Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

В паралелния приказен свят на рашистан :

:giggle1:

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

на 11.11.2024 г. в 0:13, BANKATA написа:

Може да са изгубили връзка с кораба майка.

https://offnews.bg/offtopic/ruski-uchiteli-se-paziat-sas-stanioleni-shapki-ot-satelitite-na-nato-833810.html

Дружинка "Зрада", с подобни "перемоги", голямата "ПЕРЕМОГА" ще я дочакате на куково лято!

За трагичното положение на фронта дума не обелвате! 

Да ви се чуди човек на (без) акъла и на какво, аджеба, продължавате да се надявате, бетер станиолени шапки сте! :rabbit:

преди 1 час, Flashback написа:

Дружинка "Зрада", с подобни "перемоги", голямата "ПЕРЕМОГА" ще я дочакате на куково лято!

Да ви се чуди човек на (без) акъла и на какво, аджеба, продължавате да се надявате, бетер станиолени шапки сте! :rabbit:

Я цитирай кой конкретно говори за "перемоги" ???

Да не се окажете само вие - насраните излашени рашисти.

За положението на фронта бях споменал оня ден един рекорд който мина незабелазяно ... към 2 000 орки наторили за денонощие украинска земя.

:hush:

Ама то си е просто статистика за месомелачката в която пращат хиляди рашистки солдатики в чужда държава неизвестно защо , и за които никой не му пука.

По темата.. рашисткия режим отново опростява милиарди дълг на чужди / но приятелски / държави , като не забелязва милионите затънали в дългове и непосилни ипотеки съграждани с лихви по 25%

преди 47 минути, miro20 написа:

Я цитирай кой конкретно говори за "перемоги" ???

Мирчолинке, нима забрави какво плещиш от три години насам?!

Как ще "победите" Русия, как Бандеристан ще си върне границите от 1991 г., па репарации, па съд за Путин в Хага, па разпадането на РФ на 100 държави и прочее фантасмагории?!

Нагледно, бетер станиолени шапки сте! :)

преди 8 часа, miro20 написа:

В паралелния приказен свят на рашистан :

:giggle1:

Искам да се свържа по някакъв начин с Доналд Тръмп и да му кажа, как може САЩ да спечели войната с Украйна. Ама не да пиша ел. писма от които ще получа автоматичен отговор. Можеш ли да ми дадеш идея как да прочете писмото ми?

преди 5 часа, Flashback написа:

Как ще "победите" Русия, как Бандеристан ще си върне границите от 1991 г., па репарации, па съд за Путин в Хага, па разпадането на РФ на 100 държави и прочее фантасмагории?!

Аз зная как САЩ може много бързо да спечели войната...

преди 20 часа, Flashback написа:

Трагично е положението в кочината и в червените кратуни на подкрепящите ги.

Ето още.да повдигнеш духа:

Явно земетресението още тресе най-отчаяната и жалка тролка тук:

ОМV спечели дело за над 230 млн. евро срещу "Газпром"
Арбитражният съд е присъдил на австрийската компания компенсации плюс лихвите и разноските.

https://www.segabg.com/hot/category-economy/omv-specheli-delo-za-nad-230-mln-evro-sreshtu-gazprom

@maxthon за тебе говоря. Уж никога нямаше да стане и ето отново. Ама нали знаеш първо що си мениш мнението за другото земетресение като вентилатор, че много съм любопитен(аз знам защо ама се правя на ударен-но това само между нас да си остане)

на 14.11.2024 г. в 12:13, Flashback написа:

И продължавам да твърдя че това е логичния път с който трябва да настъпи мир.

И винаги съм уточнявал че никой не си прави илюзии че рашистите са силни в "бруте форс" тактиката и не им пука за хилядите жертви които хвърлят .

И за никакви "перемоги" не съм говорил.

А станиолените шапки за "защита от облъчване на НАТО" са рашистки патент на малоумния електорат. Видяхме как училищата се оборудваха гордо с такива.

И се води "патриотична акция" :) :) :)

Малко размисли за т.нар. акция на рашистки опозиционери

В Германия има 1 млн и 300 хил руснаци

В Берлин - 127 хил.

На митинга са дошли 1800

т.е. 0.1% от руснаците в Германия протестират против рашистката война и малоумния им несменяем фюрер путлю.

Питам се... защо не ги депортират всичките в матушката ?

И къв го дирят 1.3 млн руснаци  в злата загниваща Германия ???

