Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 23 минути, attj написа:

Украинските казаци са в правото си да се разделят с бандеровските хохли.   Католическият Запад ще отстъпи като в Сирия и в Афганистан.  Както искаш си го тълкувай.    

Пълни лешпери с тия. Така перфектна СВО провалиха. Също като тебе дето не каза нищо за 2,5 години война с НАТО защо чак сега.. тука експертите се прескачате един друг и никой не ми да отговори. Страшно е направо

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

НАТО не са приятели на бандеровските хохли.  Умират и ги убиват за и заради НАТО.     Цивилизованият свят следваше някак навреме да омиротвори хохлите и казаците.    Техните 400 милиарда насочват събитията към нова световна война или към пълно унищожение не само на бандеровците.   По тези земи католиците не са диктували никога нищо,  те са подконтролни на православни християни.   Противоречията са и на религиозна основа.  Лично аз съм атеист - тоест безбожник.

преди 58 минути, attj написа:

НАТО не са приятели на бандеровските хохли.  Умират и ги убиват за и заради НАТО.     Цивилизованият свят следваше някак навреме да омиротвори хохлите и казаците.    Техните 400 милиарда насочват събитията към нова световна война или към пълно унищожение не само на бандеровците.   По тези земи католиците не са диктували никога нищо,  те са подконтролни на православни християни.   Противоречията са и на религиозна основа.  Лично аз съм атеист - тоест безбожник.

И 2,5 години след началото на войната с НАТО- ще бием по това същото НАТО? Тия анализатори много ме кефят.

преди 1 минута, kosyo написа:

И 2,5 години след началото на войната с НАТО- ще бием по това същото НАТО? Тия анализатори много ме кефят.

Могат да го унищожат.  НАТО се самозабравят.    Или заради Байдън още ще има цирк  -  араби ще изстрелват руски ракети.      За ужас на Тръмп, който няма да знае откъде да започне.   Може съвсем да забрави за Тайван.

преди 2 минути, attj написа:

Могат да го унищожат.  НАТО се самозабравят.    Или заради Байдън още ще има цирк  -  араби ще изстрелват руски ракети.      За ужас на Тръмп, който няма да знае откъде да започне.   Може съвсем да забрави за Тайван.

Ама аз понеже не разбирам както каза , а ти ги анализираш тия речи, пак не разбрах защо 2,5 години СЛЕД НАЧАЛОТО НА ВОЙНАТА С НАТО,се сетиха че ще ей сега ще ги избомбят? Ти пиеш ли си вече хапчетата или не си почнал още? Мисля че тия хапчета не помагат много за анализите ти. Я се напъни още веднъж да видим къде ще избие този талант. Едва ли ще е по отговор на този въпрос, ама кой знае.

преди 8 минути, BANKATA написа:

След като украинците само бягат и отстъпват, защо руснаците да не потренират малко и юношите. Няма нищо опасно за тях. Само бягат и викат "ура".

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

аз като гледам и ти правиш само това:D

"Така е ка'к Сийке. Важното е младите да се разбират... А пак ние ще помагаме с каквото можем..."

П.П. Това знаеш ли от кой е?

преди 5 минути, В. Велев написа:

"Така е ка'к Сийке. Важното е младите да се разбират... А пак ние ще помагаме с каквото можем..."

П.П. Това знаеш ли от кой е?

пак си се наквасил с гроздова

преди 1 час, В. Велев написа:

След като украинците само бягат и отстъпват, защо руснаците да не потренират малко и юношите. Няма нищо опасно за тях. Само бягат и викат "ура".

Чавка ти е изпила мозъка!

преди 2 часа, BANKATA написа:

Попитах Косьо, но той ми отговори несвързано. Явно не е добре човека. Ще попитам и теб. Ако румънската армия ни нападне с цел да си върнат Южна Добруджа, трябва ли да се бием като Украйна до последния българин? Какво е твоето мнение?

Другари , ама вие сигурни ли сте че това за доктрината е стигнало до украинците? Ще помоля там който има връзки да се обади на съответното място и да провери.

Не че нещо, ама бият пак по Курска област и да не стане сакатлък някой със специалното изделие:

Със Нато-вски ракети, хора! Става страшно вече!

преди 3 часа, В. Велев написа:

Да бягаш толкова километри с пълно бойно снаряжение не е шега работа.. Аз на тия години ще се озоря, а младите като знам какви са кекави...

преди 1 час, kosyo написа:

Другари , ама вие сигурни ли сте че това за доктрината е стигнало до украинците? Ще помоля там който има връзки да се обади на съответното място и да провери.

Не че нещо, ама бият пак по Курска област и да не стане сакатлък някой със специалното изделие:

Със Нато-вски ракети, хора! Става страшно вече!

Браво на ВСУ !

:)

на 22.11.2024 г. в 18:52, kosyo написа:

Също като тебе дето не каза нищо за 2,5 години война с НАТО защо чак сега.. тука експертите се прескачате един друг и никой не ми да отговори.

Всъщност, войната е от 2014 г , когато рашистите нахлуха със всички възможни спецподразделения , армии, морски , пехотни , военовъздушни и какво ли не, в Крим.

Описано подробно от самия путлю във филма "пътя към родината" в ютюба.

След което нахлуха и в Донбас и отцепиха след Крим още малко територии.

От тогава е войната и рашисткия терор.

АТЖ не може да отговори защо ПРЕДИ рашисткото вторжение нямаше нито един  казак, мазак, или поне един рускоезичен който да епострадал от украинската  власт , пардон, "иго" както малоумните рашисти тук наричат украинското гражданство , нито някой от цивилизования свят не видя НИТО едно доказателство за нарушени руски права в Украйна.

