Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 5 минути, BANKATA написа:

На теб ти харесва да те оприличават на "сган", не на мен.

Не ни оприличава той. Той казва какво е отношението на ЕК към нас. А с действията си комисията просто потвърждава тези думи.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 12 минути, maxthon написа:

Не ни оприличава той. Той казва какво е отношението на ЕК към нас. А с действията си комисията просто потвърждава тези думи.

И с кои си действия ЕК те кара да се чувстваш "сган"?

преди 9 часа, maxthon написа:
преди 9 часа, miro20 написа:

А иначе победобесието за 9 май върви  в обичайните си темпове

Е това е доста по-добре от колкото да биеш деца (и да наказваш родители) за това, че говорят на чужд език....

Oх ох .. не си отваряй плювалника за домашното насилие у вас в рашистан. Нали даже декриминализирахте насилието .

В един отбор сте с талибани, ислямисти , главорези и вся остальная сволочь. Органите на реда се намесват при домашно насилие май само когато има труп. И то колкото да констатират.

:getout:

преди 4 минути, BANKATA написа:
преди 23 минути, maxthon написа:

макстонката може ид а се чувства така. Защото си живее и троли от рашистан.

и да злобее че не може да живее и пътува в ЕС . :) :)

преди 10 минути, miro20 написа:

Oх ох .. не си отваряй плювалника за домашното насилие у вас в рашистан. Нали даже декриминализирахте насилието .

В един отбор сте с талибани, ислямисти , главорези и вся остальная сволочь. Органите на реда се намесват при домашно насилие май само когато има труп. И то колкото да констатират.

:getout:

макстонката може ид а се чувства така. Защото си живее и троли от рашистан.

и да злобее че не може да живее и пътува в ЕС . :) :)

Не го знам от къде злобее, троли, пише и живее (негова си работа), ама по нищо не показва че е българин. Пияница го обижда, той му ръкопляска. 

Всички се покриха, само егото на Бъди остана.

Да се знае и напомня!

Путин през 2014 г.: „Най-големият националист в Русия съм аз.“

Путин през 2025 г.: „Национализмът е първият етап по пътя към нацизма.“

П.П.

На 9 май президентът на Буркина Фасо Траоре ще посети Путин на парада. Траоре завзе властта в резултат на преврат, но Русия няма съмнения относно неговата легитимност.

преди 16 минути, miro20 написа:

Че къде няма домашно насилие? Разбира се, че на момента ще се опиташ да смениш темата. Защо в Украйна се бият деца защото говорят руски език и се наказват родителите им за това? Демокрация ли? А кой е декриминализирал насилие би ми показал ако в съответния закон (на нашия Наказателен кодекс) е премахната правната норма уреждаща наказателната отговорност за насилие. Ще можеш ли да го направиш?

преди 25 минути, BANKATA написа:

Забрави второстепенна.... Нима не ни третират като такива?

преди 6 минути, maxthon написа:

Забрави второстепенна.... Нима не ни третират като такива?

До тук ли ти стигнаха аргументите, да отговаряш на въпроса с въпрос.

Бъдиииии, знам че можеш повече!

преди 15 минути, BANKATA написа:

До тук ли ти стигнаха аргументите, да отговаряш на въпроса с въпрос.

Бъдиииии, знам че можеш повече!

Не се оплаквай след като редовно го правиш. Има дори тема за това как ни третират от ЕК, където вероятно също си участвал, а сега се правиш, че не знаеш нищо. Мести се там и чети.

преди 1 минута, maxthon написа:

Не се оплаквай след като редовно го правиш. Има дори тема за това как ни третират от ЕК, където вероятно също си участвал, а сега се правиш, че не знаеш нищо. Мести се там и чети.

За човек държаващ на аргоментите така и не каза с какво те е засегнал ЕК.

преди 2 минути, BANKATA написа:

За човек държаващ на аргоментите така и не каза с какво те е засегнал ЕК.

Казах ти, че има тема за това. Колко пъти да ти се повтори докато го разбереш? Два пъти, три пъти....кажи с точност някаква цифра за да се подготвя психически за новата доза въпроси при положение, че вече имаш отговор.

преди 6 минути, maxthon написа:

Казах ти, че има тема за това. Колко пъти да ти се повтори докато го разбереш? Два пъти, три пъти....кажи с точност някаква цифра за да се подготвя психически за новата доза въпроси при положение, че вече имаш отговор.

