Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 час, maxthon написа:

А от толкова слушане дали ще чуем не едно, а поне половин доказателство за това?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

:) Това четене с разбиране дано ти се падне поне тази година от Предната не успя да го изтеглиш дано тази имаш повече късмет.

Неземно е:)

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

ти си плъзнал навсякъде  плякатарник

поради тази причина моркова ще се върти докато те разкарам

Screenshot_2024-12-09-14-28-59-64_50ef9f5a0f3fc24b6f0ffc8843167fe4.thumb.jpg.1f78cb8d44ea1e76093a5cb08034aede.jpg

преди 5 часа, kosyo написа:

Виж сега опцията за блокиране знаеш ли да я ползвам?  Не че ще ме спре да ти оборвам глупостите ама няма да ме виждаш.

Че сега викаш пускат им бомби, ракети обаче имат договорка да не се стрелят,а? Това в коя паралелна реалност се случва освен в руZката?

3 години за късане на плакати за месо:

https://www.yaplakal.com/forum3/topic2865465.html

И конфискация на велосипеда :)

Бахти жалкото създание е тоя... Аз му казвам, да спре, да ме занимава, но очевидно форума му е смисълът на живота... 😆

функцията му в калдата не ми е ясна

вдига рейтинга на форума ли ?

По добре скрипт за тая работа. По скоро оправдават някакви пари за борба с руската пропаганда ако се съди по дебилните фрази дето ги вкарва

Не ви ли харесват новините от самая могучая? Ама аз съм занемарил тая тема а не е като да няма новини.

Чухте ли дето хванали едни лекари дето правели фалшифиви наранявания като от фронта? Не сте от отново, е ама вземете ги следете тия работи малко. Тая страна на инвалиди ще я обърнат.

преди 7 часа, nikolov2020 написа:

ти си плъзнал навсякъде  плякатарник

поради тази причина моркова ще се върти докато те разкарам

Screenshot_2024-12-09-14-28-59-64_50ef9f5a0f3fc24b6f0ffc8843167fe4.thumb.jpg.1f78cb8d44ea1e76093a5cb08034aede.jpg

19632248.jpg

Както писах преди няколко дни - абсолютна договорка...

Цитат
Russia is nearing an agreement with Syria’s new leadership to keep two vital military bases in the Middle East state, a key objective of the Kremlin after the fall of its ally Bashar al-Assad.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-12-12/russia-nears-deal-with-new-syria-leaders-to-keep-military-bases

След  забрана на фейсбук и Мета, ред и на Вайбър :)

преди 14 часа, communismatic написа:

Цитат
Russia is nearing an agreement with Syria’s new leadership to keep two vital military bases in the Middle East state, a key objective of the Kremlin after the fall of its ally Bashar al-Assad.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-12-12/russia-nears-deal-with-new-syria-leaders-to-keep-military-bases

12 декабря Bloomberg со ссылкой на источники сообщил, что Россия близка к соглашению с сирийскими повстанцами о временном сохранении своих баз. Это позже подтвердили и источники ТАСС, которые отметили, что Москва получила «временные гарантии безопасности» для своих войск от нового руководства Сирии. Однако, как пишет Bild, эти гарантии касаются только безопасного вывода российских войск, а не их дальнейшего присутствия в Сирии.

- колкото да имат време да се изнесат.

Иначе чета че рашистките сили там въобще не се радват на изтеглянето си , просто защото знаят че гарантирано отиват на заколение в Украйна :)

на 13.12.2024 г. в 21:58, communismatic написа:

Всяко нелогично събитие има своето логично обяснение. Все пак всичко върви по план. Путин е изчислил всичко. Секуларния лидер Башар Асад ще бъде заменен с друг, пак според плана на чичо Вова...

470197944_3733760033508460_9145555488811

Велики.. !

Гоууулеми !

