Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Диктовки на Възнесените Учители

Featured Replies

• Автор

-= За всички търсещи и преоткрили Пътя (на Истината към Живота безконечен) в своите сърца... =-

Публикувано изображение

Наставления за текущия ден

Владика Мория, 22 юни 2007 год.

АЗ СЪМ Ел Мория, отново дошъл при вас чрез моя посланик.

АЗ СЪМ дойдох!

И както винаги аз бих желал да дам наставление, което ви е нужно на етапа от Пътя, на който се намирате.

Всеки път, когато идвам, ми се иска да ви предам състоянието и напрежението, което изпитвам, защото аз полагам неимоверни усилия, за да предам на моите ученици понякога много важна и необходима за тях информация. Аз изпращам моите мисли, давам знаци, изпращам ангели. И всеки път, когато срещнете моите знаци по Пътя, вашият ум по неведоми за мен причини си дава вид, че няма никакви знаци или приема случващото се като недоразумение или съвпадение.

Всеки път идвам и всеки път ви уча как да четете знаците. Аз не мога да общувам с вас с помощта на думите. За да стане това, вие постоянно трябва да поддържате вашето съзнание на високо ниво. По-лесно е да изпращам знаци във вашия свят. Но на вас не ви достига чувствителност, възприемане на финия свят, усещане на финия свят.

Вие добре чувствате астралния план и сте готови да сътрудничите с него. Но по- високите планове на Битието убягват от вашето внимание и външните обстоятелства в живота ви скриват от вас Божествените нива и затрудняват установяването на връзка с нашия свят.

Уча ви на чувствителност и разчитане на знаците. Всеки път, когато идвам, давам конкретни наставления. Всеки път ме слушате и буквално след няколко минути или часове забравяте това, за което е говорено. Съзнанието ви се превключва на нещата от вашия свят, на това, което ви заобикаля и със завидно постоянство вие се отклонявате от приетите от самите вас в порив на преданост и Вяра решения, и се устремявате към мимолетните утехи и удоволствия на вашия свят. Трябва да се научите постоянно да пазите в своето съзнание представата за нашия свят. Постоянно трябва да усещате, че нашите светове взаимно се докосват. И всеки път, когато си позволявате да се откъснете от заобикалящата ви действителност и да устремите своя взор към Небесата, Небесата се приближават до вас. И всеки път, когато прекалено се съсредоточавате върху илюзорните проблеми на вашия свят, Небесата се отдалечават от вас.

Повярвайте ми, че вибрациите на вашия свят не остават постоянни през целия ден. В някои часове на деня, особено рано сутрин и късно вечер, когато глъчката на вашия свят се успокоява, нашият свят се доближава до вас. И в тези чудесни мигове някои от вас могат да видят ангелите и елементалите дори с обикновеното си физическо зрение. В такива минути на близост на нашите светове твърде много хора, чиито вибрации още не са достигнали достатъчно хармоничност и чистота, обратно, чувстват безпричинна апатия, депресия и чувство за безсмислие на живота.

Затова ми се иска да ви кажа, че вие сте наблюдавали в живота си всякакви подобни ситуации. Няма да мине много време според земните мерки и ще стане разслояване или разделяне сред населението на Земята. Хората с по-високи вибрации ще напуснат Содома и Гомора на съвременните градове, клоаките на масовото съзнание и ниски вибрации. Те ще изберат за местоживеене чисти места, каквито все още има по земното кълбо. Хората, чиито вибрации са съзвучни със съвременните градове, ще останат в тях. Така по естествен начин ще стане изходът на новата раса хора в обетованата земя. И ангелите ще получат възможност да свършат безболезнено своята работа по отстраняването от планетата на целия този космически боклук, който не е способен на по-нататъшна еволюция.

Това пророчество е било давано чрез много пророци. И всеки път, когато хората го чуват, те продължават да се занимават със своите обичайни неща и не се вслушват в себе си. Само малко на брой хора, които умеят да слушат, се обръщат към Небесата и получават знаците по своя Път. Те се насочват към обетованата земя и това им позволява да продължат еволюцията.

Не ви плаша, но ви давам наставление. Защото именно сега е дошло време за откровен разговор с онези от вас, които умеят да слушат и които са готови за конкретни стъпки на физическия план. Аз не искам от вас веднага да захвърлите всичко и да се устремите към далечни места. Не, векторът на вашия устрем постепенно ще привлече към вас Божествените възможности. И в един момент вие ще почуствате неуловимо желание за промени и ще промените живота си в съответствие с потока на Божествената еволюция. От вас се иска послушание пред Висшия Закон и желание да следвате Пътя на еволюционното развитие. А за това е необходимо да преразгледате живота си и своето отношение към живота.

Причината за отпадането от пътя на еволюцията е съсредоточаването върху собствената персона, излишната себичност и егоизъм. Това, което в близко време е необходимо да развивате в себе си, е способността за саможертва, състрадание и помощ на ближните. Когато сте в състояние да извършвате постъпки, неразумни от гледна точка на голямата част от човечеството, но безкористни и изпълнени с преданост към Братството, вие твърдо заставате на Пътя и ние хващаме здраво вашата ръка в своите ръце. От вас се иска много малка проява на безкористност, устременост и преданост и тези качества сами ще привлекат към вас Божествените възможности, които ще ви изведат от съвременните содоми и гомори на пътя на Светлината и Радосттта.

Помислете колко много печелите, следвайки Пътя, който ние посочваме и колко малка е жертвата, която се иска от вас: единствено само вашата себичност и желанието да получите нещо лично за себе си.

Нивото ви на съзнание трябва да се издигне до степен, когато ще разберете, че правейки нещо за ближния си, вие фактически се грижите за себе си. Вие или отработвате кармичните си дългове, или заделяте блага карма, която ще позволи за един миг да избегнете опасна ситуация, стига само да произнесете зов.

Ние даваме наставление с надеждата, че мнозина от вас са способни да възприемат нашите думи. И не само да възприемат нашите думи, но и да започнат да действат в съответствие с даваното от нас Учение.

