Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

@maxthon знам че не ти е лесно тия дни, ама нямам търпение да споделя тази новина дето нямаше как да стане според група съветцки учени:

https://www.kommersant.ru/doc/7282268

Някой е взел  едни пари от Газпром и ги върнал на правителството. Това просто не може да бъде, бъди :).

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

на 9.11.2024 г. в 18:21, nikssi написа:

Що не вземете нещо от времето на първобитните хора? Смешници.

@БаалБек, @BANKATA, тази вечер кой е наред? 

Не виждаш ли, че много потребители вече не пишат, спряха да посещават форума заради жалките ви обиди към тях! :angry:

преди 3 минути, FBI-International написа:

Не виждаш ли, че много потребители вече не пишат, спряха да посещават форума заради жалките ви обиди към тях! :angry:

Просто не знам как да коментирам подобен пост ...и  няма да пиша повече ,че току виж някой взел ,че си изтрил профила. 

преди 2 минути, nikssi написа:

Просто не знам как да коментирам подобен пост ...и  няма да пиша повече ,че току виж някой взел ,че си изтрил профила. 

Не ме разбираш правилно!

Нямам нищо против да пишеш или да пише който и да е. Виж:

Що не вземете нещо от времето на първобитните хора?

image.png.acf475bf9b0de232bc52c9ea2d7bc891.png

Направих редакция на коментара ти!

Прочети го внимателно и дано най-накрая да разбереш какво се опитвам да ти кажа. :)

Това е оргиналния коментар:

Що не вземете нещо от времето на първобитните хора? Смешници.

image.png.acf475bf9b0de232bc52c9ea2d7bc891.png

Колкото и да го гледаш липсва само една дума !!!!!!!! 

Ти можеше да го напишеш без нея нали?

Трудно ли щеше да ти е?

преди 12 минути, FBI-International написа:

Не ме разбираш правилно!

преди 33 минути, FBI-International написа:

Добрем Дзеверо. Сега в обяснителен режим не искам да влизаш. Минаваме нататък. :)

пп. Смешно е като се търсят някакви статии от преди почти четири години и се представят като новина. Така пляссс и готово. Ти сега зацепи ли ?

Редактирано от nikssi
правописна грешка (преглед на промените)

преди 3 минути, nikssi написа:

Добрем Дзеверо. Сега в обяснителен режим не искам да влизаш. Минаваме нататък. :)

пп. Спешно е като се търсят някакви статии от преди почти четири години и се представят като новина. Така пляссс и готово. Ти сега зацепи ли ?

Разбира се, че зацепих! :)

На мен също не ми харесват статии, които се публикуват от вашата коалиция и най-много от Глен и Флаша. Но си трая или коментирам статиите, а не хората които ги публикуват!!! :)

току-що, FBI-International написа:

Разбира се, че зацепих! :)

На мен също не ми харесват статии, които се публикуват от вашата коалиция и най-много от Глен и Флаша. Но си трая или коментирам статиите, а не хората които ги публикуват!!! :)

Значи минаваме в чат линия ли? Нямам нито време , нито желание да споря за глупости. Търсиш си внимание , провокация ли нещо друго?

Там натискаш бутончето и докладваш , където трябва. Хич не ме интересува ще ме накажат или не. Важното е да се изкефите. Не,че не сте го правили досега де ...

преди 2 часа, nikssi написа:

то ще е най забавно ако си изтриеш твоя профил:D

преди 1 час, nikssi написа:

Не,че не сте го правили досега де ...

както обичаш да казваш - пример

преди 5 часа, FBI-International написа:

Може да са изгубили връзка с кораба майка.

https://offnews.bg/offtopic/ruski-uchiteli-se-paziat-sas-stanioleni-shapki-ot-satelitite-na-nato-833810.htmlimage.jpeg.4e13cdaeaf17236e1b9b3661e6131bad.jpeg

преди 3 часа, BANKATA написа:

Важното е, че авторът на статията не е изгубил връзката с кораба майка (евентуално тази с главен мозък отдавна е изгубил). Иначе нямаше от клип с продължение от 17 секунди да успее да напише такава диария. В тези твърде дълги секунди по категоричен начин се разбира за какво става дума. Тази статия определено си съперничи доста успешно с "чиповете от перални"

преди 1 час, maxthon написа:

Важното е, че авторът на статията не е изгубил връзката с кораба майка (евентуално тази с главен мозък отдавна е изгубил). Иначе нямаше от клип с продължение от 17 секунди да успее да напише такава диария. В тези твърде дълги секунди по категоричен начин се разбира за какво става дума. Тази статия определено си съперничи доста успешно с "чиповете от перални"

Не го приемай лично!

