Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

Ама то зелето върви с морков. Плякай си още на килограм. Салатата е полезна.

Зелето може да е вкисне ако е северно-корейско. Притеснявам се за тебе, човек, приятел си, ама да толкова да скъсаш синджира - не е на добре. Всички около тебе ли са лъжци? Ако е така -замисли се:)

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 621,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 15 минути, communismatic написа:

Аз знаех, че има корейци, понеже си пиша с руснаци доста често. Даже и в Телеграм канала ми бях поканил един от тях. Никога не съм отричал това, въпреки че в интерес на истината подложих на огромно съмнение цялата работа, понеже всичко беше изключително шумно и гръмко. Все едно не са корейци, а марсианци... Но както сам виждаш, никога не съм отричал очевадното. Просто съм мъж с топки. Когато сгреша, абсолютно винаги си признавам. Боли ме фара общо-взето...

Съжалявам за топките ти.

Май трябва да си намериш други обективни канали за информация.

преди 5 минути, maxthon написа:

Субективни са изказванията на политическите лица. Обективно е това, което са показали като видеоматериали и снимки. А те няма как да са субективни. Те показват това, което има на тях и няма как да кажеш, че има друго. При изказванията на хората винаги има вероятност да не казват истината. Затова са и обективните доказателства. Къде са те спрямо корейците? За пореден път няма да има отговор на този въпрос.

Ама то зелето върви с морков. Плякай си още на килограм. Салатата е полезна.

Като са обективни видеоматериалите ти колко украински военни видя събрани в онази сграда?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Май трябва да си намериш други обективни канали за информация.

Ами факт е, че нямаше абсолютно нищо публикувано като снимки и прочее. Това е... Не виждам, какво има повече, да се коментира. Не разбирам и защо трябваше да се крие всичко това, сега вече започнаха да излизат официално снимки и прочее. Това е положението...

преди 2 минути, BANKATA написа:

Съжалявам за топките ти.

Да виждаш, да отричам всичко това вече след като е факт?! Това се нарича, да имаш "топки" и да си признаеш, че си сгрешил. А не да задаваш по 200 тъпи въпроси, колкото там да се намираш на приказка. Както някои други хора...

преди 7 минути, BANKATA написа:

Като са обективни видеоматериалите ти колко украински военни видя събрани в онази сграда?

Колкото успя да потвърди субективната част в случката. Или изказването на политическото лице. А сега давай на същия принцип да видим първо къде е обективната част в случая с корейците?

Когато отидеш на СВО,но мускулната ти памет се обади под въздействието на наркотици

Истински герой:)

Ти кажи, ти ги следиш.

Субективната част каза, че имало събрание на бригада на териториалната отбрана да си раздават надгради. Явно е излъгала. Съответно е напълно възможно при липса на обективна част Путин и Герасимов да лъжат за корейците. Кой да ти знае след като никой не ги е виждал.

Субективната част каза, че имало събрание на бригада на териториалната отбрана да си раздават надгради. Явно е излъгала. Съответно е напълно възможно при липса на обективна част Путин и Герасимов да лъжат за корейците. Кой да ти знае след като никой не ги е виждал.

Това субективното или обективното Бъди го написа?

преди 4 минути, BANKATA написа:

Това субективното или обективното Бъди го написа?

Вече ти обясних кое е субективно в случая и кое е обективно. Вместо да задаваш 200 допълнителни глупави въпроси покажи обективното за корейците. Дай едно видео или снимка с геолокация и да се приключва.... Можеш ли или не?

Вече ти обясних кое е субективно в случая и кое е обективно. Вместо да задаваш 200 допълнителни глупави въпроси покажи обективното за корейците. Дай едно видео или снимка с геолокация и да се приключва....

Ама ти даде ли снимка/видео от сбирката в Суми?

Ама ти даде ли снимка/видео от сбирката в Суми?

За пореден път - украинците си показаха всичко. Продължавай с глупавите въпроси. Обективно корейци все още няма....

За пореден път - украинците си показаха всичко. Продължавай с глупавите въпроси. Обективно корейци все още няма....

Аз си чакам обективното доказателатво от теб! За субективното ти мнение разбрахме вече.

Специално за случаят в Суми, не виждам какво има повече, да се коментира... при положение, че кмета на Конотоп поиска оставката на управителят на Сумска област заради факта, че са организирали честване на годишнина на някаква сумска бригада... в центъра на града, при това в почивен ден, че и на Цветница (доколкото си спомням). Суми е близо 300 000 жители, напълно логично е и да е бъкан с хора по това време. Защо са решили, да си правят сбирка точно на центъра... за мен е пределно ясно. Просто използват цивилното население за жив щит. Надали го правят умишлено за да предизвикат световно недоволство (въпреки, че има и такава хипотеза), вероятно го правят, понеже си казват, че руснаците няма да посмеят.
Може да видите в Telegram, каква сграда беше думкана. Това е някаква институция... Руски шпиони са подшушнали какво ще става еди кога си и еди къде си, руснаците бомбят... останалото е ясно. Не виждам, какво има повече, да се коментира. Естествено, че руснаците ще ги ударят, щом имат точна информация. Няма да ги чакат, да се махнат от там... щото става лошо после. Същото беше и със случката в Кривой Рог и ресторант "Магелан". Някакви военни решили, да ядат пица в центъра на Кривой Рог?! Ми, да си стоят в казармите, по дяволите... Те нямат работа в центъра на града, понеже околните стават мишена.

