Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Не ми се плащат 2 евро да я прочета тази глупост.

Билд е подлогата на всяко правителство досега.

В момента мълчат като н@ср@ни за протестите на немските фермери.

На хората (и на мен) им писна да плащаме данъци, а политиците да ги наливат в Палестина, Украйна и къде ли не.

Предполагам, че немските военни използват момента, за да се разрастнат, нали на Германия е забранено уж да има армия. Сега удобничко ще елиминират последиците от ВСВ, която те забъркаха. Билд според мен налива масло в огъня, прави паника, за да се съгласят хората на разходи за армия.

Винаги съм била за зелената идея и опазване на околната среда, но сегашното уж зелено правителство е една подигравка със зелената идея.

Колко разходи и усилия, за да спестяваме ресурси, да пазим природата, да имат децата ни добро бъдеще?

А тези политици какво направиха в Украйна?

За десетилетия отровиха природата там. Ето затова смятам Зеленски за предател, той съсипа страната си.

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

Мед ми капе на сърцето като я слушам тая:

Тия дървени философи на детектор на лъжата:)

преди 17 часа, КойТой написа:

Не ми се плащат 2 евро да я прочета тази глупост.

Билд е подлогата на всяко правителство досега.

В момента мълчат като н@ср@ни за протестите на немските фермери.

На хората (и на мен) им писна да плащаме данъци, а политиците да ги наливат в Палестина, Украйна и къде ли не.

Предполагам, че немските военни използват момента, за да се разрастнат, нали на Германия е забранено уж да има армия. Сега удобничко ще елиминират последиците от ВСВ, която те забъркаха. Билд според мен налива масло в огъня, прави паника, за да се съгласят хората на разходи за армия.

Винаги съм била за зелената идея и опазване на околната среда, но сегашното уж зелено правителство е една подигравка със зелената идея.

Колко разходи и усилия, за да спестяваме ресурси, да пазим природата, да имат децата ни добро бъдеще?

А тези политици какво направиха в Украйна?

За десетилетия отровиха природата там. Ето затова смятам Зеленски за предател, той съсипа страната си.

Беги в Русия, там политиците наливат пари само за тебе. 

Да бяга ама следят проклетниците :)

https://holod.media/2024/01/16/telefony-rossiyan/

Сега въпроса е кой да те следи - Google/Apple/M$ или РуZкото правителство - ама то всеки сам си решава. И най-важното как се ползват данните естествено

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Беги в Русия, там политиците наливат пари само за тебе. 

Аз не искам в Русия, искам в България и скоро ще се върна.

Актуални новини относно растежа на руската икономика и успешното и развитие, срумчващо си противно на очакванията на Западните неолиберални капиталисти и спонсори на прокси войната срещу Русия в Украйна:

"Russian economy on ‘sustainable growth trajectory’ – Mishustin

The country’s GDP expanded above expectations last year

Russia has not only withstood the pressure of Western sanctions and outside risks but has also managed to steer its economy toward sustainable growth, Prime Minister Mikhail Mishustin said on Tuesday.

Every sector of industry registered positive developments over the past year, according to the official.

“We have managed to neutralize external risks and put the economy on a trajectory of sustainable growth,” Mishustin said at a plenary session of the Russia EXPO event in Moscow.

The Russian economy is growing rapidly and saw GDP grow by 3.3% in the first 11 months of 2023, the prime minister added, citing preliminary estimates. He further noted that manufacturing grew by 7.5% in the same period.

Mishustin attributed the results to the implementation of the president’s economic strategy and the work of the Russian government.

Earlier, President Vladimir Putin forecast that Russia’s GDP may have expanded by more than the previously estimated 3.5% in 2023, stating it was an “amazing” success given that the country has had to operate under unprecedented Western sanctions."