Много е важно именно затвърдяването на теоритичните знания на практика. Когато знаете Закона, но не го изпълнявате в живота си, вашата карма не намалява, а се умножава. Вие умножавате кармата си, тъй като има и такъв вид карма, като кармата на бездействието*. Вие сте получили това Учение, значи сте способни да го възприемете и да действате според него. Ако не действате в съответствие с полученото Учение, то тогава вие се отклонявате от Пътя. Вие се отклонявате от Пътя дори тогава, когато не правите нищо. А вината за всичко е на вашия двойствен свят, свят, който сами сте създали, на енергиите, които сами сте пожелали да изразходвате не за проявлението на Божествените образци, а за да получите нещо лично за себе си.

Дойде време за преобразуване на вашия свят. И първото, което трябва да направите, е да започнете да действате в живота си в съответствие с даваното от нас Учение.

Аз бях много рязък и непреклонен. Защото времето се промени. Няма възможност да се чака повече.

АЗ СЪМ Ел Мория Хан

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/3moria220607.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

От извора на Светлината в Ума на Бога

Нека светлина струи в умовете на хората.

Нека Светлината слезе на Земята.

От извора на Любовта в Сърцето на Бога

Нека любов струи в сърцата на хората.

Нека Христос се завърне на Земята.

От центъра, където е позната Волята на Бога,

Нека цел ръководи малките човешки воли.

Целта, която Учителите знаят и на която служат.

От центъра, който наричаме човешки род,

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

И нека той запечата вратата,

зад която обитава злото.

Нека Светлината, Любовта и Силата

възстановят Плана на Земята.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

Обични, познавате моя афинитет да извиквам и отправям символика и послания към всички (рисувайки) чрез музиката.. Ето защо, позволете ми, да ви подаря с Любов поредната порция красива музика, която да послужи за извисяване, подкрепа, импулс и вдъхновение по Пътя..

Cusco - Ancient Journeys: A Vision of the New World

Публикувано изображение

MP3 | 320 Kbps | 99 Mb

1. Da Gama

2. Conquistadores

3. Land Of The Midnight Sun

4. Tigris & Euphrates

5. Byzantium

6. The Journeys Of Marco Polo

7. The Horsemen Of Bulgar

8. Kublai Khan

9. The Crusades

Изтегляне

pass: InfinityLove

За всички, преоткрили Извора непресъхващ на малките чудеса..

За всички онези, които дишат Слънце и даряват (безкористно, безусловно) от Светлината Му (приютили я налюбовизирано в своите сърца).. неръкотворен, огнедишащ в Кундалини тайнство.. Обичайте се!

-= Нека Земята и рода човешки да добруват! =-

P.s. За едно прекрасно и чувствително същество (което отделя безброй часове от своето време, така щото тази тема да продължава да диша и да дарява познание и Светлина на всички, които са жадни), в чиито мисли рубинено хипертрофират влюбени токове.. индигово вълшебство на безкористие, тиха жизнерадост и нежна Обич.. за теб, мило дете, и за всички вас, които в молитвен устрем и чистота носите енергиите на Любовта, канализирайки достъпа им до Земята и рода човешки..

a.k.o.y.l. | a.k.o.y.l.

Редактирано от -=The Betaversion=- (преглед на промените)

• Отговори 212
  • Прегледи 64,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

-= За всички търсещи и преоткрили Пътя (на Истината към Живота безконечен) в своите сърца... =-

Публикувано изображение

Учение за Посвещението на Разпятието

Възлюбеният Заратустра, 23 юни 2007 год.

АЗ СЪМ Заратустра, отново дошъл при вас!

АЗ СЪМ дойдох в този ден и съм щастлив, че възможността, Божествената възможност за общуването между нас чрез този посланик продължава. Вие най-вероятно не знаете, че за да продължи нашата работа беше необходимо потвърждение на физически план на готовността за по-нататъшна работа. Такова потвърждение от една страна осъществи народа на Русия, страната, която е приютила нашия посланик. И народът издържа този тест, това изпитание. Не можем да кажем, че всичко премина гладко, но ние виждаме, че нашето Учение намери подкрепа в сърцата на много хора. Запламтяха много сърца и ние, Възнесените Владици, виждаме техния пламък. Защото Пламъка, горенето на вашите сърца са видими от нашето ниво. Ние виждаме Пламъка в сърцето на всеки човек, където и да се намира той. И по този Пламък, и по тези Пламъци, ние съдим за готовността, и вземаме решение за продължаване на работата.

От друга страна нашият посланик премина много трудно изпитание, което ние наричаме Разпятие. През това изпитание преминава всеки, който е достигнал определено ниво на съзнание. То е закономерна част от Пътя. Аз искам да се спра на това изпитание и да ви разкажа малко за него, защото всеки от вас, ако не в този то в един от следващите си животи ще бъде принуден да премине през този тест.

Закономерна част от Пътя. Тази част е свързана с това, че всеки, който е стигнал до него е принуден да застане лице в лице с изпитанията и тестовете, които премина Възлюбеният Иисус, когато носеше своя кръст към Голгота и след това премина своето Разпятие на кръста. Искам да ви разкажа за това изпитание. Винаги, когато достигнете до тази точка от Пътя вие оставате лице в лице с това изпитание. Вие сте принудени да се придвижвате напред в условия, когато никой не ви разбира. Хората, подложени на въздействието на масовото съзнание, просто не са в състояние да разберат какво става.

А става следното. Вибрациите на човек, достигнал до Посвещението на Разпятието се повишават дотолкова, че силите, които ни противостоят започват да действат чрез всеки човек, който е в обкръжението на изпитвания. И може да изглежда, че целия свят се е озлобил или се е побъркал. Разбира се, по времето на Иисус това изпитание е ставало на физически план. И всички изтезания, оскърбления и трудности са възниквали на физически план. Сега, във вашия просветен век всички изпитания са изместени на психологически план. Разбира се хората извършват действия, които довеждат до усложняване на положението на изпитвания, но основния тест протича на финия план. Създава се впечатление за действително Разпятие, за разпъне на кръста на материята.

Трудно ви е да си представите това, но този тест е най-трудният. Нямате възможност да се отпуснете нито за минута, нито през деня, нито през нощта. Овладяват ви всякакви мислими и немислими ситуации, както на физически план, така и на мисловния и астралния планове.

