Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Леле майко

как ще издържа до 9 ти да видим дронско чудо

нещо ми говори как косето ще рови с търсачката преди 500-600 дни

Няма перемога  дечко. 

Има само селска заядлица и кратунки като тебе

Ама ще има ли дронове на парада?

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

току-що, BANKATA написа:

А украинската депутатка където цял ден ти е в устата не била политическо лице.

A какво лице е ако не е политическо? Придържай се към това да дадеш визуално и обективно доказателство за корейците. Нали толкова подскачаш, че били някъде? Много е просто като ги покажеш.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Доказателствата за Суми още колко месеца ще ги чакаме

Те самите украинци си ги показаха. Ти още нещо ли чакаш?

преди 5 минути, maxthon написа:

A какво лице е ако не е политическо? Придържай се към това да дадеш визуално и обективно доказателство за корейците. Нали толкова подскачаш, че били някъде? Много е просто като ги покажеш.

Северно-корейско лице? Ама лъжливо -като тебе същото . Или чакай -като другаря Пу, Захарова , другаря Ким и един куп дето лъжат :) Или като тебе - ти сам си избери. Аз залагам на най-жалката и отчаяна тролка тук. Понеже няма да ме разбереш намека- на тебе залагам. Няма по- мазно лъжливо овчарче от тебе. Но както казах те обичам- ти лъжеш най-добре от всички. Само че само ти си вярваш -това е проблема. За тебе е проблем - на мен ми е кеф както те гледам.

преди 5 минути, maxthon написа:

Те самите украинци си ги показаха. Ти още нещо ли чакаш?

Пак лъжеш, украинците не са показвали нищо.

току-що, BANKATA написа:

Пак лъжеш, украинците не са показвали нищо.

Не думай.... Снимка с военни автомобили пред сградата. Явно случайно с попаднали там. Некролозите и те са от случайно попаднали хора там.... И кой показа всичко това?

Оф, ай стига сте спорили за глупости. Голяма работа, че имало корейци на фронта. То ще кажеш, че не са били 10 000, а 200 000.

Намерил съм ви квартира мечта между другото. Ако ви изгонят за некадърност- не е евтина но е на хубаво място

20031982.jpg

20031983.jpg

20031984.jpg

Има малко неразбории , но ще се оправите -вие си обичате мизерията:)

преди 1 минута, maxthon написа:

Не думай.... Снимка с военни автомобили пред сградата. Явно случайно с попаднали там. Некролозите и те са от случайно попаднали хора там.... И кой показа всичко това?

Само една сграда ли има там че да значи че някой военен е в нея?

току-що, communismatic написа:

Оф, ай стига сте спорили за глупости. Голяма работа, че имало корейци на фронта. То ще кажеш, че не са били 10 000, а 200 000.

Сакън , сега му е паднало на бъдито  да го обичаме :) Това се случва веднъж на месец, и после ходи да ближе рани. Ще му мине като на предните пъти.Той ги обича тия работи.

преди 3 минути, communismatic написа:

Какви корейци?

Ти видяли ги?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Какви корейци?

Ти видяли ги?

Аз знаех, че има корейци, понеже си пиша с руснаци доста често. Даже и в Телеграм канала ми бях поканил един от тях. Никога не съм отричал това, въпреки че в интерес на истината подложих на огромно съмнение цялата работа, понеже всичко беше изключително шумно и гръмко. Все едно не са корейци, а марсианци... Но както сам виждаш, никога не съм отричал очевадното. Просто съм мъж с топки. Когато сгреша, абсолютно винаги си признавам. Боли ме фара общо-взето...

преди 5 минути, BANKATA написа:

Само една сграда ли има там че да значи че някой военен е в нея?

Визуално и обективно по смимките отвън. Последвано от изказване на политическо лице. Давай по същия начин и с корейците. Изказването там е налице. Визуалното и обективно нещо ти липсва. Намери го и тогава ще си говорим пак за корейци....

Косе

тия с общо руската пропаганда вчера критикуваха дюнерите в Ялта.

Дотам ще го докараш, ама ти си знаеш.

