Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

преди 9 минути, _noise написа:

абе... поне не търсим теле под вола.

аде  бе....

то предаталства  то лицемерие от И. Сергеев.... лицемерия  даже в  множествено число ....

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 183,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

• Автор
преди 18 минути, Yvan Sergeev написа:

предал съм  те и  да не знам

кога това ?

Ами прочети се в тази тема и дано Осъзнаеш .... Откровено казано , не съм очаквала и в най-смелите си предположения ,че ще стигнеш до там ..

Да вкарваш "нелепи интриги" , при положение , че нито ме познаваш , нито знаеш нещо за мен , нито някога съм споделяла нещо от личното си Битие ...

Просто вкарваш "филми" на мой гръб , Серго ... А споделяла съм многократно - Не харесвам интриги , театри и филми .

Обидно е някак .. не мисля , че някога съм ти дала повод за подобно отношение .. 

преди 12 минути, simtech написа:

Няма такива. Или в багажника или на седалката. Друго не я питам. Аз не давам да ме ловуват, мен никой не ме хваща.

Ти си знаеш. :)

преди 12 минути, _sirena_ написа:

...

Аз не съм интригант. Кажи къде да идвам да си те прибера.

преди 12 минути, _noise написа:

Ти си знаеш. :)

Не е ли малко женствено някоя теб да те лови, а не ти нея?

преди 13 минути, Yvan Sergeev написа:

аде  бе....

то предаталства  то лицемерие от И. Сергеев.... лицемерия  даже в  множествено число ....

Не знам бе пич. Мъж била, траверс била, на 100 години била... какво си мислиш, че правиш? Кандидатстваш за кораба- майка? Ми да, за друго не ставаш.

преди 12 минути, _sirena_ написа:

Ами прочети се в тази тема и дано Осъзнаеш .... Откровено казано , не съм очаквала и в най-смелите си предположения ,че ще стигнеш до там ..

Да вкарваш "нелепи интриги" , при положение , че нито ме познаваш , нито знаеш нещо за мен , нито някога съм споделяла нещо от личното си Битие ...

Просто вкарваш "филми" на мой гръб , Серго ... А споделяла съм многократно - Не харесвам интриги , театри и филми .

Обидно е някак .. не мисля , че някога съм ти дала повод за подобно отношение .. 

а това ли било предателство

понеже нищо не знам 

си правя съчинения- представи

а пък ти може да кажеш дали товакоето пиша е истина или не е 

но ти неправиш нищо

за да продължиш да си фантом .

преди 10 минути, simtech написа:

Не е ли малко женствено някоя теб да те лови, а не ти нея?

Ееее айде ся... Сирена не е просто "някоя".  :D

. Сирена не е просто "някоя". 

Каквато и да е, какво ще си помисли за теб? Изгуби й уважението...

преди 9 минути, simtech написа:

Каквато и да е, какво ще си помисли за теб? Изгуби й уважението...

В много груба грешка си... почти винаги жената е ловеца, ние само си перим опашките, кого да застреля пръв.  :D

Не знам бе пич. Мъж била, траверс била, на 100 години била... какво си мислиш, че правиш? Кандидатстваш за кораба- майка? Ми да, за друго не ставаш.

.....  има мъжко държание в определени моменти

дори понякога мисля че ти  и  сирена сте един и същи човек

а тези които я обиждат   все едно са също са нейни профили и се самообижда за да види кой ще я ЗАЩИТИ

не съм  казвал че е на повече от 47 .....  ама тя не казва нищо ...

за да не кажете че са  интриги да  поясня

че това  е личнамоя представа ...  и не ангажирам никой с мнението си .

преди 17 минути, _sirena_ написа:

А споделяла съм многократно - Не харесвам интриги , театри и филми .

Това правиш от години по форомете ве,КамБАНнел.Кой спре ти храни сексуалните фантазии става предател а? Нале у гепито ги правиш същите номерца ефтинджос.Тука тоя смешко да не е с профел _lucifer,м? Кво става,да не обърка кв.Болярово с Банско,щото със сигурност обърка форома.АМУХАХАХА

преди 10 минути, _noise написа:

В много груба грешка си... почти винаги жената е ловеца...

Те това...не е вярно... Освен ако нямаш намерение да си нечия..играчка.
А Слънцето напече посред зима..И аз се раздвижих като гущер...на топло..
Край. Ся като заспи, идвам с етера, приспивам я и айде.

преди 11 минути, _noise написа:

В много груба грешка си...

и двамата сте в грешка

мъжът е уязвим само когато има сексуална мощ за изразходване

и се правите че не знаете или вярно не знаете щото нямате .