:giggle1:

вече след две години чакане ще могат да акат в обособена външна тоалетна :)

А с тази новина си спомних "великите '90-те" .. всичко бе с купони ...  путлю скоро ще стигне и това дъно ... По предложение на госдумата разбира се :)

Отделно ... знаем че в рашистан гей и даже секс няма, но все пак се оказва че от СПИН  умират по 30 хил годишно

https://www.moscowtimes.ru/2024/12/15/vrospotrebnadzore-zayavili-oezhegodnoi-gibeli-otvich-30-tisyach-trudosposobnih-rossiyan-a150543

Е, не казват че труповете в Украйна са 30-40 хил МЕСЕЧНО .... ама кой му пука...  :getout:

Пророк :

За да не мислите за дефицита на физиологичен разтвор в сама болшая на света , само да ви кажа че Дед Мороз е по силен от Spiderman:

Ge1RuFrWMAAjwsc?format=jpg&name=900x900

И само защото днес съм в кофти настроение:

@maxthon дали го е регистриран това земетресение?

преди 3 часа, _nib_ написа:

3 ч  ·

Операцията по ликвидирането на военопрестъпника Игор Кирѝлов - висш генерал в ръководството на Въоръжените сили на Руската федерация - заподозрян за близо 5000 употреби на забранено химично оръжие срещу украински войници, е екстраюдициална мярка, която обаче е съвместима с мащаба на извършените престъпления от Руската армия в Украйна.
Същият е и един от авторите на пропагандната лъжа за патиците и комарите биороботи и "тайните химически лаборатории" в Украйна.
Самият Кирѝлов е началник на руските войски за радиационна, химическа и биологична защита.
Реализацията на операцията по неговото ликвидиране в столицата на Русия е признак на висок професионализъм на организаторите.

:yanim::yanim:
преди 6 минути, miro20 написа:
3 ч  ·

Операцията по ликвидирането на военопрестъпника Игор Кирѝлов - висш генерал в ръководството на Въоръжените сили на Руската федерация - заподозрян за близо 5000 употреби на забранено химично оръжие срещу украински войници, е екстраюдициална мярка, която обаче е съвместима с мащаба на извършените престъпления от Руската армия в Украйна.
Същият е и един от авторите на пропагандната лъжа за патиците и комарите биороботи и "тайните химически лаборатории" в Украйна.
Самият Кирѝлов е началник на руските войски за радиационна, химическа и биологична защита.
Реализацията на операцията по неговото ликвидиране в столицата на Русия е признак на висок професионализъм на организаторите.

Похвално е грантаджия да хвали терористичен акт.

преди 10 минути, miro20 написа:
3 ч  ·

...асенчо?...

...келеменцето-центаджия Генов?...

...смешника поставил си сериозна маска за да се представя за сериозен разбирач?...

...значи като плувате заедно в либерастки лай.а,да не забравите да се мажете един друг по гърба...

...ей така по гейташки тертип...

Ти забележи само колко често го канят по основните медии. Тук разни лоботомирани ми обясняваха, че у нас имало свобода на словото. Оня няма и един ден работен, по цял ден "громи" Русия, комунистите, Путин и т.н. Абсолютен тъпоъгълник, ясно е как се издържа и т.н. ама мен друго ме гложди. Къв глупендер трябва да си изобщо да си пускаш тоя в интернет, че да му гледаш канала!? Това не бих си го причинил дори и да мразя руснаците в червата. Какво умно бих чул от неговата уста?

...а,много важно-плоски соплА...

...пък нашите продажници купиха...кви глупости пиша...платиха с нашите пари едни стари 40 годишни каруци от наглия,мръсен и подъл американец...

...с летящите каручки ще подпомогнем селския туризъм...

...това ни остана от силната икономика в миналото-туризма...

преди 12 минути, N1K17Y написа:
преди 20 минути, maxthon написа:

Ах, колко е сладък рева на копейки :headphones:

мед ми капе на душата... :)

преди 20 минути, maxthon написа:

Да унищожиш мръсна рашистка гнида  която пряко командва и сее терор и геноцид срещу украинците , не е терористичен акт.

Казах ли че мед ми капе на душата когато гнидите ревете ? :):giggle1:

А за това разбира се, Байдън и НАТО са виновни :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.