Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 2 часа, Proshark написа:

Сядайте си на задниците и се радвайте,че все още в Бълхария(според министера ни)не е станало както в тъпите ви демокрации...само че,за съжаление...идва и при нас...вижте ни молове-те,вижте ни и другите "топ" новини...А пък на теб ,пич...последната ти грижа е Русия и Китай...не те ни е.баха мамата...а тиквениците,които сляпо защитаваш...

п.с. На щраус,който си е заврял главата в зад.ника, нищо не може да му помогне да погледне на света от правилната гледна точка.....

Ти се възпаляваш по международното положение, нали така. Виж сега името на темата и на друго място ми обяснявай за дереджето у нас.

Кои тиквеници защитавам? Чудя ви се за непоколебимата и непреклонна вяра в матушка. Леваци!

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 14 минути, parmobil написа:

Ти се възпаляваш по международното положение, нали така. Виж сега името на темата и на друго място ми обяснявай за дереджето у нас.

Кои тиквеници защитавам? Чудя ви се за непоколебимата и непреклонна вяра в матушка. Леваци!

Той е трол. Никога не пише по темата. Ако отрече, че е трол, значи е функционално неграмотен, защото не разбира значението на темата и за какво се отнася.

П.П.

Цитат

700 000 украински деца в момента се намират на територията на Русия. Това официално съобщи заместник-председателят на комитета по международни дела към Съвета на федерациите Григорий Карасин.

Русия е отвлякла 700 000 украински деца

Руският Франкенщайн обясни как се крадат и пречупват украински деца

Цитат

"Аз откраднах дете от Мариупол, взех го в дома си. То не искаше да живее в Русия, пееше песни на украински." Това са думите на една от най-верните съратнички на диктаторския режим на Владимир Путин, т.нар. "детски омбудсман" на Руската федерация Мария Лвова-Белова. Интервюто на Белова е дадено за предаването "Цариград" на Константин Малофеев*. Отвличането на момчето, чието име е Филип Головня, е един от случаите, които довеждат до издаването на заповед за арест от Съда в Хага на диктатора Путин и подчинената му Лвова-Белова - за системно отвличане на украински деца, след като руската армия разрушава градовете, в които те са живели, и убива родителите им.  Лвова съвсем откровено признава, че е промила мозъка на момчето.

преди 18 минути, БаалБек написа:

Руският Франкенщайн обясни как се крадат и пречупват украински деца

"Аз откраднах дете от Мариупол, взех го в дома си." го казва в контекста, че това е причината да и се издаде заповед за арест. И това много добре се чува във видеото от NEXTA.

преди 22 минути, maxthon написа:

"Аз откраднах дете от Мариупол, взех го в дома си." го казва в контекста, че това е причината да и се издаде заповед за арест. И това много добре се чува във видеото от NEXTA.

Щом не отричате за отвлечените украински деца, значи положението ви в офиса, от където пишете, хич не е добро.

преди 21 минути, maxthon написа:

А вчера обвиняваше Миро за незнаене руски, нали? А сега вече сме на контекст. Ти и походът на Пригожин нарочи за пропаганда.

преди 10 минути, parmobil написа:

А вчера обвиняваше Миро за незнаене руски, нали?

Викаш не е важно в какъв контест се казва нали? И затова статията започва заблуждаващо с "Аз откраднах дете от Мариупол, взех го в дома си. ", а не с това, което е казала от самото начало на клипа показан от NEXTA. И като добавим и гръмкото заглавие..... То не е от значение дали знаеш или не руски език. Въпроса е защо се четат такива статии и се кълве на тази стръв? За тези, които не знаят руски език може да се каже, че е извинение..... Какво да кажем за тези, които поне малко го разбират.....

преди 7 минути, maxthon написа:

Викаш не е важно в какъв контест се казва нали? И затова статията започва заблуждаващо с "Аз откраднах дете от Мариупол, взех го в дома си. ", а не с това, което е казала от самото начало на клипа показан от NEXTA. И като добавим и гръмкото заглавие..... То не е от значение дали знаеш или не руски език. Въпроса е защо се четат такива статии и се кълве на тази стръв?

