Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 10 часа, communismatic написа:

Много искам, да видя, къде МО е казало, че имало нещо като епидемия от ХИВ в руската армия.

Ще дадеш ли линк към статия, в която се твърди, че имало нещо като епидемия от ХИВ в руската армия или това си е твоя хиперболизация при интерпретиране на написаното?

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 11 часа, БаалБек написа:

Ще има ли среща Путин-Зеленски?

Според президента на Финландия, Александър Стуб, Путин се страхува от лична среща със Зеленски поради страха на Русия да не загуби имиджа си на „велика сила“ „Той се страхува, че Европа и САЩ ще останат единни в подкрепата си за Зеленски. Страхува се, че няма да може да ограничи самоопределението на Украйна “

За толкова години съм сигурен че западните разузнавания и анализатори отдавна са видели  и оценили колко струва рашистката армия. И колко надут спукан балон е с некадърното командване, месни щурмове, незачитане на човешкия живот, разконсврвираха стари танкове от '50те, внасят оръжие от Иран, Сев. Корея, наскоро Ким посреща труповете на загиналите севернокорейци в Украйна, които както знаем, някои тук късаха ризи и се кълняха че "такиваняматам" :) 

та.. единствения коз с който се съобразява все още Запада е ядрения коз. 

Затова сега обикалят и "пипат" както се подхожда към "обезьяна с гранатой" . Всички знаят колко е луда и безпомощна, но може да направи много поразии ако се вбеси и си помисли че "мисията" и е джихад своеобразен рашистки . :)

преди 5 минути, plamen.spam написа:

Ще дадеш ли линк към статия, в която се твърди, че имало нещо като епидемия от ХИВ в руската армия или това си е твоя хиперболизация при интерпретиране на написаното?

Извинявай, това как се тълкува по-точно?

Цитат

Русия е изправена пред рязко влошаване на епидемичната обстановка, свързана с ХИВ, като новите случаи на заразяване сред военнослужещите след началото на войната в Украйна са се увеличили над 40 пъти.

Кво стана с доказателствата, между другото... 24 часа минаха и още гледаш тъпо екрана. Ще признаеш ли, че си един най-обикновен лъжец или...?

преди 1 час, miro20 написа:

За толкова години съм сигурен че западните разузнавания и анализатори отдавна са видели  и оценили колко струва рашистката армия. И колко надут спукан балон е с некадърното командване, месни щурмове, незачитане на човешкия живот, разконсврвираха стари танкове от '50те, внасят оръжие от Иран, Сев. Корея, наскоро Ким

Ъхъм. И за това трябва да дадем допълнителни 800млрд за защита? Страх ни е от армия с некадърно командване и "танкове от '50те"?!?

Не ти ли понамирисва тази история? Не ти ли се струва, че Бабоеб Макарон и урсулите ни лъжат, че наистина е необходима чак такава огромна сума? Или пък лъжа е твоето твърдение за "танкове от '50те"?

Е, кой е лъжецът в случая? Ти или Бабоеб?

Между другото, фен на украинската сган, да обвинява руснаците, че нападали чрез "месни щурмове" е такава смехория, че няма накъде. Искам някой техен привърженик, да ми обясни, какво търсеха украинските войници в Курска област преди една година и каква беше целта на тая феноменална операция!? Пращаш десет украински бригади буквално на заколение, все едно някой ще ги търпи, да стоят там!? Аз, между другото... така и не разбрах, чия е била идеята за тая чудовищна глупост? Щото Сирски май е бил "пас", Залужни май е бил "пас", американците май и те са били "пас"... И кво излиза? Зеленски на своя глава е решил, да се напада направо руската територия!?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Тя беше толкова чудовищна глупост че втората армия в света трябваше да се моли на Ким за войска.

Викаш Путин се моли на Ким да му отпуснат 10 000 дръпнати, при положение, че по това време руската армия само в Донбас е била към 500 000 души, при това според данни от украинският генщаб. Гениално, Иване! 😆😆😆

Иначе... 8 бригади по 8000 души.
https://t.me/RVvoenkor/89772

Цитат

Из Курской области вывели только 2 бригады ВСУ из 10

▪️По словам ВСУшника, вместе с Нацгвардией, спецназом и теробороной в Курскую область зашли до десяти бригад.
"По-нормальному были выведены только две - не могу сказать, какие. Остальные - на велосипедах, пешком по 16 километров, пленных куча… Мы, наверное, и сказать не можем, сколько у нас без вести пропавших" — заявляет Черный.

