Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

И това го бяхме уточнили. Там в Суми имаше специфично използване на паркинг пред ударената сграда от страна на автомобили, които се използват за военни цели. Да не говорим, че се появиха и некролози. Дай сега нещо за корейците. Онзи другия клоун види се само локуми ще разтяга както винаги... В теб ми е надеждата..... Да си алергичен към локум.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Какво за корейците?

Прибраха се от Курск и ги наградиха.

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 619,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 7 минути, maxthon написа:

И това го бяхме уточнили. Там в Суми имаше специфично използване на паркинг пред ударената сграда от страна на автомобили, които се използват за военни цели. Да не говорим, че се появиха и некролози. Дай сега нещо за корейците. Онзи другия клоун види се само локуми ще разтяга както винаги... В теб ми е надеждата..... Да си алергичен към локум.

Аз само тебе и гаджето ти северно-корееца уважавам. Ама на тебе не ти  се говори за това нали така бъди. 2-пореден ден си в някакъв цикъл и не можеш да излезеш от него ,май а? Ми така става като си жалка отчаяна тролка и лично хората дето им лижеш подметките ти те опровергаят в 2 поредни дни. Нали знаеш че не съм аз виновен аз за това? То си избрал ролята аз само ти помагам да си впишеш в нея достатъчно добре. Ще има ефекта на 🍌 тая вечер а? Чухче-то дали ги обича тия работи , а?

Вчера беше самолета, днес северно-корейците , утре ще е ПВО-то. Ей да се подготвиш че не ме кефиш тия дни. Не искам да ни се сополивиш тука като девица на първа среща. Искаш те в кондиция и готов да отричаш ;)

Какво за корейците?
Прибраха се от Курск и ги наградиха.
Днес вече за кой път питам да се покажат обективно корейци в Курска област. Резултат няма. Няма и да има.

преди 15 минути, maxthon написа:

Днес вече за кой път питам да се покажат обективно корейци в Курска област. Резултат няма. Няма и да има.

Има, нали получиха за това медали.

преди 12 минути, maxthon написа:

Не искаше да намериш координатите дето ти ги дадох - загуби интерес да ги търсиш каза днес. Интересно защо ни караш нас да ги търсим ако ти ги дам , забравяш за тях веднага, а след това трябва пак да ти търсим? Дали е защото си най-жалката и отчаяна тролка тук? Ама как лъжат тия ,а? Малей аз това за Медведев , другаря Poo-tin , Ким, Герасимов, "Известия" , Коц и много други го знаех но , след като ти го потвърди вече сме на едно мнение, нали, бъди?

Ей сега като ги цитират някой ,познай какво ще му кажа и кой ще го потвърди това ;) 

Има, нали получиха за това медали.
Пак изпуснал думата обективно. Обективно в Курска област. Не някъде другаде по планетата.

Не искаше да намериш координатите дето ти ги дадох - загуби интерес да ги търсиш каза днес. Интересно защо ни караш нас да ги търсим ако ти ги дам , забравяш за тях веднага, а след това трябва пак да ти търсим? Дали е защото си най-жалката и отчаяна тролка тук? Ама как лъжат тия ,а? Малей аз това за Медведев , другаря Poo-tin , Ким, Герасимов, "Известия" , Коц и много други го знаех но , след като ти го потвърди вече сме на едно мнение, нали, бъди?
Ей сега като ги цитират някой ,познай какво ще му кажа и кой ще го потвърди това [emoji6] 
Не съм аз този, който трябва да ти доказва глупостите. Дал си координати? Ще ги дадеш пак.

току-що, maxthon написа:

Пак изпуснал думата обективно. Обективно в Курска област. Не някъде другаде по планетата.

Потърси , дал съм ти координатите точно. Обективно си жалка и отчаяна тролка иначе.

Потърси , дал съм ти координатите точно. Обективно си жалка и отчаяна тролка иначе.
Не съм длъжен аз да ти търся доказателство за глупостите ти.

преди 7 минути, maxthon написа:

Не съм длъжен аз да ти търся доказателство за глупостите ти.

