Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 2 минути, parmobil написа:

Добре, да си зададем въпросите като за нормални хора, които живеят в РФ.

Приятно ти задаване на тези въпроси, когато става дума за цените за потребителите. В случая пак ще напомня, че става дума за конкретна статия и написаното в нея. Ще желаеш ли да коментираш нещо по нея?

преди 12 минути, БаалБек написа:

Жалка картинка сте цялата група

Ясно нямаш аргументация и го обръщаш на лични нападки.....

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 2 минути, maxthon написа:

Приятно ти задаване на тези въпроси, когато става дума за цените за потребителите. В случая пак ще напомня, че става дума за конкретна статия и написаното в нея. Ще желаеш ли да коментираш нещо по нея?

Ти се хвана за конкретната статия, нали така? Иначе си обсъждаме в темата дереджето там. Или си забравил?

току-що, parmobil написа:

Ти се хвана за конкретната статия, нали така? Иначе си обсъждаме в темата дереджето там. Или си забравил?

Цяла вечер отговарям поради това, че някой реши да я пусне. И съответно коментирам нея. Ти защо реши, че трябва да се говори за нещо друго.. След като си решил ще си намериш някой друг, с който да коментираш тези неща. Не съм длъжен да отговарям на всеки решил да смени темата. Много добре знаеш какво да правиш ако нямаш с какво да отговориш по същество.

преди 1 минута, maxthon написа:

Цяла вечер отговарям поради това, че някой реши да я пусне. И съответно коментирам нея. Ти защо реши, че трябва да се говори за нещо друго.. След като си решил ще си намериш някой друг, с който да коментираш тези неща. Не съм длъжен да отговарям на всеки решил да смени темата. Много добре знаеш какво да правиш ако нямаш с какво да отговориш по същество.

Темата е Русия и Путин - обсъждане! Ти се захвана за конкретна статия с пяна на уста да я обориш и в отговор ти показах какво се случва в РФ. Кое не е по темата?

преди 6 минути, parmobil написа:

Темата е Русия и Путин - обсъждане!

Е като пропусна да напиша, че става дума за темата на разговора, който се води в момента явно трябва да очаквам някой да се досети за какво става дума, а не да посочва заглавието на темата във форума, което е избрал авторът и. Вече ти казах темата на разговора е тази статия. Ако имаш желание да я коментираш по същество го направи. В противен случай просто си замълчи. Две думи български ли не можеш да разбереш?

преди 13 минути, parmobil написа:

Темата е Русия и Путин - обсъждане! Ти се захвана за конкретна статия с пяна на уста да я обориш и в отговор ти показах какво се случва в РФ. Кое не е по темата?

То е ясно, че е така.

преди 31 минути, maxthon написа:

Група @maxthon отново се дъните....

Цитат

Официальная статистика Росстата пока не видит проблем в промышленности, вставшей на военные рельсы: объемы выпуска в стране в январе–августе увеличились на 4,5% год к году. А в проект бюджета на 2025 год правительство заложило рост производства еще на 2%.

Тем не менее дорожающие кредиты сулят риски, пишут аналитики Центра экономического прогнозирования Газпромбанка. По их оценке, половина всех корпоративных займов в экономике имеют плавующую ставку, которая привязана к ключевой ставке ЦБ.

Но това не ви се коментира. Е разбирам ви...Бонусите ще отпаднат....

Едно време какви опоненти е имало. Така съм чула/чела, а сега - посредственост...посредственост...:wub:

преди 3 минути, parmobil написа:

Явно ще се връщаме на други начини на разговор с теб

Явно няма какво да кажеш по статията затова се връщай към каквото си искаш. Пуска се статия, аз отговарям по същество за нея, ти идваш и сменяш темата. После се оказва, че аз съм задавал темата на разговор. Айде да не си толкова нахален може ли? Ако не може ще ти напомня за употребата на на родителското тяло по спрецифичен начин.

Явно няма какво да кажеш по статията затова се връщай към каквото си искаш. Пуска се статия, аз отговарям по същество за нея, ти идваш и сменяш темата. После се оказва, че аз съм задавал темата на разговор. Айде да не си толкова нахален може ли? Ако не може ще ти напомня за употребата на на родителското тяло по спрецифичен начин.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Така съм чула/чела,

Е то с чуване и четене за тези неща се получава точно посредственост. За да не си такъв трябва да участваш лично. Днес определено участва доста "аргументирано" и с голяма доза епитети, а това са неща присъщи за посредствеността.

Мдааа....става неудобно за група @maxthon

Цитат

Консервативная финансовая политика в России может привести к стагфляции, «Ростех» может остановить экспорт высокотехнологичной продукции из-за высокой ключевой ставки, заявил глава госкорпорации Сергей Чемезов в ходе заседания Совфеда. Трансляция мероприятия велась на странице верхней палаты парламента во «ВКонтакте».

«Консервативная финансовая политика может привести к стагфляции. Этот термин, может быть, не всем знаком, он не так часто применяется. Стагфляция — это когда одновременно падает и производство, и потребление. Но при этом растет большими темпами инфляция, — сказал он, уточнив, что результатом такой политики является рост цен и уровня безработицы. — К сожалению, мы к этому можем прийти. Это, в общем-то, не так часто в экономике бывает, но примеры такие есть».

Линк към цитата

преди 1 минута, parmobil написа:

Темата на форума да. Темата на разговор в нея не. За 364 страници са обсъждани доста неща. Когато се обсъжда нещо не прескачаш от тема в тема. Посредственият човек прави именно това защото няма аргументация по текущата тема на разговора.

