Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Цитат

Сега е момента на нашите дивани поддръжници на хунтата в Киев да заминават за фронта.чао...

Ама нещо май не искат или не смеят................:lol6:

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 7 минути, maxthon написа:

Не трябва ли той да се притеснява за това? Иначе хубаво се чудиш как да отклониш темата. Как се случва така, че пример от Санкт-Петербург отговаря на въпроса дали има замръзнали в следствие на аварии и точно посочени на карта?

Никога не си получавал отговор когато сменяш темата. Сега нещо по-различно ли очакваш?

Много ясно че няма да отговориш. Все пак си Бъди.

Както не отговори защо руснаците свалят ракети над гражданите, така няма да отговориш и на нищо друго.

Все пак си Бъди. Единственотш нещо което можеш е да разтягаш празни локуми.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Ама нещо май не искат или не смеят................:lol6:

Няма смисъл, украинците се справят чудесно.

Мноооого точно казано...............

Цитат

А бе! НАТО защо не смее да влезе в Украйна да победи Русия на полето на боя, бе? Нали Русия само 3% БВП бе? Защо НАТО не смее? А бе? Защо НАТО се разшири с половин Европа, и какво от това, каква Финландия, каква Швеция бе, 1 трилион военен бюджет, Русия само 70 милиарда! Какво от това, като не смее да влезете в Украйна. Путин ви направи разногледи, направо ви разпори европедеpacките натовски rьзове.

:yanim::yanim::yanim:

Интересно, защо ли не смеят? Този въпрос не си ли го задавате, укропски фенчета?

преди 6 минути, BANKATA написа:

А в Русия от студ си умират всяка година хора.

И в Швеция умират хора от студ всяка година, както в САЩ и Канада, география!

току-що, Flashback написа:

Ама не съм видял да палят огньове по улицата.

преди 3 минути, Anneliese написа:

Мноооого точно казано...............

Интересно, защо ли не смеят? Този въпрос не си ли го задавате, укропски фенчета?

За да ви е гадно. 

Цитат

Тези душегубци от укропарламента,които денонощно измислят все по-жестоки хватки за да ловят нещастници и да ги изпращат за пушечно месо е крайно време самите те да се запътят към фронта,заедно с цялата си рода! Щели да измислят по-примамлива мотивация за да отиват с удоволствие да умират?! Тия съвсем са изгубили връзка с реалността! Никой все още не е измислил мотив,който да е по-силен от заложения вроден инстинкт за САМОСЪХРАНЕНИЕ! Нормално е никой да не иска да бъде хвърлен в месомелачката!!!

преди 18 минути, BANKATA написа:

Много ясно че няма да отговориш.

Ако имаш да кажеш нещо за измръзването специфично към една новина с карта с радост ще ти отговоря. За друго.... Ами друго е и знаеш какво следва от това...

201364_article_side.jpg?FE5D9

0000595199-article2.jpg

Каква иронична прилика, а? Помните ли онези архивни кадри с Адолф Хитлер от същата тази снимка горе, ококорен и броящ на пръсти?:giggle1:

Някой, ако намери гифче с онази сцена, да го качи. Едно към едно с зеления терорист.

Да кажа ли от коя дата е горната снимка? Януари 1945 година. Историята май се повтаря.............

преди 7 минути, Anneliese написа:

Помните ли онези архивни кадри с Адолф Хитлер от същата тази снимка горе, ококорен и броящ на пръсти?:giggle1:

image.png.08fc86eee6fa1d14db379789296a280b.png

Ето ти  интересна снимка .Шваби и руснаци в Полша октомври 39-та.Говори още за нацизъм и ватенки...

преди 21 минути, petie1 написа:

Ами добре дошъл

Благодаря много, добре заварилА!

Вече попълних инфото в профила ми, че съм жена.

преди 1 час, kosyo написа:

😞 Уж бяха самодостатъчни и хоп малко кенийци. Не свършиха ли вече разни от *стан че опряхме до кенийци.

https://news.ru/vlast/v-gosdume-obyasnili-zachem-rossii-ponadobilis-10-tysyach-kenijcev/

Не ме учудва мен това. Аз си мисля, че тези кенийци ще бъдат час по-скоро пратени към Европа. Колкото повече гладници идват насам, толкова по-добре за Путин.

Вече се задавяте от злоба, че губите срещу Русия!:popcorn2::lol6:

преди 47 минути, Flashback написа:

А чакат ли да изригне Йелоустоун?

преди 31 минути, maxthon написа:

Ако имаш да кажеш нещо за измръзването специфично към една новина с карта с радост ще ти отговоря. За друго.... Ами друго е и знаеш какво следва от това...

