Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Препоръчан отговор

• 3 седмици по-късно...

Разочарованието - Убиецът на съкровените Емоции 

Знаете ли кой е Най-големият Враг и Унищожител на "Любовните Трепети " ?

РАЗОЧАРОВАНИЕТО във Всичките му Форми !

Както много пъти съм Споделяла - Влюбването не е нищо друго, освен една Проекция !

Проекция на Емоционалният ни Дефицит, който дреме незадоволен в нас самите.

Той е онова, което Ние Проектираме към Обект, който се е Доближил опасно близко до

нашият Вътрешен "Идеал" за половинката, която така

неистово ни Липсва.

Проекцията ни притваря очите и ни Мотивира да виждаме онзи "образ" - Букет от емоции

, чувства, характеристики и възможности, които е нужно да притежава нашият "идеал' за да ни задържи Завинаги в прегръдката си .

Какво се случва, обаче, когато този обект не е Нашият Идеален Образ ?

Разочарование !

Огромно, пагубно, мълниеносно , ограбващо Разочарование !

Няма и как да е иначе - Проекцията ни е Строшена, Разпиляна, ПовЕХНАЛА ,
Пропиляна !

Разочарованието е Онази Болка, която ни сковава, която ни кара да затъваме в Прахта

на Фрустрацията и Мъката, че още един опит е бил счупен в основи.

Ако в някоя връзка се 'зацикля ' в един и същи "пън', значи е нужно да се изкорени

"пънът", за да се Продължи напред.

Със "заобикаляне " не се получава, защото Кръстопътят пак ще ти го поднася и поднася

, докато не решиш проблема !!

Животът Подготвя всеки  за Предстоящата му Съдбовна среща с Неговото 'Аз" / Половинка ..

Животът е Холограми от Изживявания. Всеки си е в неговите Холограми - Хубави ,

Драматични, Тревожни те са Неговият Опит, Филм, Приказка.

Това е Светът, през който всяка една Душица ще премине, ще Надживее, ще Преживее

, ще Отживее.

Приказка за Лека Нощ за всички Фрустрирани, Отчаяни и Депресирани, сновещи в

Безизходица Неспокойни Духове. 

Приказка за Лека Нощ 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Някога замисляли ли сте се в каква среда започвате вашият Жизнен Старт ?

А да сте се замисляли защо има толкова религии, духовни учения, "мъдреци", школи и

интерпретации за Света около вас ? А да сте си задавали въпроса - Защо човечеството се крепи на

на тези "фундаментални опори " и се приобщава към някоя от тях, за да споделя "сигурността" на

удобното и общото като обществен канал, във който да си спести "сътресенията " на Непознатото ?

Навлизайки в 3-то Измерение, Вие попадате в една Стройна Система от Условия, Норми, Правила и Закони и започвате "развитие" и Еволюиране

спрямо тази обща "картина", спрямо тази "истина " на "съответствие " . Поражда се Субективизъм спрямо "нагласи" и "насаждения", които оформят

погрешен и манипулиран "поглед", в който започвате да се "лутате" в търсене на кутията на "Пандора" ..

Ще попитате, ама как така ?

Ами пристигате на Земята само с "инструменти" и Воля, без спомени за предишни "дестинации" .

Пристигате във физически носител и се "раждате" в една социална клетка, започвате развитие, но Развитие в Колективен Коловоз - Колективно Социално

Съзнание - където вече са сформирани 'стериотипи, механизми, логики, учения, религии, философски теории, изковани са правила и норми, който

Блокират 'гласа " на собственото ви Съзнание и ви дават право да Избирате от вече "работещи модели", доизграждани и надграждани през вековете от

Същности като вас самите ! Вие ИЗХОЖДАТЕ от концепции, които са ви натрапени през самия ви Престой до сега на Земята .

Ако не бехте чели книжки, ако не бехте гледали научно популярни филми и други издания, касаещи тази "материя" какво бихте казали или цитирали ?

Не са ви нужни учения . Не са ви нужни и другите религии, не ви е нужна и науката, която обяснява уж "явления, механизми, създава теория, която

да легализира логически Светът около вас ..

Нищо от това не ви е Нужно и ще ви кажа защо - Всичко, онова, което "познаете" Тук - не Важи отвъд това Измерение !

Ненужна Информация е, която Съзнанието в последствие "отсява" и изхвърля ..

Ще кажете това е фантастика ..

Ами не е .. я се опитайте да си спомните какво беше в 1 и във 2-ро Измерение - имате ли спомени от там ?

Нямате. А за да сте в 3-то, значи сте минали първите две - това не е логика ! Стандартен Космически Закон е .

Важно е да запомните, че чувствата и емоциите са Вашите Инструменти и Волята ви Определя Пътят на Еволюцията ви - Персоналната .

