Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

Пардон.. 

чичо боко тиквата  каза че няма да купува фабрика на  8ми септември в украйна 

ти не беше ли гербажия :giggle1:

още ли не е спусната директивата да се обърне палачинката 

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

Не сменяй темата, кажи истината за самолета.
А някой стигнал ли е до истината на базата на категорични доказателства? Като гледам някъде са успели да го направят без дори да имат достъп до нито един материал от разследването.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 20 часа, maxthon написа:

Как точно опровергани? С дезинформация? Нещо конкретно ли има като доказателства представени от въпросните фактчек?

Дезинформацията и лъжите са от вас и от рашистката пропаганда, която именно е разобличена.

:hush:

преди 22 часа, communismatic написа:

Да, каква грешка от мен... Я постни и нещо от "Свободна Европа" и "Дойче Веле", веднага ще го прочета. Обещавам... 😆

Разбирам сарказма ти . И мн добре знам че четете само рашистка пропаганда и лъжи .

:)

преди 2 минути, miro20 написа:

Дезинформацията и лъжите са от вас и от рашистката пропаганда, която именно е разобличена.

И от къде научихме за грешната дата на една сателитна снимка? От руски медии ли?

преди 6 минути, maxthon написа:

И от къде научихме за грешната дата на една сателитна снимка? От руски медии ли?

Не е нито една снимка, нито едно доказателство а стотици такива. Които в съвкупност дават общата картина на военните престъпления на рашистките  изроди

https://www.stopfake.org/bg/fejk-na-lavrov-kiev-vse-oshhe-ne-e-ustanovil-imenata-na-ubitite-v-bucha-i-ne-e-predstavil-dokazatelstva/

преди 8 минути, miro20 написа:

Не е нито една снимка, нито едно доказателство а стотици такива. Които в съвкупност дават общата картина на военните престъпления на рашистките  изроди

Е така де снимката я видяхме в NYT. Би ли ми подсказал каква медия е това? Оказа се чрез онлайн инструмента Sun Calc е доказано заснета на 1 април 2022г. вместо на 19 март същата година, както твърди статията на NYT. Та кой разпространява дезинформация и лъжи? Определено го прави NYT. А едно доказателство когато е фалшиво какво правим с останалите?

преди 23 минути, maxthon написа:

Е така де снимката я видяхме в NYT. Би ли ми подсказал каква медия е това? Оказа се чрез онлайн инструмента Sun Calc е доказано заснета на 1 април 2022г. вместо на 19 март същата година, както твърди статията на NYT. Та кой разпространява дезинформация и лъжи? Определено го прави NYT. А едно доказателство когато е фалшиво какво правим с останалите?

А филма на ВВС с пълния анализ на коя дата е заснет бре бъди? Малко ме няма и пак си пуснал жалкото тролене на MAX. Нали се разбрахме че по-жалка и отчаяна тролка от тебе тука няма. Е баба Пенка ти диша във врата, ама това е друга тема. И ако си решил че съм забравил за земетресението дето първо никой не го отчел, после само един - ми не съм :)

Филма на ВВС... да, ще взема и него да го изгледам... 😆

Косьо Некрофила от село Мамарчево, принципно ми е в бан листа, ама почнах напоследък пак да му чета тъпите постове... Ей така за забавление. Добре ми се отразява с кафето.

преди 7 часа, kosyo написа:
преди 7 часа, maxthon написа:

А филма на ВВС с пълния анализ на коя дата е заснет бре бъди? Малко ме няма и пак си пуснал жалкото тролене на MAX. Нали се разбрахме че по-жалка и отчаяна тролка от тебе тука няма. Е баба Пенка ти диша във врата, ама това е друга тема. И ако си решил че съм забравил за земетресението дето първо никой не го отчел, после само един - ми не съм :)

Хем им цитирам нещо няколко пъти, рашистките тролове търсят си сламки за които да се хванат, въпреки че и тези сламки са отдавна обяснени и лъжите им опровергани.

