Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Стига с тия скъпи яйца! Импортозаместените влакове се чупят:

https://www.yaplakal.com/forum28/topic2719780.html

Ако не се лъжа това е 3-ти вече за последните дни. Както пише в един коментар - лястовиците не летят през зимата. Ах ти гаден Байдън.

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 3 часа, kosyo написа:

Стига с тия скъпи яйца! Импортозаместените влакове се чупят:

https://www.yaplakal.com/forum28/topic2719780.html

Ако не се лъжа това е 3-ти вече за последните дни. Както пише в един коментар - лястовиците не летят през зимата. Ах ти гаден Байдън.

Разбирам що Байдън е пуснал лошо време в Русия, ама горките шведи какво са му направили?

https://dariknews.bg/novini/sviat/poliarniiat-stud-v-shveciia-blokira-hiliadi-na-pytia-video-2371542

ПП: Толкова ли нема за какво да плювнеш, че почна всякакви битовизми да пльоскаш тук. Какво ще е следващото? "Рейс спукал гума" или "спрял тока на цял блок"?!? 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Разбирам що Байдън е пуснал лошо време в Русия, ама горките шведи какво са му направили?

https://dariknews.bg/novini/sviat/poliarniiat-stud-v-shveciia-blokira-hiliadi-na-pytia-video-2371542

ПП: Толкова ли нема за какво да плювнеш, че почна всякакви битовизми да пльоскаш тук. Какво ще е следващото? "Рейс спукал гума" или "спрял тока на цял блок"?!? 

Един друг брои самозапалилите се автобуси, имаше и един дето броеше фонтаните от отходните канали. Аз не разбрах тия в Швеция импортизаместени ли са или не само? И за тока гледам 3 ден едни 21 000 души са без ток.  Всичко е точно по ПЛАНА!

Ти белешка извади ли си вече че говориш с мен? Нямахме ли джентълменско споразумение с теб по въпроса?

ох ох ... за ситуацията в подмосковския Подольск...

Вместо злата Европа, мръзне подмосковието . Собственика на завода обаче живее в Германия :) 

Класическа руска действителност :) 

Финландия планира тотална забрана на руски газ

Пореден геополитически "успех" на престъпника путлю

Свръхдържавата, която получава за последните 20 години от 500млн$ до над 1 млрд$ на ДЕН

GDO50F-WYAEonnw?format=jpg&name=large

А ето го путлю със семействата на загиналите във рашистката му СВО. Честити им празника !

Не циник, в България му викаме невменяем изрод  ГьОНСУРАТ !!

преди 4 минути, miro20 написа:

Свръхдържавата, която получава за последните 20 години от 500млн$ до над 1 млрд$ на ДЕН

Я!!! Променил си опорката и вече не говориш за "печалба" на ден, а само за "получаване"? Е, що бре? Преди беше по смешен. Разочароваш ме :(

току-що, ivottoshev написа:

Я!!! Променил си опорката и вече не говориш за "печалба" на ден, а само за "получаване"? Е, що бре? Преди беше по смешен. Разочароваш ме :(

Както искай го наричай . Виждам че вече не спориш за цифрите. Имаш напредък.

Преди тотално отричаше. Като ти наврях източниците, млъкна посран. :) 

Но ще ти ги припомням всеки път !

Да повторя още което съм ти казвал - С такива огромни парични потоци на ден, всеки месец да бяха позлатявали по едно руско село, сега щяха да са шейхове.

Уви, обикновенния руснак живее със стандарт по нисък от нашия, които абсолютно никакви доходи нито потоци от земните недра НЯМАМЕ.

Прави си изводите къде отиват тези от 500млн$ до над 1млрд$ на ДЕН  пари в рашистан.

:)

преди 55 минути, miro20 написа:

Както искай го наричай . Виждам че вече не спориш за цифрите. Имаш напредък.

Преди тотално отричаше. Като ти наврях източниците, млъкна посран. :) 

Но ще ти ги припомням всеки път !

Аз съм отричал?!? Покажи къде :)

Единственото което съм направил е да те накарам да промениш опорката, щото те наврях под на кучето опашката :lol6:

Що смени наратива? Къде останаха твърденията ти за "над милиард чиста печалба на ден" :lol6: 

преди 1 час, miro20 написа:

абсолютно никакви доходи нито потоци от земните недра НЯМАМЕ.

Ние нямаме, но Дънди Прешъс имат...

току-що, ivottoshev написа:

Аз съм отричал?!? Покажи къде :)

Единственото което съм направил е да те накарам да промениш опорката, щото те наврях под на кучето опашката :lol6:

Що смени наратива? Къде останаха твърденията ти за "над милиард чиста печалба на ден" :lol6: 

Не те разбирам. Та ти потвърждаваш това което казвам аз :) 

Щом не си отричал, значи всичко е наред и аз съм прав.

Сещам се че ти така и не можеш да си преведеш думата "Выручка "  :)

Върни се по назад и цитирай което съм казал и за какво спориш.

Пак да се видиш колко си осран :)

Чакай да ти припомня осраний тошеффф :

преди 5 минути, ivottoshev написа:
преди 1 час, miro20 написа:

абсолютно никакви доходи нито потоци от земните недра НЯМАМЕ.

Ние нямаме, но Дънди Прешъс имат...

Айде пак фейковете за тоновете злато които изнасяме.

копейкаджия фейкомет  :hit:

преди 12 минути, miro20 написа:

Айде пак фейковете за тоновете злато които изнасяме.

Е ние не изнасяме. Човека ти е написал кой го прави.