Всичко е Холограми ! Вие сте Енергия . Енергийни Нишки, които се преплитат според Кармата / Програмата, която са дошли да Усвоят.

Нивото е лесно ..само трябва да го Покорите ... Излезете ли в Хармония и Баланс - значи сте Успели ..

Файлът с "приложената практика и опит" се Запечатва и се архивира във Същността ви - продължавате Нагоре !

Колкото по-бързо Излезете от Колективното Съзнание и "оборотната манипулация" толкова по-бързо ще спрете да се въртите като пумпали

из "фалшивата Условност".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...
  • 3 месеца по-късно...
  • 4 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 7 месеца по-късно...
  • 5 седмици по-късно...

Всеки Подход, Маниер, модел на Поведение е прекрасен "монитор" на Вътрешната Себестойност и блести като Отражение на Интимният ни Свят .

Механизмът е простичък - Всяка Същност Извежда "навън " Онова, което "взривява Съзнанието й" мъчително и е натрупано като "актив" в житейските й 'холограми" .

Вътрешните Убеждения подхранват емоционалните преживявания и пораждат Противоречия, напиращи да "излетят" навън, за да се "освободи натрупаният

негативен поток", създаващ Дисбаланс и типичен, динамичен Дискомфорт .

Кои са отличителните, "отровни " наслагвания, носещи тази угнетеност, неразположение и потиснатост ?

Обичайно : 'замразени, заровени, дискретни спомени " на Подсъзнанието, при които сме "останали" в Незадоволена Форма, вероятно наранени

емоционално и с горчив вкус в опит и спомен.

Останалите обичайни посоки са Недекларираните Нужди и Потребности, или заявените, но Незадоволени !

На практика какво се случва ?

Обекти, Събития, случки, драми, ежедневие - Същността Сърфира през всичките тези "холограми", но там някъде под някакъв "модел, маниер, думи "

светва "лампичката " и ОТКЛЮЧВА грижливо прикритата "рана ' . Натрупаната "негативна маса " избухва в Импулс, който определя Отношението на обекта

към съответният субект . Подскачането е "драматично " и извозва гняв в пъти по-висок от "очаквания в стандартен сюжет".

Красивото е когато потърпевшият има ресурса да го претопи и да отвърне подходящо, за да неутрализира "процеса" .

Най- високата Вибрация носят Любовта и Секса !

Секса е глътката Живот ..

Любовта е Храната !

Когато не сте Жадни и Гладни ... Няма и гняв ..

Незадоволеността на Нуждите и Потребностите разместват пластовете на Хармонията и Благият Поток ..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бъдни Вечер 

Да Бъде Светлина, за онези, които я запазиха в Душите си !

Да Бъде Топлина, за онези, които съхраниха сърцата си Топли !

Да Бъде Благодат, за онези, които стискаха Вярата в ръцете си !

Да Бъде Награда, за онези, които изплакаха очите си в Надежда !

Да Бъде Благословия за онези, които тръгнаха след Светлината !

*

" Аз ще дойда и ще почукам

Ако ти ми отвориш и ме приемеш

ще вечерям с теб ! "

*

"Ще разкъсват Вярата ти в мен

ще те измъчват и ще те хулят

ще искат да посеят семената на омразата и Тъмнината

ще те разпъват на кръст, заради това, че ме Носиш в себе си

ще искат да убият Надеждата, че Съществувам .."

*

" Ще те Спася и ще ти дам Дом

ще излекувам раните ти и ще ти дам Благодат

Ще Осветя Пътят ти и ще ти върна Свободата и Волята

Ще Пребъде Изборът ти Свободен

Ще ти Благословя Любовта !

Ще те Върна в Светлината на Домът ти "

*

Благословени да Бъдат Смирените и Добрите и Вярващите в Светлината !

Защото само Те ще се Върнат у Дома !

На останалите - "Каквото сте посели - Това ще Пожънете !"

НЕКА БЪДЕ СВЕТЛИНА !

В Душите ви, в сърцата ви, в домовете ви !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...

И сега , понеже е Пълнолуние , а аз обещах на Рамосмен да му обърна внимание , ето спазвам си думите !

И понеже знам , че той ме чете ще оставя "вниманието ми " Тук в тази тема !

Защо в тази тема ли ? 

Защото тази тема е "моят глас " , защото освен него ме търсят и ме четат и други и това ще бъде Послание и към тях .

Вниманието ми към него е своеобразен Акцент , към онова , което нося като Послание към всички , които се интересуват какво споделям.

Да преминем към същественото .

Когато дойдох тук в това пространство , направих блог , в който оставих няколко мои Послания , Послания , които съм оставяла и на други места в матрицата !