Кв'о ко?
Избрани а? Ръководителя на Централна банка. На избори ли се явяват?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 1 час, communismatic написа:

Извинявай, това как се тълкува по-точно?

Яснооо... Пак на тълкуване го удряш...

Кво стана с доказателствата, между другото... 24 часа минаха и още гледаш тъпо екрана. Ще признаеш ли, че си един най-обикновен лъжец или...?

Бъди по-търпелив, още не съм пред екран.

Ще благоволиш ли да посочиш точен линк към въпросната статия? Редно е да се знае точно откъде тръгваме 

току-що, plamen.spam написа:

Яснооо... Пак на тълкуване го удряш...

Т.е. ти го тълкуваш по различен начин? Верно? Я ми го разтълкувай тогава ти...

току-що, plamen.spam написа:

Бъди по-търпелив, още не съм пред екран.

Аха, още време ти трябва. ОК, ама да не изчезнеш като предният път при спора ни за данъкоплатците? Пак да се правиш на приятно разсеян?

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Ще благоволиш ли да посочиш точен линк към въпросната статия?

Това ли ще е новата мантра? Лош превод? 😆
Иначе... изключително сложно е да се натисне дясното копче на мишката и да се потърсят думичките из Google.

Абсолютна смехория е тоя човек...

Тия са уникални. Видят ли зор - изобщо спират, да пишат. Умишлено не отговарят. А сега направо ще изкара, че превода на самата статия бил неточен.

Общо-взето, нон-стоп дрънкаме страшни тъпотии, ама и не падаме по гръб. Държим на своето... 😆

Викаш Путин се моли на Ким да му отпуснат 10 000 дръпнати, при положение, че по това време руската армия само в Донбас е била към 500 000 души, при това според данни от украинският генщаб. Гениално, Иване! 😆😆😆

Иначе... 8 бригади по 8000 души.
https://t.me/RVvoenkor/89772

Май така излиза.

преди 39 минути, maxthon написа:

Избрани а? Ръководителя на Централна банка. На избори ли се явяват?

Ти като си избираш домати от пазара те на избори ли се явяват?

Има нещо много сбъркано в теб драги.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Май така излиза.

Така излиза, да. 700 000 - 800 000 солдати има в наличност, ама Вовата се моли на батко Ким, да му даде 10 000 корейчета, че да се спасява положението в Курска област. Има логика, да. Не се бях замислял досега... 

😆😆😆

преди 6 минути, communismatic написа:

Така излиза, да. 700 000 - 800 000 солдати има в наличност, ама Вовата се моли на батко Ким, да му даде 10 000 корейчета, че да се спасява положението в Курска област. Има логика, да. Не се бях замислял досега... 

😆😆😆

Точно така излиза. Втората армия в света викна на помощ Корея за да освободи завзетата и терирория. Не, изобщо не е срамно.

Иване, още чакам, да ми кажеш, с какво се занимаваш? Наистина ми е много чудно? Портиер? Фитнес инструктор? Мияч в заведение? Вдигаш кофи на някой строеж?

преди 1 минута, communismatic написа:

Иване, още чакам, да ми кажеш, с какво се занимаваш? Наистина ми е много чудно? Портиер? Фитнес инструктор? Мияч в заведение? Вдигаш кофи на някой строеж?

Бъди с кристалната топка да ти съдейства.

току-що, BANKATA написа:

Бъди с кристалната топка да ти съдейства.

Срамуваш ли се от професията ти?

Ти като си избираш домати от пазара те на избори ли се явяват?
Има нещо много сбъркано в теб драги.
Да се сравняват домати с човек ръководител на централна банка наистина трябва да има нещо сбъркано.

преди 11 минути, maxthon написа:

Да се сравняват домати с човек ръководител на централна банка наистина трябва да има нещо сбъркано.

На тези от Русия и това сравнение им е много.

преди 1 минута, BANKATA написа:

На тези от Русия и това сравнение им е много.

Имаш предвид, тия дето са ни освободили от османският гнет? За тях ли говориш?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.