Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 35 минути, N1K17Y написа:

Познай от 3 пъти, кога има смисъл да тичаш след всеки пост критикуващ Матушката, да пишеш, че и "другите така правят" 

Ми има решение. Критикувай я за нещо, което го няма на Запад, и аз няма да се обаждам. Това сега не е критика, а си е чиста проба плюене.

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

Уха. Това е много лесно . На запад не съм виждал алкохолици който да стоя до магазина , да те гледат като влизаш и да се удрят по гърлото все едно правят "чомбери", че си търсят с кой да разделят бутилка водка.  Ти случайно да си виждал. Не съм виждал и пътища без асфалт между сравнително големи (за нашите разбирания )  града без асфалт. Ти случайно да си го виждал някога и къде? Случката с дупката в дивана на председателя на колхоза дето щерка му я направила с пушката му ,щото била пияна съм я казвал. Ама явно съм посещавал нормални западняци, дето не са председател на колхоза. Или същия дето като връща визитата гледаше на колко високо е терасата че сме имали вино и ракия там и после питаше как спим спокойно така? Ми не, не се шегуваше. Явно съм ги сънувал тия работи и плюя щото така ми се струва. А да не съм виждал да се влиза и през прозорците на вагоните на запад ,ама на и това видях на една гара.

преди 23 минути, darco написа:

А това виждал ли си го:

На връщане от магазина след като онези си бяха намерили събутилник..

Плача:

18770548.jpg

Днес са отново много силни.

2 седмици без вода и ток, замръзнала канализация , 4 деца, едното инвалид:

https://www.yapfiles.ru/show/3064329/c751a451df0a4468d5b5381f44a39d3e.mp4.html

Снимано е в Тексас естествено.

https://www.yaplakal.com/forum3/topic2726139.html

преди 14 часа, ivottoshev написа:

Ми има решение. Критикувай я за нещо, което го няма на Запад, и аз няма да се обаждам. Това сега не е критика, а си е чиста проба плюене.

Прав си, трябва да се поправя

Познай от 3 пъти, кога има смисъл да тичаш след всеки пост плюещ Матушката, да пишеш, че и "другите така правят" 

преди 10 часа, kosyo написа:

Косенце босенце, виж долният цитат, а после виж и долната част от подписа ми.

Може и да няма връзка с фактът че напоследък Лоботоммиро20 и Цоцко нещо май излипсваха, но пък ако клетвите ми "хващат"?

преди 21 часа, ivottoshev написа:

Смисъл има само си платен трол и получаваш стотинчици за всеки пост. Иначе да показваш как в Русия някакъв склад се бил запалил или как някой се бил напил е безмислено, щото такива неща има навсякъде.

преди 19 часа, ivottoshev написа:

Косенце босенце, виж долният цитат, а после виж и долната част от подписа ми.

Може и да няма връзка с фактът че напоследък Лоботоммиро20 и Цоцко нещо май излипсваха, но пък ако клетвите ми "хващат"?

Извади си бележка ако искаш да ми говориш и прочети какво написах по-горе за да си направиш съответните изводи. Лични впечатления ако не си разбрал - някога много отдавна съм споменавал и къде съм обикалял.

В страната бензиноколонка - вече можете да си налеете  бензин на изплащане (трябва да платите 25% веднага и другото на 2 вноски)

https://omskinform.ru/news/186208

преди 1 час, kosyo написа:

Извади си бележка ако искаш да ми говориш 

Бележката на теб ти трябваше бре, момче. Единият Косьо твърдеше че в Русия няма пирони, и в същото време другият Косьо дава линк в който се казва че в Русия дефицит на пирони не се очаква, после следващият Косьо пак твърди че там пирони няма... Класическо раздвоение (че даже разтроение:D) на личността :angry:

да си направиш съответните изводи

Направи ли си извод от фактът, че малко след като сложих това в подписа си, Лоботомирко и Цоцко изчезнаха?

Може да е случаЕнос, ама може и да не е :) 

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Бележката на теб ти трябваше бре, момче. Единият Косьо твърдеше че в Русия няма пирони, и в същото време другият Косьо дава линк в който се казва че в Русия дефицит на пирони не се очаква, после следващият Косьо пак твърди че там пирони няма... Класическо раздвоение (че даже разтроение:D) на личността :angry:

Направи ли си извод от фактът, че малко след като сложих това в подписа си, Лоботомирко и Цоцко изчезнаха?

Може да е случаЕнос, ама може и да не е :) 

Хайде за бележка че дано видиш че нямаш нищо в подписа.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Путлер се обосра в Украйна, вследствие на което Русия се разпада.

Това е истината.

images.jpg.01be8f0d7488a2a7bb6d5439d8dbef3a.jpg

:wink12:

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

нямаш нищо в подписа.

Няма ги Цоцко и Лоботомирко...

Позата на щраус няма да те спаси, ако наистина клетвите ми "хващат" :no-no: 

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Путлер се обосра в Украйна, вследствие на което Русия се разпада.

Това е истината.

Разпада се целият Запад, ако още не си го разбрал.

Или трябва дойде Дедо Си да направи парад в Берлин, та тогава да ти стане ясно кой е губещият в тази война.

Големи, традиционни немски фирми фалират, после го продават за жълти стотинки на разни инвеститори. Работниците остават без работа, пенсиите може да ги има, а може и да ги няма някой ден. Зелените идиоти смазаха немската индустрия с недомислени закони и идиотски забрани.

на 20.01.2024 г. в 20:17, КойТой написа:

Големи, традиционни немски фирми фалират

Вчера някой каза това за Mercedes. Разпродавали всичко, салони, сервизна мрежа и дори и централата в Щутгарт.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Ей тоя Путлер бей

И той е смъртен ... а после? :) Курниковъ ли чекъ??? :) 

Украинците си бяха добре при оная с русите коси фо плиткъ... К'во им щукнъ, ъ??? :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.