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Косе

Докато не започнат да критикуват кафето няма проблеми. Все пак някой е обещал да пие кафе там. По-добре да го направи късно отколкото никога....

току-що, nikolov2020 написа:

Косе

Едва ли това обещава за след 2 дена преди една седмица:)

Хайде сети се де-няма да спя цяла вечер и ще плюя по тебе, бъдито и руZия докато не ми кажеш какво трябваше да гледаме, че да не си говорим. Значи новото видео от Крим с много радари и Мадяр отчета ги пазя за сутринта... Нещо друго трябва да е било..

Кочина било

печели шишове на терасата до морето - ах тия ватенки на море ще ходят

я да ги набомбим…

пп

големите яйца ги видях

Големите антени са от 70-те. Да знаеш много ще помогнат за Покровск

Направо ще спрат корейците …

току-що, maxthon написа:

Докато не започнат да критикуват кафето няма проблеми. Все пак някой е обещал да пие кафе там. По-добре да го направи късно отколкото никога....

Кафето северно-кореец ли ще го прави. Щото нали няма според теб, а пък всички викат че имало и се притеснявам дали ще го пия въобще:)

преди 7 минути, maxthon написа:

Визуално и обективно по смимките отвън. Последвано от изказване на политическо лице. Давай по същия начин и с корейците. Изказването там е налице. Визуалното и обективно нещо ти липсва. Намери го и тогава ще си говорим пак за корейци....

Обективността за теб е много субективна.

Визуално по снимките разбра че понеже има военен автомобил значи че от няколко сгради точни в онази е имало сбирка на военни.

Абе смешник 

Нямате медиен материал бееее. Оставиха ви на сухо.

Такива тъпотии в Туитър не съм чел от 2015 

пп

аре заминавай - чати си с ванката

Немаш линкове - и пляскаш без умора

преди 1 минута, kosyo написа:

Кафето северно-кореец ли ще го прави.

Претенциите кой ще му прави кафето ги има този, който ще го пие. Май Подоляк се казваше. Успех му желая и да се изпълни желанието му...

току-що, BANKATA написа:

Визуално по снимките разбра че понеже има военен автомобил значи че от няколко сгради точни в онази е имало сбирка на военни.

За кое става дума? За Кривой Рог ли? Или за Суми? Щото не ми е ясно, за кой случай спорите?

току-що, nikolov2020 написа:

Абе смешник 

Нямате медиен материал бееее. Оставиха ви на сухо.

Такива тъпотии в Туитър не съм чел от 2015 

пп

аре заминавай - чати си с ванката

Едва ли това е било дето трябвало да гледаме за след 2 дена , ама да не е че вдигат цената на ладата

https://www.ixbt.com/news/2025/05/03/lada-granta-119.html

То няма спор

Косьо пляка като конвейр 

пп

сношава се с търсачката на форума :)

нов вид сайбърсекс

току-що, maxthon написа:

Претенциите кой ще му прави кафето ги има този, който ще го пие. Май Подоляк се казваше. Успех му желая и да се изпълни желанието му...

Ама и той ли е северно-кореец щото нали нямало според най-жалката тролка тук? А пък другаря Пу им благодари за освобождението на Курска област. А да сега се сетих че те не бяха взели онзи град, според същата тролка , щото видеата бяха от другаде... Ей добре че ме подсети и за този ти гаф:)

Което те прави отново звезда в шоуто:) Усмихни се - кажи зеле:)

преди 7 минути, BANKATA написа:

Обективността за теб е много субективна.

Субективни са изказванията на политическите лица. Обективно е това, което са показали като видеоматериали и снимки. А те няма как да са субективни. Те показват това, което има на тях и няма как да кажеш, че има друго. При изказванията на хората винаги има вероятност да не казват истината. Затова са и обективните доказателства. Къде са те спрямо корейците? За пореден път няма да има отговор на този въпрос.

преди 2 минути, kosyo написа:

Усмихни се - кажи зеле:)

Ама то зелето върви с морков. Плякай си още на килограм. Салатата е полезна.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.