Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Нямам намерение нищо да търся. Който ви говори глупостите да вземе и да си ги докаже. След като твърдиш, че си го направил веднъж, може да го направиш и сега....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Е нали те влечеше търсенето на обективната истина?  Ама гледай как лъжат тия северно-корейци и то пред другаря Ким и другаря Медведев. Да вземат да пуснат някакви детос е представят за участници в СВО. За това ли другаря Ким плака над едни ковчези? Знаеш той рядко плаче, но тогава пред това 100+ снимки чак моето сърце пропусна 2 такта.  И ти сега викаш лъжат,а? Човек, тия са разстрел с зенитка направо!

Много лъжат напоследък , но добре че си ти да ни осветиш правилния път в това объркано време! Ето за това те уважавам ! Майтап- ти си най-палчевната жалка тролка тук ;). Която 2-ри пореден ден в прецакват нейните хора. Но ти ги обичаш и не смееш да им кажеш как лъжат в очите. Но понеже си ми приятел , аз мига да го кажа това -

Другарю Ким, другарю Медведев, "Известия", "Газета", "РИА.ру", Герасимов, другарю Poo-tin (може и да пропусна някой )  не лъжете така нагло! Северно-корейци няма , не е имало и няма да има в СВО! Аз вярвам само на @maxthon (ако не сте го чували е нормално) ! Тия на този парад са били някакви самозванци! Проверено , доказано и геолокирано от най-начетените и най-умния в този форум!

P.S. моля да не го прецаквате повече така, че още ближе рани от случката със самолета . И ако може да освободите дружката му северно-кореец от военна служба в Курска Област с цел -брак. 

Ако искаш го украси и в понеделник ще го пратим заедно до тия с открито писмо.   Трябва да знаят истината тия наивни душици! 

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

Е нали те влечеше търсенето на обективната истина?  Ама гледай как лъжат тия северно-корейци и то пред другаря Ким и другаря Медведев. Да вземат да пуснат някакви детос е представят за участници в СВО. За това ли другаря Ким плака над едни ковчези? Знаеш той рядко плаче, но тогава пред това 100+ снимки чак моето сърце пропусна 2 такта.  И ти сега викаш лъжат,а? Човек, тия са разстрел с зенитка направо!
Много лъжат напоследък , но добре че си ти да ни осветиш правилния път в това объркано време! Ето за това те уважавам ! Майтап- ти си най-палчевната жалка тролка тук [emoji6]. Която 2-ри пореден ден в прецакват нейните хора. Но ти ги обичаш и не смееш да им кажеш как лъжат в очите. Но понеже си ми приятел , аз мига да го кажа това -
Другарю Ким, другарю Медведев, "Известия", "Газета", "РИА.ру", Герасимов, другарю Poo-tin (може и да пропусна някой )  не лъжете така нагло! Северно-корейци няма , не е имало и няма да има в СВО! Аз вярвам само на [mention=483801]maxthon[/mention] (ако не сте го чували е нормално) ! Тия на този парад са били някакви самозванци! Проверено , доказано и геолокирано от най-начетените и най-умния в този форум!
P.S. моля да не го прецаквате повече така, че още ближе рани от случката със самолета . И ако може да освободите дружката му северно-кореец от военна служба в Курска Област с цел -брак. 
Ако искаш го украси и в понеделник ще го пратим заедно до тия с открито писмо.   Трябва да знаят истината тия наивни душици! 
Е покажи я обективната истина, вместо да разтягаш локумите. Пак да напомня, че ти ги говориш глупостите и не можеш да ги докажеш.

преди 1 минута, maxthon написа:

Е покажи я обективната истина, вместо да разтягаш локумите. Пак да напомня, че ти ги говориш глупостите и не можеш да ги докажеш.

Не бре бъди , ти пак не прочете нещата. Аз нали ти казах че ти вярвам на тебе само? Дай да го пишем на тези да го знаят и те как ги водят за носа тия самозванци. Вземи прочети още веднъж писмото дето смятам да го пратим заедно. Виждаш как искам да те направя известен не само тук, ама ти се дърпаш нещо. Някак такъв талант като тебе да бъде неоткрит от широката общественост - ти си необработен диамант направо!

преди 46 минути, maxthon написа:

Показа ли кореец в Курса област? По чисто обективен начин.... Ако не си, си лъжец.

Нима вождовете ти Путин, Лавров и Ким са лъжци?

на 3.05.2025 г. в 23:28, maxthon написа:

Съответно е напълно възможно при липса на обективна част Путин и Герасимов да лъжат за корейците. 

Другарю Poo, другарю Герасимов - вие лъжете! Добре е другаря Ким да спре да им дава хора и оръжие на тия лъжци ! Ох да той хора не даваше , ама те му връщаха портрети и ковчези и направо го разреваха човека. 

Нима вождовете ти Путин, Лавров и Ким са лъжци?

А защо са? Понеже са решили да използват чуждата пропаганда за собствени цели?

