Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Тoни

Препоръчан отговор

Слави не е нов политик, Мойре, той отдавна използва влиянието си върху масите(в това число съм и аз, разбира се) за да наклони везната в една или друга посока. Много добре знае, че участва ли в избори, ще набере един доста добър резултат. Може би е очаквал точния момент, а може би просто се е подготвял за истинската политика, защото едно е да си нечий критикар и/или привърженик някому, съвсем друго е ти да си критикувания, осмивания, отговорния и т.н. 

Но... той и Бареков се засили и... хората много бързо разбраха откъде духа вятърът. Откъде ще задуха вятърът на Слави ще видим, когато задуха, затова ми е трудно отсега да съм категорична, че не става(все пак като шоумен доказа на всички, че умее). Иначе и аз няма да гласувам за неговата формация, но не защото смятам, че ще е лош политик, а просто защото имам принципи, гласувам за вид политика и най-вече за личности, които не са ме разочаровали, а  Слави... не е в това число.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 9 часа, Мойра написа:

Още преди 20+ години съм го предсказал това и не съм Нострадамус. И дори из този форум няколко пъти съм писал, че нема се спре докато не се навре в политиката, а на масата не й се вярва. Ами ..... то този народ не мисли, тотално безкритичен - да му е честит новия спасител.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Колко много хора започнаха да ни обясняват колко е лош Слави и колко е лошо да прави партия.

Ей, това страхът е голямо шубе.:)

А и има от какво да се страхуват.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще видим, аз не разчитам на  някаква промяна с която и да е партия, защото проблема не е в това коя партия управлява, а в нас като народ. Нас и каралицата на Англия да дойде да управлява все ще е това което и сега. Колко партии, колко "спасители" се изредиха за 30г. Народ който не разбира от демокрация, или по - точно който я разбира като анархия не я заслужава. Ще видим и Слави, струва ми се изгубена кауза, но времето ще покаже. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, adersa написа:

В СЕМ дали е пуснал заявка за регистрацията на телевизията му ?

Той ще купи телевизия, която вече има лиценз.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, sopolin4o написа:

Той ще купи телевизия, която вече има лиценз.

Не му трябвала цяла телевизия - толкова пари не му се давали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 10.08.2019 г. в 15:04, M.Николов написа:

Колко много хора започнаха да ни обясняват колко е лош Слави и колко е лошо да прави партия.

Ей, това страхът е голямо шубе.:)

А и има от какво да се страхуват.

Ще го сготвят за нула време. Първо, ако го допуснат до избори, ще манипулират резултата. Или друго ще стане. Примерно ще забранят да се гласува от чужбина, а според мен, оттам ще дойдат супер много гласове за Слави. Хора за своя проект не знам къде ще намери. Хората, които искат да се занимават с мръснишка работа като политиката са или гербави комунисти или червени гербери. Друго нема. А и не се знае формата, в който ще бъде "проектът" му. Както и да е. Аз съм силно скептичен. Чудеса просто не се случват. Особено на "територия България". ГРОБ е като "Единна Русия" (а те са създадени и се развиват по модела на БКП/КПСС - "партия - държава") - октопод, хвърлил пипалата си навсякъде. Изкореняването на остатъците му може да стане само по един начин, и той няма да е мирен. Така че, може би по-добре така - да си джиткаме със сатрапите, защото другия вариант е грозен.

Между другото, да, усеща се едно леко нервно потрепване на устничките на едни мастити анализатори и политолози, които почнаха да обясняват как то това даже не било сериозно да се коментира. Как той така, как той онака. Учудвам се, че пеевските медии не са им спуснали поръчения все още.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Очаквам и масирана атака по форуми и коментари в сайтовете. "Чалгар" в сайтовете на умните и красивите, "капиталист" - в тези, където спят червените бабички, а в пеевските медии ще се бута по-грубичко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 17.09.2017 г. в 10:06, Белгиеца написа:

Аз съм навит за евродепутат, че са ми близо и Брюксел и Страсбург.
Слави който ми е ужасно противен в неговото шоу, може да се свърже с мен да се разберем.