Жалко , че някои от местата вече не съществуват , следователно и Посланията ми заминаха в Небитието , но това , което оставих тук и на което искам да обърна внимание е следното

Публикувано от _sirena_ · 25 януари 2016

1473 прегледа

Сподели

Последвано 1

Знаете ли , че :

Думите са Мисъл , Мисълта е Енергия , Енергията е Сила , в чиято мрежа се развиваме и ние!

В този ред на мисли - не използвайте безразборно и безотговорно думи , чийто смисъл негативен 

би Създал отрицателна Енергия , с която да промушите "противника си " .

Създадени във "високи октави" , със жлъчен заряд и родени във Собствения Ви Дух - Вие се превръщате

в "Инкубатор" на този заряд !

Той ще лети и ще се връща отново при вас ..уцелил , не уцелил , Вие ще си го поемете Обратно !

И това ще ви превърне в избухливи , нервни , неудовлетворени , сякаш Разрушителни ..

Сигурно не сте се замисляли върху това , Но Думите са Вашият Статус , Огледалото на Духа ви !

Веднага превеждам пример логичен :

Защо някои от тук пишещите пораждат сякаш силна и притегателна симпатия и не само ..

ами понякога Усещаме Словата им като прегръдка , понякога като еротичен допир ?

Ами Точно Словосъчетанията и Думите , които е Извозил съответният "обект" като Мисъл към нас 

са породили тази емпатия !

Това е Вибрацията , която сме Поели ..която е Отключила във нашия Дух , тези Състояния на възприятие.

Това е Уникален Код , чрез който всеки се Разписва !

Всичката "буквалистика ' , която разчитаме на прима виста се Разшифрова в Духовния ни "компютър' 

със невероятна бързина и Разпределя , според собствената си "програма" , която сме Усвоили 

- Автоматично да Отсее - качества , добродетели , личностни характеристики , чувства , емоции и всичко за което се сетите .

Тези Процеси са почти Рефлекси ! И не изискват почти никаква по-особена форма на Висш Разум или Съзнание 

при човешките създания .

Не говорим , когато 'системата" е излязла от строя или е "блокната" .

Тези Елементарни Умения , на някои им се струват като изключителни качества и може би някакъв талант ..

и си въобразяват , че са изключителни и прозорливи ..яхнали психологията и родени за медици ..

Да ги успокоя ведро , не е така !

Просто сте на по-Високо Еволюционно Ниво и Програмата ви дава повече "Екстри" .

Има Същности , чийто "въздушен коридор" , Трудно ще Осъзнаете , щото още не сте се "обзавели" със всички екстри.

Въпреки "наказателния тон ' , те Излъчват сексапил и одухотвореност , която е приятна за окото...

Но всички Нюанси не могат да бъдат Уловени , когато липсват "очи" за Общата  "картина" .

Някога чували ли сте "фразата " - 'По Словата ще ги Познаете " ?

Аз ви Разкодирах  по-горе "заключения Смисъл " на "стегнатото Познание ' ..

Думите са Вашият Етикет ! 

Те са Крайният Продукт на Вашата Мисъл !

Те са Енергията , която Струи от Същността ви ! 

Те са Картината , Която Подавате на Света .

Изборът на Звучене е Ваш ... трябва да знаете , че всяка "маска" , сложена за да "предаде " по - Вълнуващ Свят - пада , защото "Надявате" чужда 

"харизма" , а ефектът  е Нетраен , защото няма как да Задържите Вибрации , които не Резонират с Вашата 'парадигма " ..

Правилния Избор ли ?

Предложете Онова , което имате Вътре във Себе си ..  Откровеността Създава Приятен Цвят ...

Забележете датата на публикацията.  Това е датата , когато съм го публикувала в калдата , но не и датата на самото ми Послание , което е поне с няколко год. по-рано като публикация в друг сайт , чийто форум беше изтрит !

На какво искам да обърна внимание на Рамосмен ? 

Искам да прочете бавничко , какво съм споделила и след това да прочете пак бавничко онова , което ще му оставя тук и сега

https://thebulgariantimes.com/само-една-дума-може-да-предизвика-неле/

Защо искам да подчертая този "Акцент ли " ? 

Защото искам да му покажа как авторитетната му наука върви след думите на Сирена / Мимски !

Защото е интересно да се види как в моят "пашкул , в моята фантазьорска вселена , в моята измислена приказка , яздейки моят голям розов Еднорог , нали така беше - Нося Истината преди Авторитетните му учени . 

Ей така учените ще му представят Факти и за ДНК и всичко , което съм оставила в Пространството !

Това , което няма да успеят да докажат ще му го покажа лично , след като напусне Физическият си Носител.

А дотогава - да чете и да си води записки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • 4 месеца по-късно...
  • 4 месеца по-късно...

Бъдете Благословени !

Съхранете Светлината в себе си и Вярвайте в Доброто !

Светлината Винаги Побеждава !

Честита Коледа ! 

321993379_658432729354378_3854787329158604867_n.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...