преди 10 минути, miro20 написа:

Не те разбирам. Та ти потвърждаваш това което казвам аз :) 

"Доходи" е различно от "чиста печалба". Интересно защо ли думичките "чиста печалба" изведнъж изчезнаха от опорката ти? Да не е защото се оказа че си заврян в под на кучето опашката :laughing5: 

преди 5 минути, maxthon написа:

Е ние не изнасяме. Човека ти е написал кой го прави.

И пак са фейкове.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

"Доходи" е различно от "чиста печалба". Интересно защо ли думичките "чиста печалба" изведнъж изчезнаха от опорката ти? Да не е защото се оказа че си заврян в под на кучето опашката :laughing5: 

Добре, ти ми кажи , доход от 500млн$ до над 1 млрд $ на ДЕН ако отиваха в руския народ, нямаше ли да живеят като шейхове ?

Защо ние , дето нямаме никакви доходи от земните недра, живеем с по висок стандарт от тях ?

:)

Как ли не въртите и сучите рашистктие фейкомети да "доказвате" че рашисткото л''йно е по вкусно :) 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Интересно защо ли

Сещам се че ти така и не можеш да си преведеш думата "Выручка "  :)

Защо ли ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 16 минути, miro20 написа:

Добре, ти ми кажи , доход от 500млн$ до над 1 млрд $ на ДЕН 

Видя ли? Пак за "доходи" плямпаш. Къде отиде "чистата печалба"? 

на 19.07.2023 г. в 21:02, miro20 написа:

въпреки чистата печалба от природни енергоресурси стигаща до над милиард долари всеки божи ден.

Оказа се заврян в под на кучето опашката и се принуди да смениш опорката :lol6:

преди 23 минути, miro20 написа:

И пак са фейкове.

Докато не дадеш линка в стопфейк няма кой да ти повярва....

току-що, teo-glavata написа:

В моя джоб отиде! Нещо против ли имаш?

Можеше да отиде, ако ме беше закарал снощи от Студентски до кв. Лозенец. Ти обаче предпочиташ да гладуваш. Няма страшно. Приел съм фактът че не си нормален бакшиш, а вмирисана копърка, пък и мен щеше да ме срам да кажа в каква таратайка съм се качил, така че никой нямаше да разбере колко раздрънкана и вмирисана е каруцата ти. 

ПП: В събота имам турнир по BEERPONG. В зависимост от това дали пак ще стигна до финал или ще отпадна по-рано, някъде м/ду 1:30 и 4:00 сутринта в неделя и ще ми трябва превоз. Пиши ми ЛС, ако искаш да изкараш едни бързи 15лв :)

преди 6 часа, ivottoshev написа:
преди 6 часа, miro20 написа:

Добре, ти ми кажи , доход от 500млн$ до над 1 млрд $ на ДЕН 

Видя ли? Пак за "доходи" плямпаш. Къде отиде "чистата печалба"? 

на 19.07.2023 г. в 21:02, miro20 написа:

въпреки чистата печалба от природни енергоресурси стигаща до над милиард долари всеки божи ден.

Оказа се заврян в под на кучето опашката и се принуди да смениш опорката :lol6:

Типични тролски заяжданици.

И къде отиват тези доходи от 500млн$-до над 1 млрд$ на ден ???

Не те интересува , нали ? Защото показва за какви колосални кражби на самозабравила се олигархична мафия става въпрос в рашистан .

:hush:

преди 6 часа, maxthon написа:
преди 6 часа, miro20 написа:

И пак са фейкове.

Докато не дадеш линка в стопфейк няма кой да ти повярва....

Ми фейкове са. Разпространявани включително и от вас, рашистктие тролове и осрания тошеффффф :)

https://proveri.afp.com/celiyat-predpolagaem-razmer-na-zlatnite-nahodishcha-v-blgariya-e-na-stoynost-43-miliarda-lv

https://tavex.bg/zlatnite-koncesii-na-bulgaria/

Типична ватенка. Както много такива има и тук :)

преди 47 минути, miro20 написа:

Ми фейкове са. Разпространявани включително и от вас, рашистктие тролове и осрания тошеффффф

В предвид на това, колко е концесионната такса направо си ни ограбват. Независимо колко идиота наречени журналисти им е наредено да напишат обратното. И пак цитатче от линчето ти - "Ако  умножим това количество непреработено злато по текущите цени на чистото злато, ще получим, че общата стойност на добитото в България злато за последните 20 години е 11,7 млрд. лв." Ние прибираме по договора за концесия 1.5% от това. Хубава цифричка се получава когато я сметнеш нали?

преди 2 часа, maxthon написа:

В предвид на това, колко е концесионната такса направо си ни ограбват. Независимо колко идиота наречени журналисти им е наредено да напишат обратното. И пак цитатче от линчето ти - "Ако  умножим това количество непреработено злато по текущите цени на чистото злато, ще получим, че общата стойност на добитото в България злато за последните 20 години е 11,7 млрд. лв." Ние прибираме по договора за концесия 1.5% от това. Хубава цифричка се получава когато я сметнеш нали?

Добро утро, бъди. Кажи честно че и от това разбираш , след зелените ракети, Белгородското ПВО и цената на яйцата в село не му помня името... и не съм бягал от часовете по география дето едни други неща обясняваха.

хехе :) Рапъра от " полуголото парти" което предизвика скандал в рашистан, дори Киркоров рева и се оправдава за участието си там,  та .. рапъра освен излежаните дни в карцера, му е връчена и призовка за армията...

хехехех :) 

Другари, извинявам се , бяхте прави с този клип от преди точно една година:

По последни даннит следните градове в Западна европа мръзнат без топло - Solnechnogorsk, Lobnia, Chimki, Balashikha, Lubierce, Podolsk, Naro-Fominsk, Czechov. Ето ги и на картата:

18741075.jpg

Никога повече няма да се съмнявам във вашите думи. Източник

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.