Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 40 минути, sound написа:

И що аджеба са се строили, като градски хор на погребение?! Баш, като в соца наредени - да изглеждат, колкото се може по- идиотски. Ако бяха ударили един комунистически марш, несъмнено щяха да се справят. 

п.п. Чорбанов и той ще си посипва главата със пепел а ла Нешка Робева.

Бойко като ги строи всичките като за разстрел, тогава се приема.

Слави показа това ще министрите, хората, експертите, на когото му харесва да гласува.

На никой не е сложил бримката или автомат зад гърба. И да гласува.
 Щом не ти харесва, порад каквито и да е причини, гласувай си за статуквото и си стой в кочината.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 123,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 3 минути, miro20 написа:

Естествено че знам . На което винаги отговора ми е - ЛУСТРАЦИЯ . Аз мога да прежаля ББ да го няма, ГЕРБ да се разтури, целия политически спектър да се промени, както обаче и  логично БСП да изчезне !

Обаче таквиа като теб първи почват да реват за червените си другари :) 

Пак се изложи защото показа че си на принципа "гледам сламката а не виждам гредата" :)

Ако се самосезираше толкова пъти не само за "сламките" в ГЕРБ, колкото подобни ГРЕДИ има в другите партии , цена няма да имаш :) :) :)

Ама уви.... Пропаганда да върви ...

Аз ли се изложих/ И как точно, след като никога не съм гласувал и не мисля някога да гласувам за БСП? Единствената червена бюлетина в живота ми беше тази за Радев на втория тур, и то само защото моя фаворит Митьо Пищова не успя. Алтернативата знаеш коя беше...

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Как трябваше да застанат, за да е угодно на Вас, господин главен естет на републиката? 

Туй, дето се мъчат да го четат, да им го бяха предоставили на листче, па да си седне човека и да си го прочете спокойно - бай Тошо тъй правеше.

преди 2 минути, sound написа:

Туй, дето се мъчат да го четат, да им го бяха предоставили на листче, па да си седне човека и да си го прочете спокойно - бай Тошо тъй правеше.

Още един от партията. То е ясно 2 млн са от БКП. Няма как да изчезне нещо, което е било 100 години на власт.

преди 2 минути, acnekt написа:

Щом не ти харесва, порад каквито и да е причини, гласувай си за статуквото и си стой в кочината.

Не е поради каквито и да е причини, а защото е барда на статуквото възхваляващ кочината, която същото създава.

преди 3 минути, sound написа:

А-а-а-а, не става. Ние искаме да се промени статуквото, а ти искаш да го борим с методи от времето на бай Тошо. Че то т'ва промяна ли ше е?

преди 2 минути, sound написа:

Не е поради каквито и да е причини, а защото е барда на статуквото възхваляващ кочината, която същото създава.

И как точно я създава, след като все още даже не се знае дали ще има такава партия и колко процент ще получи? И как фортуна ще завърти колелото? 

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Единствената червена бюлетина в живота ми беше тази за Радев

Радвам се че си признаваш че е червена бюлетина :) :) :)  

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Аз ли се изложих/ И как точно

Обясних това доста подробно с алегорията за "сламката и гредата" . С това се изложи. Последния ми въпрос въобще разбра ли го ?? Очевидно не.

Хайде когато почнеш да обръщаш равно обективно внимание на "гредите" в политическите партии, тогава пак заповядай :hush:

преди 4 минути, ivottoshev написа:

А-а-а-а, не става. Ние искаме да се промени статуквото, а ти искаш да го борим с методи от времето на бай Тошо. Че то т'ва промяна ли ше е?

Е тъй де - и аз това питам.

преди 10 минути, sound написа:

Мойра бе цитирала тук Томова от афера - да си кажат с колко са ги купили . Споменава съвсем конкретно едни 20 хил. лв. за "привличане"

Но да оставим това.... ясно се вижда до сега на кого даваше трбуна слави .

Всички т.нар. "алтернтиви" се бяха изредили при него, без никакви неудобни въпроси , а за излагане на субективната им позиция. И отровните, и Маямата, и кой ли не...

преди 2 минути, miro20 написа:

Мойра бе цитирала тук Томова от афера - да си кажат с колко са ги купили . Споменава съвсем конкретно едни 20 хил. лв. за "привличане"

Но да оставим това.... ясно се вижда до сега на кого даваше трбуна слави .

Всички т.нар. "алтернтиви" се бяха изредили при него, без никакви неудобни въпроси , а за излагане на субективната им позиция. И отровните, и Маямата, и кой ли не...

И на кого даваше трибуна Слави? Затова ли човек на Слави стана човек на Борисов?

Май тази беше.

