Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Да поздравим Путин за 2026г с Лебедово Езеро

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 21 часа, maxthon написа:
преди 21 часа, miro20 написа:

Щото се оказа

Поне пет клонинга, три вида изкуствен интелект и един призован от мъртвите от Шамана....

Е ти не сили го гледала у вас в оригинал ? 

Не забеляза ли по медиите първия вариант, после поправения с червена вратовръзка ? 

То всъщност, никой не спори затова, въпроса е  какво ги е стреснало че се е наложило в последния момент различни версии на изавление да пускате ?? 

Или пак ще отричаш на принципа "кой ми сра в гащите" :) :) :)

преди 14 минути, miro20 написа:

Е ти не сили го гледала у вас в оригинал ? 

Не забеляза ли по медиите първия вариант, после поправения с червена вратовръзка ? 

То всъщност, никой не спори затова, въпроса е  какво ги е стреснало че се е наложило в последния момент различни версии на изавление да пускате ?? 

Или пак ще отричаш на принципа "кой ми сра в гащите" :) :) :)

Е щом има кой да ни каже за смяната на вратовръзката кои сме ние да се съмняваме, че наистина е било така?

На мен много ми е чудно, кой човек, дето има изобщо нещо в главата... би вярвал на тезата, че Путин имал двойници, които използвали от Кремъл, когато намерят за добре. Най-малкото... как ще намерят хора, които да изглеждат като него, да говорят като него, да имат речник като неговият, жестове, мимики, ръст, тегло... Това е толкова абсурдно като теза, че дори не ми се и коментира... Трябва да си бавноразвиващ, за да вярваш на подобни смехории. А по-лошото е, че бая хора кълват на тия тъпотии.

преди 29 минути, maxthon написа:

Е щом има кой да ни каже за смяната на вратовръзката кои сме ние да се съмняваме, че наистина е било така?

Както казах , въобще не ми е важно колко "консерви" са снимали със или без двойници или ИИ

Въпроса ми бе какво се е случило, че в последния момент да пуснат и после сменят версиите. 

преди 8 минути, communismatic написа:

На мен много ми е чудно, кой човек, дето има изобщо нещо в главата... би вярвал на тезата, че Путин имал двойници, които използвали от Кремъл, когато намерят за добре. Най-малкото... как ще намерят хора, които да изглеждат като него, да говорят като него, да имат речник като неговият, жестове, мимики, ръст, тегло... Това е толкова абсурдно като теза, че дори не ми се и коментира... Трябва да си бавноразвиващ, за да вярваш на подобни смехории. А по-лошото е, че бая хора кълват на тия тъпотии.

Значи малко изяви с путлю си гледал :) :)

Любимите ми случаи на противоречия са примерно .... на среща с Меркел, човека отКГБ, който  години е работел и то оперативно в ГДР, знае не само езика, ами сигурен съм диалектите на германците, с Меркел му е нужен преводач като си говорят :)

Или по пресни случаи около ковид-а - прави съвещания на маса дълга 10 метра поне, той най далече, флитрация, разтояния, висчко маниакално , и в следващия момент дават посещение на "същия" путлю  в някой град се здрависва и прегръща с някой посрещащ или тълпата там.... 

:)

много са подобни ... 

По наблюдателни са разделили  видовете путлер по начин на поведение, различни черти на лицето, маниерите и т..н. на... бункерен, параден, за речи, удмурт  и т.н. 

:) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

Въпроса ми бе какво се е случило, че в последния момент да пуснат и после сменят версиите. 

E след като има кой да ни уведоми за това, знчи наистина се е случило. А ти си гледай колкото си искаш източници твърдящи това.

преди 2 часа, miro20 написа:

Любимите ми случаи на противоречия са примерно .... на среща с Меркел, човека отКГБ, който  години е работел и то оперативно в ГДР, знае не само езика, ами сигурен съм диалектите на германците, с Меркел му е нужен преводач като си говорят :)

Разбира се, че ще използва преводач. И разбира се ще си говори на собствения си език. Отговор на това защо беше дал на една пресконференция, където немски журналисти му задаваха въпроси на английски език. Наложи се да им обясни на руски защо е хубаво да си използват родния език....

Путин: Нашите военни постигнаха убедителна победа във войната. Разгромихме категорично руската икономика!