Вие постоянно се намирате под натиска на силите, които отстояват илюзията. И силите, които са ви оказвали подкрепа от нашето ниво на съзнание се оказват изолирани. Ние не можем да окажем помощ, не можем да измием раните нанесени на фините тела, не можем да дадем защита. Всички тела на изпитвания са изранени и кървят. Светлината, Божествената енергия, привличат различни същности от астралния план, които идват, за да изтезават и да получат своята порция Светлина.

Същото се отнася и за хората. Те идват и вземат Светлина, която безконтролно се излива от наранената аура. И само единици са способни да осъзнаят какво се случва. Смисълът на случващото се съвсем не достига до външното съзнание на останалите.

И ако изпитваният не издържи този тест, влиза в борба или изпада в отчаяние, лишава се от Вяра и Любов, тогава се счита, че той не е преминал своето Посвещение на Разпятието.

Спомнете си за Иисус и неговите думи: „Прости им, Господи, защото не знаят какво вършат”. И това е самата истина, защото смисълът на случващото се не достига до външното съзнание на хората. И те, всеки от тях, изпълняват своята роля - някой произнася хули, друг забива гвоздеи в ръцете и краката на изпитвания, трети извършва предателство, някой помага за носенето на кръста.

Грандиозен спектакъл се разиграва в материята. И никой от Възнесени Учители няма право да се намесва. Изпитваният остава лице в лице с обстоятелствата на външния свят и насаме със своята Висша част. И няма възможност да се възстановят силите, няма възможност да се получи благодатен балсам от Висшия свят. В най-лошите минути на теста се нарушава връзката и със Висшата част. И това прилича на страшната тъмна нощ за Духа.

Страшно изпитание. Но това изпитание е неизбежно по Пътя, тъй като без окончателното разделяне с остатъците от егото, с привързаностите към физическия свят е невъзможно по-нататъшното придвижване по Пътя.

Единици на Земята са готови да преминат това изпитание и го преминават. В числото на тези хора е и нашият посланик.

Но аз ви разказвам всичко това не за да се впуснете в празни одумвания и умувания. Аз ви разказвам всичко това, за да бъдете и вие готови също така да преминете през своето Разпятие в материята и окончателно да се откажете от всички привързаности.

Ние не ви плашим със суровостта на изпитанието. Ние само ви предупреждаваме, че това е закономерна част от Пътя. И всеки от вас, който следва Пътя указван от Възнесените Владици рано или късно ще премине своето Разпятие в материята и след това ще се изкачи на Духовния Връх.

Преди Бог да ви довери най-отговорната работа, Той трябва да бъде уверен, че сте готови за тази работа и нищо, никакви зацепвания за физическия свят няма да бъдат препятствие при изпълнението на работата ви за Бога.

Не изпробвайте върху себе си този тест сега. Помнете, че аз казах: само единици на земното кълбо сега са готови за неговото преминаване. За всички останали изпитанията са преди всичко свързани с връщането на собствената им карма. Теста на Разпятието е свързан с носенето на кръста на планетарната карма и за да ви доверят носенето на този кръст вие трябва още много да работите над себе си и своите недостатъци, привързаности и навици.

На хората им е свойствено да преувеличават своите достижения по духовния Път. Но веднага щом се предостави възможност, вие моментално забравяте за нашите послания и за мнимите си достижения и бодро и радостно се хвърляте във водите на илюзиите и дебрите на масовото съзнание.

Затова преди да премерите на себе си одеждите на Христос бъдете честни със себе си и анализирайте внимателно вашия начин на живот, привързаностите и навиците си. Аз не казвам , че трябва изведнъж да се откажете от всичките си недостатъци и навици. Възможно е това да не е по силите ви. Но да изберете правилната посока и да се стараете да се придържате към нея в живота си, е по силите на мнозина от онези, които четат нашите послания.

Искам да ви напомня за това, че нашите послания се явяват сега за вас спасителното въже за изплуване от водите на илюзиите. Приемете този дар от Небесата с цялата си грижливост и трепет, на които сте способни.

А сега се прощавам с вас. Бях радостен, че имах възможност да донеса до вас още една скрита част от нашето Учение – Учението за Разпятието

АЗ СЪМ Заратустра.

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/4zaratustra230607.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

Нека тази великолепна музика послужи за извисяване, подкрепа и вдъхновение по Пътя..

Nicholas Gunn - The Sacred Fire

Публикувано изображение

MP3 | 320 Kbps | 143 Mb

01. Earth Story

02. Painted Desert

03. Tale Of Two Lovers

04. Equinox

05. Odessa

06. I Still Remember

07. The Sacred Fire

08. A Place In My Heart

09. Baile Para La Luna

10. She Walks In Beauty

11. Ruby Forest

12. Midnight Hour

13. Waking Hour

14. From Heaven To Earth

15. Ritual

part 1 | part 2

За всички онези, които дишат Слънце и даряват (безкористно, безусловно) от Светлината Му (приютили я налюбовизирано в своите сърца).. неръкотворен, огнедишащ в Кундалини тайнство.. Обичайте се!

• Автор

Публикувано изображение

Своевременни наставления

Възлюбеният Серапис Бей, 24 юни 2007 год.

АЗ СЪМ Серапис Бей, отново дошъл при вас.

Дойдох в този ден, за да дам поредното послание, което съдържа Учение, древно като света.

Ние идваме отново и отново не за да покажем нова Истина, а за да ви припомним Древната Истина, която вие знаете отдавна, но сте я забравили защото твърде много сте се потопили в материалността. И ето сега дойде време да си спомните за своя Източник и да се върнете в него. Ние се радваме, че независимо от многото отвличащи ви в материята фактори, все пак достатъчно на брой хора проявяват интерес към нашето Учение. Има много други, както ви се струва модни учения, които ви предлагат различни неща за разглеждане и изучаване. Но ако непредубедено разгледате предлаганата от нас Истина и я сравните с ученията, които ви се предлагат в изобилие на духовния пазар, тогава ще разберете само едно – това е Истината, която е била винаги с вас. Това е Истината, която сте изучавали в древната Лемурия и в Атлантида, във всички съществували някога на Земята Школи на Мистериите в миналото и настоящето.

