Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Аз пия за най-жалката тролка дето я прецакват винаги нейните хора и я правят още по-жалка и отчаяна. Объркващо е това- уж укранците искат да припишат вината на руZнаците, а тия са толкова прости, че викат ние сме и дори ще платим щетите и за жертвите... не го разбирам и това е добре че има хора тука да ни го разяснят [emoji6]

И няма да споменавам едно фалшиво писмо дето потвърждава казаното от върховния главнокомандващ!
И трети поздрав за дроноводите.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 23 минути, maxthon написа:

И трети поздрав за дроноводите.

Пускай цялата дискография направо, но това както виждаш не помага да докажеш сам на себе си че си най-жалката тролка, която я опровергават дори нейните хора..:) Намери ли убедителни доказателства кой е свалил самолета или още търсиш? Някоя нова фалшива новина да искаш да ти покажа  или не ме обичаш вече, а бъди. Слагай поличката одобрена от православната църква и ходи да се целуваш със северно-корееца по стара руZка традиция ;) 

Едно време какви тролки имаше а сега...развалиха я тая държава заради един самолет дето дори не го свалиха те ами укранците им го пришиха. А те горките викат ние бяхме и дори сме готови да платим... Ужас направо..

Пускай цялата дискография направо, но това както виждаш не помага да докажеш сам на себе си че си най-жалката тролка, която я опровергават дори нейните хора..:) Намери ли убедителни доказателства кой е свалил самолета или още търсиш? Някоя нова фалшива новина да искаш да ти покажа  или не ме обичаш вече, а бъди. Слагай поличката одобрена от православната църква и ходи да се целуваш със северно-корееца по стара руZка традиция [emoji6] 
Едно време какви тролки имаше а сега...развалиха я тая държава заради един самолет дето дори не го свалиха те ами укранците им го пришиха. А те горките викат ние бяхме и дори сме готови да платим... Ужас направо..
И четвърти поздрав за дроноводите. Ама така става когато причиняваш такива неща със самолетите. Получаваш поздрав....

преди 2 минути, maxthon написа:

И четвърти поздрав за дроноводите. Ама така става когато причиняваш такива неща със самолетите. Получаваш поздрав....

на 7.07.2025 г. в 15:53, maxthon написа:

Е продължавай от миналия ден (с подписаната бележка) и обясни как пътнически самолет успява да се изкачи по-бързо от възможностите му.....

Изкачваме се в класацията на най-жалките и отчаяните тролки. Искам цялата дискография! Добре ли се чувстваш предаден от собствените хора? За 2-ри път след случката със северно-корейската ти дружка ;)

Изкачваме се в класацията на най-жалките и отчаяните тролки. Искам цялата дискография! Добре ли се чувстваш предаден от собствените хора? За 2-ри път след случката със северно-корейската ти дружка [emoji6]
И пети поздрав за дроноводите.... Сиреч виновниците за самолета.

на 4.07.2025 г. в 17:35, maxthon написа:

А такова писмо може да напишем аз, ти и още няколко милиона човека по света. А дали ще успеят медиите да се свържат с теб ако наистина си дал такива обяснения? Определено няма да може да те намерят... Както вече казах фалшива новина.

Пиши едно писмо на другаря Poo, да го питаш защо потвърждава фалшивата новина?

Пиши едно писмо на другаря Poo, да го питаш защо потвърждава фалшивата новина?
Дрони>работа на Пво>Самолет. Кое пак няма да ти е ясно с това кой е виновен? И пак да не забравим поздрава за дроноводите.

преди 3 минути, maxthon написа:

Дрони>работа на Пво>Самолет. Кое пак няма да ти е ясно с това кой е виновен? И пак да не забравим поздрава за дроноводите.

Ама защо ще плащат руZнаците тогава? Това нали беше фалшива новина? Отречена от най-жалката и отчаяна тролка тук?

Ама защо ще плащат руZнаците тогава? Това нали беше фалшива новина? Потвърдена от най-жалката и отчаяна тролка тук?
Е то за плащането ще платят. Ти гледай кой реално ще плати сметката.....

току-що, maxthon написа:

Е то за плащането ще платят. Ти гледай кой реално ще плати сметката.....

Ама как така ще платят - заради такава фалшива новина? Тия акъл нямат направо...