Източник: https://www.rt.com/business/590755-russia-economy-western-sanctions/

преди 21 минути, royalpiggy написа:

Актуални новини относно растежа на руската икономика и успешното и развитие, срумчващо си противно на очакванията на Западните неолиберални капиталисти и спонсори на прокси войната срещу Русия в Украйна:

Грам идвя си нямаш от къде идва този разтеж, и колко е реален за икономиката.

Ватенките хич не ви бива в мисленето.

преди 4 часа, BANKATA написа:

Грам идвя си нямаш от къде идва този разтеж, и колко е реален за икономиката.

Ватенките хич не ви бива в мисленето.

Сигурно си прав. Тя и Германия имаше последните години голям растеж - магазините бяха пълни с гостите от БИ, купуваха им се дрехи и маратонки-от скъпите, има бум на езиковите школи, където трайно-безработни немци преподават на незаинтересувани араби как да спрягат глаголите -дай ми, купи ми и подари ми. Реално парите, които немците отпускат за бежанците, се прибират пак от тях, като бедните дяволи, продали всичко, за да дойдат в тукашния рай, живеят масово в общежития, а немските фирми за оборудване на палатки и зали, намазаха с огромни печалби. Също така немските собственици на жилища, които вече прибират двойно повече наем - има и повече данък , значи.

От 2022 се опитаха да правят същия номер и с украинците, но нещо не се получава. Местното население започна да се бунтува. Някакси по-безопасно е да не искаш украинци, не могат да те обвинят в расизъм.

Днес заради една поледица затвориха половината училища и наредиха народът да си стои в къщи. Още се чудя откъде тая загриженост.

новосибирск поема щафетата:

Нещо като мексиканска вълна се заформя.

И голямо мерене на тия яйца значи :

И защо никой не коментира какво става в Башкирия

Голям фън . Жените викат - връшайте ни мжете от фронта, мъжете от фронта викат ей сега идваме и почваме протестиращите... Ще си запася с пуканки за всеки случай

Отидеш на гости на гаджети и баща й те изнасили-това не е православно.  И определно не се е вписвало в плановете за вечерта

https://www.mk.ru/incident/2024/01/17/rossiyanin-prishel-v-gosti-k-podruge-i-ushel-iznasilovannyy-ee-otcom.html

преди 25 минути, kosyo написа:

Отидеш на гости на гаджети и баща й те изнасили-това не е православно.  

Далеч по-добри са западните ценности:

Да идеш и да транжираш като прасета майката и бащата на гаджето си, да раниш сестра ѝ и да запалиш къщата им

https://www.vesti.bg/sviat/osydiha-na-smyrt-21-godishen-iaponec-6189130

преди 23 минути, ivottoshev написа:

Далеч по-добри са западните ценности:

Да идеш и да транжираш като прасета майката и бащата на гаджето си, да раниш сестра ѝ и да запалиш къщата им

https://www.vesti.bg/sviat/osydiha-na-smyrt-21-godishen-iaponec-6189130

Обаче спрямо географията и културата си, Япония е на изток. Явно като видиш нещо лошо и му викаш "западни ценности" по дефолт.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Обаче спрямо географията и културата си, Япония е на изток. Явно като видиш нещо лошо и му викаш "западни ценности" по дефолт.

Ахаааа, значи когато се каже "обединеният запад", това изключва Япония, така ли? 

Относно географията - примерно Австралия е на юг и е между Индийския и Тихия океан, а не в Атлантическия, но това не ѝ пречи да изповядва евроатлантическите ценности, нали?

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Ахаааа, значи когато се каже "обединеният запад", това изключва Япония, така ли? 

Относно географията - примерно Австралия е на юг и е между Индийския и Тихия океан, а не в Атлантическия, но това не ѝ пречи да изповядва евроатлантическите ценности, нали?

