Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 42 минути, kosyo написа:

GeTOOB0W8AA0ElK?format=jpg&name=small

А как самия путлю се заканваше с невъобразими жестоки удари ако опозиционните сили посмеят да вдигнат глава....

:giggle1:

Като ви казвам че "царя е гол" ... ама мнооого гол... :) 

След курската офанзива, това е следващия провал, с който путлю стана за посмешище на цял свят :)

преди 6 минути, M.Николов написа:

Единствения гърчещ се кифладжия тук си ти.

За да докажеш че не си, покажи мой пост, в който отричам наличието на севернокорейски войски в Русия.

:hush:

Ало кифладжията.... виж се какво цитираш и отговаряш бре :

преди 5 часа, M.Николов написа:
на 7.12.2024 г. в 19:24, attj написа:

Пакт за взаимна отбрана е неясна работа за Миро.   Корейците са на руска земя.

Ей това, последното, не може да го схване Мирча.

Когато ми покажеш къде съм казал че не трябва да има севернокорейци в рашистан, тогава  ела да ми опонираш.

Затова и обясних на какво ссе кефя - на вашите гърчове как тотално отричахте присъствието на такива там !

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 3 часа, miro20 написа:

заканваше с невъобразими жестоки удари

путин е либерал като байко борисов

преди 2 часа, Banesc написа:
преди 6 часа, miro20 написа:

заканваше с невъобразими жестоки удари

путин е либерал като байко борисов

GeSZUMdW0AA96DY?format=jpg&name=medium

преди 6 часа, M.Николов написа:

Да припомня и на двамата помнещи само няколко минути, че в годините, от които са тези изказвания(2014-2017) в Сирия воюваха срещу ИДИЛ!

Само да напомня на рашистките защитници , че путлю прави това изказване именно за да утвърди подкрепата си към режима на АСад. И именно тогава подписаха споразумения за десетилетия напред  военно присъствие ВЪПРЕКИ че ИДИЛ бяха победени. Така че посланието въобще не е към победената ИДИЛ, а към тези опозиционни сили които сега изхвърлиха позорно Асад  и наритаха почти без бой рашистките страхливци.

Толкова евтини спекулации показва как рашистките тролове търсите  всякакви сламки да оправдаете излагацията и осирането на путлю в Сирия.

:)

А ето и как рашистките официози се преобуваха в изразите си  за броени часове :) :) :)

Сверявайте наративите, другари копейкаджии !

:)

Бунтовниците в Сирия печелят.   Разбунтувалите се украински казаци също ще спечелят.  Какво разбира Миро.

преди 3 часа, miro20 написа:

Толкова евтини спекулации показва как рашистките тролове търсите  всякакви сламки да оправдаете излагацията и осирането на путлю в Сирия.

Путин не го мисли все ще се оправи някак ама на тебе като ти спрат тока и водата и храната и пенцията  ще те видим 

преди 15 минути, baitexpo написа:

байко е такъв какъвто му наредят от Брюксел.

нареждат от сащ

а от брюксел казват какво да направи за да получи кюлчета и вила в испания 

случайно ли ивелинчо  новия  месия казва сириец  или цру му е подшушнало

преди 7 минути, Banesc написа:

нареждат от сащ

а от брюксел казват какво да направи за да получи кюлчета и вила в испания 

От 3-4 години сащ започнаха да нареждат и на брюксел и на него :speak:

преди 3 минути, baitexpo написа:

От 3-4 години сащ започнаха

сложи нули 

германия е зависима от сащ след втората световна  тва са  80 години диктат  над европа   45 години имаше диктат ссср  като украйна беше  член на тоя диктат ...

преди 2 часа, attj написа:

Бунтовниците в Сирия печелят.   Разбунтувалите се украински казаци също ще спечелят.  Какво разбира Миро.

Не лъжи и не се поддавай на западната пропаганда!

Човека ясно каза какво ще стане преди няколко дена. А до сега каквото е казвал е ставало винаги! Никакъв шанс срещу авиацията на 2-рата армия в света. Асад се държи и не се панира. Асад ще победи!

А всеки знае че той е бивш разузнавач и капацитет! Тези 2 самолета сигурно носят оръжието с което другаря Пу ще отмъсти както обеща че ще ги смаже. Помнете ми думата!

преди 16 минути, Banesc написа:

сложи нули 

германия е зависима от сащ след втората световна  тва са  80 години диктат  над европа   45 години имаше диктат ссср  като украйна беше  член на тоя диктат ...

Така е, просто им бяха охлабили малко каишката, но наскоро я затегнаха здраво и им взривиха газопровода, защото не слушаха и не им подаряваха 3% от БВП

В Сирия се намират два големи руски военни обекта – военновъздушна база в Хмеймим и военноморска база в Тартус. Последната е единствената руска военноморска база в топли води и осигурява на Москва достъп до Средиземно море.                                                                        Руските военни са поставени в повишена степен за бойна готовност. Те не са участвали в сражения с опозиционните милиции. Няма заплаха за руските военни бази в Сирия, обявиха източници от Москва.                           Външните министри на Русия, Турция и Иран се срещнаха  в Доха, за да обсъдят развитието на ситуацията в Сирия.                             Страните участници в т.нар Тройка от Астана - Русия, Иран и Турция подчертават необходимостта от бързо спиране на бойните действия в Сирия и изпълнение на резолюция 2254 на СС на ООН.    Договорили са се без САЩ.