Където си пиеше кафето с Борисов.

Явно така ги одобрява Борисов. На чашка кафе.

преди 10 минути, miro20 написа:

Я ги брой през годините и ми каже кои НЕ се изредили при него, и пак "без никакви неудобни въпроси, а за излагане на субективната им позиция". Без значение за кои - предназначението му е да бъде патерица. Всички там не са хора, с които той да не се познава вече, даже често от много отдавна.

преди 25 минути, miro20 написа:

Радвам се че си признаваш че е червена бюлетина :) :) :)  

Обясних това доста подробно с алегорията за "сламката и гредата" . С това се изложи. Последния ми въпрос въобще разбра ли го ?? Очевидно не.

Хайде когато почнеш да обръщаш равно обективно внимание на "гредите" в политическите партии, тогава пак заповядай :hush:

Добре, двуличнико, оправдаващ се със сламки и греди, за това че се готви да гласува за агент на ДС. Пак ще ти кажа, че аз за БСП никога не съм гласувал и не мисля да гласувам, така че не можеш да ми вменяваш вина че в тяхните редици имало ченгета и доносници.

При теб нещата обаче не седят така. Ти ще отидеш и ще пуснеш бюлетинка с ясното съзнание, че даваш гласа си за агент на ДС!

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Добре, двуличнико, оправдаващ се със сламки и греди, за това че се готви да гласува за агент на ДС. Пак ще ти кажа, че аз за БСП никога не съм гласувал и не мисля да гласувам, така че не можеш да ми вменяваш вина че в тяхните редици имало ченгета и доносници.

При теб нещата обаче не седят така. Ти ще отидеш и ще пуснеш бюлетинка с ясното съзнание, че даваш гласа си за агент на ДС!

Прекрасни думи, изцяло характеризиращи двуличниците дето ще гласуват за Слави и неговите "кандидати" :) 

Знаех си че и с тези разкрития на кухите кадри на Слави, и колко е пробит от всякъде, ще разбуня мухите дето са кацнали на топло л'йно и че ще ви осоля манджата :) 

преди 19 минути, M.Николов написа:

Ауу, направо ги застреля Слави.:D

Слави в момента си стреля в петите :) :)  

преди 19 минути, sound написа:

Я ги брой през годините и ми каже кои НЕ се изредили при него

Преди беше шоу , а сега политически проект . Започнах да обръщам внимание на гостите едва след заявката му за такъв.

И определено не ми хареса насоката. Търси ефектни популистки фейкомети които повърхностно да се харесат на хората.

Преди го гледах само заради актьорското шоу на Краси и ко.

преди 9 минути, miro20 написа:

Прекрасни думи, изцяло характеризиращи двуличниците дето ще гласуват за Слави и неговите "кандидати" :) 

Знаех си че и с тези разкрития на кухите кадри на Слави, и колко е пробит от всякъде, ще разбуня мухите дето са кацнали на топло л'йно и че ще ви осоля манджата :) 

Газ пикаеш като чуеш "Слави" нали? Дръж си се за Боко, сред чиито приятели от 25години фигурира човек като агент Николай. 

преди 1 час, miro20 написа:

В случая не разбрах защо ме цитираш - защото ОПОНИРАШ на изнесените ФАКТИ за ченгесарското минало на тоя "отговорник по сигурността на Слави"  или защото осъждаш такива ???

:) 

преди 12 минути, miro20 написа:

Какви "разкрития" бре, смехурко?

Даже след тия "разкрития" съм още по-убеден да гласувам точно за тях.

Били ченгесарски!!!:lol6:

Ми чудесно, ние за началници на полицията и службите ще ги назначаваме.

Не знам дали знаеш и осъзнаваш, но "ченге" е жаргонна дума за полицай.

Тоест ти обвиняваш полицаите, че са били полицаи.:angry:

преди 31 минути, miro20 написа:

Слави в момента си стреля в петите :) :)  

Преди беше шоу , а сега политически проект . Започнах да обръщам внимание на гостите едва след заявката му за такъв.

И определено не ми хареса насоката. Търси ефектни популистки фейкомети които повърхностно да се харесат на хората.

Преди го гледах само заради актьорското шоу на Краси и ко.

Защо ме правиш двуличник? Кое ми е двуличното?

Аз за Радев не съм гласувал, ако мислиш че това ми е двуличното? И защо, които са гласували за Радев да са двулични?

преди 19 минути, M.Николов написа:

Какви "разкрития" бре, смехурко?

Даже след тия "разкрития" съм още по-убеден да гласувам точно за тях.

Били ченгесарски!!!:lol6:

Ми чудесно, ние за началници на полицията и службите ще ги назначаваме.