Справка - лихвения процент на страните от Г20

interest_rate.thumb.png.6629839e5bd657d894a076a97ec48f0e.png

И още една справка - спрямо целия свят. Да се видят с кои държави се мерят...:hush:

interest_rate_world.thumb.png.09c35a4af4c4be623577d44dbbd7a3d7.png

А в същото време от януари 2026г. са вдигнали ДДС-то на 22%!!! 

Потрес! И путлю тръгнал да се съревновава с развитите икономики, а даже и да дава примери с неговата колко "стабилна" е била. :giggle1:

Умнице, Турция да не би да е във война, че има по-висок лихвен процент? Що такава умна си се родила...

преди 1 минута, communismatic написа:

Умнице, Турция да не би да е във война, че има по-висок лихвен процент? Що такава умна си се родила...

И? Каква ти е тезата, която искаш да защитаваш? Напиши да прочета или пак ще минаваш на обсъждане на личността?

:popcorn2:

Ми, аз мисля, че тезата е ясна. Ако не си я разбрала, няма как да ти помогна. То и Господ не може.

преди 1 минута, communismatic написа:

Ми, аз мисля, че тезата е ясна. Ако не си я разбрала, няма как да ти помогна. То и Господ не може.

Някога ще напишеш ли нещо смислено по темата или всеки път ще обсъждаш личността на потребителите във форума?

:popcorn2:

Аз написах, просто ти пак не ме разбра. Всеки с две мозъчни гънки може да разбере написаното от мен. Ти що не разбра, нямам идея... Наистина не знам. Много странно... ;) 

В РФ с този лихвен процент става все "по-лесно" да се връщат кредити. Путин спечели войната! Успя да разгроми руската икономика по безпорен начин и създаде нова армия от длъжници...:giggle1:

На фронта в Украйна ще си "върнат" задълженията...🤡

army_dlazhnitsi.thumb.png.20116ef36acf5f55fdc55f369e672f40.png

Редактирано от БаалБек (преглед на промените)

Добре че беше руZкото безаналогово оръжие да спре агресията във Венецуела!

"Щит для Венесуэлы: как российское оружие может изменить баланс сил в Латинской Америке

MWM: российские вооружения способны сорвать агрессию США против Венесуэлы"

https://www.mk.ru/politics/2025/11/03/shhit-dlya-venesuely-kak-rossiyskoe-oruzhie-mozhet-izmenit-balans-sil-v-latinskoy-amerike.html

"Россия обладает целым рядом современных, но относительно недорогих видов вооружений, которые способны в сжатые сроки качественно усилить оборонительный потенциал Венесуэлы, создав серьезные оперативные сложности для потенциального агрессора."

Да живее Венецуелско-рyZката дружба! Само благодарение на нескъпите видове оръжия , които в кратък срок да усилят отбранителния потенциал  на Венецуела, да създадат сериозно оперативни пречки пред потенциалния агресор :)

По нататък се предлагат и още безаналогови оръжия които могат да закупят , за да достигнат критична маса безаналоговост...

преди 3 минути, kosyo написа:

Добре че беше руZкото безаналогово оръжие да спре агресията във Венецуела!

"Щит для Венесуэлы: как российское оружие может изменить баланс сил в Латинской Америке

MWM: российские вооружения способны сорвать агрессию США против Венесуэлы"

https://www.mk.ru/politics/2025/11/03/shhit-dlya-venesuely-kak-rossiyskoe-oruzhie-mozhet-izmenit-balans-sil-v-latinskoy-amerike.html

"Россия обладает целым рядом современных, но относительно недорогих видов вооружений, которые способны в сжатые сроки качественно усилить оборонительный потенциал Венесуэлы, создав серьезные оперативные сложности для потенциального агрессора."

Да живее Венецуелско-рyZката дружба! Само благодарение на нескъпите видове оръжия , които в кратък срок да усилят отбранителния потенциал  на Венецуела, да създадат сериозно оперативни пречки пред потенциалния агресор :)

По нататък се предлагат и още безаналогови оръжия които могат да закупят , за да достигнат критична маса безаналоговост...

Представи си, ако РФ не беше във война и имаше лихвения процент на Турция, каква сила щяха да са? Ако не вярваш питай @communismatic...

"Важную роль в сдерживании американской агрессии играет военная помощь союзников Венесуэлы, прежде всего Российской Федерации."