преди 11 минути, Yvan Sergeev написа:

.....  има мъжко държание в определени моменти

дори понякога мисля че ти  и  сирена сте един и същи човек

а тези които я обиждат   все едно са също са нейни профили и се самообижда за да види кой ще я ЗАЩИТИ

не съм  казвал че е на повече от 47 .....  ама тя не казва нищо ...

за да не кажете че са  интриги да  поясня

че това  е личнамоя представа ...  и не ангажирам никой с мнението си .

Mале как си се филмирал... всеки профил е неин, а? Стига бе- това е параноя.

Mале как си се филмирал... всеки профил е неин, а? Стига бе- това е параноя.

не казвам че е така както казвам така сиг о представям

следкато не знам уж нищо .

преди 13 минути, banned IP написа:

Това правиш от години по форомете ве,КамБАНнел.Кой спре ти храни сексуалните фантазии става предател а? Нале у гепито ги правиш същите номерца ефтинджос.Тука тоя смешко да не е с профел _lucifer,м? Кво става,да не обърка кв.Болярово с Банско,щото със сигурност обърка форома.АМУХАХАХА

сега на това мога да реагирам

1 няма да обиждаш сирена

2абе тва е сирена прави си експерименти

3 сирена е фатном   banned IP  също  какво ми влеза в работата  война между фантоми  .

• Автор

а това ли било предателство

понеже нищо не знам 

си правя съчинения- представи

а пък ти може да кажеш дали товакоето пиша е истина или не е 

но ти неправиш нищо

за да продължиш да си фантом .

Защо не можеш да Осъзнаеш , че ми е под Достойнството да се занимавам с ответни "удари" на гаменчета във Виртуалната матрица ? 

Мислиш ли , че не мога с една камера да ви навра накуп всичките - там , където ви е мястото ?!? 

Само , че за мен това е толкова Ниско "Положение" , че едва ли бих го направила , за да ви удовлетворя подмолните , семпли провокации.

Споделям , че не ми е приятно и ще ти обясня и защо ! 

Тази тема я Създадох , за да си пиша в нея и да си оставям Посланията , видно е , че само в нея оставям постовете си !

Освен музиката , в която публикувам .

Ей такива като теб и онези 2-3 , които се надпреварват кой по-голяма помия да ми изсипе в темата , направихте това мое местенце , единствено - Място на комплекси , интриги , обиди , злоба - Трагедия ! 

Ами питам защо бе , Серго ?

Ами ходете другаде и там ме рисувайте , фантазирайте ,  мислете си сценарии ! Защо в тази моя , единствена тема ?

За да я Затворят отново , като причина - Обиди и Цинизми ли ?

Това ли е тънката 'сметка " ?  Питам аз ?

Защото вече веднъж го Гледах този Филм - Без Вина - Виновна ! 

Виж сега , ако имах права да Блокирам и да не могат да ми влизат негативи по темите - Смятай , че Никой от онези немаше да припари на "моя територия " .. Щеше да е Рай , цветя и Космос в темите ми .. Красота за окото .. 

А вместо това "бърша " помията ви ... 

Не е Справедливо , Серго ... Най-малкото не е Справедливо .. 

...........................

преди 11 минути, _sirena_ написа:

Защо не можеш да Осъзнаеш , че ми е под Достойнството да се занимавам с ответни "удари" на гаменчета във Виртуалната матрица ? 

достойнстовото е като морала - милиарди хора различни морали и различни достойнства някои с по -дълги някои с по къси

някои харесват по- дълги а някои по - къси

след като  не знам почти никаква лична информация за теб  не мислиш ли че  ми е невъзможно да ти осъзная достойнствата ......

преди 15 минути, _sirena_ написа:

Мислиш ли , че не мога с една камера да ви навра накуп всичките - там , където ви е мястото ?!? 

тая камера метална ли е

ще ни биеш ли с нея  ?:(

РАЗБРАХ ТЕ !

тази тема ще се заличи рано или късно

със или без да се пише каквото и да е .

Аз си направих пуканки, щот бая приказки за лека нощ сте изписали. Четох, четох и ме приспахте. Лека ви нощ, разказвачи на приказки. Утрото е по-мъдро от вечерта.;)

преди 11 минути, дъжд написа:

Аз си направих пуканки, щот бая приказки за лека нощ сте изписали. Четох, четох и ме приспахте. Лека ви нощ, разказвачи на приказки. Утрото е по-мъдро от вечерта.;)

Ще ти приседнат пукакнките... мисля.:rolleyes:

• Автор

РАЗБРАХ ТЕ !

Прекрасно ! 