преди 58 минути, maxthon написа:

Много наивни тия лидери, а аз си мислех че само тука виреят такива. Но другаря Ким е суров и такива самозванци едва ли ги обича. Направо си плачат за разстрел! Ама защо рязко спря да те интересува обективната истина, нещо временно ли е или не ти харесва как твоите хора те правят за смях 2-ри пореден ден? Честно казано на твоя място и аз така щях да бъда.

преди 1 час, maxthon написа:

Сигурен ли си че има СВО, а не е някаква пропаганда?

Сигурен ли си че има СВО, а не е някаква пропаганда?
Сигурен съм, че трябва да обсъждаме темата, която се обсъжда в момента, а не да задаваш въпроси нямащи нищо общо. Ключовата дума е корейци. Придържай се към нея без излишен спам. Та някой ще покаже ли корейци в Курска област по обективен начин? Без разтягане на локуми, тук и сега...

От рубриката: "Всичко е по план"

Русия отменя собствената си „среща на върха Русия-арабски страни“, след като арабските лидери отказват покани

Опитът на Москва да бъде домакин на високопоставена среща на върха, се провали тази седмица, след като почти всеки поканен лидер отказа да присъства.

Според Bloomberg Кремъл е прекарал месеци в подготовка на събитието, насрочено за 15 октомври, под грандиозния лозунг „Сътрудничество за мир, стабилност и сигурност“. Покани са изпратени до лидерите на 22 арабски държави, но когато датата наближи, списъкът с гостите беше почти празен.

„Просто нямаше достатъчно арабски лидери, които да кажат „да“, за да оправдаят провеждането на срещата на върха“, отбелязва докладът. „Това е принудило Путин да отложи събитието в последния момент - събитие, на което се е надявал да засили позициите си в региона.“

Отмяната е дипломатически срам за Москва, която се стреми да се представи като противовес на западното влияние в Близкия изток. Русия се надяваше, че форумът ще демонстрира съюзите си в арабския свят, особено след съвместните си усилия с Иран и Сирия.

Вместо това решението подчертава нарастващата изолация дори сред държави, които някога са поддържали неутрални или прагматични връзки с Кремъл. Арабските държави - много от които балансират отношенията си с Вашингтон, Пекин и Москва - изглеждат все по-неохотни да бъдат видени като подкрепящи Русия на фона на продължаващата ѝ война в Украйна и задълбочаващото се партньорство с Иран.

Отложената среща на върха подчертава това, което Путин отдавна отказва да признае: извън свиващия се кръг от авторитарни съюзници, „многополюсният свят“ на Русия изглежда все по-едностранчив.

преди 27 минути, maxthon написа:

Сигурен съм, че трябва да обсъждаме темата, която се обсъжда в момента, а не да задаваш въпроси нямащи нищо общо. Ключовата дума е корейци. Придържай се към нея без излишен спам. Та някой ще покаже ли корейци в Курска област по обективен начин? Без разтягане на локуми, тук и сега...

Ами аз ти показах ама ти рязко загуби интерес и изкара всички освен тебе лъжци. Сега бягаш от темата да разтягаш локуми как не ти се търси . Бива ли така жалка тролка като тебе да загубва рязко интерес по темата? Да не стане като темата от вчера със самолета дето не го бяха свалили руZнацитв ама те са готови да платят за жертвите и щетите , заради сбоя на единственото в света ешалонирано ПВО?  И дето се оказа че фалшивото писмо не било фалшиво, щото и ти не можа да напишеш такова. Ето сега ти се е паднало да ме опровергаеш колко жалка тролка си ;). Знаеш само от добри чувства към тебе го правя това към тебе- знаеш  приех любовта ти към северно-корейците, приех че не можеш да защитаваш думите си , приех че това дето го обещаваш не става. Виждаш - направо съм готов да те взема за роб ако северно-корееца се появи в ковчег и другаря Ким го видя да плаче над него! Знаеш не съм лесен , но мисля че ще ме изтърпиш - ти можеш да носиш на damage , а аз уважавам такива хора. Дори преди 1 седмица бях на една среща с най-добрите в тази област  и от 2-те страни- и причиняващи и носещи. Имаш заложби, просто трябва да го развием и знаеш аз съм на разположение винаги за тебе.

Александър Коц- малко лъжливо ...це. Добре че беше @maxthon да те хванем в крачка!

https://t.me/sashakots/53332

Помагали тия корейци, долни лъжи са това. Само ги бива да правят friendly fire, да мародерстват и да ходят на паради на които не участват воюващи в СВО!

ОФИЦИАЛНО СЕ ОТПИСВАМ ОТ ТОЗИ КАНАЛ! 

Медведев благодари на самозванците за защитата на Курска област

"Медведев высказался о героизме бойцов КНДР, защищавших Курскую область"

https://www.gazeta.ru/army/news/2025/10/11/26933126.shtml

@maxthon - знам прекалил е с водката, вземам си бележка ;). Обича да лъже , когато прекалява с водката.