Като кво си навит? 

Сигурно като градинарски маркуч.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Мальчик Бананан написа:

Очаквам и масирана атака по форуми и коментари в сайтовете. "Чалгар" в сайтовете на умните и красивите, "капиталист" - в тези, където спят червените бабички, а в пеевските медии ще се бута по-грубичко.

А истината е, че е просто хитър печалбар.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Мойра написа:

хитър печалбар.

А възможно ли да е просто предприемчив и находчив? Със сигурност има повече гънки от последните три кабинета взети заедно и парите си ги е изкарал с труд, а не крадейки от теб и мен европейски пари.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Мальчик Бананан написа:

А възможно ли да е просто предприемчив и находчив? Със сигурност има повече гънки от последните три кабинета взети заедно и парите си ги е изкарал с труд, а не крадейки от теб и мен европейски пари.

Така е но съм забелязала, че Слави поставя над всичко личния си интерес и ако е нужно сменя партийните си предпочитания, ако това ще му донесе облага.

Такъв ще си остане и ако влезе в парламента.

Достатъчно си изпатихме от такива персони.

Няма да гласувам за Слави!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Мойра написа:

А истината е, че е просто хитър печалбар.

Всъщност не е чак толкоз хитър, ами просто е мекотело - само набързо леко припомняне, че професионалната му кариера започва с братя Илиеви, после царя, после Борисов, а Кунева дори я лансираше, като най- добрия ни политик на новото време: да добавим и как години наред не спря с просташките подигравки към личности, като Лили Иванова и Тодор Колев, който не случайно бе казал, че няма как да разговаря с човек, с когото го делят два вагона книги. Дори след емблематични тъпунгери, като Борисов, Барека, Станишев и Волен, на тоз народ не му увря акъла и продължава да си търси държавници, сред възможно най- големите кретени, така че ДА - макар да не искам да го призная, то факт е, че какъвто народа, такава и държавата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То народа се изнесе и живее в други държави. Представете си, ако тези отвън направят един флашмоб и довтасат тук? ...мечти, няма да стане, разбира се.

Вярно е, че от една страна има нещо сбъркано в чипа на българите и руснаците, които търсят своя спасител, своята нацепена батка (Борисов) или батюшка (Путин). Като крепостници сме някакви, които не са разбрали, че крепостничеството са го отменили. От друга страна в случаите с първите демократични избори, царя и първия избор на тиквата, т.нар. народ (защото има много индивиди, с които просто не мога да се родея, но живеят тук) показа, че може да застава като едно зад една идея. Дали обаче има сили да го направи отново? И дали пак няма да бъде излъган пък е съвсем друг въпрос. Лично аз не знам бих ли гласувал за Слави. Бих гласувал за промяната. Но, както казах, паразитите и калинките на ГРОБ са навсякъде (да не говорим, че става дума за хора, които са с всяка власт - онези некадърници по високите етажи, де с топ не може ги мръднеш) - няма начин да сдадат властта си без бой - те са толкова некадърни, че ако не беше партийното им назначение и парите, които крадат - биха умрели от глад. Вие на тяхно място, изправени пред подобна перспектива, как бихте действали?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Мальчик Бананан написа:

- няма начин да сдадат властта си без бой -

Което си е самата истина. При тази мафия е мега наивността това, дето в политиката ще влязат свестни хора, а още повече пък да променят нещо. Тъй, че докато не почнем да действаме поне, като румънците - това, като минимум - промени нанайчиц.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

от линка в предишния пост

Цитат

Искам поне да му дам възможност да ме разочарова!

и аз искам това
въпроса е, дали ще го допуснат безкръвно днешните мародери

Цитат
...единствения политик за целия преход, който предлага да се даде повече власт на народа

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Идеите са правилни.