Няма нищо ново в Учението, което Ви предлагаме освен едно: това Учение е призвано да ви върне към висшата реалност. Благодарение на това Учение вие трябва да започнете възходящ цикъл, възходяща спирала, която ще ви позволи да се върнете в света, от който някога сте се спуснали в материята. Трябва да си спомните за вашия Източник и за предназначението си. Трябва да разберете простата истина, че няма такова нещо във вашия свят, което би се явило смисъл на живота ви. Защото вашият свят е създаден да съществува за определено време, такъв период от време, през който трябва да научите своите уроци и да възмъжеете.

И този период от време даден за вашето възмъжаване се приближава към своя край. Много е жалко, че твърде много души още се намират в състояние на дълбок сън и не могат да бъдат събудени въпреки предприеманите от нас опити. Ние бием камбаната на Свободата, ние ви зовем към вашата Свобода, към освобождаване от оковите на материята.

Смятаме за свой дълг да ви съобщим, че времето за сън изтича. Голяма част от вас ще бъдат събудени грубо, тъй като не е възможно да се чака повече. Вие не обръщате внимание на нашите увещания, вие продължавате да блуждаете в илюзиите и не обръщате внимание на нашия зов.

Небесата ви призовават. Ние имаме нужда от вашата помощ. И онези от вас които са готови да приемат нашето Учение, онези от вас, които не само четат нашите послания, но са готови да направят нещо реално за Братството, вие трябва да се отзовете първи. Ние ви призоваваме не само към молитва, ние ви призоваваме към това да вършите реални дела на физически план. Това не означава, че трябва да захвърлите всичко и да се устремите там, където ние ви покажем. Вие трябва, преди всичко да носите Божественото съзнание и Божествените образци в мястото на земното кълбо, където живеете, във вашето семейство, на работното си място. Вие и само вие сте способни да носите новото съзнание в света. И аз предвиждам, че няма да ви е лесно да правите това. От вас ще се изисква да извършите подвиг, много подвизи, защото всичко, което е около вас ще оказва съпротива. И пред вас ще изникват трудност след трудност, препятствие след препятствие. Много е сложно да се действа в заобикалящия ви свят и е много трудно да се носи в света новото съзнание и новото мислене.

Всичко трябва да се промени. И всичко трябва да се промени в съответствие с Божествените образци, в съответствие със Закона, който е бил заповядан от пророците и е намерил своето отражение в много свещени писания от миналото.

Сега е времето, когато Божествените образци и Божествения Закон трябва да кристализират на физически план. Не си мислете, че ще бъде леко. Не си мислете, че всички около вас ще приемат с разтворени обятия новото. Не, всяка крачка в правилната посока ще се постига с неимоверен труд. И ще се появяват съмнения в правилността на избраната от вас посока на придвижване по Пътя. Ще ви нашепват в ухото и направо ще ви казват, че не е възможно Божественото дело да предизвиква такива трудности и да среща такова съпротивление. Но искам да ви напомня, че вашият свят толкова се е отдалечил от Божествените образци, че връщането към тях се възприема от мнозина като покушение върху основите на живота. И действително за много хилядолетия човечеството е изработило толкова много представи, различни от Божествените, които трябва да бъдат разрушени, че разделянето с тези стари представи предизвиква съпротивление у мнозина.

Спомнете си колко ви е трудно да си наложите да извършите промяна на нещо в своя живот, дори просто да се откажете от някой вреден навик. А сега си представете, че жизненото устройство на милиони хора трябва да бъде променено в кратки срокове. Как мислите вие, че ще се отнесат онези, които са неподготвени да приемат въвежданите от вас нови образци на поведение? Разбира се, всяка крачка ще се прави с огромен труд. И всяка крачка, която ще правите във вярната посока закономерно ще предизвика съпротива от страна на силите, които отстояват своя начин на живот, своето разбиране на Божествения Закон.

За многото хилядолетия съществувания на човешката цивилизация хората са успели да внесат изкривявания във всички сфери на живота, в това число и в областта на религията. И много религиозни догми и правила ще заставят хората да отстояват наложилата се система на религиозно възприемане на света.

Затова не очаквайте, че ще ви бъде леко. Вие трябва да осъзнаете цялото величие на работата, която ви предстои. Вие трябва съзнателно да отстоявате Божествените образци във всичко: в морала, в нравствеността, в областта на образованието, религията, здравеопазването. Необходими са изменения във всяка област на човешката дейност. Това ще бъде революция в съзнанието.

Затова хората, които не са готови за промени ще оказват съпротива и ще отстояват своя начин на живот, своето разбиране на Бога.

Предстои ви, без да се въвличате в борба, да отстоявате Божествените образци на поведение. Предстои ви да отстоявате Божествения закон. И вие трябва да демонстрирате този Закон в живота си. Мнозина в миналото така отстояваха новите образци, новия начин на живот, че се спуснаха по наклонената плоскост на нетърпимостта и религиозния екстремизъм. Предупреждавам ви за това, че трябва по-скоро да жертвате живота си, отколкото да допуснете проява на нетърпимост и фанатизъм.

От вас се иска да повторите подвига на Христос, когато той избра да премине през своето разпятие, вместо това да отстоява Закона с оръжие в ръка.

Всеки от вас трябва да бъде готов да се пренесе в жертва, но да не наруши нито една от Божествените Заповеди[1], записани от Моисей на скрижалите. И сега настъпи времето, когато трябва да спазвате не само тези десет заповеди. Вие трябва да изпълните главната заповед: да пожертвате тялото си, но да съхраните в Духа принципите, на които ние ви учим.

Бъдете готови да се разделите с тялото си, но да запазите душата си.

Не всички ще умрат, но всички ще се променят[2].

Радвах се да ви окажа помощ и да дам своите наставления в този ден.

АЗ СЪМ Серапис.

[1] 1. Да нямаш други богове пред лицето ми. 2. Не си прави кумири. 3. Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог. 4. Пази съботния ден. 5. Почитай баща си и майка си, за да живееш дълго. 6. Не убивай. 7. Не прелюбодействай. 8. Не кради. 9. Не лъжесвидетелствай против ближния си. 10. Не пожелавай жената на ближния си и не пожелавай дома на ближния си , нито нивата му, нито роба му, ни осела му(нито някакъв негов добитък), нито нещо друго, което е на ближния ти. (Второзаконие 5:6-21)

[2] Ето, тайна ви казвам: всинца няма да умрем, ала всинца ще се изменим. (1 Коринтяни 15:51)

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/5serapis240607.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

• Автор

Публикувано изображение

За духовната мисия на Русия

Възлюбената Майка Мария, 25 юни 2007 год.

