Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Добре , обаче ще съм отгоре ...

Обикновено този който се предава е на колене, но за теб ще бъде направено първото в историята изключение.:shy11:

преди 3 минути, аm-аm написа:

Тогава ами, кой си ляга преди полунощ.

Аз.

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 189,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

• Автор
преди 3 минути, _crusader_ написа:

Обикновено този който се предава е на колене, но за теб ще бъде направено първото в историята изключение.

Като се има предвид какво съм Изключение , това изключение ще прилепне перфектно на Приключението ... :inlove1:

Но не по музикалния вкус ще си избирам бъдещия мъж

Сергеев

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Като се има предвид какво съм Изключение , това изключение ще прилепне перфектно на Приключението ... :inlove1:

Определено ще прилепне...мхм. :super:

• Автор
преди 11 минути, _crusader_ написа:

Определено ще прилепне...мхм. :super:

Издрънчи сега един метъл як , да полеем Събитието ..:P

Издрънчи сега един метъл як , да полеем Събитието ..:P

Метъла не дрънчи, той гали ухото!

Ето нещо подходящо...

• Автор
преди 1 минута, _crusader_ написа:

Така е , има Виртуози , които не само ушетата ми галят ...  избери ми такъв ....

Така е , има Виртуози , които не само ушетата ми галят ...  избери ми такъв ....

преди 39 минути, аm-аm написа:

Айде някой да се напъне да напише една приказка, че ми се чете. Само да не е "разказвача на приказки", че хич не му се отдава.

Имало едно време, в едно царство господарство a.k.a форум, трима принца и една и половина принцеси.

... давайте нататък останалите... всеки по една част от себе си и ще стане интересно :P

• Автор
преди 7 минути, _crusader_ написа:

Ето нещо подходящо...

О' Иееесс  О'даааа ....УСПЯ ..... гъдела е Голям ..

Нахална муха

преди 1 минута, _sirena_ написа:

О' Иееесс  О'даааа ....УСПЯ ..... гъдела е Голям ..

Не сложих официалния клип, че предполага  'голямата награда"... форумна.

• Автор
преди 1 минута, Maleficient написа:

Имало едно време, в едно царство господарство a.k.a форум, трима принца и една и половина принцеси.

... давайте нататък останалите... всеки по една част от себе си и ще стане интересно :P

Една нощ , пълна със розови звезди  и  окъпан златен пясък  половин - принцесата се изправила в целият си половин Блясък  , слагайки ръцете във 

буквата  "Ф"  и попитала полвинчато цялата принцеса

- Слушай , как смяташ да ги делним теа принцове , че нещо не влизам в идея за 3-ят ?

преди 13 минути, _crusader_ написа:

:emoji_smiley-08:

Всички се спогледали изплашено, само Краля се усмихнал загадъчно, щото току що бил изпратил всички принцове на умиротворителна мисия в Камбоджа...

преди 7 минути, _sirena_ написа:

Една нощ , пълна със розови звезди  и  окъпан златен пясък  половин - принцесата се изправила в целият си половин Блясък  , слагайки ръцете във 

буквата  "Ф"  и попитала полвинчато цялата принцеса

- Слушай , как смяташ да ги делним теа принцове , че нещо не влизам в идея за 3-ят ?

:giggle1:

:lol6:

ох, че яко чувство за хумор...

Ванушка, Крусайдъра и на смени ВанкатаАлексов и ам-ам - е уточнението на питането буквално Ваше Едноиполовина Сиятелство

Цялата принцеса леко се позамислила, тази поза в буква Ф не е ли много вредна за нежните рамене и лактите, но иначе отговорила

- Смятам да не е сложно, защото не мога да смятам сложно. Нека да е просто. Да ги делим по дни. Първоначално - вдигнала ръка, за да спре готовата с отговор питаща.

След това ще организираме турнир. Рицарски. Ама не с няколко кръга за изпитания ...

Всички се спогледали изплашено, само Краля се усмихнал загадъчно, щото току що бил изпратил всички принцове на умиротворителна мисия в Камбоджа...

то така ше е много кратка приказка :huh:

преди 4 минути, Maleficient написа:

то така ше е много кратка приказка :huh:

но ще се избегне излишно насилие, а това е важно за приказката все пак. Иначе ще е още по- кратка.

• Автор
току-що, аm-аm написа:

Това сме го пробвали. Става манджа с грозде. А и във форума няма нищо приказно.

Е как да няма  :angry22:

0589cf20e1704a5129d37fc5ee89ff36.jpg

Ще чакам "след полунощ". Изглежда сега разгрявате във "В" група.

преди 2 минути, аm-аm написа:

Ще чакам "след полунощ". Изглежда сега разгрявате във "В" група.

Не е зле да си вземеш билет, щото тренировките са свободни, ама за мач от Висшата лига...

преди 1 минута, _crusader_ написа:

Не е зле да си вземеш билет, щото тренировките са свободни, ама за мач от Висшата лига...

Аз съм ВИП бе, нали ме поканиха зад сцената.

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Е как да няма  :angry22:

0589cf20e1704a5129d37fc5ee89ff36.jpg

Остави заблудените в заблудата им. По- важно е да знае който трябва, а не... всеки.:*

но ще се избегне излишно насилие, а това е важно за приказката все пак. Иначе ще е още по- кратка.

Знаете ли, че приказките са цензурирани мръсни истории, които са се разказвали от уста на уста. Не бягайте от насилието в историите, то не бива да се спестява.

преди 1 минута, аm-аm написа:

Аз съм ВИП бе, нали ме поканиха зад сцената.

Пак си се объркАл нещо- на мачовете от Висшата лига няма "зад сцената". Тва го имаше на разни читалищни пиески...

преди 8 минути, _crusader_ написа:

"насилие" не е хубава дума. Но сигурно има и други начини, да се избегне ... неизбежното, да е интересно, и да се спечели достойно, в достатъчно разумни граници като време, без да е кратко-разочароващо или дълго-отегчително...

Кралят все пак малко се изненадал, когато единият от принцовете се завърнал с шест наложници като дар, двайсе породисти коне и закупил компания за IT дистрибуция от борсата. Някак самодоволно се почесвал по ... лявото ухо. Но най-неприятно било, че открил артефакт от древни времена за вечна младост и либидо...

преди 7 минути, аm-аm написа:

Знаете ли, че приказките са цензурирани мръсни истории, които са се разказвали от уста на уста. Не бягайте от насилието в историите, то не бива да се спестява.

хубаво. Давай твоя интерпретация. Само публика е скучно  да си.

преди 2 минути, _crusader_ написа:

Пак си се объркАл нещо- на мачовете от Висшата лига няма "зад сцената". Тва го имаше на разни читалищни пиески...

Тика няма да се ритаме, ще разказват приказка. Ти си объркал темата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.