Мажоритарни избори - одобрявам

Избори на съдии - одобрявам

Избори на главен прокурор - одобрявам

Избори на шерифи - одобрявамн

Референдуми по основните въпроси - одобрявам

Има и негативни страни

Нищо не казва за лустрация - в Чили за да се оправят, им се наложи да изкарат комунистите на един стадион и..., а ние тука искаме без лустрация. Няма да стане без мерки срещу управляващите кланове от времето на соца и техните наследници. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Нищо не казва за лустрация - в Чили за да се оправят, им се наложи да изкарат комунистите на един стадион и..., а ние тука искаме без лустрация. Няма да стане без мерки срещу управляващите кланове от времето на соца и техните наследници. 

Как би помогнала и с какво лустрация, всички пребоядисани след 89г все за това говорят, а на мен не ми е ясно. 30г демокрация пак комунистите виновни за всичко, предната система няма вина за некадърността на сегашната, толкова си могат. Ще е така докато се привеждаме в Г поза било на запад, било на изток, ние не знаем какво искаме за да разберем как да го получим. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Как би помогнала и с какво лострация

Както помогнаха репресиите срещу комунистическата върхушка в Чили. Да, в Чили нямаше нужда от лустрация, защото не бяха останали комунисти за лустриране.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

всички пребоядисани след 89г все за това говорят, а на мен не ми е ясно

Ми щом всички за нея говорят, а на теб не ти е ясно, има не малка вероятност всички да са прави, а ти да не си наясно. Ако си седнал на една маса да играеш покер и не можеш да разбереш кой е баламата, значи ти си баламата.

преди 7 минути, AAUUXX написа:

30г демокрация пак комунистите виновни

Виновни са, щото им даваме шанс да са виновни. В целия свят разбраха, че нова демокрация със стари комунисти не се прави, само ние българите пак се мъчим да опровергаем неопровержимото. Сиреч повярвахме на комунистите, че са се демократизирали.

Ако имаше лустрация, нямаше да им се даде шанс да са виновни. Сега демокрацията не върви, щото комунистите я узурпираха. Ние българите не сме нито нещо повече, нито нещо по малко от другите. След като никъде по света не е било възможно да бъдат изгонени комунистите без директни репресии или лустрация, защо си мислим, че в България е възможно това ? Не е възможно и им сърбаме попарата. 

преди 16 минути, AAUUXX написа:

предната система няма вина за некадърността на сегашната, толкова си могат

Разликата между предишната и сегашната система е, че тогава управляваха бащите и дядовците на управляващите от сегашната система. На тебе това ти убягва.

преди 19 минути, AAUUXX написа:

Ще е така докато се привеждаме в Г поза било на запад, било на изток, ние не знаем какво искаме за да разберем как да го получим. 

Ама не ние, а управляващите привеждат Г във вид удобен за ... от всички посоки, ти и това ако не вдяваш

А кои са управляващи, Бойко Борисов, Лиляна Павлова, Сергей Станишев, Меглена Кунева

Те не са паднали от власт бре, как не разбираш, те умряха от старост, сега са на власт децата, внуците, зетьовете и снахите им.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Както помогнаха репресиите срещу комунистическата върхушка в Чили. Да, в Чили нямаше нужда от лустрация, защото не бяха останали комунисти за лустриране.

Чили си е Чили, защо трябва все да гледаме другите държави. Какво мислиш че би се случило след лустрация, ще ти кажа едно голямо нищо! 

Ми щом всички за нея говорят, а на теб не ти е ясно, има не малка вероятност всички да са прави, а ти да не си наясно. Ако си седнал на една маса да играеш покер и не можеш да разбереш кой е баламата, значи ти си баламата.

Кои са тези всички, може би 5 човека обикалящи из телевизионите студиа и ревящи за лустарация. 

