Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Пак ли подви опашка ?
Нямам навика да отговарям на неща, на които вече е отговорено. Или поне след 4-5 повторения както е в твоя случай. В неговия вече има тренинг и започва още от първия случай на повторение на един и същи въпрос. Явно сте достатъчно глупави (дефиниция на Айнщайн) да очаквате друг отговор на един и същи въпрос. А днес научи, че не е задължително отговора, който получиш да е в хармония с възгледите ти за живота.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 5 минути, maxthon написа:

Нямам навика да отговарям на неща, на които вече е отговорено. Или поне след 4-5 повторения както е в твоя случай. В неговия вече има тренинг и започва още от първия случай на повторение на един и същи въпрос. Явно сте достатъчно глупави (дефиниция на Айнщайн) да очаквате друг отговор на един и същи въпрос.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Ми не така и не отговори, знам -вече съм търсил (изпреварвам ти тъпия опит за измъкване). Продължаваш да издишаш момче и ако така продължаваш няма да те взема с мен на онзи кораб дето му събират частите от дъното, ама според тебе още е на вода ,щото отзад крановете дори не са опушени. Колкото и да се пишеш на умен( а ти не си) , по-жалка и отчаяна тролка не може да станеш-защото както казах си в дъното на хранителната верига. Имаш тонове тъпи изказвания които и Айнщайн не може да спаси.  Запомни ми думите и си помисли дали следващия път като решиш да ми кажеш нещо, дали няма да те питам пак за тези ти гафове. А знаеш аз ще продължа да се  гавря с тъпотиите ти-защото ме кефят.

преди 16 минути, kosyo написа:

Това out of service трябва ли да ме притеснява или може да го наемем за една подводна разходка?

За подводна може.

Ама ще трябва да бутате.

😄

току-що, M.Николов написа:

За подводна може.

Ама ще трябва да бутате.

😄

Вземете се разберете с бъдито. Според него и неговото жалко тролско мнение кораба още плува. И не разбирам защо не иска да го водя на романтична разходка с него? Аз ще му пусна най-доброто от тази година от мойта специална колекция. Убеден съм че ще му хареса.

Каква година изпраща матушка? Вдигане на цените по магазините. Обири за набавяне на продукти. Опити за задържане обезценяването на рублата...

преди 2 минути, БаалБек написа:

Каква година изпраща матушка? Вдигане на цените по магазините. Обири за набавяне на продукти. Опити за задържане обезценяването на рублата...

Я кажи как ще посрещнем във "ваща мама" новата година? С новите цени на ток и вода-и всички последици от това...Що не си гледаш твоята кочинка!?

Тая много ми е чудно какво работи?! Кой би я наел на работа... Наистина ми е любопитно.

преди 8 минути, Proshark написа:

Я кажи как ще посрещнем във "ваща мама" новата година? С новите цени на ток и вода-и всички последици от това...Що не си гледаш твоята кочинка!?

Щото за това не дават денги.

преди 2 минути, M.Николов написа:
преди 11 минути, Proshark написа:

Щото за това не дават денги.

Пак се проектирате, като се гледате в огледалото....

преди 1 минута, БаалБек написа:

Пак се проектирате, като се гледате в огледалото....

Ти какво започна да обикаляш по темите и да драйфаш по тях?

преди 10 минути, В. Велев написа:

Ти какво започна да обикаляш по темите и да драйфаш по тях?

Я, я питай пак за Черноризец Храбър, да обясни... Много яка теория, руснаците са измислили "За буквите"... Направо ми падна ченето! 😆

Дали аз съм този, който се е разтревожил за цените на дребно в РФ, а не си гледам в своята кочинка, както се изрази Proshark?

преди 25 минути, Proshark написа:

преди 1 минута, communismatic написа:

Я, я питай пак за Черноризец Храбър, да обясни... Много яка теория, руснаците са измислили "За буквите"... Направо ми падна ченето! 😆

Тя и от мъже ако разбира колкото и от история ще си остане девствена...

