Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

До всички, които твърдят че в Русия за живеене ставало само в Москва и Санкт Петербург, а в останалата част се ползвали външни кенефи: СТИСКА ЛИ ВИ ДА ПРОВЕРИТЕ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ?

Открих сайт, в който са събрани повечето големи градове в света (м/ду които и около 15 в Русия) и като цъкнеш на тези гардове, има реални клипчета снимани от автомобил, от колоездач, от човек ходещ пеша, от дрон и всичко това докато слушаш местна радиостанция по избор. 

На който му е любопитно да се потопи в атмосферата на някой град по света извън рекламните брошури, мисля че ще му е интересно:

https://drivenlisten.com/city/#

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 13 часа, maxthon написа:
преди 14 часа, miro20 написа:

Че то отдавна никой не спори за това .

Знаеш ли изобщо какво означава да покажеш нещо обективно? В случая корейци.... Не е обективно да покажеш кой какво говори за тях. Обективно е да ги покажеш къде са били на място. Заповядай и покажи.....

Цитирах ти че никой от висшето ръководство на рашистан и на сев. Корея НЕ СПОРИ за това, а ПОТВЪРЖДАВА  изпращането на такива войски на война.

Защо аз трябва да ти доказвам нещо което висшите ръководители са потвърдили ??

Съвсем се излагате от тролската централа :) 

И не само севернокорейци. Сега се говори и за кубинци :

https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2025/10/12/4839456_havana_prizna_che_kubinci_se_biiat_za_rusiia_v_ukraina/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1760255463

Какви са ви опорките ? Има или няма такива ? 

:giggle1:

Цитирах ти че никой от висшето ръководство на рашистан и на сев. Корея НЕ СПОРИ за това, а ПОТВЪРЖДАВА  изпращането на такива войски на война.
Съвсем се излагате от тролската централа [emoji4] 
И не само севернокорейци. Сега се говори и за кубинци :
https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2025/10/12/4839456_havana_prizna_che_kubinci_se_biiat_za_rusiia_v_ukraina/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1760255463
Какви са ви опорките ? Има или няма такива ? 
default_giggle1.gif
Още ли не си разбрал, че се търси кореец, който реално да се види, че е бил там, а не кой се надпреварва колко повече да говори за тях?
P.S. И непалци има...
P.S. 2 Използването на главни букви няма да те направи повече аргументиран.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 5 минути, maxthon написа:

Още ли не си разбрал, че се търси кореец, който реално да се види, че е бил там, а не кой се надпреварва колко повече да говори за тях?
P.S. И непалци има....

Sent from my M2101K9G using 

Не. Не се търси. Защото никой не спори за това, и дори не е тема за спор или дискусия. 

Отделно че  наистина май няма жив кореец който да разкаже. 

Но имаше церемония по посрещането / на тезидетогинямало в курска област /  :giggle1:

Виж, цитирам ти про-рашистки  сайт

https://pogle    d.info/svetoven/kim-vleze-v-bitka-otkrito-sboguvaneto-s-voinitsi-zaginali-v-kursk-stana-povratna-tochka-za-kndr.184969

пп

хаха :) забравих че форума цензурира рашисткия поглед инфо . Махни шпациите в линка, и ще го отвориш.

:) :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 10 минути, miro20 написа:

Абе..не знам кой се излага повече...НАТО,ЕС...или тролчетата ,като теб...Руснаците ви пердашат,барабар с наемниците ви  както и да го погледнеш...щом напълнихте гащите от едни пикливи дрончета....прави си сметка колко са ви пълни памперсите.....щом опряхте до химическото чистене...

п.с.

Мирчо,кога ще се научиш че Vip-а не те прави по умен!?

преди 1 минута, Proshark написа:

Абе..не знам кой се излага повече...НАТО,ЕС...или тролчетата ,като теб...Руснаците ви пердашат,барабар с наемниците ви  както и да го погледнеш...щом напълнихте гащите от едни пикливи дрончета....прави си сметка колко са ви пълни памперсите.....щом опряхте до химическото чистене...

п.с.

Мирчо,кога ще се научиш че Vip-а не те прави по умен!?

Какво общо има злобеенето ти с темата за която става дума и ме цитираш ? Нещо засевернокорейците имаш ли да кажеш ? 

Или росто си злобееш и тролиш :)

Ако завиждаш за ВИП-а , не , наистина ВИП-а НЕ ТЕ прави по умен. Илки си такъв или не. Да си мислиш че има връзка между това, показва ТИ колко си "умен" 

Не. Не се търси. Защото никой не спори за това, и дори не е тема за спор или дискусия. 
Отделно че  наистина май няма жив кореец който да разкаже. 
Но имаше церемония по посрещането / на тезидетогинямало в курска област /  :giggle1:
Виж, цитирам ти про-рашистки  сайт
https://pogle    d.info/svetoven/kim-vleze-v-bitka-otkrito-sboguvaneto-s-voinitsi-zaginali-v-kursk-stana-povratna-tochka-za-kndr.184969

пп
хаха [emoji4] забравих че форума цензурира рашисткия поглед инфо . Махни шпациите в линка, и ще го отвориш.
[emoji4] [emoji4]

И пак някой говори за тях и никой не ги показва. Опитай още 999 пъти да ми дадеш подобни линкове за да достигнеш любимото ти число.

току-що, maxthon написа:

И пак някой говори за тях и никой не ги показва. Опитай още 999 пъти да ми дадеш подобни линкове за да достигнеш любимото ти число.

Щом спориш дори с рашистката пропаганда, и дори с Ким , аз няма какво да добавя. 

