Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 3 часа, sound написа:

Трифонов пак разказва вицове - това трябва да е заглавието.

Теб рейтинга по какъв начин те топли?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 124k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 11 минути, miro20 написа:

По нищо не се различава от останалите които плюят наред независимо какво прави или не прави ББ.

С привиден патос бълва "уж" умнотия, която реално пак е пълна глупост и обикновен хейт. Важното е да се плюе.

А реално за конкретния израз, външните ни оценители реално са прави. Те много добре разбират кога у нас има несигурност и дестабилизация.

А когато става въпрос за пари и финансови рейтинги , никой не си прави илюзии нито слуша чалгари, отровни триота и подобни плямпала.

Не виждам да плюе. Правилно го е казал.  На полето само тикви. На бостана любеници и кауни(пъпеши от турски език).

Гео Милев също.

Нощта ражда из мъртва утроба

вековната злоба на роба:

своя пурпурен гняв -

величав.

преди 3 минути, Радул написа:

Теб рейтинга по какъв начин те топли?

Дали ме топли и по какъв начин, няма никакво отношение към псевдо критиката на чалгаря: ако бил спечелел, ако не бил спечелел, баси тъпотиите.

преди 2 минути, sound написа:

Дали ме топли и по какъв начин, няма никакво отношение към псевдо критиката на чалгаря: ако бил спечелел, ако не бил спечелел, баси тъпотиите.

И къде виждаш чалгаря да е казвал, че ще влиза в политиката? Той е председател.

преди 2 минути, acnekt написа:

И къде виждаш чалгаря да е казвал, че ще влиза в политиката?

Не съм коментирал, дали ще влиза или не в политиката.

преди 4 минути, sound написа:

Ми то Боцко разправя, че ако не спечели щял да се преебе рейтинга. Значи чалгаря правилно го е изкоментирал. Рейтинга топли само популиста - лъжец Борисов. Никой друг.

преди 6 минути, sound написа:

Не съм коментирал, дали ще влиза или не в политиката.

И какво си коментирал, по-скоро си оплюл, отколкото това нещо може да се нарече коментар, защото си мислиш, че има свобода на словото и това се изразява, когато и единствено плюеш или обиждаш.

Но според мен, свободата на словото се простира до там, там където започват обидите. Клеветите.

току-що, acnekt написа:

И какво си коментирал, по скоро си оплюл, защото си мислиш, че има свобода на словото и това се изразява, когато и единствено плюеш. 

Всъщност, именно чалгаря точно това прави. Само плюе като останалите псевдо"алтернативи" . Независимо какво действие или бездействие ще направи ББ. Дори "добро утро " да каже, пак ще са на контра... "абе тоя кво добро утро ще ми вика на мен беее, не вижда ли колко е зле"... и подобни бла бла бла.

преди 18 минути, miro20 написа:

По нищо не се различава от останалите които плюят наред независимо какво прави или не прави ББ.

Каквото и да прави, и не прави, със сигурност не е той човека, който определя кредитния рейтинг, съответно Славо умното следва да си отправи гениалната критика към агенция Фич, щото Борисов цитира нея, а не да е съчинявал за пореден път от неговите тъпотии, които по същество са същата стока, като на чалгата.

преди 9 минути, miro20 написа:

Всъщност, именно чалгаря точно това прави. Само плюе като останалите псевдо"алтернативи" . Независимо какво действие или бездействие ще направи ББ. Дори "добро утро " да каже, пак ще са на контра... "абе тоя кво добро утро ще ми вика на мен беее, не вижда ли колко е зле"... и подобни бла бла бла.

И кое плюе? Или обижда?

преди 8 минути, sound написа:

Каквото и да прави, и не прави, със сигурност не е той човека, който определя кредитния рейтинг, съответно Славо умното следва да си отправи гениалната критика към агенция Фич, щото Борисов цитира нея, а не да е съчинявал за пореден път от неговите тъпотии, които по същество са същата стока, като на чалгата.

Кредитния рейтинг зависи от  https://www.minfin.bg/bg/69  Министерство на финансите. Премиер знаеш какво е?

току-що, sound написа:

:) така е. Слави има много хляб да яде докато Фич му обърне внимание ... :giggle1:

преди 5 минути, Радул написа:

Ми то Боцко разправя, че ако не спечели щял да се преебе рейтинга.

Тогава да цитира него, а не оценката на кредитна агенция.

Пак да те питам, теб как те топли тоя рейтинг?

преди 2 минути, acnekt написа:

Кредитния рейтинг го определя https://www.minfin.bg/bg/69  Министерство на финансите. 

Туй да не ти е комунизма - МФ ще си самоопределя рейтинг.

преди 1 минута, Радул написа:

Пак да те питам, теб как те топли тоя рейтинг?

Какво значение има?

Тогава да цитира него, а не оценката на кредитна агенция.

Ми той точно това прави бе! Цитира и коментира Борисов. Кредитната агенция даже не я споменава!!!

току-що, Радул написа:

Цитира и коментира Борисов.

Цитира, цитат на Борисов.

преди 1 минута, sound написа:

Какво значение има?

Ми издрънка една торба глупости заради него, как какво?

току-що, Радул написа:

Ми издрънка една торба глупости заради него, как какво?

Не е заради рейтинга, а заради некомпетентните изказвания на чалгата.

преди 3 минути, sound написа:

Туй да не ти е комунизма - МФ ще си самоопределя рейтинг.

Какво значение има?

Исках да напиша, зависи от това министерство. Кредитния рейтинг.

преди 1 минута, acnekt написа:

Исках да напиша, зависи от това министерство. Кредитния рейтинг.

Така е по- правилно, и?

преди 1 минута, sound написа:

Така е по- правилно, и?

И какво и? Фискална политика или какво?

току-що, acnekt написа:

И какво и?

Какво, като зависи от министерството на финансите - защо въобще го споменаваш това?

преди 4 минути, sound написа:

Какво, като зависи от министерството на финансите - защо въобще го споменаваш това?

Кое да споменавам? Борисов е премиер, той определя кабинета и министерствата. Той създава или оформя правителство.

Кого да споменавам?

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Правителство_на_Бойко_Борисов_3

преди 10 минути, sound написа:

Не е заради рейтинга, а заради некомпетентните изказвания на чалгата.

Я да ми разясниш, кое е некомпетентното:

Цитат

Я?! Ти какво искаш да кажеш, бе господин министър-председателю? В една демократична държава – член на Европейския Съюз и НАТО, какво значи сигурен и несигурен резултат от изборите?

преди 2 минути, Радул написа:

Я да ми разясниш, кое е некомпетентното:

Когато не се състави правителство подкрепено от мнозинство това е "несигурен резултат от изборите" (нали съм ти подчертавал вече, че ако и да не сме все още, то се задава политическа криза) и винаги, навсякъде, това понижава кредитния рейтинг - респективно, дали Борисов ще спечели или не, НЕ определя този рейтинг, и ако чалгата не беше прост популист, щеше да цитира: "сред факторите, които биха довели до понижаване на рейтинга, е промяна в политическата обстановка, а именно да дойдат други "; те в това си изказване се дъни Борисов, а че политическата криза влошава кредитния рейтинг си е вече закономерност.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.