Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Не е смешно, жалко е. Пък знам ли.
Вчера бе Пурим и колко му е да е празнувал с евреите.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 665,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 15 минути, M.Николов написа:

Добре де,

Дошъл е двойник номер 3 с фалшива униформа. И всички кудкудякат по този случай....

преди 16 минути, Profruit написа:

Не е смешно, жалко е.

Най-жалко е когато се кълве не такива постове по социалните мрежи.

преди 18 минути, M.Николов написа:

...

Зарежи тези дръж ми шапката.
Този клонинг не бе ни удмурт ни банкетния. Това жалко подобие получи прозвище фронтовик.
А на Зарубин какво му отговори говорящите мустаци? А? Че това било консерва. 

И децата в детската градина разбраха, че чекисткия план на ботокса е да жигоса изкукалия нарцис с клеймо: глобальный пиздабол. Ни газарите ще видят Сингапур, ни СВО патакламата на кабаеваца стоп за 24 часа.

преди 2 часа, Profruit написа:

Този клонинг не бе ни удмурт ни банкетния. Това жалко подобие получи прозвище фронтовик.

Не знам, човек.Аз наистина не ги различавам.

преди 2 часа, Profruit написа:

И децата в детската градина разбраха, че чекисткия план на ботокса е да жигоса изкукалия нарцис с клеймо: глобальный пиздабол. Ни газарите ще видят Сингапур, ни СВО патакламата на кабаеваца стоп за 24 часа.

За 24часа няма да стане, но мисля, че се върви към приключване на войната, в началото ще спрат бойните действия, а след това ще се стигне и до някакъв мир.Важното е да няма резки движения и от двете страни(РФ и САЩ) и мисля, че ще се получи.

След което, очаквам да бъде преразгледана системата за сигурност в световен мащаб.

преди 10 часа, БаалБек написа:

Санкциите НЕ работят! Русия рестартира добивната си индустрия. Все пак са бензиноколонката на Колективния запад. 

А и НАТО я обгражда, за да и вземе природните богатства. Само китайците "купуват" ресурсите на московците от съжаление към традиционните ценности на Путин и Дугин!

преди 40 минути, БаалБек написа:

Само китайците "купуват" ресурсите на московците

А разбивка на износа на Русия имаш ли, че само китайците купували?

След магическата ръка на путлю минаваща през микрофони,  чайници , това е поредния фрапиращ провал на рашистката "Боливуд" режисура :giggle1:

преди 11 часа, Profruit написа:

А на Зарубин какво му отговори говорящите мустаци? А? Че това било консерва. 

Точно :) :)

преди 11 часа, maxthon написа:

Най-жалко е когато се кълве не такива постове по социалните мрежи.

Най жалкото, а за нас забавно, как си бясна че колегите ти от тролската фабрика от отдел "Боливуд" пак се изложиха толкова дилетански :) :) :)

на 9.09.2024 г. в 11:22, maxthon написа:

Отчетите на Газпром съвсем нормално се намират сайта им. А Сашо Дончев няма от къде другаде да получи информация за финансовото състояния на компанията. Съответно се оказва, че новината е фалшива.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

https://www.reuters.com/business/energy/gazproms-grandeur-fades-europe-abandons-russian-gas-2025-03-13/

Бъди , подготви ли си презентацията как си се представял, че нещо се точи голямата брадва? Нещо не вървят нещата на добре... Уволненият , презентации как са се представяли служителите( дано си добър с PowerPoint-а) , продажба на имущество... Ама поне може да си купиш по-нова балкон с по-добър изглед към газовите коридори :) Ако надушиш далавера някаква -свирни. Приятели сме все пак.

преди 20 минути, miro20 написа:

а за нас забавно

Най-забавно ще е когато трябва да посочиш в крайна сметка кой номер клонинг е това. 1001?

преди 3 минути, maxthon написа:

Най-забавно ще е когато трябва да посочиш в крайна сметка кой номер клонинг е това. 1001?

Върви копай канализация за тези хора , че и нефта пада, няма да има парички за вас, платените петербургски тролове :giggle1:

https://x.com/i/status/1900385213701644511

Миро

след като вчера се разбра официално кой е 4-хилядника предлагам да млъкнеш :)

ПП

Древната мъдрост - където е текло - пак ще тече

преди 5 минути, maxthon написа:

Виж как принякои други президенти няма и грам съмнения нито ТВ заготовки-консерви

току-що, miro20 написа:

Виж как принякои други президенти няма и грам съмнения нито ТВ заготовки-консерви

Не говори за другите. В случая кое копие на Путин видяхме и защо е така?