преди 9 часа, Banesc написа:
преди 13 часа, miro20 написа:

Путин не го мисли все ще се оправи някак ама на тебе като ти спрат тока и водата и храната и пенцията  ще те видим 

Това обикновенно настъпва когато те превземе "русский мир" :)

Затова хората изтръпват от ужас когато чуят "русский мир" . Символ на разрухата, "асвабаждение" от живот, жилища, град, държава.

преди 11 часа, attj написа:

Сравнението ти е поооочти точно... с малки нюанси.

Украинците свалиха самозабравилия се рашистки олигарх Янукович и корумпираната му власт на Майдана.

На който Майдан поискаха именно борба с олигарсите, борба с корупцията, борба с мафиотското прорашистко управление на марионетката Янукович.

Та, ако сравняваш , сравнението е по остта - Янукович - Асад, Опозиция - Майдан.

А това което говориш за любимите ти "казаци" , става въпрос за класическо рашистко вторжение с превземане и анексии на територии, което се проведе далеч далеч от Майдана.

Я виж каква новина имаме.

Путлю бил сколонен веднага да спре военните действия, ако Украйна се откаже от превзетите  с насилие и терор , територии.

Както се пита в задачката... а какво стана с целите на СВО ? - денацификация, демилитаризация на Украйна ???

Не че за цивилизования свят е очевидно че никаква нацистка власт има в Украйна, нито е нужна демилитаризация, даже напротив - все по голяма подкрепа срещу рашисткия окупатор...

Но  аз се чудя... оказва се целите на СВО са били тотален фейк, признаван сега от рашистките власти ???

И че целта им е била единствено да превземат територии ???

Какво стана с измислените "доннбаски опълченци" ?? за които толкова лъгахте, дори когато ви цитирах Игор Стрелков - рашисткия им предводител, пратен от Москва, дето се оплаква че от 4.5 млн население, не може да намери дузина доброволци, а които се записвали в армията му , после бягали ?

Май  военния ви министър Игор Стрелков е говорел чистата истина а ? :) :)

преди 12 часа, attj написа:

В Сирия се намират два големи руски военни обекта – военновъздушна база в Хмеймим и военноморска база в Тартус. Последната е единствената руска военноморска база в топли води и осигурява на Москва достъп до Средиземно море.                                                                        Руските военни са поставени в повишена степен за бойна готовност. Те не са участвали в сражения с опозиционните милиции. Няма заплаха за руските военни бази в Сирия, обявиха източници от Москва.                           Външните министри на Русия, Турция и Иран се срещнаха  в Доха, за да обсъдят развитието на ситуацията в Сирия.                             Страните участници в т.нар Тройка от Астана - Русия, Иран и Турция подчертават необходимостта от бързо спиране на бойните действия в Сирия и изпълнение на резолюция 2254 на СС на ООН.    Договорили са се без САЩ.

Ама следете я тая война бре. Не може така да се изхвърляте на метеното неподготвени:

GeSS09QXoAEiNBz?format=png&name=small

Оня ден пускаха ракети от залива. А днес вече пишат и по военткорскитс канали че се изтеглят.. аман от непрокопсани казаци дето ви изпиват акъла.

Другари, само защото ме кефите -ексклузивна снимка на първите сирийски бежанци в  руZия:

GeS-csYXsAA0J4B?format=jpg&name=small

Сега ако поиска и гражданство, може да го видим и на фронта.

преди 2 минути, kosyo написа:

https://t.me/fighter_bomber/19046

Неведнъж съм казвал че вие гледате някакъв други събития.

Мисля, че и аз неведнъж съм ти казвал, да не ме цитираш. Праскай си ч*киите на тия трупове и не ме занимавай...

преди 6 минути, communismatic написа:

Мисля, че и аз неведнъж съм ти казвал, да не ме цитираш. Праскай си ч*киите на тия трупове и не ме занимавай...

Ами престанете с тъпотиите, че вече дори не е смешно. Следете ги тия новини, а не си ги измисляйте , че  след това ставате за смях.

Ти малоумен ли си? Кое не разбра, да спреш, да ме цитираш? "Следете ги новините" вика... То точно твоите линкове ще отварям. Извратеняка, който поства снимки на трупове и разчленени хора, праскайки си злобарки...

преди 1 час, communismatic написа:

Ти малоумен ли си? Кое не разбра, да спреш, да ме цитираш? "Следете ги новините" вика... То точно твоите линкове ще отварям. Извратеняка, който поства снимки на трупове и разчленени хора, праскайки си злобарки...

Виж сега опцията за блокиране знаеш ли да я ползвам?  Не че ще ме спре да ти оборвам глупостите ама няма да ме виждаш.

Че сега викаш пускат им бомби, ракети обаче имат договорка да не се стрелят,а? Това в коя паралелна реалност се случва освен в руZката?

3 години за късане на плакати за месо:

https://www.yaplakal.com/forum3/topic2865465.html

И конфискация на велосипеда :)

Слушайте собствените рашистки  блогъри :

Как солдатиките в неизвестност се обявяват за дезертьори за д ане им се изплащат заплати и компенсации.

Слушайте собствените рашистки  блогъри :
Как солдатиките в неизвестност се обявяват за дезертьори за д ане им се изплащат заплати и компенсации.

А от толкова слушане дали ще чуем не едно, а поне половин доказателство за това?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.