Най хубаво е да се гледа отстрани, нали  ? същото е и с нашите патрЕоти.... Дето са много такива и тук във форума

Седнали удобно в "злия загниващ Запад" , ползват се от всички социални привилегии и стандарт на живот, свобода на мнение, и плюят ли плюят клона на който седят...

И възхваляват античовешките мракобесни режими като Се. Корея, рашистан и подобни тотални изроди .

преди 13 часа, miro20 написа:

Всъщност автора повдига въпроса за авторитета на руската опозиция, щом дори в Германия подкрепата за нея е 0.1%, смятай!

😄

Баба Пенка се набира да пише , дано да е нова дата за приключване, че аз започнах списъка с предните вече и ще се радвам да добавя още една дата:)

Хайде баби , търкай кристала да покаже какво е казала тъпата руZка пропаганда.

на 18.11.2024 г. в 11:06, M.Николов написа:

Всъщност автора повдига въпроса за авторитета на руската опозиция, щом дори в Германия подкрепата за нея е 0.1%, смятай!

😄

смятам смятам. Въпросите ми от по горе си остават.

Повечето критикуват т.нар. руска опозиция в чужбина именно зарди мекия и неориентиран характер.

Основните им тезиси реално са че "путлер е лош,той е виновен за войната,  обаче той няма нищо общо с обикновенния руснак".

Което  обаче аз се убедих че не е точно така.

"Обикновенния руснак" дори путлю да се махне, изчезне, свалят го , каквото и да се случи,  ще си остане по повечето теми зомбиран и промит мозък.

Пак ще си реве ГОЙДАА , пак ще си лямпат глупостите как злия Запад иска да ни окраде ресурсите, как в Украйна са беееендеееерафффци фассиииссстиии... как Украйна не трябва да съществува, как Крим е руски и т.н. и т.н.

"антивоенните" редки протести които отвреме на време се случват, и аз съм цитирал също тук - на майки, сестри и роднини на солдатиките, реално не скандират прекратряване на войната. Те скандират - направете ротация, върнете ни мъжете  защото от месеци и години не са се връщали, като пратите други вместо тях.

Или молят , умоляват путлю да подобри условията им , изхранването им,  топли дрехи, екипировката им ,  боеприпасите и т.н.

Вместо да се вдигнат и да го изритат с цялата мафиотска кремълска мафия от престъпници които са единствени виновници за войната и стотици хилядите вече, дадени жертви напълно безсмислено !

Това е проблема на "обикновенния руснак" и режима в РФ.

Та, още ли се чудиш защо подкрепата на руската опозиция между самите руснаци /които там имат пълна свобода да се информират, а не зомбират/   в Германия е 0.1% ??

Аз не се чудя.

В рашистан подготвят законопроект с неотразимо предложение

- да се отписват задължения, кредити  на участниците във войната до 100 хил долара

Очевидно има дефицит от желаещи, за да се решат на такова. :)

Шефката на централната рашистка банка с невесели прогнози за икономиката

- Огромен дефицит на кадри, въпреки че работа има и то много, деградация на производствената база и т.н  :)

https://www.moscowtimes.ru/2024/11/19/nabiullina-zayavila-obischerpanii-pochti-vseh-resursov-rossiiskoi-ekonomiki-a148135

Новата рашистка доктрина :

Да се гледа със звук :) :)

Въпросните ракети "рубеж" които рашистан изпозлва в ежедневния си терор и геноцид в Украйна, всъщност би трябвало да са забранени отдавна по договорите за забрана на ракети с малък и среден обсег.

Което показва че рашистан никога никакви договори не е спазвала и не е имала и намерение дори .

на 17.11.2024 г. в 21:38, miro20 написа:

В Германия има 1 млн и 300 хил руснаци

В Берлин - 127 хил.

На митинга са дошли 1800

т.е. 0.1% от руснаците в Германия протестират против рашистката война и малоумния им несменяем фюрер путлю.

Питам се... защо не ги депортират всичките в матушката ?

И къв го дирят 1.3 млн руснаци  в злата загниваща Германия ???

Най хубаво е да се гледа отстрани, нали  ? същото е и с нашите патрЕоти.... Дето са много такива и тук във форума

Седнали удобно в "злия загниващ Запад" , ползват се от всички социални привилегии и стандарт на живот, свобода на мнение, и плюят ли плюят клона на който седят...

И възхваляват античовешките мракобесни режими като Се. Корея, рашистан и подобни тотални изроди .

Щото не се интересуват от политика хората. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.