:giggle1:

гьонсуратлъка им край няма....

По повод на сваления азербайджански самолет, най лошото е че дори Рейгън е бил много прав, а историята се повтаря, съветския манталитет и поведение не се е променил ни на йота....

азербайджанские президент  втърди тона и поиска повече от едно смоталевено извинения от кремълския карлик

Икоето е по важно и което е най ужасното от поведението на рашистките изроди :

- че въпреки че не е нарочно свален в което и аз не се съмнявам, манталитета и поведението им е първосигнално да скрият, да замажат , да докажат причастност на всички други но не и своя вина, криене, фейкове,лъжи , измишльотини и т.н.

Това наистина е най унизителното в поведението на Кремъл.

Никаква чест, никакво достойнство, а само увъртания и първосигнални лъжи .

преди 5 часа, BANKATA написа:

О да, аз отдавна бях цитирал че реално много от авиацията е приземена / примерно половината/ за да се ползват здравите самолети за донори на летящите.

преди 7 часа, kosyo написа:
А филма на ВВС с пълния анализ на коя дата е заснет бре бъди? Малко ме няма и пак си пуснал жалкото тролене на MAX. Нали се разбрахме че по-жалка и отчаяна тролка от тебе тука няма. Е баба Пенка ти диша във врата, ама това е друга тема. И ако си решил че съм забравил за земетресението дето първо никой не го отчел, после само един - ми не съм [emoji4]

Какво ще кажеш след 1 април 2022г.? Някак си по-рано от това няма как да са били в населеното място.

преди 8 минути, miro20 написа:

Хем им цитирам нещо няколко пъти

А нещо за снимката от NYT с фалшива дата на заснемане да имаш да кажеш? А снимката всъщност е любезно предоставена от Maxar.

Абе Миро

Абе роден калъф.

S7 сервиз пое ремонта на руските Боинг 737 

Приземиха десетина смотани Еарбъси с дефектни двигатели.

За Боинг има части на цялата планета, нали се правят извън USA

Европа пак издуха таратора.

току-що, maxthon написа:

Какво ще кажеш след 1 април 2022г.? Някак си по-рано от това няма как да са били в населеното място.

Бъди, знаеш че докато не изясним едно земетресение, дето първо го нямаше ,после го регистрирали само едни, ама снимките показват че го и имало и било яко , с тебе няма как да продължим нашата връзка. Пък ти разнасях жалкия вой на най-скъпата тролка тук колкото искаш.  Че имало ли го е това земетресение иличе постоянно си противоречиш и не знам на кое ти мнение да вярвам вече. Само днес и за кораба се издъни (отново) и преди това знаеш колко много издънки направи....  Забърши си сополите и гледай да изясниш първо този въпрос за себе си, после да кажеш и на нас в кое меннеке точно сбърка и после ще си говорим за за кораба ако искаш до къде са те заведа с него? Имаш ли предпочитания някакви или да карам аз където съм бил че знам че няма да ти хареса?

Бъди, знаеш че докато не изясним едно земетресение, дето първо го нямаше ,после го регистрирали само едни, ама снимките показват че го и имало и било яко , с тебе няма как да продължим нашата връзка. Пък ти разнасях жалкия вой на най-скъпата тролка тук колкото искаш.  Че имало ли го е това земетресение иличе постоянно си противоречиш и не знам на кое ти мнение да вярвам вече. Само днес и за кораба се издъни (отново) и преди това знаеш колко много издънки направи....  Забърши си сополите и гледай да изясниш първо този въпрос за себе си, после да кажеш и на нас в кое меннеке точно сбърка и после ще си говорим за за кораба ако искаш до къде са те заведа с него? Имаш ли предпочитания някакви или да карам аз където съм бил че знам че няма да ти хареса?
Първо датата на видеото на BBC. Рязко забрави, че попита за нея.

преди 1 минута, maxthon написа:

Първо датата на видеото на BBC. Рязко забрави, че попита за нея.