АЗ СЪМ Майка Мария, дошла при вас в този ден. Толкова се радвам, че Божествената възможност за нашето общуване продължава, толкова се радвам да дойда при вас за тази беседа.

О, само ако знаехте колко много неща ми се иска да кажа, и ако не възразявате, да започнем с най-важното. Да започнем с новата Божествена милост, предоставена в дните на заседанието на Кармичното Ръководство, което се провежда сега.

Аз бързам да ви поднеса радостната вест! Вие знаете, че аз съм покровителка на Русия и знаете, че народът на тази страна от край време ми отделя внимание в молитвите си. Аз помагам в изцеляването, моите икони притежават чудотворно въздействие, те защищават и изцеляват нуждаещите се от защита и помощ.

Аз влагам присъствието си в много мои изображения във вид на икони и по израза на моето лице и по очите ми, вие можете винаги да разберете отговорите на въпросите, които ви вълнуват. Стремя се да общувам с вас и ви оказвам цялата помощ, която е според силите ми, възлюбени деца мои.

Аз току-що се върнах от заседанието на Кармичното Ръководство. И радостната вест, която имам желание да ви съобщя, се отнася за моята любима Русия. Вие знаете, че на тази страна е отредена голяма мисия – да води след себе си народите по духовния Път. И ето, най-после пътят е отворен и Русия излезе на това място от своя път, от където вече се вижда бъдещата мисия, мястото от пътя, което предполага разкриване на мисията.

Вие знаете, че много пророци от миналото са говорили за великата роля и мисия на тази страна. Но на практика всичко се случваше точно по обратния начин и образът на Русия, който бе изграден на запад през последните няколко години, не е твърде привлекателен.

Ние внимателно следихме развитието на хората, чиято съдба е свързана с Русия и които се въплъщават в Русия редица столетия. И, вие знаете, ние стигнахме до извода, че благодарение на своите най-добри представители, Русия заслужи правото да стъпи на Пътя на духовното водачество на света. Аз ви моля да не бъркате тази роля и мисия, с ролята, която целият свят съвсем неотдавна приписваше на Русия или, както тогава тя се наричаше, Съветския Съюз.

Днешната роля по някакъв начин се явява съвсем противоположна на мисията, която по-рано взе върху себе си Русия. И тази разлика е свързана с това, че Русия е призвана да стане високо духовна страна. Именно сега, при цялата привидна бездуховност, се залагат основите на бъдещата духовна страна. Именно сега народът на Русия, уморен от безизходицата и безверието, е готов да се устреми към източника на Божествената благодат, да застане на колене и да произнесе в своето сърце: “Господи, прости ми, Господи, прости ни, Отче Небесни. Ние не знаехме какво вършим. Ние разчитахме на нашите плътски мускули и натворихме поради неблагоразумието си много беди. Моля те, Господи, обърни внимание на нашата молитва. Прости ни, Господи, за всичко, което сме извършили, за всички беди и нещастия, които донесохме на света. Господи, ако е по Твоята Воля, ела в нашата страна, вразуми ни и ни помогни да вървим по Твоя Път.”

И именно след като народът на Русия в лицето на своите най-добри синове и дъщери бъде в състояние да се покае в сърцето си, ще се разкрие невиждана Божествена възможност за тази страна.

Много скоро вие ще станете свидетели на огромен взрив на духовността в Русия. И за вас няма да има значение в кой храм се молите и в кой храм се кланяте. Защото в съзнанието си вие се издигате до този Божествен връх, от който не се виждат предишните противоречия между различните вярвания и религии. Сърцата ви ще се изпълнят с такава Господня благодат, че ще престанете да изпитвате каквито и да е негативни реакции по отношение на ближните, които не са като вас. Необходимо е да се обедините в единния порив на сърцата си. Необходимо е да се обедините под лозунга за духовно единство на нацията. Само след покаянието е възможно духовното обединение и само след духовното си обединение Русия ще може да осъществи на физически план онези образци на духовно творчество на най-добрите представители на човечеството, които вече са създадени на финия план и са готови за проявление.

Трябва да ви кажа, че бъдещето на Русия не е свързано с привързаността към определена вяра, а с верска търпимост към всяко истинско проявление на поколнението пред Бога. Аз не говоря за проявите на верска нетърпимост, които съществуваха в миналото. Аз говоря за ново ниво на съзнанието, което ще побере в себе си Божествеността и ще изглади всички противоречия, които лукавият човешки ум преднамерено е изострял през последните хилядолетия.

Аз дойдох при вас в този ден, за да доведа до вашето съзнание необходимостта от осъзнаване на мисията на Русия. Аз дойдох не за да се гордеете с това, а да израснете духом и да можете да се издигнете на нова степен в развитието.

Нощта, тъмната нощ свърши за Русия. Излезте на разсъмване и погледайте как изгрява слънцето. Точно така и слънцето на Божественото съзнание започва да осветява хората на Русия.

Престанете да гледате на Запад. Престанете да ползвате образци, които не само не са полезни, но и вредят. Вашата мисия е да носите новите образци. Съвсем скоро народите по цялото земно кълбо с удивление ще се заслушват и поглеждат към промените, които стават в Русия. Промените в тази страна ще дойдат не от властта, не от политиците и икономистите, промените в тази страна ще дойдат от сърцата на хората и тези промени е невъзможно да не бъдат забелязани.

Всеки път, когато поглеждате в очите на отново идващите във въплъщение малки хора, опитайте се да разберете посланието, което носят в себе си тези очи.

Ваше задължение е да помагате на новото поколение не само да получи всичко необходимо в материалния план, ваша задача е да дадете помощ на всеки, който се преражда сега, за да може той да изпълни своето Божествено предназначение.

Именно сега започнаха да се прераждат индивидите, които ще направят Русия духовна столица на света. Не пропускайте своя шанс за служене на света. Окажете помощ на тези деца на Земята, представителите на новата раса.

Сега аз съм готова да пристъпя към Благословението. Аз дойдох в този ден, за да дам частица от моето сърце, небесна благодат на вас, които четете моето послание. Аз дойдох, за да ви предам цялата събрана в мен Любов, Вяра и Надежда.