Да де, затова споменах походът на Пригожин, който ти яростно отричаше и нарече пропаганда на ЦИПсО и до последно не призна, че се е случил.

А се случи!

Да де, затова споменах походът на Пригожин, който ти яростно отричаше и нарече пропаганда на ЦИПсО и до последно не призна, че се е случил.

А се случи!

В момента обсъждаме дали има отвличане или не. Пригожин не е ходил никъде. Какъв поход, какви пет лева.

преди 30 минути, maxthon написа:

В момента обсъждаме дали има отвличане или не. Пригожин не е ходил никъде. Какъв поход, какви пет лева.

При теб никога не е по темата. Но ти отричаше, че Пригожин е тръгнал към Москва!!!  И се съсипваха пътища, за да се спре.

В кой момент е удобно да припомня глупостите, които си сипвал в този форум?

преди 11 минути, parmobil написа:

Но ти отричаше, че Пригожин е тръгнал към Москва!!!

Е ще върнеш ли лентата назад и да провериш къде е бил? Дори във видео се пусна къде се намира.... Обаче бил тръгнал на някъде.

преди 1 час, БаалБек написа:

Щом не отричате за отвлечените украински деца,

Е пак ли не разбра тези думи ги казва в контекста на това, че се е използвала тази терминология за да и се повдигне обвинението. Цялото видео на NEXTA изслуша ли го? Поне е публикувано в статията и се предполага, че си го направила. И в крайна сметка някой попитал ли е самите деца как се чувстват? Дали усещат, че са отвлечени?

преди 1 минута, maxthon написа:

Е ще върнеш ли лентата назад и да провериш къде е бил? Дори във видео се пусна къде се намира.... Обаче бил тръгнал на някъде.

Ти си върни лентата и и виж какво твърдеше тогава! И пак ли ще кажеш, че не имало поход на Пригожин? И после Пригожин умря случайно при злополука в самолет.

И пак ли ще кажеш, че не имало поход на Пригожин?

След като не е мърдал никъде дали е имало поход на Пригожин?

на 23.06.2023 г. в 23:38, maxthon написа:

Ти с него в автомобила ли си, че да знаеш за къде е тръгнал? За Ципсо си чувал предполагам? Обади се да ги питаш. Може пък някой от тях да е с Пригожин по пътя за Москва.

преди 14 часа, maxthon написа:

След като не е мърдал никъде дали е имало поход на Пригожин?

Ти беше ли в него в колата на път към Москва? Щото викаш че това било ЦИПСО затова питам :) Ама как хубаво пуцаха по всичко във въздуха тогава,а? Като на сватба да ходиха - в Москва.

Ама това да бели кахъри. Верно ли някакви санкции наложили Щатите на някакви бензиноколонки? Това коя точно точка в ПЛАНА е?

Ти беше ли в него в колата на път към Москва? Щото викаш че това било ЦИПСО затова питам [emoji4] Ама как хубаво пуцаха по всичко във въздуха тогава,а? Като на сватба да ходиха - в Москва.
Ама това да бели кахъри. Верно ли някакви санкции наложили Щатите на някакви бензиноколонки? Това коя точно точка в ПЛАНА е?
Че той се показа къде беше по това време.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

току-що, maxthon написа:

Че той се показа къде беше по това време.

Стреляше по руZките самолети и хеликоптери , ама това беше ЦИПСО все пак да не забравяме :) 

Верно ли ЕУ наложило санкции над Автоваз? Е не тия дето чакаха за ред за лади сега ги прецакаха...

Но това е дори още по-смешно

20482505.jpg

В Пензенска област министъра на цифровото развитие и връзки ще прави онлайн среща за това как да се ползва интернета в новите условия и...

20482506.jpg

Заради проблем с интернета срещата пропаднала ;)

Някой от умнокрасивите би ли ми обяснил, как по-точно става това "открадване" на 700 000 деца от Украйна? Конкретно... Как е станало, къде са тия деца и прочее...

преди 24 минути, kosyo написа:

Стреляше по руZките самолети и хеликоптери , ама това беше ЦИПСО все пак да не забравяме

От кой автомобил е стрелял? Ти беше ли с него? Явно и двамата сме били с него в такъв случай....