Не всички държави са равни под Слънцето. Може ли да ми обясниш точно какви са евроатлантическите ценности на Япония? Или щом някъде има убийство, обезателно това е "евроатлантическа ра'ота", никой с хубав морал (не евроатлантически) няма как да извърши престъпление? Ако се случват дяволии някъде, според теб това обезателно са евроатлантицизми, ня'а просто друг вариант като например да е си е някакво обяснимо човешко поведение, което не е обусловено и зависимо от идеологията. Щом човешката природа е показала нещо лошо, то е заради дегеренрация в следствие на появила се евроатлантическа мутация на гените. Евроатлантически гени понякога се появяват и в най-малките и затворени общества. Мутацията на гена става чрез онлайн заразяване или чрез облъчване със западни ценности. Затова на децата не бива да се пускат евроатлантически медии, защото ги обладават с евроатлантизъм и днес кола ще пият, утре Битълс ще заслушат, а накрая и убийство като жертворприоношение в името на евроатлантическия дявол ще извършат. Тц, тц, тц... 

преди 25 минути, Гражданин написа:

Или щом някъде има убийство, обезателно това е "евроатлантическа ра'ота", никой с хубав морал (не евроатлантически) няма как да извърши престъпление? 

Това не съм го казвал. Написах поста в отговор на Косе-босе, който изтипосва тук битовизми от Русия, за да му покажа че това не са неща, които не се случват никъде другаде. Утре някой ще пльосне тук как рейс в Русия спукал гума, или пък някой блок в Москва останал без ток заради авария и тогава пак ще му покажа аналогични случки и от други места по света, както направих днес :)

преди 34 минути, ivottoshev написа:

Това не съм го казвал. Написах поста в отговор на Косе-босе, който изтипосва тук битовизми от Русия, за да му покажа че това не са неща, които не се случват никъде другаде. Утре някой ще пльосне тук как рейс в Русия спукал гума, или пък някой блок в Москва останал без ток заради авария и тогава пак ще му покажа аналогични случки и от други места по света, както направих днес :)

С тебе имахме ли някаква договорка или не ? Ти бележка някаква да си извади че да ми говориш?

Изнасилен ли е от бащата или не?  Едни пишат че това било щото го объркал с приятелка на щерката (той бил 60+), други пишат че било щото се бил се скарал с жена си и онази не му пускала.

Както казах - не е православно това..

Айде и в Белгород настана време за Специална Светлинна Операция:

Щото днес и в Нови Оскол май имаше такава:

преди 9 минути, kosyo написа:

С тебе имахме ли някаква договорка или не ? Ти бележка някаква да си извади че да ми говориш?

Изнасилен ли е от бащата или не?  Едни пишат че това било щото го объркал с приятелка на щерката (той бил 60+), други пишат че било щото се бил се скарал с жена си и онази не му пускала.

Както казах - не е православно това..

Бележка на теб ти трябваше. Нали установихме че ти страдаш от раздвоение на личността и освен това си зъл тиранин и не даваш на онова - готиното ти "аз", дето беше пиянде, да си комуникира с мен :(

Оня в Япония заклал ли е родителите на гаджето си а след това подпалил ли им е къщата? Както казах - навсякъде има олигофрени. Русия и Япония не са изключение.

И най-накрая както обеща другаря Пу има ръст в РуZия. Този път е ръст на алкохолизма (за сефте от 10 години)!

https://dzen.ru/a/ZaVwGemZzBbKpfBO

Ама какви кофти икономически сътресения могат да бъдат причината? Нали всичко цъфти и вързва, санкциите не работят , а само благоприятстват растежа. А пък сложната геополитическа обстановка , цитирана като втора причина е единствено положителна заряди възхода на БРИКС и скорошното падане на долара. Тия нещо са се объркали определно.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Бележка на теб ти трябваше. Нали установихме че ти страдаш от раздвоение на личността и освен това си зъл тиранин и не даваш на онова - готиното ти "аз", дето беше пиянде, да си комуникира с мен :(

Оня в Япония заклал ли е родителите на гаджето си а след това подпалил ли им е къщата? Както казах - навсякъде има олигофрени. Русия и Япония не са изключение.