Е то с чуване и четене за тези неща се получава точно посредственост. За да не си такъв трябва да участваш лично. Днес определено участва доста "аргументирано" и с голяма доза епитети, а това са неща присъщи за посредствеността.

преди 38 минути, maxthon написа:

току-що, БаалБек написа:

Линк към цитата

Напълно съм наясно, че ще цитираш и още поне десет статии. Коментар по една конкретна няма да прочета написан от теб. Посредственост ли усещам в тази липса на желание за коментар по тази статия в Москоу Таймс?

преди 2 минути, БаалБек написа:

Докажи, че са лични нападки? Отговори с коментар на статията на Москоу Таймс. Нямаш такъв? Каква посредственост.

преди 5 минути, maxthon написа:

Отговори с коментар на статията на Москоу Таймс. Нямаш такъв?

Скролваш леко нагоре и четеш. Ако не ти понася и нямаш отговор подминавай. :popcorn2:

И пак да повторя за групата, че не сте схванали:

преди 1 час, БаалБек написа:

Жалка картинка сте цялата група  @maxthon..Не се напъвайте за допълнителни бонуси....

току-що, БаалБек написа:

Скролваш леко нагоре и четеш. Ако не ти понася и нямаш отговор подминавай. :popcorn2:

Освен хилещи се реакции друго не виждам. Това е всичко друго, но не и коментар за написаното в статията на Москоу Таймс. Още един признак на посредственост. Трябва да ти благодаря, че я спомена. Аз пък ти посочвам колко пъти става дума за твоята посредственост. 

преди 11 минути, maxthon написа:

не виждам

Не ви понася. Хем напирате да говорите за статията, хем не ви изнася да коментирате (от същата статия) анализаторите на Газпромбанк.

Давайте тогава да коментираме за касетите с ядрено гориво на Уестингхауз! :giggle1:

Там сте "експерти". Поредната посредственост, а уж сте екип....

П.С. Най-добре ПОДМИНАВАЙ....

преди 27 минути, БаалБек написа:

Хем напирате да говорите за статията, хем не ви изнася да коментирате (от същата статия) анализаторите на Газпромбанк.

Хем напирам да говоря за статията, хем не ти изнася да я коментираш и за капак се налага да лъжеш, че в нея става дума за анализатори на Газпромбанк. Цяла вечер коментирам само тази статия понеже се пусна нея. Ти като най-умна от трима (това е комплимент, но не знам за кой от тримата) остана последна да се чудиш как да не се говори за написаното в нея. Нали се разбрахме, че става дума за посредственост?

преди 2 часа, maxthon написа:

Темата на форума да. Темата на разговор в нея не. За 364 страници са обсъждани доста неща. Когато се обсъжда нещо не прескачаш от тема в тема. Посредственият човек прави именно това защото няма аргументация по текущата тема на разговора.

Не разбрах кое от написаното от мен не е по темата. Ти какво си избираш е съвсем друг въпрос.

преди 8 часа, teo-glavata написа:

Успех на турнира. 

Наистина за пореден път успях

https://challonge.com/e7322jli

Предполагам че този път частица от победата ми се дължи и на теб. Благодаря ти.

Разбрах, че не можеш да помогнеш за превоза ми, такаче си викам нормално такси.

Благодаря още веднъж 😃

преди 9 часа, miro20 написа:

Аз пък мислех че си с ТЕЛК.  Или освидетелстван.. за второто не ти пречи както да участваш в игри...

:lol6: Ама ти ми завидя, че за разлика от теб аз имам социален живот, въпреки че съм с ТЕЛК ли?

Не е истина какво жалко човече се оказа ти, Мирчолин Насраний  :laughing5:

преди 6 часа, parmobil написа:
Не разбрах кое от написаното от мен не е по темата. Ти какво си избираш е съвсем друг въпрос.

Аз нищо не си избирам. Отговарям за линк, които друг пусна. Ако не желаеш да го коментираш не сменяй темата на разговора. Всеки път ще ти се повтаря това, а ти все още се прави, че не разбираш.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 1 час, maxthon написа:

Отговарям за линк, които друг пусна.

Тцъ..Пускате си сами линк и си отговаряте на него. На другия линк ви беше отговорено и бяхте затапени. За справка скролвате на горе и проверявате. :popcorn2:

Но причината да е така я знаем всички. Няколко човека и ботове цъкате зад профила @maxthon и не си предавате коректно хронологията, кой за какво е писал.  :cantbelieve:

Успех! 

Иначе положението в русия е цветущо - санкциите НЕ работят!

В.Пу. ще остане в руската история, като най-мразения човек, Разбил съдбите на хиляди хора и направил страната си и живеещи в нея, едни от най-мразените по света.

преди 3 минути, БаалБек написа:

В.Пу. ще остане в руската история, като най-мразения човек, Разбил съдбите на хиляди хора и направил страната си и живеещи в нея, едни от най-мразените по света.

Интересно В.Зе. като какъв ще остане..като ВЗе парите и изтреби украинците ли!?Или след време на някой ще му светне под шапката,че идиота е станал жертва на запада и лакомията си....и в коя история...като след него едва ли ще има такава държава Украйна...Този оглупял продажник е поредното доказателство за вредите,които нанасят САЩ и всички които са в орбитата им на света...Включително и ЕС....А там пък нашите са на абсолютното дъно...

преди 28 минути, БаалБек написа:

Тцъ..Пускате си сами линк и си отговаряте на него.

Не думай. Ако имаш проблеми с паметта има средства да я подсилиш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.