Виновни са, щото им даваме шанс да са виновни. В целия свят разбраха, че нова демокрация със стари комунисти не се прави, само ние българите пак се мъчим да опровергаем неопровержимото. Сиреч повярвахме на комунистите, че са се демократизирали.

Казвал съм го и пак ще го кажа, английската кралица да дойде да ни управлява все тая е. 

След като никъде по света не е било възможно да бъдат изгонени комунистите без директни репресии или лустрация, защо си мислим, че в България е възможно това ? 

Това с какво би се различавало от комунистическите репресии? Или ако са различни от цвят червен може и няма проблем? 

Разликата между предишната и сегашната система е, че тогава управляваха бащите и дядовците на управляващите от сегашната система. На тебе това ти убягва.

И какво предлагаш да избием по - голямата част от народа тук с изключение на засегнатите 1-2% от комунистическия режим? 

Ама не ние, а управляващите привеждат Г във вид удобен за ... от всички посоки, ти и това ако не вдяваш

А кои са управляващи, Бойко Борисов, Лиляна Павлова, Сергей Станишев, Меглена Кунева

Те не са паднали от власт бре, как не разбираш, те умряха от старост, сега са на власт децата, внуците, зетьовете и снахите им.

Те сами не се назначават в парламента това го правим ние на избори. 

Предложи някой достоен за управление на страната, да се яви на избори и ако е наистина такъв ще бъде избран, не вярвам да има някой който да гласува против нещо добро. Избира се Бойко Борисов, защото няма алтернатива, а тези дето се правеха на алтернатива през 90-те знаем какво сториха тогава именно за което парламентарно са изпаднали към  момента и такива ще си останат. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, AAUUXX написа:

Какво мислиш че би се случило след лустрация, ще ти кажа едно голямо нищо! 

Това е хипотеза. И голите ти слова.

За разлика от това, вече имаме конкретно доказателство с 30 годишна гаранция, че без репресии срещу комунистическите кланове или лустрация, комунист от власт не може да се свали.

Кои са тези всички, може би 5 човека обикалящи из телевизионите студиа

Само на 5 човека, власт имащите позволяват...

Не случайно България е на 130 то място по свобода на словото от 140 държави 

Казвал съм го и пак ще го кажа, английската кралица да дойде да ни управлява все тая е. 

Пак голословни твърдения. Имаш насреща доказателство с 30 годишна гаранция и продължаваш да ревеш срещу фактите.

Това с какво би се различавало от комунистическите репресии?

Комунистическите репресии, водят до въдворяване на власт и поддържане на властта на комунистическата диктатура.

Репресиите срещу комунистите или лустрацията, са доказано исторически, единствените две възможности комунистическите кланове  да бъдат свалени от власт.

И какво предлагаш да избием по - голямата част от народа тук с изключение на засегнатите 1-2% от комунистическия режим? 

Не, много ясно. Извърташ долно думите ми !!! Става въпрос за репресии срещу управляващите комунистически кланове, които ни държат в блатото.

Ти да не мислиш, че всички комунисти в Чили е било възможно да се съберат на един стадион ? Ма мисли малко.

Мога да предложа например. Репресиите да са срещу преките наследници на съставите на политбюро и срещу преките наследници на офицерите от ДС от определен ранг нагоре.

Много по малко са от един стадион. И не са нужни крайни мерки. Или да напуснат България, или да им се забрани да се занимават с политика и да ръководят обществени организации.

Те сами не се назначават в парламента това го правим ние на избори. 

А, така ти казват, а ти им вярваш. А кой организира изборите ? Кой брои гласовете ? Кой назначава ръководствата на партиите, така щото главна роля в тях имат именно наследниците на бившето ПОЛИТБЮРО и наследниците на офицерите от комунистическото ДС от определен ранг нагоре ?

Ти за която и партия да гласуваш пак са те.

Те хората в другите държави затуй извършиха лустрации. Не защото са по глупави от нас. И сега къде са те, къде сме ние.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...