Ама как така ще платят - заради такава фалшива новина? Тия акъл нямат направо...
Гледай кой ще плати сметката накрая. А да забравих поздрав за виновниците дроноводи.....

току-що, maxthon написа:

Гледай кой ще плати сметката накрая.

Според другаря Poo- РуZия. Ти нали владееше четенето с разбиране и оборваше фалшивите новини? Той си казал - ние сме готови да платим за жертвите и щетите . Едно време какви фалшиви новини имаше , а сега...

"Путин сообщил, что Россия выплатит компенсации за крушение самолета AZAL "

Според другаря Poo- РуZия. Ти нали владееше четенето с разбиране и оборваше фалшивите новини? Той си казал - ние сме готови да платим за жертвите и щетите . Едно време какви фалшиви новини имаше , а сега...
Е така де и на първо място каза едни дрончета. Ти как го разбираш това? Главна, второстепенна или никаква причина за инцидента? Ако няма дрончета , няма работа на Пво, няма проблем и със самолета. Поздрави за дроноводите.

преди 9 минути, maxthon написа:

Е така де и на първо място каза едни дрончета. Ти как го разбираш това? Главна, второстепенна или никаква причина за инцидента? Ако няма дрончета , няма работа на Пво, няма проблем и със самолета. Поздрави за дроноводите.

Не се вързвай на фалшивите новини , бъди. Украинците искат да скарат Баку с РуZия и затова казват че те са свалили самолета! РуZнаците не са замесени, тогава гръмна кислороден резервоар! Всяка жалка тролка го знае това!

На нощния парад в Северна Корея на който присъствал и Медведев минали бойци -участници в СВО ?!

https://www.gazeta.ru/photo/21842264/Military-parades-DPRK-2025.shtml

@maxthon нали ги нямаше там , бре човек? Аз викам и това да ги пишем към фалшивите новини,а? На никой да нямаш вяра вече. 

Спокойно, знам че ти се събра много , но както неведнъж съм казвал - ти можеш да носиш на damage. Титлата за най-жалка отчаяна тролка го изисква ;)

На нощния парад в Северна Корея на който присъствал и Медведев минали бойци -участници в СВО ?!
https://www.gazeta.ru/photo/21842264/Military-parades-DPRK-2025.shtml
[mention=483801]maxthon[/mention] нали ги нямаше там , бре човек? Аз викам и това да ги пишем към фалшивите новини,а? На никой да нямаш вяра вече. 
Спокойно, знам че ти се събра много , но както неведнъж съм казвал - ти можеш да носиш на damage. Титлата за най-жалка отчаяна тролка го изисква [emoji6]
Аз пък останах с впечатлението, че само тези са се върнали от... колко бяха 10 хиляди? Показваш ми корейци къде ли не, но не и там, където твърдиш, че са били. Айде пак приятен ден и успешно издирване на любимите ти корейци там, където не са били.

току-що, maxthon написа:

Аз пък останах с впечатлението, че само тези са се върнали от... колко бяха 10 хиляди? Показваш ми корейци къде ли не, но не и там, където твърдиш, че са били.

Аз пък останал с впечатлението че беше казал че ги няма там :), но както казах и тук удари дъното жалкото и отчаяно тролене. Изкара един куп руZка преса лъжци , начело с другаря Poo и другаря Ким , които им благодариха за саможертвата. 

Не ти върви тия дни,а? След случката със самолета сега пак тия северно-корейци. Имаш ли да ти припомня какво си казал за тия? Знам че не те бива много с помненето и знаеш колко обичам да ти помогам с това ;) 

Аз пък останал с впечатлението че беше казал че ги няма там [emoji4], но както казах и тук удари дъното жалкото и отчаяно тролене. Изкара един куп руZка преса лъжци , начело с другаря Poo и другаря Ким , които им благодариха за саможертвата. 
Не ти върви тия дни,а? След случката със самолета сега пак тия северно-корейци. Имаш ли да ти припомня какво си казал за тия? Знам че не те бива много с помненето и знаеш колко обичам да ти помогам с това [emoji6] 
Е след като си останал с това впечатление, вземи пък покажи един такъв. Че досега на никого не му се е отдало...

на 3.07.2025 г. в 10:19, maxthon написа:

Ти си лъжеца... Продължавай да си чакаш (да се чете плякаш)... Лек ден и успех с намирането на корейците....