преди 7 минути, communismatic написа:

Я, я питай пак за Черноризец Храбър, да обясни

Аз знам, но ти не можеш да обясниш, кога за първи път се споменава името "Черноризец Храбър". В кой документ (първоизточник)? 

току-що, БаалБек написа:

Аз знам, но ти не можеш да обясниш, кога за първи път се споменава името "Черноризец Храбър". В кой документ (първоизточник)? 

Не знам дали си наясно, ама това е псевдоним... Пак пишем колкото да не заспим. Не е ясно кой стои зад името "Черноризец Храбър". Някои смятат, че е Симеон, други че е Климент, трети че е Йоан Екзарх и т.н. И не ми говори, че знаеш... щото ти дори не беше и чувала за "О'Писменех'. После покрай Иван Тренев тръгна, да нищиш тезата, че руснаците го били измислили. Колкото беше чувала за Патриарх Никифор и Теофан Изповедник, толкова беше чувала и за Черноризец Храбър. Кво ти обира главата, че да коментираш произход на българите продължава, да ми е неясно...

току-що, communismatic написа:

Не знам дали си наясно, ама това е псевдоним... Пак пишем колкото да не заспим. Не е ясно кой стои зад името "Черноризец Храбър". Някои смятат, че е Симеон, други че е Климент, трети че е Йоан Екзарх и т.н.

Гъъъърч, а? Не ти е удобно да отговориш или незнаеш? Или не можеш да прочетеш и осмислиш елементарен въпрос?

Я пак да го повторя!

преди 6 минути, БаалБек написа:

кога за първи път се споменава името "Черноризец Храбър". В кой документ (първоизточник)? 

:popcorn2:

В "За буквите" се появява... И не виждам, това каква връзка има с темата? Кажи какво те интересува по-конкретно?

преди 1 минута, communismatic написа:

В "За буквите" се появява...

Само толкова ли знаеш? Гъъърч....

Година? Източник на документа?

преди 1 минута, БаалБек написа:

Само толкова ли знаеш? Гъъърч....

Година? Източник на документа?

Виж сега... принципно, когато човек иска, да спори по някаква историческа тема, той трябва да бъде исторически отговорен човек. Да го обясня на човек с твоят акъл - да е прочел поне нещо по темата. "Източник на документа"? Самият факт, че ми задаваш подобен въпрос, когато говорим за ИЗВОРИ от 9-ти век, показва колко некомптентен е един човек в тая област. Няма източник на документ през ранното средновековие, това не ти са документите на Христо Христов за ДС. Че и ме пита за година? Бахти жалкото създание...

И самият факт, че ми поставяш под съмнение автентичността на "О'Писменех" говори колко хал-хабер нямаш по темата. Да не говорим за мега малоумната ти теория, че руснаците измислили писанието. Само дето ти дори не си го и отваряла, щото там накрая на писанието пише "Борис", ама както и да е...

Ако искаш, можем, да продължим, да спорим. Нямаш проблеми? Стиска ли ти?

на 23.12.2024 г. в 11:49, communismatic написа:

........... ама съм прочел един вагон с книги по тая тема. И то на историци, които поне са компетентни и се уповават на документи от ония времена.

Не си чел нищо. Работил си като хамалин в местната библиотека и си местил книгите от етаж на етаж, като общото количество е било около един вагон. 

Разбери - едно е да ги пренасяш, друго е да ги прочетеш!

Лека вечер и весело посрещане на Новата 2025г.

Лека вечер, да... Естествено, че ще избЕгаш... Смешница!

преди 5 минути, communismatic написа:

Лека вечер, да... Естествено, че ще избЕгаш... Смешница!

Извратен психопат!

преди 8 минути, БаалБек написа:

Лека вечер и весело посрещане на Новата 2025г.

Честита Коледа и весело посрещане на Новата Година! 🙂

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.