яч беше. 😂

Двойните стандарти не са хубаво нещо. Не може да смяташ, че всички, които не са на твоето мнение са от БСП, а да не приемаш, че те смятат за гербераст...

преди 6 минути, sound написа:

И как така се оказва, че искам ви убедя в това, като съм написал баш диаметрално противоположното? Баси и лапищарските заяжданици момци, да ме бяхте просто напсували поне щеше да е в някаква степен мъжко и достойно - сега само ми демонстрирате курвенски номера.

Там е, че се налага да си го представя. :Д

Аха - а до сега не правеше същото, друго яч беше. 😂

Човек, как кредитния рейтинг се определя от бъдещите избори? Как? ГЕРБ печели, добър кредитен рейтинг, не печели ГЕРБ. Лош, много много лош рейтинг. 

Така ли? Или как? Борисов се обажда на 3мата големи фирми за рейтинги и готово. Получава AAA рейтинг.

преди 21 минути, sound написа:

Еми Слави точно в това го обвинява бре, това което и ти си призна от втория опит!

преди 1 час, M.Николов написа:

Тъй като отдавна се знаят "алтернативите" , даже вече са регистрирани екзактно за изборите, то да, точно тези "други" по подразбиране са вредни за България и нейната вътрешна а и външна стабилност.

В каквито и варианти да ги навържеш в едно бъдещо управление.

преди 47 минути, acnekt написа:

Или как? Борисов се обажда на 3мата големи фирми за рейтинги и готово. Получава AAA рейтинг.

Всъщност, когато ББ четеше и цитираше рейтинга на Фич, беше с финансовия министър и майтапчийски се обърна към него - абе да не си им платил нещо на тия... :) 

преди 4 минути, miro20 написа:

точно тези "други" по подразбиране са вредни за България и нейната вътрешна а и външна стабилност.

Това си е единствено твое мнение.А ти си просто един платен трол.

Други хора пък смятат, че Герб вече са вредни за България.

На изборите ще се види кои са повече.:hush:

преди 11 минути, miro20 написа:

Тъй като отдавна се знаят "алтернативите" , даже вече са регистрирани екзактно за изборите, то да, точно тези "други" по подразбиране са вредни за България и нейната вътрешна а и външна стабилност.

В каквито и варианти да ги навържеш в едно бъдещо управление.

Всъщност, когато ББ четеше и цитираше рейтинга на Фич, беше с финансовия министър и майтапчийски се обърна към него - абе да не си им платил нещо на тия... :) 

Ау, колко оригинално. Да се смееш ли...

преди 3 минути, M.Николов написа:

Това си е единствено твое мнение.А ти си просто един платен трол.

Други хора пък смятат, че Герб вече са вредни за България.

На изборите ще се види кои са повече.:hush:

Не е просто "мое мнение", а доказано в новата ни история, фАКТ. Няма по провалени политици от тези муцуни които сега пак драпат за власт.

Който иска да си смята до колко ГЕРБ са вредни или не, аз смятам че тези очертани вече явно , алтернативи, са в пъти по зле.

Конкретно за Слави - ами и него го видяхме на кого залагаше - на Пръмовица и подобни , сега чести гости в телевизията му са - "отровните" , г-н Ало, Маджо се обади  , мангъровци , Петър волгиновци, АндрейРайчевци, Запалката, Мая Галевица  и какви ли не още от тоя род.

Ако да е просто алтернативна медия, приветствам с две ръце. Нека да има такива, нека имат трибуна.

Но в случая той има политическа заявка което е вече съвсем друга категория.И не говори добре за него.

Доказано е само в твоята куха главица!:hush:

Още малко размисли и страсти за парламента в този му вид:

https://frognews.bg/politika/slavi-trifonov-predstavia-realniia-oblik-parlamenta-deputatite.html

преди 6 минути, M.Николов написа:

Доказано е само в твоята куха главица!:hush:

Остави моята "куха главица" . Изглежда не си живял последните 30 години в България за да отричаш всеизвестни и неоспорвани факти от новата ни история.

Но на теб, "умната главица" аргументите ти са винаги " кух, платен" и т.н.