Аз ви моля за едно нещо: никога не забравяйте, увлечени в текущите задачи на деня, своя Божествен произход и своето Божествено предназначение.

Обичам ви от цялото си сърце и съм готова да дойда при първия ваш зов, за да ви окажа помощта, от която се нуждаете.

АЗ СЪМ Майка Мария, която беше с вас в този ден.

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/6maria250607.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

Възлюбени, по традиция вече, позволете ми да ви подаря с Любов поредната картина красива и изключително нежна музика (тя е и особено послание за едно много скъпо и обично за мен същество..), която да послужи за извисяване, подкрепа (презареждане с вибрации на жизнерадост) и вдъхновение по Пътя..

Cheryl Gunn - The Sun at Midnight

Публикувано изображение

*Ogg | ~ 500 Kbps | 164 Mb

01. The Sun At Midnight

02. Venus Over Skye

03. Au Par Au Bellum

04. Seeker's Quest

05. Beyond The Blue

06. Temple Cat

07. Mirror Of Mercy

08. Echo Of Time

09. Rab-Un-Naw

10. Gossamer Wings

11. The Forever Garden

12. Legend

part 1 | part 2

Музиката е компресирана в *Ogg - формат (качеството е отлично) и за да се слуша коректно е потребно да изтеглите (и инсталирате) съответния уинамп - плагин, например:

http://www.winamp.com/plugins/details/143936

или

http://www.winamp.com/plugins/details/96985

• Автор

Публикувано изображение

Наставления за всеки ден

Възлюбеният Кутхуми, 26 юни 2007 год.

АЗ СЪМ Кутхуми, дошъл при вас в този ден.

Целта на моето днешно идване при вас е да дам определено разбиране и представа за по-нататъшните планове на Братството към сегашния момент.

Ние идваме отново и отново и разясняваме, и даваме представа за много неща, които са ви известни, но светлината, в която те се откриват пред вас, ви позволяват да се насладите на новия блясък на скъпоценните камъни на доброто старо знание.

Ние идваме и вие се изпълвате отново с нашата енергия и Любов. Защото не е възможно да даваш Учение и да не Обичаш. Всички знания и всяко разбиране идват от чувството на дълбока и безусловна Любов. Ние даваме нашето знание с Любов и вие можете да възприемете даваната ви информация, само ако сте способни да се проникнете от чувство на дълбока и безусловна Любов към мен, към другите Владици, към нашия посланик.

Само чрез чувството на Божествена Любов вие ставате способни да възприемате Истината. Това е Закон, който неотменно действа при обмен на енергии между октавите. Когато изпитвате страх, съмнение и други несъвършени чувства, вие няма да сте в състояние да възприемате цялото съвършенство на Божествената Истина. И обратно, ако успеете да отгледате в себе си това чувство на Божествена Безусловна Любов, тогава ще можете да узнаете огромната Истина, скрита в една фраза. Тази фраза няма да означава нищо за по-голямата част от човечеството, но на вас тя ще открие цялата пълнота на Божествената Истина, защото вие сте получили ключа за нейното отваряне, а именно: Божествената Любов в своето сърце.

Затова не се стремете да възпитавате в себе си стремеж към знанието, стремете се да възпитавате Божествената Любов. Вашето усъвършенстване в Бога е невъзможно, ако не успеете да развиете в себе си това чувство на Божествена Любов.

Вие не можете да си представите колко бързо и видимо ще стане придвижването на човечеството по пътя на Божественото развитие, ако можете да осъзнаете значението на всеобхватното чувство Любов. Повечето, да не кажа почти всички изпитания, които срещате на Пътя си, могат да се преодолеят само с чувството Любов. И когато ви напуска Божествената Любов, това е равнозначно на тежка болест. И за излекуването на тази болест не може да ви помогне никой, ако сами не пожелаете да се върнете към възвишеното състояние на съзнанието и чувството за всеобхватна Любов.

Чувството за безусловна Любов е това, което не ви достига, и което ще бъде за вас най-доброто лекарство по духовния ви Път.

Не е възможно да усетите Любовта, ако ви владеят други несъвършени чувства. Например чувството страх възниква заради недостиг на Любов. Вие се страхувате да не изгубите нещо или се страхувате, че някой ще ви причини вреда, но страховете ви затова ви овладяват, защото нямате Любов в сърцето си.

Затова най-доброто лекарство срещу страха е Любовта, Божествената по своята същност Любов. Ако не изпитвате Божествена Любов, тогава това чувство, явявайки се несъвършено, може да ви привърже към предмета на вашата Любов. Вие трябва да изпитвате безусловна Любов, която не е свързана с конкретен човек, а по-обща Любов. Вие трябва да обичате всяко същество във вашия свят и всяко същество в Божествения свят.

Когато виждате твърде много недостатъци в другите хора, това също говори, че не ви достига Любов. Вие не можете да забелязвате недостатъци и едновременно с това да обичате, това са несъвместими чувства.

На вас поначало ще ви бъде трудно да изпитвате безусловна Любов. Защото самото разбиране на любовта е твърде оцветено от вас с човешките прояви на чувствата. Затова не се притеснявайте, ако вашата любов отначало се окаже оцветена с някакво несъвършенство.

Важна е също така силата на вашата Любов. Защото Любовта е качеството, което позволява да се действа във вашия свят. Силата без Любов се превръща в коварство и неприязън. Затова всичко във вашия живот трябва да започва и да се прави само с чувство на Любов.

Ако имате какъвто и да е личен мотив, той прави всяко ваше действие несъвършено. И когато се опитвате само с ума си да извършите каквото и да е благо деяние, но нямате в себе си звучащото като камертон Божествено чувство Любов, тогава вашето действие може да доведе не до добър, а до лош резултат.

Помнете на какво ви учеше Иисус: ”По плодовете им ще ги познаете”.

Вашите действия могат да бъдат абсолютно правилни, вие може да се молите, да се занимавате с благотворителност, да оказвате помощ на ближните си, но каквото и да правите, всичко ще води до плачевен резултат. А това се случва, защото още в момента на вземането на решение за действие, във вашето намерение не е присъствала Любовта. И плодът, резултатът от действията ви, се оказва гнил.