Ами и аз не съм длъжен да слушам жалкото и отчаяно тролене, но ме кефиш. Търси обективната истина , бъди.  До тук откри кои са долни лъжци. Остава още още един-два откриеш - може да го видиш в огледалото  ;). Аз знаеш ти се кефя и ще допълня списъка с актуалните лъжци, 

- Другаря Poo-tin.

-другаря Медведев

- другаря Ким

- Коцnews

- gazeta.ru

-lenra.ru

-ria.ru

-известия

-Северния канал

-Минната дивизия

Доста виждаш се събраха и всичките благодарение на теб. Осъзнаваш ли колко съм ти признателен за този списък?

Всички те говорят за една и съща глупост - моята ;).

Ти ме направи световно-известен човек! Как да да ти се отблагодаря за това?

Ами и аз не съм длъжен да слушам жалкото и отчаяно тролене, но ме кефиш. Търси обективната истина , бъди.  До тук откри кои са долни лъжци. Остава още още един-два откриеш - може да го видиш в огледалото  [emoji6]. Аз знаеш ти се кефя и ще допълня списъка с актуалните лъжци, 
- Другаря Poo-tin.
-другаря Медведев
- другаря Ким
- Коцnews
- gazeta.ru
-lenra.ru
-ria.ru
-известия
-Северния канал
-Минната дивизия
Доста виждаш се събраха и всичките благодарение на теб. Осъзнаваш ли колко съм ти признателен за този списък?
Е слушай каквото си искаш. Тук е форум и съответно се пише и чете. Никой не те кара и да четеш. След като си решил да слушаш тук никой не те спира да го правиш. Но все пак си остава презумпцията, че след като твърдиш нещо, следва да си го докажеш. А кое подлежи на доказване? Че е имало корейци в Курска област (което твърдиш ти без да предоставиш доказателства) или такива няма. Интересно как се доказва липса на нещо? Няма какво да се доказва. То липсва.
P.S. Списъка е крайно непълен.

преди 5 минути, maxthon написа:

Е слушай каквото си искаш. Тук е форум и съответно се пише и чете. Никой не те кара и да четеш. След като си решил да слушаш тук никой не те спира да го правиш. Но все пак си остава презумпцията, че след като твърдиш нещо, следва да си го докажеш. А кое подлежи на доказване? Че е имало корейци в Курска област (което твърдиш ти без да предоставиш доказателства) или такива няма. Интересно как се доказва липса на нещо? Няма какво да се доказва. То липсва.

Прав си бъди, съгласен съм с тебе.

Нека всеки  знае че тия всичките тия лъжат, ама ти си прав, щото имаш повече данни. Не че нещо ама след като ти ме направи известен , трябва да ти върна жеста. 

И вече съм го доказал ама ти не искаш да го намериш. Защото обичаш моето отношение към  тебе ;)

преди 26 минути, maxthon написа:

Получили са медали за обектовната си работа в Курск

преди 1 минута, BANKATA написа:

Получилинса медали за обектовната си работа в Курск

Пак я изпусна думата обективно. Повтори за трети път за медалите. И пак резутата ще е същия.

Пак я изпусна думата обективно.

Пак забрави каква жалка и отчаяна тролка , навряна в ъгала си за за 2-ри пореден ден.

Бъди , наясно ли си че това ти го причиняват твоите хора само? Направо те завират в калта на отричането, а знаеш от там само аз мога да ти подам ръка да се измъкнеш ;)

Кой пропуснах от списъка -за баба Пенка знам- ама съм и дал почивка, казака също не е и интересен ? Ако говориш за себе си - вътре си ама доброто ми възпитание не спира да ги заявя публично ;)

P.S все пак не съм толкова гаден да мина по темата и да те вкарам с тях. Което не е лоша идея между другото, ама може би за утре да го оставя ;). Казах ли че нещо за safe word или съм забравил че ми я каза?

Пак я изпусна думата обективно. Повтори за трети път за медалите. И пак резутата ще е същия.

Севернокорейските войници бяха наградаени заради обективното си представяне в Курск.

Тъй става ли?