преди 3 часа, maxthon написа:

Е бъди, с цялата информация дето я четеш в нета не разбра ли за какво става? Я свали моля те тая шапка от станиол че явно не работи. Точно за шапките линсе хвана сега? Аз тука откровенни се гавря всекидневно с тебе и твоите думи от преди време дето не вързват на реалността пък ти точно станиола избра. Ми не става така. Я кажи тресе ли още земетресението или не. То се видя че издишаш по другите теми- това ми се вижда най-като за тебе. Ама първо избърши сополите че знаеш -не обичам жалкия ти вой на отчаяна и жалка тролка.

Е бъди, с цялата информация дето я четеш в нета не разбра ли за какво става? Я свали моля те тая шапка от станиол че явно не работи. Точно за шапките линсе хвана сега? Аз тука откровенни се гавря всекидневно с тебе и твоите думи от преди време дето не вързват на реалността пък ти точно станиола избра. Ми не става така. Я кажи тресе ли още земетресението или не. То се видя че издишаш по другите теми- това ми се вижда най-като за тебе. Ама първо избърши сополите че знаеш -не обичам жалкия ти вой на отчаяна и жалка тролка.

И аз това питам кой се е хванал до толкова за шапките, че ги пуска тук да четем глупости на килограм? За свалянето на шапката ще трябва да помолиш този пуснал статията. Той е този вързал се достатъчно на информацията в нея. Също както се беше хванал и за чиповете от пералните. Приятен ден и внимателно със станиола, че на мармотите им трябва.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 6 минути, maxthon написа:

И аз това питам кой се е хванал до толкова за шапките, че ги пуска тук да четем глупости на килограм? За свалянето на шапката ще трябва да помолиш този пуснал статията. Той е този вързал се достатъчно на информацията в нея. Също както се беше хванал и за чиповете от пералните. Приятен ден и внимателно със станиола, че на мармотите им трябва.

Ами спри да пишеш да намалим глупостите де. Вижда се че не ставаш, ами само се излагаш,ама продължаваш да се пишеш на знаеш и можеш. Няколко месеца на въпроса за земетресението запецваш, отиди това да ти подскажа ли колко пъти се издъни елементарно, искаш ли да ти дам още една статия да и видиш коментарите?

Че под нея му припомниха и тоя случай дето бяха с портрет на Бандера:

https://www.yaplakal.com/forum2/topic2681464.html

Чети да се забавляваш и ти , то не може само да виеш на умряло и жалко. Трябва малко да се постараеш

Ето ти и другия оригинал да се забавляваш и с него:

https://www.yaplakal.com/forum1/topic2852459.html

Коментарите да много важни да не вземеш да ги пропуснеш , докато плачеш в ъгъла! Стегни се бъди днес си в криза ама ще се оправиш някога(спокойно знам че няма, ама си ми приятел и не искам да те губя). И за земетресението -не съм забравил. Чака да те тресне отново въпроса- имало ли ли го , нямало ли гое ,и ще си сменяш мнението постоянно.

преди 12 минути, kosyo написа:

Ами спри да пишеш да намалим глупостите де.

E защо аз трябва да спирам? В момента говорим за станиол, а сега рязко нещата се сменят с Бандера. Разбирам, че станиола е трудна тема особено когато трябва да служи срещу сателитите на Нато. И още по-специфично когато никъде не става дума за нещо такова и авторът на статията е написал една словесна диария тип "чипове от перални". Не е нужно да се чете и още словесна диария - твоята. Та докато не се аргументираш конкретно за станиола ти пожелавам приятен ден.