Не знам дали знаеш и осъзнаваш, но "ченге" е жаргонна дума за полицай.

Тоест ти обвиняваш полицаите, че са били полицаи.:angry:

Ами няма да има оправия тази държава. Заради такива като теб.

Държавите които лустрираха в една или друга степен старите кадри които ги дърпаха назад, сега са в пъти по добре.

Тук още 30 г след "прехода" умниците цоциалисти пак ще си искат старите муцуни .

Заслужавате си ги . Копайте дъното. :getout:

А така, ние ще копаем...... дали дъно или злато ще видим, а такива като теб да стягат куфарите и да ви няма.Само пречите и ни спъвате да си подредим държавата.

преди 11 минути, miro20 написа:

Ами няма да има оправия тази държава. Заради такива като теб.

Държавите които лустрираха в една или друга степен старите кадри които ги дърпаха назад, сега са в пъти по добре.

Тук още 30 г след "прехода" умниците цоциалисти пак ще си искат старите муцуни .

Заслужавате си ги . Копайте дъното. :getout:

Румъния също избра парламент със социалисти, в Берлин също управлява социалисти и леви партии. Кметът на Берлин Мюла е от социалистите.

https://bnr.bg/post/100497747/noviat-kmet-na-berlin-e-mihael-muler

току-що, M.Николов написа:

А така, ние ще копаем...... дали дъно или злато ще видим, а такива като теб да стягат куфарите и да ви няма.Само пречите и ни спъвате да си подредим държавата.

Видяхме как я подредихте. Тотален фалит '80-те.

И преди това даже, но не толоква явно и на три пъти.

А в новата история пак ви видяхме на няколко пъти, като най фрапиращия провал бе това с невижданата хиперинфлация и пенсиите  по 5$.... 

Че същите сега пак точите зъбки .

Но пасаран , другарю :hush:

току-що, acnekt написа:

Румъния също избра парламент със социалисти, в Берлин също управлява социалисти и леви партии.

"видяла жабата че подковават коня и тя си вдигнала крака" . Чувал ли си ?

Какво общо имат нашите леви с техните леви ??

С удоволствие бих искал да ни управляват германски леви политици, или каквито и да е ! Западни.

пп

А в Румъния разстреляха Чаушеско .

Не че нещо намеквам....

преди 5 минути, miro20 написа:

Видяхме как я подредихте. Тотален фалит '80-те.

И преди това даже, но не толоква явно и на три пъти.

А в новата история пак ви видяхме на няколко пъти, като най фрапиращия провал бе това с невижданата хиперинфлация и пенсиите  по 5$.... 

Че същите сега пак точите зъбки .

Но пасаран , другарю :hush:

"видяла жабата че подковават коня и тя си вдигнала крака" . Чувал ли си ?

Какво общо имат нашите леви с техните леви ??

С удоволствие бих искал да ни управляват германски леви политици, или каквито и да е ! Западни.

пп

А в Румъния разстреляха Чаушеско .

Не че нещо намеквам....

И какво че са разстряли Чаушеко, какво има едното с другото. В Румъния си избраха социалисти 

https://rezultatevot.ro/elections/112/results

Partidul Social Democrat 29,32% (1.732.289)

Всички други социалисти са добри бре, само българските били лоши, нищо, че тук, дори и за тях не става въпрос, а за партията на Слави.

Но, такива са опорките - всички други освен Герб да се изкарат маскари и най-вече социалисти.Всички в един кюп.

Няма с какво друго да отговорят на удара, няма как и откъде да намерят такива кадри за да ги противопоставят, няма как и кога да напишат подобни програми.Положението е трагично, Слави направо ги застреля.

преди 51 минути, acnekt написа:

И какво че са разстряли Чаушеко, какво има едното с другото. В Румъния си избраха социалисти 

https://rezultatevot.ro/elections/112/results

Partidul Social Democrat 29,32% (1.732.289)

преди 39 минути, M.Николов написа:

Всички други социалисти са добри бре, само българските били лоши, нищо, че тук, дори и за тях не става въпрос, а за партията на Слави.

Но, такива са опорките - всички други освен Герб да се изкарат маскари и най-вече социалисти.Всички в един кюп.

Няма с какво друго да отговорят на удара, няма как и откъде да намерят такива кадри за да ги противопоставят, няма как и кога да напишат подобни програми.Положението е трагично, Слави направо ги застреля.

Има една малка подробност  която удивително и в синхрон ви убягва :

https://desebg.com/lustracia/630--23-

Ето това е малката крачка която поставя голяма пропаст между "нашите" и "техните" социалисти. :hush:

И не е само това де. Смешно е да се сравняват принципно левите в Германия и нашите.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.