Аз мога да ти покажа зелена ракета - руска. Искаш ли ? А пък ти ще ми покажеш видеото дето още го търсиш. Хайде де зелено тролче вземи си свърши работата - не виждаш ли че само за подигравка ставаш . Или дори и за това не ставаш.

преди 2 минути, kosyo написа:

Аз мога да ти покажа зелена ракета - руска.

Е нали показа.... Показа, че между снаряд и ракета разлика не виждаш.

преди 2 минути, kosyo написа:

А чакат ли да изригне Йелоустоун?

Всяка вечер.Anneliese особено.

Ростов-на-Дон се включи в перформанса:

току-що, maxthon написа:

Отново пълно мълчание по въпроса за видеото с ускорителя пробил покрива на човека. Както казах - не струваш.

Гледки от замръзващо Малмьо след спиране на тока.

Шведите няма да могат да си вземат сауна днес.

преди 47 минути, maxthon написа:

Ще ти отговоря разбира се, ама след като кажеш защо руснаците свалят ракети над цивилни. Все пак аз първи питах това и все още не си отговприл, вече 13 дни.

преди 13 минути, maxthon написа:

Нали и зелени ракети, снаряди, бомби нямаше?

преди 18 минути, BANKATA написа:

Ще ти отговоря разбира се, ама след като кажеш защо руснаците свалят ракети над цивилни.

Това какво общо има със замръзването? Смяна на тема.... За втори път ще питам защо очакваш нещо друго да се случи?

преди 5 минути, maxthon написа:

За втори път ще питам защо очакваш нещо друго да се случи?

Едно Бъди ми каза че като поискаш нещо изпълни точно каквото се иска?

Хубаво е да го послушаш!

преди 8 минути, BANKATA написа:

Едно Бъди ми каза че като поискаш нещо изпълни точно каквото се иска?

За теб говорих де. Един път да отговориш по темата на момента и да не носиш от девет кладенеца вода. За свалянето вече ти отговорих, но кой да чете вместо да се заяжда. Питай в Киев защо правят същото плюс бонус и собствените си ракети дори и тези малките ракетки за S300 и Patriot.

преди 11 минути, maxthon написа:

За теб говорих де. Един път да отговориш по темата на момента и да не носиш от девет кладенеца вода. За свалянето вече ти отговорих, но кой да чете вместо да се заяжда. Питай в Киев защо правят същото плюс бонус и собствените си ракети дори и тези малките ракетки за S300 и Patriot.

Аз винаги отговарям, ама ти нещо пак посърна да отговориш за зелени ракети, снаряди, бомби.

В Киев го правят защото ракетите не са техни и няма с какво да го поддържат нали. Пък и не разполагат с безаналогови оръжия разработени на нови физични принципи.

току-що, BANKATA написа:

Аз винаги отговарям,

Напомни ми какво отговори на конкретен въпрос свързан с  една новина с карта с локации на аварии? Бързо забрави, че носиш и досега водата от деретата нали?

преди 2 минути, BANKATA написа:

ама ти нещо пак посърна да отговориш за зелени ракети, снаряди, бомби.

Въпроса ми за тях беше във връзка с калибъра на боеприпаса на снимката. Руснаците боядисват снаряди 152мм и ракети за град 122мм, смерч в сиво. Зеления цвят са боядисани натовските такива.

преди 7 минути, BANKATA написа:

В Киев го правят защото ракетите не са техни и няма с какво да го поддържат нали.

Правят го защото пво се разполага около обекта, който се охранява. Съвсем достатъчно материал има как и супер дупер Пейтръта падаше като зряла круша. И това от ракета, която трябва да стане на малки парчета от директния удар на PAC3. Като за директен удар си бяха доста правички.

на 1.01.2024 г. в 16:01, maxthon написа:

Теб ракети ли ти се привиждат в Донецк? Руска ракета/снаряд/бомба със зелена "опаковка" няма как да видиш. Какво прави туй зеленото в жилищния район и забито в земята? Търси подземни военни цели?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 8 минути, maxthon написа:

Руснаците боядисват снаряди 152мм и ракети за град 122мм, смерч в сиво. Зеления цвят са боядисани натовските такива.

Когато дори не помниш какво си казал - винаги съм насреща да ти го припомня. Последни има ли зелена ракета/снаряд/бомба или не?

И само момент да проверя за още една че май се сетих за още една.

преди 14 минути, maxthon написа:

Въпроса ми за тях беше във връзка с калибъра на боеприпаса на снимката. Руснаците боядисват снаряди 152мм и ракети за град 122мм, смерч в сиво. Зеления цвят са боядисани натовските такива.

Голям лъжец си Бъди. Знаеш го и не се свениш от това. Просто ватенка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.