И това било видеото на самозванците

Ей как няма една зенитка да им светят маслото на тия лъжци,а? 

След това което написа започвам да мисля дали Путин не повтаря западна пропаганда за СВО.

Ти к'во мислиш?

След това което написа започвам да мисля дали Путин не повтаря западна пропаганда за СВО.
Ти к'во мислиш?

Мисля, че сменяш темата и изобщо нямам намерение да ти отговарям докато не се върнеш там, каквото се обсъжда.

преди 2 минути, maxthon написа:

Мисля, че сменяш темата и изобщо нямам намерение да ти отговарям докато не се върнеш там, каквото се обсъжда.

Ако искаш да те питам директно ти вярваш ли си че ставаш за нещо друго освен да ти се подигравам? Ей така директно да ти го кажа, вместо да ти разказвам по заобиколен път как другите ги разбират по-малко от тебе тия работи,а? 

Конкретен въпрос -очаквам и конкретен отговор , бъди. Знаеш колко много обичам опитите ти за извъртане, ама сега така ако може избегни лиричните отклонения и кажи ти смяташ ли се за нещо повече от жалка и отчаяна тролка, ставаща единствено за подигравки? 

Какво ти пречи и по тази да ръсиш глупости?

Какво ти пречи и по тази да ръсиш глупости?
Кое са глупости? Да кажеш покажете ги тези корейци в Курска област обективно? Е вижда се някой ги е показал.....

преди 6 минути, maxthon написа:

Кое са глупости? Да кажеш покажете ги тези корейци в Курска област обективно? Е вижда се някой ги е показал.....

Ама трябвя ли да ги има снимани ?

Ти може да поискаш и лично да ти доведа кореец във форума.

преди 1 час, BANKATA написа:

Ама трябвя ли да ги има снимани ?

Коя буква от думата обективно не успя да разбереш?

преди 14 минути, maxthon написа:

Коя точно дума от въпроса ми за това дали след 2-рия ти пореден ден от цикъла "не искам да говоря за това дето съм го казал по-рано за да не изляза най-жалката тролка тук" не разбра бре бъди?

Виждаш се че не струваш и само срамиш целия отбор. Да стабилен си ама до там, а да знаеш утре какво съм ти подготвил... Да не кажеш че не съм те предупредил че ще миксирам малко темите - за корейците , за самолета дето не са го свалили руZнаците ама ще платят щетите  и за ефективното ПВО в града . Ще откачиш направо от кеф ;) е и от отричане де. Ама ти си добър в това - ще издържиш. Няма да се плашиш и по лоши времена идват а аз още помня за ефекта на кривия 🍌 и как едното не влиза в другото . Ще видиш как и от къде влиза с примери. За ПВО ракетата в блок как влиза говоря - да не си помислиш нещо. 

Между другото нещо не ми отговаряш вече , да те питам ли пак за Safe word  дето го ползваш със северно-корееца , ако случайно не си ми го казал?

преди 20 минути, maxthon написа:

Аз просто питам, че при теб думата "обектквно" приема смисъл в зависмост от темата на разговор.

Но и за миг не съм си помислял че причината е че си жалко тролче.

Аз просто питам, че при теб думата "обектквно" приема смисъл в зависмост от темата на разговор.
Но и за миг не съм си помислял че причината е че си жалко тролче.
То има само един начин да се получи обективна информация. И вече.сме го коментирали. Кой какво казва в случая с корейците не е обективен критерий. Обективен ще е този, който може да ги покаже. Е, показвай....

преди 1 минута, maxthon написа:

То има само един начин да се получи обективна информация. И вече.сме го коментирали. Кой какво казва в случая с корейците не е обективен критерий. Обективен ще е този, който може да ги покаже. Е, показвай....

За мен обективно трябва да спра ти си присмивам ама  субективно ме влече някак си :)  защото много те бива да бягаш от думите си , но това е защото си най-жалката и отчаяна тролка тук и съответно се отнасям с тебе като такава. Нищо лично - ти си си го избрал това поприще, аз знаех исках да те измъкна от това тресавище ама на тебе ти харесва ;)  . Ако знаеш само какво ти бях подготвил, направо ще откачиш човек. Ти такова няма как да сънуваш направо- корейките са най-хубавите жени !

преди 3 минути, maxthon написа:

Ахааа, с корейците не е, ама с един фонд и едни хора в Суми е. 

Ахааа, с корейците не е, ама с един фонд и едни хора в Суми е. 
И това го бяхме уточнили. Там в Суми имаше специфично използване на паркинг пред ударената сграда от страна на автомобили, които се използват за военни цели. Да не говорим, че се появиха и некролози. Дай сега нещо за корейците. Онзи другия клоун види се само локуми ще разтяга както винаги... В теб ми е надеждата..... Да си алергичен към локум.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.