преди 7 минути, maxthon написа:

E защо аз трябва да спирам? В момента говорим за станиол, а сега рязко нещата се сменят с Бандера. Разбирам, че станиола е трудна тема особено когато трябва да служи срещу сателитите на Нато. И още по-специфично когато никъде не става дума за нещо такова и авторът на статията е написал една словесна диария тип "чипове от перални". Не е нужно да се чете и още словесна диария - твоята. Та докато не се аргументираш конкретно за станиола ти пожелавам приятен ден.

Темата винаги е била земетресението и защо се въртиш на вентилатора като най-жалката и тъжна тролка тука. Това дето ти го дадох е важен контекст който ти пропусна щото не ти изгодно( прочети още веднъж предното изречение). Това че си мислиш че може с прязни приказки да избягаш от това никога не е работело при мен и много добре го знаеш. Така че продължавай да се жалваш и да бършеш сополи.

В коментарите има и още един случай от 2022 дето са излезли с фашистки лозунги и не са се усетили? Това видя ли го или искаш и него да ти припомня, а бъди?

Браво на руснаците. Другите заети с избори, те си оплетоха кошничката.............

Цитат

Не четете ли какво става с Фв? Сигурно пропуснахте, че Русия дава заводите на Фв на нейна територия на китайски автомобилни компании. Да произвеждат за руския пазар. Това което са правили германците преди.
Европа буквално се отказа от мощности и реализация на стоки в Русия. А както знаем природата празно пространство не търпи. Знаете ли кога ще си върне Европа тези пазари - точно НИКОГА!
И ще продължи да затваря мощности на територията на ЕС, защото ги няма печалбите от руския пазар да покриват скъпия труд на германските работници. Такова става и с други фирми, произвеждали в Русия, обаче не се тръби чак толкова. Сега поне военната промишленост работи. Година след войната ще спре и тя. Всички пишат, че ни чака рецесия, а това е по-голямо страшно блато от инфлацията.

:yanim::yanim::yanim:

преди 16 часа, BANKATA написа:

https://offnews.bg/offtopic/ruski-uchiteli-se-paziat-sas-stanioleni-shapki-ot-satelitite-na-nato-833810.htmlimage.jpeg.4e13cdaeaf17236e1b9b3661e6131bad.jpeg

Уникални тъпаци.

Лошото е че не мислят и всичко изпълняват.

преди 7 часа, kosyo написа:
преди 8 часа, maxthon написа:

Ами спри да пишеш да намалим глупостите де. Вижда се че не ставаш, ами само се излагаш,ама продължаваш да се пишеш на знаеш и можеш. Няколко месеца на въпроса за земетресението запецваш, отиди това да ти подскажа ли колко пъти се издъни елементарно, искаш ли да ти дам още една статия да и видиш коментарите?

Че под нея му припомниха и тоя случай дето бяха с портрет на Бандера:

https://www.yaplakal.com/forum2/topic2681464.html

Чети да се забавляваш и ти , то не може само да виеш на умряло и жалко. Трябва малко да се постараеш

Ето ти и другия оригинал да се забавляваш и с него:

https://www.yaplakal.com/forum1/topic2852459.html

Коментарите да много важни да не вземеш да ги пропуснеш , докато плачеш в ъгъла! Стегни се бъди днес си в криза ама ще се оправиш някога(спокойно знам че няма, ама си ми приятел и не искам да те губя). И за земетресението -не съм забравил. Чака да те тресне отново въпроса- имало ли ли го , нямало ли гое ,и ще си сменяш мнението постоянно.

Много добро припомняне. 

Наистина уникални тъпаци .

Промити мозъци по зле от лоботомия.

:laughing4:

преди 7 часа, maxthon написа:

Та докато не се аргументираш конкретно за станиола ти пожелавам приятен ден.

Колко стандартно. Едно и  също всеки път.

Първо сляпо реагираш , отричаш до дупка, и когато ти наврат още една камара аргументи, пак седиш осрана  и си продължаваш с излагациите.

преди 10 часа, BANKATA написа:

Не го приемай лично!

при троловете зад ник-а на макстонката всичко неприятно за рашистан  и кремълския престъпен режим е лично . 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.