Благодаря! Кой е лъжеца сега, а?

Благодаря! Кой е лъжеца сега, а?
Показа ли кореец в Курса област? По чисто обективен начин.... Ако не си, си лъжец.

на 13.07.2025 г. в 18:45, maxthon написа:

Като намериш корейците се обади...

Обаждам се че другаря Ким и другаря Медведев ги намерили на един парад в Северна-Корея, на който взели участие участници в СВО ;)

Друже, според тебе да не се окаже че СВО е на територията на Северна Корея? Знам , че не си много в час, ама все пак съм длъжен да попитам  и за тази опция, а? 

Човек,2-ри пореден ден тези на които лижеш задниците те прецакват с такива жестокост... Не знам как издържаш,честно. А и имам едно видео с една ракета от ПВО в една сграда. Ама викам да го оставя за утре. Знам че и днес ще ти е тежко в отричането и това ме кара да се чувствам състрадателен. Ама ти се подготви ;).

Обаждам се че другаря Ким и другаря Медведев ги намерили на един парад в Северна-Корея, на който взели участие участници в СВО [emoji6]
Друже, според тебе да не се окаже че СВО е на територията на Северна Корея? Знам , че не си много в час, ама все пак съм длъжен да попитам  и за тази опция, а? 
Човек,2-ри пореден ден тези на които лижеш задниците те прецакват с такива жестокост... Не знам как издържаш,честно. А и имам едно видео с една ракета от ПВО в една сграда. Ама викам да го оставя за утре. Знам че и днес ще ти е тежко в отричането и това ме кара да се чувствам състрадателен. Ама ти се подготви [emoji6].
Обективно показваш доказателство, че корейци са били в Курса област. С координати..... Докато не го направиш си прост лъжец.

на 3.05.2025 г. в 22:17, maxthon написа:

Линк с корейци? Трудна работа...

https://www.gazeta.ru/photo/21842264/Military-parades-DPRK-2025.shtml?p=main&photo_num=1

"Участники СВО и Медведев. Как прошел ночной военный парад в КНДР "

Не бих казал пак толкова трудна работа , въпреки че все пак Северна Корея е затворена страна, но пък руZия е open source country;)

Все пак помня един дето  беше набрал нещо и беше им спрял и интернета за няколко седмици ;) на момчетата.

преди 3 минути, maxthon написа:

Обективно показваш доказателство, че корейци са били в Курса област. С координати..... Докато не го направиш си прост лъжец.

Потърси бре бъди и точни координати ти дадох- специалист си ( бъзикам се - чеп за зеле не става от тебе, ама тия си го знаеш). Точно координати където тренираха и от едно видео на руZка телевизия.

И сега какво гледай как лъжат тия кимчета, другаря Ким и другаря Медведев, че са били там , само да се изтиписат на парада ,а? Хм тия са за разстрел направо... Ей много си добър , човек! Виж от сутринта как ме разсмиваш само, при това 2-ри пореден ден. Ти подготви ли се за ПВО-то дето не му е работата там . Давам ти малко преднина за утре, че 2-ри пореден ден не ме кефиш. Искам те в кондиция , бре момче! Къде ти отиде увереността и начетеността от едно време? Я се стегни и слагай полата одобрена от православната руZка църква и ще се мляскаш по Стра руZка традиция с кимчето ;)

Потърси бре бъди и точни координати ти дадох- специалист си ( бъзикам се - чеп за зеле не става от тебе, ама тия си го знаеш). Точно координати където тренираха и от едно видео на руZка телевизия.
И сега какво гледай как лъжат тия кимчета, другаря Ким и другаря Медведев, че са били там , само да се изтиписат на парада ,а? Хм тия са за разстрел направо... Ей много си добър , човек! Виж от сутринта как ме разсмиваш само, при това 2-ри пореден ден. Ти подготви ли се за ПВО-то дето не му е работата там . Давам ти малко преднина за утре, че 2-ри пореден ден не ме кефиш. Искам те в кондиция , бре момче! Къде ти отиде увереността и начетеността от едно време? Я се стегни и слагай полата одобрена от православната руZка църква и ще се мляскаш по Стра руZка традиция с кимчето [emoji6]

Нямам намерение нищо да търся. Който ви говори глупостите да вземе и да си ги докаже. След като твърдиш, че си го направил веднъж, може да го направиш и сега....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.