Какво общо има злобеенето ти с темата за която става дума и ме цитираш ? Нещо засевернокорейците имаш ли да кажеш ? 
Или росто си злобееш и тролиш [emoji4]
Ако завиждаш за ВИП-а , не , наистина ВИП-а НЕ ТЕ прави по умен. Илки си такъв или не. Да си мислиш че има връзка между това, показва ТИ колко си "умен" 
То не трябва да се казва нещо за тях. Трябва да се покажат. Поне един. А защо трябва някой да завижда за вип в калдата? Това вероятно са най-добре похарчените пари в живота на всеки един такъв.

преди 1 минута, maxthon написа:

То не трябва да се казва нещо за тях. Трябва да се покажат. Поне един. А защо трябва някой да завижда за вип в калдата? Това вероятно са най-добре похарчените пари в живота на всеки един такъв.

Освен снимки със портретите на загиналите, ето тук има и снимка на Ким със командирите на подразделенията в Курск . Живи още :)

https://www.bta.bg/bg/news/world/952764-kim-chen-un-nagradi-severnokoreyski-voynitsi-srazhavali-se-na-stranata-na-rusiy

преди 2 минути, maxthon написа:

А защо трябва някой да завижда за вип в калдата?

Не знам, питай колегата ти рашист 

Щом спориш дори с рашистката пропаганда, и дори с Ким , аз няма какво да добавя. 
Търси се обективно кореец в Курска област, не кой какво говори за тях. Толкова ли е трудно?

Не знам, питай колегата ти рашист 
Как стигна до извода, че ти завиждат?

преди 9 минути, miro20 написа:

Мирко съвсем сериозно смята, че да плащаш в някакъв безсмислен форум, за да станеш VIP, било повод за гордост... 

Уникален форум, заклевам се...

преди 4 минути, miro20 написа:

Или росто си злобееш и тролиш :)

Ето ти показно....няма злоба-само факти

Канадската национална телевизия CBC скри татуировката със свастика на украински войник

Цитат

Канадската национална телевизия CBC излъчи репортаж тази седмица от „елитно тренировъчно съоръжение“ на 3-та щурмова бригада в Киев, включващ боец с татуировка със свастика на ръката.

На кадрите, излъчени в репортажа,  татуировката със свастика на един от интервюираните основни военни инструктори е замъглена. Телевизията обаче е пропуснала да замъгли шокиращата татуировка на снимката на видеото в YouTube. Коментарите към видеото са изключени, като в описанието в YouTube е добавен надпис, който гласи: „Татуировка на обиден символ е замъглена в това видео“.

Screenshot-1.png     Screenshot-2.png

и пак да си говорим за злоба.... нацисти...и рашисти...

преди 13 минути, maxthon написа:

Търси се обективно кореец в Курска област, не кой какво говори за тях. Толкова ли е трудно?

Season 3 Wow GIF by The Office

преди 8 минути, Proshark написа:

Ето ти показно....няма злоба-само факти

Канадската национална телевизия CBC скри татуировката със свастика на украински войник

Screenshot-1.png     Screenshot-2.png

200.gif

Мдааа явно е трудно да се покаже едно сигурно доказателство, че кореец се е намирал на територията на Курска област. Нали си чувал за око види, ръка да пипне? Остават още 999 опита.

Класически уатаболизъм. На всичкото отгоре и лъжа. За каква поддръжка на Кремъл става дума? Всякакви подобни организации в Русия са забранени. Има и защо да са.

преди 39 минути, miro20 написа:

Няма какво да добавя. Всичко друго е  тролинг за малоумници :)

преди 3 минути, miro20 написа:

Няма какво да добавя.

Кажи нещо, което не знаем. Това, че няма какво да добавиш е отдавна ясно. Обективното доказателство липсва. Иначе щеше да го представиш.

преди 11 минути, Proshark написа:

Друго си е по руските булеварди, официално да си демонстрират нацисти, охранявани от полицията.

nazzi.png

neonazzi.png

:popcorn2:

преди 5 минути, БаалБек написа:

Друго си е по руските булеварди, официално да си демонстрират нацисти, охранявани от полицията.

nazzi.png

От коя година е тази снимка? Не за друго, но тази организация е забранена в Русия. Другата снимка и тя ли е на забранена организация?

Мда, Баалбек... ти си доста умно момиче, имаш ли идея, по време на тия "маршове", кой стои най-отпред? А, познай, де... :) 

преди 3 минути, maxthon написа:

От коя година е тази снимка? Не за друго, но тази организация е забранена в Русия.

Тоест вече е изкоренен нацизма в РФ? Или са избити хората от снимката? Или са пратени на фронта, да воюват срещу Украйна?

Не за друго, но каква ти е тезата?

току-що, БаалБек написа:

Ти си толкова умно момиче, направо... аз не знам по света, да има толкова умно момиче като теб. Да не миеш кенефи на автогарата в Казанлък?

току-що, БаалБек написа:

В момента ти си тази с тезите.... Показваш снимки на от преди повече от десет години на организации, които вече са закрити. Та каква ти е тезата?

преди 33 минути, maxthon написа:

В момента ти си тази с тезите....

Хм! Да проверим пак?

преди 40 минути, maxthon написа:

От коя година е тази снимка?

И значението или внушението ти е? "Толкова е стара, че хората на нея отдавна са починали и нацисти в Русия вече не съществуват!!!" 🤡

преди 40 минути, maxthon написа:

Не за друго, но тази организация е забранена в Русия.

И? Къде са днес хората? Избити са всички? Пратени са на фронта в Украйна, като нацисти или са им сменили мозъците?

Та каква ти е тезата?

:popcorn2:

преди 3 минути, БаалБек написа:

Толкова е стара, че хората на нея отдавна са починали и нацизма в Русия вече не съществува!!!

Уникална! УНИКАЛНА! 😆😆😆😆😆😆

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.