Важна роля в сдържането на американската агресия играе военната помощ от съюзниците на Венецуела, най-вече от руZката федерация

https://sputnik-abkhazia.ru/20251118/kak-rossiya-ukreplyaet-oboronosposobnost-venesuely-1059116270.html

Днес е направо забавно да се четат тия статии ;)

G9vVllmWIAIvkwD?format=jpg&name=small

G9vLgKfXcAAmaT6?format=jpg&name=small

Само благодарение на руZкото ПВО този човек успя да се преалокира от изостанала автокрация в развита и демократична държава.

Специално за @Topor и @kiro 2025.

Другари малко сте ми скучни и затова чета на 1-2 месеци статии, липсват ми вашите смешки вече и се забавлявам виждате с какво ;) 

Хайде малко по-ведро

G9u3fnNWsAEVuX7?format=jpg&name=900x900

Във връзка със последните събития руZия налага санкции на САЩ!

САЩ ще бъдат изключени от платежната система МИР. Yandex започна да изключва и извозва сървърите си от САЩ. VK video официално изключи монетизацията на видеата си за акаунтите от САЩ.

Ред руZки компании, като Добрьи, Вкусно и точка, Rostic's, АвтоВАЗ са заявили за напускането на страната. Съобщават се и за проблеми с Одинокласники, VK и популярния месенджър МАХ.

САЩ са отговорили кратко-  "Don't laugh our Tomahawk" ;)

Паневропейско движение, Австрия: Европа да се подготви за вероятния разпад на Русия

Разпадането на Руската федерация е реалистичен сценарий, предвид колониалния характер на руската държава и Европа трябва да бъде подготвена за него.

„Руската федерация е де факто колониална империя. В случая с Путин имам ясното впечатление, че той мечтае за възстановяване на тази колониална империя в стария ѝ вид. Ключовият въпрос е друг: докога народите, живеещи в тази колониална империя, ще позволяват на Москва да ги използва? И кога ще кажат: стига, сега се организираме? Считам това за възможно – и дори не за малко вероятно“, tова мнение изрази президентът на Паневропейското движение в Австрия Райнхард Клоучек.

преди 35 минути, БаалБек написа:

Руската федерация е де факто колониална империя.

А те знаят ли, че имат колонии?

преди 8 минути, maxthon написа:

А те знаят ли, че имат колонии?

Към президентът на Паневропейското движение в Австрия Райнхард Клоучек.

Благодаря за вниманието!

преди 1 минута, БаалБек написа:

Към президентът на Паневропейското движение в Австрия Райнхард Клоучек.

Кой беше този? Когато започне да зависят нещата в Русия от него тогава се обади..... Та Русия колония/и имат ли? Би трябвало да може да ги изброиш. И една става....

преди 2 часа, БаалБек написа:

Паневропейско движение, Австрия: Европа да се подготви за вероятния разпад на Русия

Разпадането на Руската федерация е реалистичен сценарий, предвид колониалния характер на руската държава и Европа трябва да бъде подготвена за него.

„Руската федерация е де факто колониална империя. В случая с Путин имам ясното впечатление, че той мечтае за възстановяване на тази колониална империя в стария ѝ вид. Ключовият въпрос е друг: докога народите, живеещи в тази колониална империя, ще позволяват на Москва да ги използва? И кога ще кажат: стига, сега се организираме? Считам това за възможно – и дори не за малко вероятно“, tова мнение изрази президентът на Паневропейското движение в Австрия Райнхард Клоучек.

Ако народа не бе под такъв железен хомут  и репресии , ако живееха с добър стандарт, възможности и свобода, може би щяха да се замислят и прозреят тези неща. 

За съжаление, рашисткия режим умишлено държи малките народи в мизерия и недоимък .

А сега и ги обезлюди като праща пушечно месо не от Москва или Петербург, а от далечните региони  якути, буряти, и т.н. 

На 11.12.2025 в телефонен разговор с Мадуро другаря Poo-tin изказа солидарност с народа на Венецуела и поддръжка на курса на правителството на другаря Мадуро :). Това след като подписали ноември месец договор за стратегическо партньорство и поддръжка. 

Да обобщя - обещал е да му поддържа мад.рите на другаря Мадуро ;) и виждате че го прави. 

http://kremlin.ru/events/president/news/78717

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.