И нито една жертва, която да оправдае рашисткото нахлуване 2014 г.

АТЖ  и вся остальная рашистка сволочи винаги блокират когато им задавам този въпрос.

А опорките за НАТО  почнаха да ги въртят / и то е очевидно /  след като малоумните опорки и фейкове за "бандеровска хунта" , за "разпънати момченца на площади" вече никой не вярва , и трябваше да се измисли нова глобална опорка.

И това стана НАТО , злия Запад който "ще им краде ресурсите" .. бла бла бла ...  :)

А за този удар може и малко да са надули бройките, но аз се радвам че самия путлю във всвоето  изявление потвърди тези жертви .

И както вече коментирах - впечатляваща е  прецизната точност на английските ракети

:yanim:

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Попитах Косьо, но той ми отговори несвързано. Явно не е добре човека. Ще попитам и теб. Ако румънската армия ни нападне с цел да си върнат Южна Добруджа, трябва ли да се бием като Украйна до последния българин? Какво е твоето мнение?

А дали не трябва да си върнем половин Румъния ?

м ?

на 22.11.2024 г. в 14:27, attj написа:

"Смятаме за наше право да използваме оръжията си срещу военни обекти на страните, които разрешават използването на техни оръжия срещу наши обекти", заяви Путин.

А кой му даде право да нахлуе и отцепи Крим и малка част от Донбас, в разрез на всички международни закони и морал, путлю ще каже ли ???

Това ще обясни ли :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 15 минути, miro20 написа:

Браво на ВСУ !

:)

Всъщност, войната е от 2014 г , когато рашистите нахлуха със всички възможни спецподразделения , армии, морски , пехотни , военовъздушни и какво ли не, в Крим.

Описано подробно от самия путлю във филма "пътя към родината" в ютюба.

След което нахлуха и в Донбас и отцепиха след Крим още малко територии.

От тогава е войната и рашисткия терор.

АТЖ не може да отговори защо ПРЕДИ рашисткото вторжение нямаше нито един  казак, мазак, или поне един рускоезичен който да епострадал от украинската  власт , пардон, "иго" както малоумните рашисти тук наричат украинското гражданство , нито някой от цивилизования свят не видя НИТО едно доказателство за нарушени руски права в Украйна.

И нито една жертва, която да оправдае рашисткото нахлуване 2014 г.

АТЖ  и вся остальная рашистка сволочи винаги блокират когато им задавам този въпрос.

А опорките за НАТО  почнаха да ги въртят / и то е очевидно /  след като малоумните опорки и фейкове за "бандеровска хунта" , за "разпънати момченца на площади" вече никой не вярва , и трябваше да се измисли нова глобална опорка.

И това стана НАТО , злия Запад който "ще им краде ресурсите" .. бла бла бла ...  :)

А за този удар може и малко да са надули бройките, но аз се радвам че самия путлю във всвоето  изявление потвърди тези жертви .

И както вече коментирах - впечатляваща е  прецизната точност на английските ракети

:yanim:

А дали не трябва да си върнем половин Румъния ?

м ?

А кой му даде право да нахлуе и отцепи Крим и малка част от Донбас, в разрез на всички международни закони и морал, путлю ще каже ли ???

Това ще обясни ли :

Ти поне отговаряш смислено, но донякъде само...Мисълта ми, ако България се изправи срещу много по-силна армия, трябва ли да воюваме до последният човек като украинците или ще отстъпим територията?

преди 5 часа, Мечо Хубавеца написа:

Ти поне отговаряш смислено, но донякъде само...Мисълта ми, ако България се изправи срещу много по-силна армия, трябва ли да воюваме до последният човек като украинците или ще отстъпим територията?

Радио Киев какво да отговаря -задава въпроси на украински казаци, а те са се самоопределили.  Лъже, че не е имало АнтиМайдан и гражданска война.   Същи Кокич в образа на Миро.

преди 9 часа, Мечо Хубавеца написа:

Само ако децата ми получат безплатно влизане в най-престижните университето в страната.

преди 4 часа, BANKATA написа:

Само ако децата ми получат безплатно влизане в най-престижните университето в страната.

Тогава България да се бие до последния българин срещу румънците? Те ще измрат децата ти, какви университети?

От рубриката "Санкциите не работят"

Цените на млякото, картофите и маслото в Русия се покачват. Търговците на дребно засилват охраната си, за да предотвратят кражбите от магазините. Лихвите по ипотечните кредити се покачват, защото продажбите на нови апартаменти рязко намаляват.

От друга страна, инфлацията се покачва неимоверно. Централната банка опитва да я укроти, като през октомври повиши основния лихвен процент до 21%, което е най-високото ниво от над 20 години насам.

Експертите твърдят, че предупредителните светлини мигат. Има опасения за нарастваща вълна от корпоративни фалити, тъй като компаниите повишават заплатите, борейки се да привлекат служители от свиващия се трудов резерв.

Междувременно банки от ОАЕ и Турция блокираха руски карти, които са издадени от "Газпромбанк".

преди 13 часа, miro20 написа:

Браво на ВСУ !

За съжаление са. Не са за хвалене.  Не могат да преброят и идентифицират войниците си - загинали, изчезнали, избягали, пленени.    СВО е имала за цел да прекрати АТО и последвалата гражданска война.   Заради намесата на НАТО военните действия продължават.    Сатанински идиотизъм го нарече руския патриарх.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.