Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

викам да плачем заедно
призовавам и другите съфорумци да плачат
дека си ве Бушон, присъединявай се към плачещото братство
:crying10:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 123,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 1 час, M.Николов написа:

Ужас, ще се разплача.

Без Герб България ще изчезне.:(

Без ГЕРБ няма да изчезне България, но с тези "алтернативи" е напълно възможно.

Вече имахме удоволствието да видим как управляват повечето от тях, червените.

И големия проблем е че мутроолигархията упорито иска връщането на тяхната съсипия и  статукво.

Защо обаче вие , дето вадите всякакви сламки срещу ГЕРБ  като удавници, сте слепи за тези неща,

аз идея си нямам

Простата аритметика показва, че щом са впрегнали трола да плюе по Славчо, значи герб ги е страх от него. Ако вкара достатъчно депутати, в следващия парламент може да има три големи партии и най-малкото ще разбие хегемонията на герб и няма да могат да правят каквото си искат, както сега.

Все пак се оказва, че наистина паметта на хората е къса и "всички са маскари"...

https://thebulgariantimes.com/Да-кажа-защо-ненавиждам-чалгаря-Трифо/

Спасението е,  да обявим война на Швейцария или Норвегия и веднага да развеем бялото знаме. Жалко, но друго реално спасение няма.

преди 4 часа, дръндю написа:

дека си ве Бушон, присъединявай се към плачещото братство
:crying10:

Тук съм ама ривах в друга тема, не мога да рива във всички теми :D

преди 5 часа, miro20 написа:

Вече имахме удоволствието да видим как управляват повечето от тях, червените.

И какво видяхме, 2004-2007 бяха едни от най-успешните години за България в икономически план.

преди 8 минути, M.Николов написа:

И какво видяхме, 2004-2007

Това все години на червено управление ли е  ?

А колко е успешно стани шев -ското управление виж не мен, а Европа какво беше мнението им и спрените европари :giggle1:

преди 3 часа, FusE написа:

Тук съм ама ривах в друга тема, не мога да рива във всички теми :D

Баси ревлото

Ако ти увеличат  заплатата от 100 на 200 лв това е драстичен скок и страхотен темп

Ако ти увеличат заплатата от  1000 лв със 100 лв , това е много по малък мижав  скок.

Ти упорито ми обясняваш че е огромен успех заплата 200 лв, а не 1100. :giggle1:

А и както казах, остави ме мен, виж Европа как ни оцени.

Забрави ли че тогава Корнела бе уволнена заедно с Пеевски ? ЗАЕДНО

:giggle1::giggle1:

Сега странно защо Пеевски се спряга с ГЕРБ , а не с Корнела ? Та те са си от едно котило.

Не се репчи толкова през 1987г. България има БВП 28,1млрд.$ а Румъния 38,4млрд.$

А през 2018г. България има БВП 65,1млрд.$, Румъния 239,6 млрд.$ нещо да ти прави впечатление?

На мен ми прави, България е увеличила БВП за 31 години малко над 2 пъти, а Румъния около 6 пъти!

https://www.google.com/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:ROU:PRT:SRB&hl=bg&dl=bg#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_mktp_cd&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=world&idim=country:PRT:SRB:BGR:ROU&ifdim=world&hl=bg&dl=bg&ind=false

преди 7 часа, M.Николов написа:

Не се репчи толкова през 1987г. България има БВП 28,1млрд.$

Не се репчи толкова. Защото соца фалира. И не само у нас че да е нещо индивидуално наше, а в целия лагер, т.е. бе проблем на глобално ниво. :hush:

преди 7 часа, M.Николов написа:

, България е увеличила БВП за 31 години малко над 2 пъти, а Румъния около 6 пъти!

А кой управлява в Румъния ? забрави ли как наритаха комунистите си там ? Чаушеску даже го разстреляха.

Проведоха си и декомунизация и лустрация. Нямаха си и нашите сривове като 5$ пенсии 96-'97 г  когато пак настъпвахме  мотиката да избираме червени управници

Както съм ви казвал много пъти , това е много лесно разбираема аксиома - които държави от бившия соц лагер по навреме се оттърваха от бившите си соц зависимости и кадри  , сега те са в пъти по добре.

:hush:

Благодаря ти за поредния пример за това :) 

преди 8 часа, miro20 написа:

Сега странно защо Пеевски се спряга с ГЕРБ

Щото медиите му лъскат бастуна на Бойко.

Щото опапа студения резерв

Щото построи летните сараи без документи

Щото.........................................................................

Щото си тъп Саше

Излел еееееееееееееееееееееееееееее Деляяяяяяяяяяян хайдутииииииииииииииииин

преди 13 часа, Реджеп Иведик написа:

Излел еееееееееееееееееееееееееееее Деляяяяяяяяяяян хайдутииииииииииииииииин

:clap:Това следва да се разбира, че вече официално си изперкал.

преди 26 минути, miro20 написа:

....

Това е Краля ве ей - щом така казва, значи е така и не смей да му противоречиш, щото ти си просто един платен трол.

• 4 седмици по-късно...

ОСтави го вестоносеца.. става въпрос за това :

Поне на мен са ми интересни и награждаващите го .

преди 4 минути, miro20 написа:

става въпрос за това :

Избухнал човека. Положението е такова, че не всеки може да овладее нерви. Пък за награждаващите... всички ние сме си виновни, че не хранят гълъбите в парка, а заемат такива позиции.

• Автор
преди 1 час, Joss Bomon написа:

Точно пък Антон Тодоров ли намери да цитираш, дето щеше да уволнява Викторчо Николаев в ефир... ?! 

Страхотен е . Любимият ми писател. 

file_597_82.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.