Тази тема тук си е много подходяща да обсъдим пияният шут на Путин и как го защитаваш докато те обижда.

преди 15 минути, BANKATA написа:

Тази тема тук си е много подходяща да обсъдим пияният шут на Путин и как го защитаваш докато те обижда.

Не виждам да пише Медведев на нея та не казвай дали е подходяща или не. Прочете ли какво точно е казал? Нещо, което много точно се случва. Когато си послушен Ек те потупва по рамото и в обратен случай когато не слушаш и ти режат квитанциите... Примери за това достатъчно. Защо ни третират като второстепенна сган може да се обърнеш директно към тях.

преди 2 минути, maxthon написа:
преди 17 минути, BANKATA написа:

Не виждам да пише Медведев на нея та не казвай дали е подходяща или не. Прочете ли какво точно е казал? Нещо, което много точно се случва. Когато си послушен Ек те потупва по рамото и в обратен случай когато не слушаш и ти режат квитанциите... Примери за това достатъчно. Защо ни третират като второстепенна сган може да се обърнеш директно към тях.

Всъщност, сетих се... не ЕС или ЕК, а вашето пиянде Медведев ни обиждаше на "сган"  :

https://www.facebook.com/groups/1036103586438982/permalink/9624340667615188/

Ти не се чувстваш засегната, защото нито си българка, нито естонка , а част от новорашистките изроди в рашистан и тяхната новоарийска, пардон, новорашистка шовинистична  пропаганда-истерия.

преди 1 час, maxthon написа:

Защо в Украйна се бият деца защото говорят руски език и се наказват родителите им за това? Демокрация ли?

Това някаква нова опорка и нов фейк ли е ?

:) Изостанал съм от поредните ви фейк-опорки :)

Всъщност, както знаеш и виждаш по цитатите ми, аз се информирам най вече от източници на руски език за Украйна. И никой не прави проблем че се пише и изпозлва руски език .

:)

преди 1 час, maxthon написа:

А кой е декриминализирал насилие би ми показал ако в съответния закон (на нашия Наказателен кодекс) е премахната правната норма уреждаща наказателната отговорност за насилие. Ще можеш ли да го направиш?

Ами ето ВАШИЯ закон подписан от самия ви недофюрер , и проблемите след това :

https://meduza.io/feature/2022/02/07/s-dekriminalizatsii-domashnego-nasiliya-proshlo-pyat-let-za-eto-vremya-vse-stalo-tolko-huzhe-zhertvam-teper-slozhnee-poluchit-pomosch-a-agressorov-voobsche-nakazyvayut

преди 30 минути, miro20 написа:

Всъщност, сетих се... не ЕС или ЕК, а вашето пиянде Медведев ни обиждаше на "сган" 

Е той само едно изречение ли е казал? Намери му пълното изказване и тогава коментирай....

Това някаква нова опорка и нов фейк ли е ?

Защо бивш депутат украински на име Богдан Бенюк разпространява опорки и фейкове? Как може да е толкова подъл? На практика един дол дренки с другия образ призоваващ към филтрация на населението в Украйна. Е не може ли населението да се филтрира от такива като г-н Бенюк?

Ами ето ВАШИЯ закон

Къде видя в линка, който предостави да има закон? Можеш ли да четеш закони или всичко, което четеш из медиите го попиваш с голямата гъба?

преди 6 часа, maxthon написа:

Защо бивш депутат украински на име Богдан Бенюк разпространява опорки и фейкове? Как може да е толкова подъл? На практика един дол дренки с другия образ призоваващ към филтрация на населението в Украйна. Е не може ли населението да се филтрира от такива като г-н Бенюк?

Е аз не видях някой да бие дете заради това че говори на руски , а разговор на някакъв бивш.

Ти каза :

преди 7 часа, maxthon написа:

Защо в Украйна се бият деца защото говорят руски език и се наказват родителите им за това?

т.е. представяш го за факт.

Класическа макстонка спекулантка фейкометка :)

преди 6 часа, maxthon написа:

На практика един дол дренки с другия образ призоваващ към филтрация на населението в Украйна. Е не може ли населението да се филтрира от такива като г-н Бенюк?

Всъщност, косьо май бе цитирал един малоумен рашист който на пресконференция или нещо такова публично призовваше как насилствено да "русифицират" Украйна

даже се хвали как лично "деукраинаризирал "  :

Което не е от сега де.