Спрямо темата, как мислиш, какво ще сътворят "алтернативите" които привидно са разделени - Слави ще пусне клип  от секциите за гласуване как се фалшифицират изборите, а галевица ще ореве за гласени напечатани и попълнени бюлетини :) 

Упс.. това им се изтърка.. ще измислят нещо ново.

Иначе няма как по друг начин да отмъкнете проценти от гЕРБ. Само с лъжи и измами

преди 5 часа, acnekt написа:

Борисов се обажда на 3мата големи фирми за рейтинги и готово.

Ма разбира се, баш тъй ще е. Обажда се някакъв си министър и то на България, на трите най- големи рейтингови агенции в света, и им заръчва "а е пичове, тука министър още искам да съм, дайте там малко рейтинга да побутнем" и те му отвръщат "готово е баце, що да не си рискуваме, като тотални шматароци супер развитите корпорации, че и в панделата да влезем, само и само за да си прайш кефа, като министър". Туй значи световните разконспиратори няма какво да се чудят повече за тайното правителство, елюминатите, масони, тамплиери, рептили и прочие - очевидно е, че наш Бою владее света.

преди 4 часа, M.Николов написа:

Няколко пъти препрочитам статията и не откривам ни един дупетатин от дпс - или аз не видя, или чалгата пак е изплезил дебелия език, за да анализира. Значи представям си правителство от чалгата, кучката и турчалята - и после що кредитния рейтинг нинамсикво: щото тиквата видиш ли, бил се обадил. 🤨

преди 2 часа, sound написа:

Ма разбира се, баш тъй ще е. Обажда се някакъв си министър и то на България, на трите най- големи рейтингови агенции в света, и им заръчва "а е пичове, тука министър още искам да съм, дайте там малко рейтинга да побутнем" и те му отвръщат "готово е баце, що да не си рискуваме, като тотални шматароци супер развитите корпорации, че и в панделата да влезем, само и само за да си прайш кефа, като министър". Туй значи световните разконспиратори няма какво да се чудят повече за тайното правителство, елюминатите, масони, тамплиери, рептили и прочие - очевидно е, че наш Бою владее света.

От всичко това прозира едно много простичко нещо - Очите на страха са голямо нещо. Затова тия "алтернативи" много ги е срах от ББ.  Просто защото знаят че са бита карта и нищо градивно не могат да предложат.

Ей на.. априлските избори не са минали,  "отровните" протести вече призовават за нови избори наесен... То това им е професията.. само да искат... :giggle1:

преди 2 часа, sound написа:

Няколко пъти препрочитам статията и не откривам ни един дупетатин от дпс - или аз не видя, или чалгата пак е изплезил дебелия език, за да анализира. Значи представям си правителство от чалгата, кучката и турчалята - и после що кредитния рейтинг нинамсикво: щото тиквата видиш ли, бил се обадил. 🤨

Аз пак да питам, кво те топли тебе тоя рейтинг?

преди 11 часа, Радул написа:

Аз пак да питам, кво те топли тебе тоя рейтинг?

Този рейтинг е един основните показатели във финансовите пазари, който се взема предвид от инвеститорите. Казано образно, скапаните ни пътища оказват значително по- малко влияние в/у решенията на инвеститорите, отколкото нивото на кредитния рейтинг. Парите, които отпускат от ЕС също зависят от този рейтинг, лихвите по ипотечните кредити и, като цяло условията на банките, акции, облигации, ценни книжа, изобщо щом става дума за кредити и инвестиране, то кредитния рейтинг играе роля. 

преди 32 минути, sound написа:

Този рейтинг е един основните показатели във финансовите пазари, който се взема предвид от инвеститорите. Казано образно, скапаните ни пътища оказват значително по- малко влияние в/у решенията на инвеститорите, отколкото нивото на кредитния рейтинг. Парите, които отпускат от ЕС също зависят от този рейтинг, лихвите по ипотечните кредити и, като цяло условията на банките, акции, облигации, ценни книжа, изобщо щом става дума за кредити и инвестиране, то кредитния рейтинг играе роля. 

Нищо не показва или доказва.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.