Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 8 часа, maxthon написа:

Кога да очакваме другата 1/3 танкове да заминат и повече да не видим и един танк? Някаква прогнозна дата и година ще се наемеш ли да споделиш?

Един хубав сайт има Marine Traffic (както и още няколко алтернативни показващи едно и също). Там пише за едно корабче със старо име Sparta III и ново Ursa Major (като преди е имало и още няколко имена), което съвсем уверено се е запътило към Владивосток. Можеш ли да покажеш друг кораб със същото име, който да се е запътил към Сирия? Всъщност има един.... е не може да се каже точно кораб с такова име.

Щом и бъдито се е намесил няма как да не е на зле работата.

Пристигането малко се е отложило да спомена:

https://t.me/DSKC_MID_Russia/4327

Решили да изследват уверено дъното първо.

Я да чуем сега кой е най-жалката отчаяна тролка тук?

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 14 минути, kosyo написа:

Пристигането малко се е отложило

А къде се очаква да пристигне? Бота казва Сирия. Там ли е или някъде другаде? Единственото вярно нещо в поста му е, че има авария на борда. Останалото е свободно съчинение.

преди 58 минути, maxthon написа:

Мързела е голямо нещо. Сега ще млъкнеш ли или ще се разврякаш как това не кораба Sparta III (старо име на този от линка)?

Изпращам го да си я докаже понеже си е негова. Пост в Х как някакъв кораб се бил запътил на някъде не е теза. Особено когато не е вярна.

П.С. И все пак корабът явно ще потъне. Но пък интересно използван е за доставки за армията в Сирия, а не за тяхното превозване или евакуация, както пише в поста на ботчето в Туитър.

Не можа ли да го покажеш още вчера вместо да се правиш на интересен?

Не можа ли да го покажеш още вчера вместо да се правиш на интересен?
А не може ли разпространителят на дезинформация да го покаже? Няма да може иначе сам ще се издаде, че пуска такава.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 10 минути, maxthon написа:

А не може ли разпространителят на дезинформация да го покаже? Няма да може иначе сам ще се издаде, че пуска такава.

Ти не можа ли да провериш калво е намаляваща инфлация преди да ръсиш акъл?

преди 17 минути, BANKATA написа:

Ти не можа ли да провериш калво е намаляваща инфлация преди да ръсиш акъл?

Обичам когато ти свърши аргументацията и да сменяш темата. Какво е калво?

преди 1 час, maxthon написа:

А къде се очаква да пристигне? Бота казва Сирия. Там ли е или някъде другаде? Единственото вярно нещо в поста му е, че има авария на борда. Останалото е свободно съчинение.

А другия бот каза "уверено се е запътило към Владивосток."

Не знам на кога да вярвам вече.. Поне името да не му беше написал, че да се измъкнеш по тази пътечка ама ей на-за пореден път се плюсна на асфалта.:)

P.S. гледай как щях да забравя за земетресението? Що веднъж викаш че никой не го регистрирал , а пък после само един и после не ти се говори по темата? Нали знаеш че това още н с тебе като отворена тема? Нещо друго да си не си регистрирал напоследък че май бая ти се събра тия дни?

А другия бот каза "уверено се е запътило към Владивосток."
Не знам на кога да вярвам вече.. Поне името да не му беше написал, че да се измъкнеш по тази пътечка ама ей на-за пореден път се плюсна на асфалта.:)
P.S. гледай как щях да забравя за земетресението? Що веднъж викаш че никой не го регистрирал , а пък после само един и после не ти се говори по темата? Нали знаеш че това още н с тебе като отворена тема? Нещо друго да си не си регистрирал напоследък че май бая ти се събра тия дни?
А кога беше уверено запътил се към Владивосток. Преди или след като се получи информацията какво се случва с кораба?

А кога беше уверено запътил се към Владивосток. Преди или след като се получи информацията какво се случва с кораба?

Преди да регистрираш земетресението, дето първо никой не беше го регистрирал, после само едни и след това мълчиш щото пак се изложи. Ти не разбра ли че не ти върви с корабите? Тия дни преди една година един дори не го видя ако не помниш, ама спокойно ще ти го припомня и него.

Може да продължиш да хленчиш.

преди 2 часа, maxthon написа:

Обичам когато ти свърши аргументацията и да сменяш темата. Какво е калво?

Аз обичам когато си в режим "бягане по тъча". Забавляваш неистово всички!

Обикновено когато на човек му свърши аргументацията и опита да смени темата прави точно това - бягане по тъча. В крайна сметка кое от поста на ботчето в Туитър е вярно? Посоката, в която е трябвало да отиде кораба, какво е трябвало да натовари или това, че е получил повреда? Заповядай да покажеш как не се бяга по тъча.