току-що, BANKATA написа:

Аз си чакам обективното доказателатво от теб!

Обективното си го показаха самите украинци. Некролози, снимки от вън на сградата, а там субективизъм няма и няма и как да има. Той бил чакал нещо друго. Да не би да чакаш да ти падне от небето нещо обективно за корейците? Някоя снимка или видео с геолокация за да може да я покажеш...

преди 1 минута, communismatic написа:

Надали го правят умишлено за да предизвикат световно недоволство (въпреки, че има и такава хипотеза), вероятно го правят, понеже си казват, че руснаците няма да посмеят.

Редовно го правят, явно е случайно всеки път.

Някоя снимка или видео с геолокация за да може да я покажеш...

Има, Курска област!

преди 3 минути, communismatic написа:

Специално за случаят в Суми, не виждам какво има повече, да се коментира... при положение, че кмета на Конотоп поиска оставката на управителят на Сумска област заради факта, че са организирали честване на годишнина на някаква сумска бригада... в центъра на града, при това в почивен ден, че и на Цветница (доколкото си спомням). Суми е близо 300 000 жители, напълно логично е и да е бъкан с хора по това време. Защо са решили, да си правят сбирка точно на центъра... за мен е пределно ясно. Просто използват цивилното население за жив щит. Надали го правят умишлено за да предизвикат световно недоволство (въпреки, че има и такава хипотеза), вероятно го правят, понеже си казват, че руснаците няма да посмеят.
Може да видите в Telegram, каква сграда беше думкана. Това е някаква институция... Руски шпиони са подшушнали какво ще става еди кога си и еди къде си, руснаците бомбят... останалото е ясно. Не виждам, какво има повече, да се коментира. Естествено, че руснаците ще ги ударят, щом имат точна информация. Няма да ги чакат, да се махнат от там... щото става лошо после. Същото беше и със случката в Кривой Рог и ресторант "Магелан". Някакви военни решили, да ядат пица в центъра на Кривой Рог?! Ми, да си стоят в казармите, по дяволите... Те нямат работа в центъра на града, понеже околните стават мишена.

Путин за това ли кани цивилни на военните паради?

преди 4 минути, maxthon написа:

Редовно го правят, явно е случайно всеки път.

Е, това твърдя и аз, де. Просто ги използват като щит. "Щом е в центъра, ония няма да посмеят, че ООН ще ревне веднага!" И освен това, украински привърженици, да ми ронят крокодилски сълзи за цивилни е доста смешно. Тия в Курск колко избиха, и то не от ракета, дето е ударила нещо голямо, а системно избиване на руски цивилни.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Има, Курска област!

Координати моля? Така ли се доказва геолокация?

Е, това твърдя и аз, де. Просто ги използват като щит. "Щом е в центъра, ония няма да посмеят, че ООН ще ревне веднага!"

Отдавна не им минават номерата. А те тъпо и упорито пробват отново и отново. И докато има нови използвания на цивилни за жив щит ще има и жертви сред тях.

Путин за това ли кани цивилни на военните паради?

Ми, нямам идея, аз самият съм шокиран, че украинското население не смята 9-ти май и за свой празник. Щото те са най-потърпевши от хитлеристкият режим. Просто мозъците им са доста умело промити от малки явно. Щом били и "арийци", според генетичните им проучвания...

Отдавна не им минават номерата. А те тъпо и упорито пробват отново и отново.

Недей и ти така! В края на краищата случилото се там е нещо ужасно. Деца са загинали, все пак...

Ми, нямам идея, аз самият съм шокиран, че украинското население не смята 9-ти май и за свой празник. Щото те са най-потърпевши от хитлеристкият режим. Просто мозъците им са доста умело промити от малки явно. Щом били и "арийци", според генетичните им проучвания...

Съвсем друго нещо те попитах.

току-що, BANKATA написа:

Координати на цяла област?!

Конкретно видео с конкретна позиция. Има ли такова или не?

Недей и ти така! В края на краищата случилото се там е нещо ужасно. Деца са загинали, все пак...

Аз не казвам нещо по-различно. Че е ужасно е така. Но вината за това е изцяло в този, който ги използва за жив щит.

Съвсем друго нещо те попитах.

Ми, то едното е свързано и с другото. Щом Зеленски не смята, да спазва никакви мирни предложения... Той все пак представлява Украйна в момента. А и примерите са адски нелепи. Едното е честване на огромен празник за целият свят, а другото е чисто безразсъдство на хора с акъл на костенурка, за които явно човешкият живот е без никакво значение. 9-ти май в края на краищата е един огромен ден за целият свят, въпреки историческите лъжи във времето. Най-малкото ние трябва да го празнуваме също, понеже ако Фюрера беше спечелил войната, на нас ни беше спукана работата.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Винаги има с какво да изненадаш.

Ти няма с какво да изненадаш. Пореден глупав въпрос....

Ми, то едното е свързано и с другото. Щом Зеленски не смята, да спазва никакви мирни предложения... Той все пак представлява Украйна в момента. А и примерите са адски нелепи. Едното е честване на огромен празник за целият свят, а другото е чисто безразсъдство на хора с акъл на костенурка, за които явно човешкият живот е без никакво значение. 9-ти май в края на краищата е един огромен ден за целият свят, въпреки историческите лъжи във времето.

Защо да са нелепи сравненията? Някои от тези танкове, самолети, гаубици може да заминат за Украйна.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.