И последно - Да си мислиш , че Яздя с мъжки профил Тук е най-голямата идиотщина , която щеше да бъде Смешна , ако не беше Жалка .

Особено да ме сравняваш с онзи противен гамен , който ме преследва като дъждовен червей по темите ! 

Ако Яхна Мъжки профил ще ги срина всички тези профанчета , Повярвай ми ..  Но се държа Коректно като гост в този сайт и смятам съм го показала.

Помолиха ме да не "отвръщам " на дебили и го правя . Останалото е тяхна грижа , надявам се да се възползват от опциите си . 

остава ми още малко да се изкача до ниво  дебил

- смешен

-жалък

-дебил

или не знам ранговете може да има  нещо друго звание между тях 

яздя- язе ...  я какво случайно сходство си мисли мозъкат ми :D

преди 36 минути, Yvan Sergeev написа:

сега на това мога да реагирам

4.Кат си кълвал на лични,сега че се обясняваш кат кифладжия.Поне си влезъл в час.

преди 31 минути, _sirena_ написа:

А вместо това "бърша " помията ви ...

Бършеш си ти носо.Ае без обяснителни режими.Истината каде слагам я бърше твойто приятелче.Егеом,кога че се самоистриеш от виртуала и че заживееш нефалшименто живот у реала,м? Ма как го напипах _lucifer,a,Какво става по Банско има ле сняг АМУХАХАХАХАХАХА

преди 19 минути, _noise написа:

Ще ти приседнат пукакнките... мисля.:rolleyes:

Ти глей не глътнеш шнорхела,че толкова Елексири има пиеш,чичка.Ае ти ли си _lucifer ве,паляк?АМУХАХАХАХАХА

• Автор

Проверка със "Трите Сита " 

Сократ бил един от най-големите мъдреци на Древна Гърция. Веднъж един човек отишъл при великия философ и му казал: 

- Знаеш ли какво научих току-що за един твой приятел! 

- Чакай малко – спрял го Сократ. – Преди да ми разкажеш, иска ми се да направя проверката с трите сита. 

- Трите сита ли? – зачудил се човекът. 

- Ами да – казал Сократ. – Преди да разказваш разни неща зад гърба на другите, хубаво е да отделиш малко време, за да помислиш какво точно се готвиш да кажеш. Това наричам „проверка с трите сита”. Първо е ситото на Истината. Проверил ли си дали това, което искаш да ми кажеш, е вярно? 

- Не, просто чух другите да говорят... 

- Добре. Значи не знаеш дали е вярно. Дай сега да пробваме с второто сито, то е ситото на Добротата. Това, което ще ми разкажеш за приятеля ми, нещо хубаво ли е? 

- Ами не, напротив! 

- Значи – продължил Сократ – искаш да ми разкажеш лоши неща за мой приятел, без дори да знаеш дали са верни. Но може би все пак ще успееш да минеш успешно проверката, защото остава последното сито – на Ползата. Ще ми бъде ли от полза да ми разкажеш това, което си научил за приятеля ми? 

- Хм... Всъщност – не особено. 

- Тогава – заключил Сократ- ако това, което имаш да ми казваш, не е нито вярно, нито хубаво, нито полезно, защо въобще ще ми го казваш? 

Та така, мили дечица, нужно и желано е да се Научите ..преди да Словоблудствате да 

минавате Мисловно през Трите Сита на Сократ. Щото всяко повтарящо се действие прераства 

в Навик, а навикът Оформя Характер, чието последствие Ражда - Съдба ! 

А каква съдба се надявате да "родите" от пошлост, интриги, жлъч и негативност? 

Това беше Приказката за Лека Нощ ! 

Приятни Сънища в прегръдките на Морфей ...

преди 11 минути, banned IP написа:

4.

banned IP не е случаен потребител,  в този форум е само една цел..... пише само срещу сирена ....  защо ли ....  не знам и не ме интересува ....

преди 11 минути, _sirena_ написа:

Приятни Сънища в прегръдките на Морфей ...

хубава притча

преди 13 минути, _sirena_ написа:

- Тогава – заключил Сократ- ако това, което имаш да ми казваш, не е нито вярно, нито хубаво, нито полезно, защо въобще ще ми го казваш? 

щото семе у калдата и сме фенове на ужасите .

преди 12 минути, Yvan Sergeev написа:

banned IP не е случаен потребител,  в този форум е само една цел..... пише само срещу сирена ....  защо ли ....  не знам и не ме интересува ....

6.Слепците трябва прогледнат,че пълно с шарани,самотни дъртаци и неизсексени лелки,каде живеят по форомете и се праят на велики.Капиш АМУХАХАХАХАХА

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.