преди 35 минути, communismatic написа:

Някой от умнокрасивите би ли ми обяснил, как по-точно става това "открадване" на 700 000 деца от Украйна? Конкретно... Как е станало, къде са тия деца и прочее...

Вероятно става въпрос за децата, които живеят с родителите си във вече освободените региони, които от септември 2022 год. конституционно са част от Руската федерация. Неразбираемо е защо Укроландия и нейните западни куратори настояват тези деца да бъдат разделени от родителите си и изпратени в сиропиталища в бандеровските териториални остатъци...

преди 1 час, maxthon написа:

От кой автомобил е стрелял? Ти беше ли с него? Явно и двамата сме били с него в такъв случай....

Аз не -аз се наслаждавах на падащите хеликоптери само, ама съм объркан че това беше ЦИПСО операция бунта на Пригожин.

Между другото проверих за това време една жалка отчаяна тролка ни е липсвала. Ти сигурен ли си че не си бил в някоя кола тогава?

на 23.06.2023 г. в 23:08, maxthon написа:

Е така де аудио може да бъде манипулирано по всякакъв начин и вече е доказано такова. Колкото и предните дни същия глас говореше небивалици и за разни села в Запорожие. Само да има кой да се хваща на тези кукички. Гледам го правиш стабилно добре.

Видео? Къде видя видео?

И освен  че ЦИПСО видеата са манипулирани ;) шах с пешката, бъди. Никакъв поход към Москва не в имало да ти кажа, ама едни хеликоптери + един самолет ми се губят ;) да ги пишем на твойта сметка ,а?

преди 3 часа, Flashback написа:

Вероятно става въпрос за децата, които живеят с родителите си във вече освободените региони, които от септември 2022 год. конституционно са част от Руската федерация. Неразбираемо е защо Укроландия и нейните западни куратори настояват тези деца да бъдат разделени от родителите си и изпратени в сиропиталища в бандеровските териториални остатъци...

Mи, ако говорим за ония около 300 дечица, които са при родителите си... та, какъв е проблема? На мен ми е смешно, че се споменават някакви баснословни числа от порядъка на 700 000!? Това е абсурдно като твърдение... Дори повече от абсурдно.

преди 3 часа, Flashback написа:

Неразбираемо...

...да ги натъпчат с бандерофашистка пропаганда...

...да ги ,,тумблират" здравата и да ги използват като еничари...

преди 37 минути, communismatic написа:

Mи, ако говорим за ония около 300 дечица, които са при родителите си... та, какъв е проблема? На мен ми е смешно, че се споменават някакви баснословни числа от порядъка на 700 000!? Това е абсурдно като твърдение... Дори повече от абсурдно.

Русия вече няколко пъти връща деца, някакви единични бройки, които са били евакуирани от военните зони и чиито родители живеят в бандеровските остатъци.

Вероятно си били при баба, дядо или други роднини, които вече живеят в Русия. Говорим за дузина деца и Русия никога не е отказвала да ги върне. Но тези цифра от 700 000 деца е някаква долнопробна измишльотина. Това са всички деца от анексираните региони, които живеят с родителите си вече като граждани на Руската федерация. От какъв зор Русия трябва да връща тези деца в Украйна и то без родители им!?

преди 21 минути, Flashback написа:

Русия вече няколко пъти връща деца, някакви единични бройки, които са били евакуирани от военните зони и чиито родители живеят в бандеровските остатъци.

Вероятно си били при баба, дядо или други роднини, които вече живеят в Русия. Говорим за дузина деца и Русия никога не е отказвала да ги върне. Но тези цифра от 700 000 деца е някаква долнопробна измишльотина. Това са всички деца от анексираните региони, които живеят с родителите си вече като граждани на Руската федерация. От какъв зор Русия трябва да връща тези деца в Украйна и то без родители им!?

е какво плачеш - на;и твоето е на запад😁

А ти се преструвай, че е нямало такова нещо.
Какъв поход на Приложин след като се пусна, че се намира в Ростов?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.