Чудя се дали да ти пусна новината че в онзи склад дето изгоря, изгорял и някакъв "стратегически" запас от вибратори? Щото и това не е православно. Или че склада няма разрешителни? Не знам кое е по-скрепно за теб и необятната руZка душа?

преди 23 минути, kosyo написа:

Чудя се дали да ти пусна новината че в онзи склад дето изгоря, изгорял и някакъв "стратегически" запас от вибратори? Щото и това не е православно. Или че склада няма разрешителни? Не знам кое е по-скрепно за теб и необятната руZка душа?

Пусни как в Русия някой рейс е спукал гума, или пък как някъде в някое руско село е станал пожар и на някой му изгоряла плевнята :)

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

И най-накрая както обеща другаря Пу има ръст в РуZия. Този път е ръст на алкохолизма (за сефте от 10 години)!

https://dzen.ru/a/ZaVwGemZzBbKpfBO

Ама какви кофти икономически сътресения могат да бъдат причината? 

В Кравария нали няма сътресения? Що тогава така се получава:

https://osnv-kardjali.com/news/отчитат-ръст-на-смъртните-случаи-от-св/

Цитат

според ново проучване на изследователи от Националния институт по наркотиците на САЩ (NIDA). Смъртността от свръхдоза се е увеличила повече от три пъти сред тези на възраст от 35 до 44 години

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Пусни как в Русия някой рейс е спукал гума, или пък как някъде в някое руско село е станал пожар и на някой му изгоряла плевнята :)

Само отварям yaplakal и се хващаш за главата:

Сестра метнала нож в 9 годишно  брат си- в тежко състояние е:

https://www.mk.ru/incident/2024/01/17/v-podmoskove-11letnyaya-devochka-tyazhelo-ranila-nozhom-9letnego-brata.html

Това с алкохолизма е като лека песен при тях.Лични наблюдения имам по въпроса -знаеш.

Или пък това - пак е от днес:

https://www.yaplakal.com/forum3/topic2725791.html

Това е някакво извратено садо-мазо. Определно е стара християнска традиция (майната му че има японски привкус и име) и е дълбоко скрепно.

преди 24 минути, ivottoshev написа:

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

В Кравария нали няма сътресения? Що тогава така се получава:

https://osnv-kardjali.com/news/отчитат-ръст-на-смъртните-случаи-от-св/

Явно и там страдат от тежката икономическа обстановка от санкциите и от усложнената политическа обстановка. Благодаря - разбрах напълно.

преди 17 минути, kosyo написа:

...

Ако ще показваме битовизми, нали знаеш че можем да пълним темата безкрайно с примери както от Русия, така и от цял свят? Какъв е смисъла?

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ако ще показваме битовизми, нали знаеш че можем да пълним темата безкрайно с примери както от Русия, така и от цял свят? Какъв е смисъла?

А смисъл има- не се безпокой. Явно малко внимание обръщам на тази тема, а явно трябва. Ще се поправя тия дни.  Ох чакай се за нещо от вчера.

Е не го намирам... Ще ти кажа ако попадна пак на него.

А смисъл има- не се безпокой. Явно малко внимание обръщам на тази тема, а явно трябва. Ще се поправя тия дни.  Ох чакай се за нещо от вчера.

Е не го намирам... Ще ти кажа ако попадна пак на него.

Смисъл има само си платен трол и получаваш стотинчици за всеки пост. Иначе да показваш как в Русия някакъв склад се бил запалил или как някой се бил напил е безмислено, щото такива неща има навсякъде.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Смисъл има само си платен трол и получаваш стотинчици за всеки пост. Иначе да показваш как в Русия някакъв склад се бил запалил или как някой се бил напил е безмислено, щото такива неща има навсякъде.

Познай от 3 пъти, кога има смисъл да тичаш след всеки пост критикуващ Матушката, да пишеш, че и "другите така правят" 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.