Затова аз на ваше място по-скоро не бих правил нищо, отколкото да пристъпвам към каквото и да е действие, ако то не е изпълнено с чувство на Любов. Защото кармата, като резултат от вашето действие, в този случай ще бъде отрицателна.

Нали знаете как действа Законът на карма? И какви все по-фини страни на този Закон се откриват пред вас с придвижването ви по Пътя.

Затова ние даваме Учението си. И за онези, които четат нашите послания отскоро, без да са прочели всички диктовки от самото начало, а са започнали с четенето само на последния цикъл диктовки, много неща, за които говорим, ще им бъдат неразбираеми.

Налага се още веднъж да се върна към аналогията с учебно заведение. Когато започнете да ходите на училище, отначало постъпвате в първи клас, след това преминавате във втори, след това в трети. Само много самонадеяни хора могат да отидат направо в десети клас и да поискат да ги обучават там.

Знанията не могат да бъдат налети в съда, ако той не е подготвен. И ние носим отговорност за това, вие да можете да възприемате даваното от нас Учение. Затова ние ви даваме с много прости думи много сложни Истини. Това води мнозина до заблуждение. На тях им се струва, че това, което говорим, са познати неща.

Позволете ми да отбележа, че в този случай у вас говори горделивостта и че липсата на Божествена Любов в един прекрасен ден ще ви изиграе лоша шега.

Затова ние даваме нашите послания с чувство на дълбока и безусловна Любов, но и вие трябва да приемате нектара на нашето Учение настроени на Божествена гама и изпълнени с Любов.

Аз ви препоръчвам изобщо да не пристъпвате към четене на нашите послания, докато не влезете в уравновесено състояние на съзнанието. Помислете върху това, за което говорих и се опитайте да намерите в живота около вас онези механизми, които ще спомагат за влизането ви в уравновесено състояние на съзнанието.

Бих ви препоръчал да обръщате внимание на всяка дреболия около вас в живота си. Необходимо е да следите за порядъка в дома си, на работното място, необходимо е много внимателно да подбирате храната, с която се храните и да се грижите за чистотата на тялото си. Имайте пред вид, че освен физическата мръсотия, през деня върху вас полепва и твърде много астрална и ментална мръсотия. И най-доброто средство за очистване на тази мръсотия е къпането в чисти, естествени водоеми или поне извършване на общо измиване два пъти на ден, сутрин и вечер.

Аз бях с вас в този ден, за да дам наставления за ежедневния живот. Не мислете, че казаното не се отнася за всеки от вас.

АЗ СЪМ Кутхуми.

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/7kuthumi260607.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

• Автор

Публикувано изображение

Предупреждение за опасността от контактите с финия свят

Господ Майтрейя, 27 юни 2007 год.

АЗ СЪМ Майтерейя, дошъл отново при вас чрез моя посланик.

АЗ СЪМ дойдох и както винаги, съм готов да ви дам нова информация за етапа, на който се намирате по вашия Път. Вие може да не се доверявате на това, което се дава, но по-разумно за вас ще бъде да приемете за сведение и хубавичко да обмислите това, което ви даваме. Защото не е толкова честа възможността, когато можем да говорим с вас. И съгласете се, че в последно време не ви е затрупала информацията, която ви дават Небесата.

Аз дойдох при вас днес, за да дам поредното послание, което се отнася непосредствено за вашите взаимоотношения с нас, Възнесените Владици. Вие знаете, че в последно време мнозина заявяват, че приемат наши послания. Но нещо във вас ви кара да бъдете нащрек спрямо такъв род послания и посланици.

Защо? Защото самият процес на общуване между нас и невъзнесеното човечество е все още твърде сложен. И по-голямата част, да не кажа всички онези хора, които мислят, че получават наши послания, по-скоро са подложени на въздействието на астралния план и на същностите, които се намират там. Не всички обитатели на астралния план се отнасят недружелюбно към хората. Има много голяма част от тях, които са заседнали, както се казва, между небето и земята. Те не могат отново да се преродят, тъй като са достигнали достатъчно високо ниво на своето развитие, но има някаква карма, която те още не са отработили и която могат да отработят само чрез хората, които се намират във въплъщение сега. И тези същества са принудени да търсят, и намират за себе си проводници сред хората, за да дават на човечеството определена информация и знания. По този начин в сътрудничество с хората те имат възможност да отработят оставащите им кармични дългове.

Има други обитатели на финия свят, които съзнателно са се отделили от Бога и не искат да се прераждат. Мнозина сред тях наричат себе си възнесени владици и дори се назовават с нашите имена.

Има също така астрални двойници, които са създадени от човешкия егрегор. Те не са съвсем съзнателни същества, но могат да дават напълно свързани послания, които съдържат общоизвестни твърдения и истини.

Вие можете винаги да различите тези същества по нивото на вибрациите и по съдържанието на техните послания. Като правило подобни същества излъчват на определено вибрационно ниво и техните послания не се отличават с особено разнообразие.

Аз ви давам толкова подробна информация за обитателите на астралния план, защото ни се налага да се сблъскваме с твърде големи проблеми, когато някои индивиди, мислейки че общуват с Възнесените Владици, попадат в зависимост от същности от астралния план. И после, когато разберат или хората около тях започнат да разбират цялата опасност на такава връзка, е доста сложно освобождаването им от подобно влияние. Получава се това, което вашите психиатри наричат шизофрения, а представителите на църквата го наричат обсебване. Освобождаването от подобни обсебващи същества не е лесно, защото вие сами, по собствена воля сте ги призовали да влязат във вашите храмове и сте пожелали да сътрудничите с тях.

Ако имате работа със съществата, които не са се откъснали от Бога и с вашата помощ те отработват своята карма, тогава вие оказвате помощ на тези същества и не създавате собствена карма. Това сътрудничество е обусловено от вашите кармични връзки, които имат начало в далечното минало. Ако изберете да сътрудничите с онези представители на астралния план, които са се отделили от Бога, тогава, като приемате техните послания, вие създавате карма. И колкото повече усилия полагате за разпространението на техните послания, толкова по-голяма карма създавате.

Ето защо ние сме принудени да прибягваме до помощта на специално обучени посланици, които носят нашите мантии и които са дошли във вашия свят със специална мисия – да възстановят Пътя, по който ние водим човечеството на Земята.