Драматизъм , режисура  и крокодилски сълзи от рашистките изроди военопрестъпници , доказано избили стотици деца в Украйна, и депортирали над 700 хиляди деца в РФ признато от тяхната омбудсманка  , за което путлю е обявен междувпрочем, за военопрестъпник .

Захарова, нещо да кажеш за тях ?

https://x.com/i/status/1900159014773625019

преди 1 минута, miro20 написа:

Захарова, нещо да кажеш за тях ?

Тя ли трябва да ти доказва глупостите, които ръсиш?

Мед ми капе когато макстонката беззъбо подскача  на всеки мой пост по темата :) :) :)

Щом рашистките тролове са бесни, значи съм на прав път :) 

преди 4 минути, miro20 написа:

Мед ми капе когато макстонката беззъбо подскача  на всеки мой пост по темата :) :) :)

Щом рашистките тролове са бесни, значи съм на прав път :) 

Мене ми е забавно. Защо реши, че съм бесен? Пак да попитам някой друг ли трябва да ти доказва глупостите, които пишеш?

преди 1 час, miro20 написа:

доказано избили стотици деца в Украйна

Доказано е единствено че укронацистите са убивали деца в Укарйна. Даже паметник има на тези деца.

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Доказано е единствено че укронацистите са убивали деца в Укарйна.

После същите "укронацисти" са избягали в РФ и са се върнали отново, като асвабадители. И с кървавите си ръце се ръкуват с населението - на което са убили децата им.

ПП:

Росстат отчете рекорден спад в продължителността на живота на руснаците след пандемията

Една от "целите за национално развитие", която Путин посочи, когато встъпи в длъжност като президент за пети път (дай боже поне още два пъти) през май 2024 г., е да се увеличи продължителността на живота в Русия до 78 години към 2030 г.

И целта се изпълнява стриктно. Росстат спира месечното публикуване на показателя за текущата година. За да не изпадне в излишна еуфория народонаселението.

преди 8 часа, ivottoshev написа:
преди 10 часа, miro20 написа:

доказано избили стотици деца в Украйна

Доказано е единствено че укронацистите са убивали деца в Укарйна. Даже паметник има на тези деца.

Още чакам рашистките фенове да ми посочите поне една жертва в Крим или Донбас ПРЕДИ началото на войната - рашисткото военно нахлуване 2014 г  , анексии и превземане на територии в Крим и Донбас.

Поне ЕДНА ! :)

Всички жертви, както и на тези деца, са по линията на фронта и никъде другаде / вече има и то много далеч от фронта пак от рашистките бомбардировки по цивилни гъстонаселени райони, пазари, болници/  , като единствената причина за тези жертви са бойните действия , започнати от рашистите,  чиято интензивност, да припомня на алцхаймера тошефффф , които по НЕГОВИ данни ми цитира че от рашистка страна обстрелите са били многократно повече от украинските.

:)

Да припомня че съм цитирал и имаше протести на родители на тези деца, с чийто паметник рашистите спекулирате, които родители са заявявали че децата им са починали много преди войната, или от болести или от други причини и искат имената им да се премахнат от този паметник създаден едиснтвено за пропагандни цели .:hush:

и трето последно да припомня - защо рашистите не питате за съдбата на над 700 хиляди украински деца, депортирани от рашистките окупатори , за чиято бройка се похвали не кой да е, а рашистката омбудсманка. И заради което путлю е официално обявен за военопрестъпник.

Защо никой от вас не се пита за тези стотици хиляди деца и съдбата им насилствено отнети от  домовете и родителите им ???

И какво се оказа ? Още от края на миналатра година украинците са планирали това оттегляне :)

Изпълниха си целите, като разбира се никой не си е въобразявал че са тръгнали да превземат Москва. Отвлякоха огромни рашистки сили и войски от преките боеве в Донбас , с което провалиха плановете на путлю  за нови бързи победи .

Отново много добра тактически реализирана военна операция, която може би ще се изучава в учебниците по военно дело  :)

преди 8 минути, miro20 написа:

Изпълниха си целите,

И какви са били целите?

преди 9 минути, miro20 написа:

Отново много добра тактически реализирана военна операция, която може би ще се изучава в учебниците по военно дело 

Нито тактически, нито и стратегически.....

преди 2 минути, maxthon написа:

И какви са били целите?

Нито тактически, нито и стратегически.....

Повече от очевидно че съм на аларма за всеки мой пост. Затова и цъфваш независимо дали не съм писал няколко дена, кое време на деня е, нощ ден... е и т.н. :)

Да съм под вниманието на петербургските тролове дето са на смени зад ник-а ти за мен е особенна чест :)

Яко ви вбесяват такива като мен, нали ? :)

:laughing4:

Важното е че путлю опять обосрался и стана за резил :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.