преди 4 минути, BANKATA написа:

Севернокорейските войници бяха наградаени заради обективното си представяне в Курск.

Тъй става ли?

Е то, че не четеш форума е ясно. Много пъти съм писал специално в случая какво точно трябва да се предостави и обективно при това. И тогава ли не си чел или може би си като другия клоун и слушаш.....

преди 1 минута, maxthon написа:

Е то, че не четеш форума е ясно. Много пъти съм писал специално в случая какво точно трябва да се предостави и обективно при това. И тогава ли не си чел или може би си като другия клоун и слушаш.....

Ама ти може да искаш да ти го доведа севернокорееца да го проверяваш за гли*ти примерно, значи ли че трябва да ти го предоставя?

Ама ти може да искаш да ти го доведа севернокорееца да го проверяваш за гли*ти примерно, значи ли че трябва да ти го предоставя?
Първо го намираш и след това го довеждаш. Успех с фаза едно.

преди 2 часа, maxthon написа:

Първо го намираш и след това го довеждаш. Успех с фаза едно.

Ама не се ли брои това че онези изброените са ги намерили? Мислех че четеш този форум, а не отричаш на цели няколко страници колко жалка и отчаяна тролка си? Къде ти отиде обективността- загуби ли се нейде от вчера? И координатите още си стоят - тъкмо проверих. Само малко усилие трябва да приложиш и по собствен съвет да ги намериш ;) Хайде бре бъди, нали не искаш да ставам лош и да ти се подигравам зверски навсякъде? Не си далече от тая стъпка, то и без това по-жалко съществувание от твоето тук няма, друже ;) . Ама ти си го избираш нали- аз само инициатирам тази промяна в тебе 💌 

Ти да видиш а ? 

преди 6 часа, maxthon написа:

Че то отдавна никой не спори за това . Вас в тролската централа не са ли ви сменили още опорките на активно и категоричното отричане ??? 

:giggle1:

https://offnews.bg/sviat/rusia-i-kndr-priznaha-che-severnokorejtci-voiuvat-kraj-kursk-843424.html

преди 30 минути, miro20 написа:

Че то отдавна никой не спори за това .

Знаеш ли изобщо какво означава да покажеш нещо обективно? В случая корейци.... Не е обективно да покажеш кой какво говори за тях. Обективно е да ги покажеш къде са били на място. Заповядай и покажи.....

преди 24 минути, BANKATA написа:

Преработили са се горките, затова ще минават на 4 часа.

https://vsenovostint.ru/2025/10/09/grazhdanskoe-napravlenie-uralvagonzavoda-perehodit-na-4‑dnevnuyu-rabochuyu-nedelyu/

И как е в другия сектор в предприятието? 

преди 30 минути, miro20 написа:

Ти да видиш а ? 

Да не би да са обучили и украинците край Работино? Или тези в Бахмут, а може би и тези в Авдеевка? А може и тези в Курска област, които странно защо си бяха изпълнили задачите там, а после се наложи и пан Залужни да обяснява реалната картинка там? Вероятно са обучили и тези в Покровск и Константиновка. Тези поне тепърва ще ги видим до колко са обучени. Иначе добра новина. Хем планираш нещо (тоест не си го построил), но се оказва, че вече явно е построено и влезнало в действие.

преди 4 минути, maxthon написа:

Знаеш ли изобщо какво означава да покажеш нещо обективно? В случая корейци.... Не е обективно да покажеш кой какво говори за тях. Обективно е да ги покажеш къде са били на място. Заповядай и покажи.....

Намират се при обективните ти доказателства за дрона.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Намират се при обективните ти доказателства за дрона.

Ама и тук ли има дронове? Веднага сезирай министъра на отбраната. Щеше да сваля дронове с Миг 29....

преди 8 часа, maxthon написа:

Ама и тук ли има дронове? Веднага сезирай министъра на отбраната. Щеше да сваля дронове с Миг 29....

Добро утро на обективния контрол на най-жалката и отчаяна тролка и нейното северно-корейско гадже.

Проблема с горивата не е най-лошото ;)

https://dzen.ru/a/aOjoctYctU7Bdse4

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.