А не тук не позна. Че кажи сега защо първо го нямало това земетресение, после го имало, ама не както трябва. Че нали виждаш натрупа и още отрицателни точки с кораба дето не го видяз ама още плува, е нищо че е out of service...

Аз ще изслушам с разбиране жалкия ти тролски вой тук. Приятелче си ми все пак ама нещо не ме обичаш напоследък. Че слушам тв друже как ще се гърчим сега за това земетресение. Ако трябва да те цитирам? Знаеш пазя ги тия работи за случаи в които започнеш да забравяш., щото не ти изнася. И да няма да сменя темата колкото и да се мъчиш- знаеш го и това. Темата с тебе винаги в защо си най-жалката отчаяна тролка тук. И виждам че не стараеш да се издигнеш в йерархията. Хайде напъни се малко де. Кажи аз се обърнах малко и затова казах в едно от 2-тв си изказвания глупост и обещавам да не правя повече така:). И минаваме да видим онзи кораб къде ще те води .

току-що, kosyo написа:

А не тук не позна. Че кажи сега защо първо го нямало това земетресение, после го имало, ама не както трябва. Че нали виждаш натрупа и още отрицателни точки с кораба дето не го видяз ама още плува, е нищо че е out of service...

Аз ще изслушам с разбиране жалкия ти тролски вой тук. Приятелче си ми все пак ама нещо не ме обичаш напоследък. Че слушам тв друже как ще се гърчим сега за това земетресение. Ако трябва да те цитирам? Знаеш пазя ги тия работи за случаи в които започнеш да забравяш., щото не ти изнася. И да няма да сменя темата колкото и да се мъчиш- знаеш го и това. Темата с тебе винаги в защо си най-жалката отчаяна тролка тук. И виждам че не стараеш да се издигнеш в йерархията. Хайде напъни се малко де. Кажи аз се обърнах малко и затова казах в едно от 2-тв си изказвания глупост и обещавам да не правя повече така:). И минаваме да видим онзи кораб къде ще те води .

Кой каквото иска да познава. Искаше дата и ти дадох насока. За потвърждение може да попиташ и BBC. Нямаш какво друго да коментираш за тях? Приятна вечер. Разтягането на локуми свърши тук.

преди 4 минути, maxthon написа:

Кой каквото иска да познава. Искаше дата и ти дадох насока. За потвърждение може да попиташ и BBC. Нямаш какво друго да коментираш за тях? Приятна вечер. Разтягането на локуми свърши тук.

Ти за земетресението първо кажи- кога се обърка? Като каза че го нямало или като каза че само от един било регистрирано? Аз пак да потретя,че с тия жалки тролски похвати няма да се измъкнеш от дъното на хранителната верига. Ще си останеш най-жалката и отчаяна тролка тука дето един потънал кораб бе може да види,щото и пречели крановете отзад:) Няма да те водя на разходка с тоя кораб ако така продължаваш..

Ти за земетресението първо кажи- кога се обърка? Като каза че го нямало или като каза че само от един било регистрирано? Аз пак да потретя,че с тия жалки тролски похвати няма да се измъкнеш от дъното на хранителната верига. Ще си останеш най-жалката и отчаяна тролка тука дето един потънал кораб бе може да види,щото и пречели крановете отзад:) Няма да те водя на разходка с тия кораб ако така продължаваш..
Виждам още локуми. Съответно има само пожелание за приятна вечер.

преди 5 минути, maxthon написа:

Пак ли подви опашка ?

преди 4 минути, maxthon написа:

Виждам още локуми. Съответно има само пожелание за приятна вечер.

Ами така става като си противоречиш в 2 мнения-ставаш само за подигравка. Ако искаш да забравя за земетресението и да почна да те питам и за кораба? Къде плува сега? Това out of service трябва ли да ме притеснява или може да го наемем за една подводна разходка?На мен крановете отзад не ми пречат че стоят да ти кажа, виж на тебе ако още ти пречат ще помоля да ги махнат с фотошопа?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.