Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

https://spb.mk.ru/amp/incident/2025/09/14/slesarnye-instrumenty-otorvali-s-polovogo-organa-peterburzhca-spinner.html

Безаналоговците имат с какво да те учудят винаги:) Надянал си го на инструмента да си го врътка и ..се наложило  да се намеси болгарката , за да го свалят.

Но това не е НОВИНАТА! 

G1HG0HyW0AAoukM?format=jpg&name=small

Туш другари! @maxthon, вече няма нужда да се криеш :) @kiro 2025 също. Амреажно-православно ми е :)

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 619,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

От холдинга на Росатом са открили нов иновативен  начин за борба с депресията -  с помощта на пушка 

https://theins.ru/news/285102?

Честно казано това падане от прозорците беше малко поомръзнали вече

Кратуна ръси акъл.

Друго си е да те държат в панделата докато пукнеш случайно.

Миндич се казва видния депутат - няма да види слънце :)

...джендър либерастите да го изслушат особенно внимателно...

...ако и да трябва освен ушагите да си отворят и входа,който при нормалните хора е изход...

преди 8 часа, _nib_ написа:

...джендър либерастите да го изслушат особенно внимателно...

...ако и да трябва освен ушагите да си отворят и входа,който при нормалните хора е изход...

Ама западните или руZките джендъри, че с тия изявления на руZката православна църква става много объркващо вече ?

Това не остаря добре 

"Лавров обеща че няма да се воюва с Украйна "

"Воевать с Украиной мы не будем, это я вам обещаю", - сказал он в интервью, опубликованном на сайте "Комсомольской правды".

https://www.interfax.ru/russia/642674

преди 3 часа, kosyo написа:

Ама западните или руZките джендъри, че с тия изявления на руZката православна църква става много объркващо вече ?

Каква православна църква в СССР бре, невежий?

Не знаеш ли, че по времето на СССР дейността на църквата е тотално ограничена и няма никакво влияние върху политиката на страната?

Другари , ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Намерена е вода! Водния проблем е решен само благодарение на Господ, медалите и руZката православна църква!

Което ме подсеща че скоро не са ръсили със светена вода. Бих им препоръчал да минат няколко пъти край бензиностанциите да намалят малко цените след като решиха водния проблем :)

Рашистан въвежда алтернатива на "гейропската" Евровизия заради  духа на "традиционните цености " 

Интервидение 2025 ! Гойдааа ! 

И ..... гредъ... победителя оявлен гей  :giggle1:

https://x.com/GlobalNews_24/status/1969732402277745034

За рубриката " в рашистан репресии няма" 

Я! Путин през 2004г. хвали украинския език и Украйна?!?!

Цитат

Разбира се, мога да разбера някои фрази на украински, но когато е в потока на речта, с високо темпо, разбира се, ми е трудно, понякога дори да разбера същността на казаното. Въпреки че харесвам украинския език. Много ми харесва. Не знам много от него още в студентските си години, опитах се да чета "Кобзар", но единственото, което си спомних беше, че изглеждаше много в съответствие с настроението ми по онова време.

В.Путин

Telegram: View @MirovichMedia

Добре, сега остава да ни обясниш кой точно наказват санкциите срещу гражданската авиация?

Дали Путин и тези около него, дали военните, или наказват само и единствено обикновените хора в Русия?

За мен това е престъпление, да лишиш от резервни части граждански самолети.

преди 20 минути, M.Николов написа:

Добре, сега остава да ни обясниш кой точно наказват санкциите срещу гражданската авиация?

Дали Путин и тези около него, дали военните, или наказват само и единствено обикновените хора в Русия?

За мен това е престъпление, да лишиш от резервни части граждански самолети.

https://tass.ru/ekonomika/24979841

Значи първото вице казал тия дни, че самая болшая е единствената страна в света дето самостоятелно си прави частите за самолетите. Аз не виждам за какво са им части в този случай - ще си джиткат на дуперджета  и ги боли фара за санкциите. То санкциите само помагат нали така беше? Или бъркам някъде? 

Но това са малки проблеми

Другари моля ви молете се , за да не вдигнат пенсионната възраст. 

Тия дни съм страшен ден на руZката православна църква и има защо.

Косе

В твоето село не знаят ли че проблема не е частите а че не застраховат самолети от непознати марки.

Не пускат руски застраховки, западните не важат - значи няма да летят руски авиопревозвачи.

Хитро.  Ама може да се измисли нещо. Да видим.

Пп

Първото което ми хрумва е конфискация на това онова ...

преди 7 минути, kosyo написа:

Значи първото вице казал тия дни, че самая болшая е единствената страна в света дето самостоятелно си прави частите за самолетите. Аз не виждам за какво са им части в този случай - ще си джиткат на дуперджета  и ги боли фара за санкциите. То санкциите само помагат нали така беше? Или бъркам някъде? 

Те за руските самолети може и да си произвеждат части, но им трябват и части за закупените по-рано американски и европейски граждански самолети.

Ти като си купиш пералня примерно, очакваш ли от производителя да осигурява и резервни части за нея след това, или очакваш да ти наложи санкции понеже си се сбил с комшията си?

Николов

Те не разрешават вече и на руски самолети да кацат щото нямало застраховка 

Резултат - Китай и РФ правят собствена IATA  в която мс21 и с919 са най масовите самолети и собствена лизингова и застрахователна компания.

Санкциите доведоха до ново разделение на света. А беше техен. На запада .

Сега ще духат таратора и ще обвиняват чесъна .

Пп

Косе кажи нещо за банката на Брикс - или нема опорка още :)

преди 2 минути, M.Николов написа:

Те за руските самолети може и да си произвеждат части, но им трябват и части за закупените по-рано американски и европейски граждански самолети.

Ти като си купиш пералня примерно, очакваш ли от производителя да осигурява и резервни части за нея след това, или очакваш да ти наложи санкции понеже си се сбил с комшията си?

Има малка подробност - голяма част бяха на лизинг и трябваше да ги върнат ама на.. Че тая перална се оказва че е открадната и и молят за части сега. Аз не виждам проблем да питат Иран-там имат доста голяма практика с дялането на компоненти . Повече четене трябва тука усещам и никакво старание за подобрение :).

Добре де, не може ли руZката православна църква да ги кара да се молят вместо застраховка? Чувал съм че помагало и затвърждавало любовта към Бога ?

Дори и на лизинг да са били, руснаците нарушили ли са договора за лизинг, не са си плащали наема ли?

Нали се сещаш, че да заместиш толкова наети самолети в кратък срок е невъзможно.

Аз пак питам гражданската авиация по какъв начин е свързана директно с войната в Украйна?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.