преди 12 часа, maxthon написа:
преди 13 часа, miro20 написа:

Аз те питам за аргументи а не къде да търся.

Един хубав сайт има Marine Traffic (както и още няколко алтернативни показващи едно и също). Там пише за едно корабче със старо име Sparta III и ново Ursa Major (като преди е имало и още няколко имена), което съвсем уверено се е запътило към Владивосток. Можеш ли да покажеш друг кораб със същото име, който да се е запътил към Сирия? Всъщност има един.... е не може да се каже точно кораб с такова име.

Ще провериш ли за мен , моля :) 

Ще провериш ли за мен , моля [emoji4] 

Какво точно трябва да се провери? Дали евакуира имущество от Сирия ли? Как се евакуира имущество от Сирия след като кораба е имал дестинация Владивосток? А дали потъва или вече е потънал вече е ясно. И това е единственото вярно нещо в новината. Всичко останало са фалшиви новини. А то няма нищо необичайно в това. Тази седмица има и друг кораб потънал в Средиземно море.

преди 1 час, BANKATA написа:

Както и си знаех, макстонката тролка отново  изцяпа форума с две страници безсмислици, а инфото от"бота както нарича" се оказа вярно . :)

рашистките тролове много се излагат напоследък :)  Много ме кефят когато спорят ей така за спорта, въпреки че накрая се оказват затапени и унижени

Обикновено когато на човек му свърши аргументацията и опита да смени темата прави точно това - бягане по тъча. В крайна сметка кое от поста на ботчето в Туитър е вярно? Посоката, в която е трябвало да отиде кораба, какво е трябвало да натовари или това, че е получил повреда? Заповядай да покажеш как не се бяга по тъча.

Ти не разбра ли че съм съгласен с теб?

А за инфлацията питах понеже се покри и се върна ни лук ял ни лук мирисал.

Ти не разбра ли че съм съгласен с теб?
А за инфлацията питах понеже се покри и се върна ни лук ял ни лук мирисал.
А там кое от " четири месеца увеличение на цените на едро на храни" не успя да разбереш? Преди тези четири месеца какво се е случило със същите тези цени? Явно е имало още по-голямо увеличение (инфлация) след като говориш за намаляваща такава?

преди 10 минути, maxthon написа:

А там кое от " четири месеца увеличение на цените на едро на храни" не успя да разбереш? Преди тези четири месеца какво се е случило със същите тези цени? Явно е имало още по-голямо увеличение (инфлация) след като говориш за намаляваща такава?

Аз ли говоря или ти бъркаш намаляваща инфлация и дефлация.

Предвид как се "потопи" предполгам че си осъзнал бисера си.

преди 13 часа, maxthon написа:

Там пише за едно корабче със старо име Sparta III и ново Ursa Major (като преди е имало и още няколко имена), което съвсем уверено се е запътило към Владивосток.

корабчето успешно и бодро плава към Владивосток  :) 

:giggle1:

преди 2 минути, BANKATA написа:

аааа.. сега още няколко страници ще обяснява как това дето се е осрала не е това което е :) :)

Аз ли говоря или ти бъркаш намаляваща инфлация и дефлация.
Хубаво прочети какво съм написал и задал като въпроси. Четири месеца има увеличение на цени на храни А какво точно е било преди това ти всъщност не знаеш (поради това, че просто не си проверил) и говориш категорично, че има намаляваща инфлация. Аз също не съм проверил, но не си позволявам да твърдя каквото и да било именно защото не съм проверил.

преди 38 минути, maxthon написа:

Хубаво прочети какво съм написал и задал като въпроси. Четири месеца има увеличение на цени на храни А какво точно е било преди това ти всъщност не знаеш (поради това, че просто не си проверил) и говориш категорично, че има намаляваща инфлация. Аз също не съм проверил, но не си позволявам да твърдя каквото и да било именно защото не съм проверил.

Твърдеше ли че цените се покачвали пък имало намаляваща инфлация?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Правиш ли разлика между ИНфлация и ДЕфлация?

Покажи къде и кога?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Аз правя, някой друг не прави.

Ми не ви знам спора къв е, но така написано от теб...

преди 11 минути, BANKATA написа:

Не е нещо особено странно. Тя инфлацията може да намалява, но пак да има покачване на цените. Когато цените се понижават се нарича "дефлация".

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми не ви знам спора къв е, но така написано от теб...

Не е нещо особено странно. Тя инфлацията може да намалява, но пак да има покачване на цените. Когато цените се понижават се нарича "дефлация".

Това го обясни на господина над теб, не на мен.

преди 4 минути, maxthon написа:

Покажи къде и кога?

Ех това отричне

https://www.kaldata.com/forums/topic/264077-русия-и-путин-обсъждане/page/379/#findComment-5986967

Млже да проследиш цялата дискусия, твърдиш го на още едно-две места.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.