Мисля съм показвал това старо видео как през соца Кремъл е заличавал украинско и всякакво друго самосъзнание в хората :

Даже питах колежката ти рашистка АТЖ как би коментирала думите на човека - "Какви руснаци сме ? Не сме.. ние сме казаци"

Отговор нямаше

Така че по полека с рашистките ви изцепки . Няма по големи малоумни шовинисти  от вас, дугинските рашистки античовешки пропагандисти .

преди 2 часа, miro20 написа:

Всъщност, косьо май бе цитирал един малоумен рашист който на пресконференция или нещо такова публично призовваше как насилствено да "русифицират" Украйна

даже се хвали как лично "деукраинаризирал "

При положение, че се предлага филтрация на населението какъв трябва да бъде резултата от това по отношение на този, който иска да го направи? Същото се отнася и за говорене на чужди езици? Интересно е как едните ще извършат филтрацията, а другите деукранизацията.

преди 2 часа, miro20 написа:

даже се хвали как лично "деукраинаризирал "

Насилствено го е направил нали? Понеже много категорично  каза как го е направил. Бил ли го е, колил ли го е? Май спомена думата възпитаник....

П.С. А за закона ще кажеш ли нещо или ще си изтриеш този позорен линк от фонотеката....

преди 12 часа, БаалБек написа:

На 9 май президентът на Буркина Фасо Траоре ще посети Путин на парада. Траоре завзе властта в резултат на преврат, но Русия няма съмнения относно неговата легитимност.

В България не е ли превзета властта с преврат - купуване и манипулиране на изборите.

:yanim:

Путлю за национализма и нацизма... и хоп... :)

Някой лъже и маже ?  

И любимият ми въпрос.. " Ама те още там ли са ?? "  / ВСУ в курска област / :giggle1:

преди 36 минути, miro20 написа:

Путлю за национализма и нацизма... и хоп...

А филтрация на населението признак на какво е? Нали точно за нея пропагандират, че трябва да се случи в Украйна?

Някой лъже и маже ?  

И любимият ми въпрос.. " Ама те още там ли са ?? "  / ВСУ в курска област /

Как е разменната монета? Или поне за такова щяха да я ползват областта. А зоната в сиво вероятно си наясно какво става с нея? 

image.png.e453a442e859059dc0ca0bafb88740a3.png

Кой прави тази класация? Тези, които плащат пари на медии по цял свят?

Мисля че и тук е мястото да се каже, че другаря Пу лъже! Само бъдито -никога :)

@maxthon били потвърдил от тук моля те. За северно-корейците говоря както се сещаш.

Малко се друсат в тая държава, но за сметка на това се увеличат

https://www.orenburg.kp.ru/online/news/6356557/

Получава инструкции по Starlink-а...

Цитат

Даже на руските пропагандисти им станаха смешни Z-сказките. Преди дни диктаторът Путин и Генералния щаб на руската армия тържествено обявиха, че са "освободили" Курска област, а сега ТАСС пише, че ВСУ оказват съпротивление на територията на Курска област.

Toя очевадно е доста елементарен, щом не прави разлика между това да има някой, който да е на ТЕРИТОРИЯТА на Курска област и някой, който да оказва съпротивление (т.е. опитва се отново, да влезе) на ГРАНИЦАТА на Курска област. Очевадно функционалната неграмотност е обхванала територията на Българска област.

Ей тая карта не ги кефи

Огромни руски територии държи Украйна - ключови

ПП

Впрочем достатъчни Косьо да пляска :)

IMG_0142.jpeg.2d81faeb3f4c5f154d93b90b80e9f2e3.jpeg

Другари да напомня отново на всички истински родолюбци и патриоти за паметника дето искат да ни го събарят в Сумска област. Защо никой не взема отношение по темата?

Аз вече празнувам вече ПОБЕДАТА:

Видео с новите ми любимци

https://x.com/BeRuzzia/status/1918015331068420276

преди 7 часа, communismatic написа:

Toя очевадно е доста елементарен, щом не прави разлика между това да има някой, който да е на ТЕРИТОРИЯТА на Курска област и някой, който да оказва съпротивление (т.е. опитва се отново, да влезе) на ГРАНИЦАТА на Курска област. Очевадно функционалната неграмотност е обхванала територията на Българска област.

малии, и тоя ли почнал да "отговаря" на постове от други форуми 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.