Затова ви се предоставя пълна информация и пълна свобода на избор към кого да се вслушвате и след кого да вървите.

Аз дойдох днес със цел да ви дам знание и информация за контактите ви с финия свят и неговите обитатели.

Нашите посланици носят вибрациите на по-високи октави и по нивото на тези вибрации вие винаги можете да ги различите от всякакви самозванци и мошеници.

Има още един критерий, който ще ви дам и който вие можете да ползвате за различаване. Всяко достижение на финия план, за което ви говорят, трябва да има своето потвърждение на физическия план.

Затова ако ви казват, че вие сте Иисус, или Господ Майтрейя, или който и да е от Владиците, моля ви, огледайте себе си и това, което ви заобикаля, анализирайте внимателно отношенията си с хората, с близките си. Не винаги всичко е очевидно, но ако не следвате в живота си Учението, което са давали Иисус, Мойсей, пророците и посланиците от миналото, тогава вие едва ли сте това, което ви казват, че сте.

Все пак, във вашия цивилизован век, хората си остават доста невежи по въпросите на вярата и взаимоотношенията с финия свят. Затова се появяват различни измамници, които използват вашето невежество. Затова изпращаме нашите посланици, за да ви научат да различавате и да ви дадат истинското Учение.

Вие имате възможност за избор. Вие имате възможност да вървите след вашите заблуди или да се върнете на Пътя, на който ви учим през цялото развитие на човечеството.

Аз бях днес много откровен, защото дойде време да не го увъртаме, а да ви дам информацията, която ще ви позволи да избягвате заблужденията.

По-ясно послание за опасностите свързани с финия свят не сме давали. Но моментът настъпи и ние не можем повече да търпим вашите призиви за помощ, когато попаднете в лапите на злобни същности. Повярвайте, че е много по-лесно да избегнете опасността, отколкото да призовавате всички Ангели Небесни да ви избавят от нея.

За да не се плашите твърде много, трябва да ви кажа още и това, че в контакт със същества от астралния план, които са се откъснали от Бога, влизат най-вече онези индивиди, които в миналото са имали карма с Бога и тази карма ги принуждава да влизат в подобни контакти. И обсебването, което те получават, е резултат от тяхната карма с Бога. Не е възможно да избегнете връщането на кармата, но е възможно да осъзнаете миналите грешки, да направите покаяние и да помолите ангелите на защитата да ви защитят от влиянието на астралния план. Бог не иска вие да страдате, Бог иска да си извадите поуки от своите минали грешки и да не ги повтаряте повече.

Даден ви е механизъм за работа с вашата карма чрез писма до Кармичното ръководство, чрез работа с кармата за следващия месец през 23-я ден на текущия месец. Защо не използвате с пълна сила дарените ви възможности?

Ако не се възползвате от дадените ви милости, то Божествената възможност може да бъде отслабена или действието й съвсем да спре.

Аз ви напомням, че сега и до 1 юли включително* вие имате възможност да се обръщате с писма до Кармичното Ръководство, които могат да съдържат молби за облекчаване на вашето Кармично бреме. Ще е необходимо само вие, през следващото полугодие и до следващото заседанието на Кармичното Ръководство, да поемете определени задължения, които ще ви дадат възможност да натрупате блага карма за намаляване на Кармичното ви бреме.

Можете да молите за помощ за вашите близки и тогава вашата блага карма ще бъде използвана, за да им се помогне.

Особено подчертавам, че кармата с Бога се отработва на физическия план като лудост или обсебване и като всеки друг вид карма тя може да бъде смекчена или отработена. Необходимо е осъзнаване на вашите постъпки в миналото и желание да не ги повтаряте повече.

Както виждате, не всичко е толкова просто в контактите ви с финия свят. И вие трябва винаги да осъзнавате цялата пълнота на кармичната отговорност, когато влизате в контакт с финия свят, приемате послания от финия свят и ги разпространявате.

АЗ СЪМ Майтрейя, който искрено ви обича и се грижи за вас.

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/8maitreia270607.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

Едно много важно послание, което извиква и фокусира сериозен размисъл и внимание върху един "тих" феномен - пандемия.. По други поводи тази тематика бе загатната (и отчасти дискутирана) и за опасността от това явление преди известно време (мисля) достатъчно добре бе предупредено.. Допълнително информация за него може да се открие в Агни Йога и някои от издадените книги на Лиана (Антонова), както и другаде..

Получава се това, което вашите психиатри наричат шизофрения, а представителите на църквата го наричат обсебване.

Имам призив към всички почитатели на диктовките на възнесените учители. Вижте в цитата какво са написали. Бързо отивайте при психиатрите и им обяснете какво е всъщност шизофрения. Обаче никой няма да го направи нали, вие ще си четете диктовките и ще им вярвате, а психиатрите ще си лекуват шизифренията както си знаят и знаете ли защо ще е така, защото възнесените учители искат така.

И между другото шизофреник е оня дето с скалъпил картинаката в това последното писание на учителите където предупреждават за опасностите от контактите с финните светове.

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

Когато говориш на Бог - това е молитва, а когато Бог ти отговаря - шизофрения.

• Автор

Публикувано изображение

За защитата от нисшите слоеве на финия план

Свети Архангел Михаил, 28 юни 2007 год.

АЗ СЪМ Свети Архангел Михаил, дошъл отново при вас в този ден.

АЗ СЪМ дойдох заедно с моите легиони на синия пламък на защитата. И АЗ СЪМ дойдох, за да ви кажа, че въпреки цялата сложност и непредсказуемност на създалата се ситуацията на Земята, ние носим своята служба и поддържаме готовност за защита на всеки, който се обръща към нас за помощ и защита.

Аз ще ви кажа, с какво вашето време се отличава от отминалите времена. В миналото също е имало моменти, когато финият план и особено низшите слоеве на астралния план са се приближавали близо до Земята, но сега това сближаване на световете е прeдизвикано от самия ход на евoлюционното развитие.

Висшите планове се очистиха от несвойствените за тях прониквания и всички онези, които са недрожелюбно настроени към земната еволюция и не желаят да си сътрудничат с нас, Възнесените Владици, са притиснати близо до земните слоеве, до физическия план. Затова в днешно време се усилва влиянието на не особено добрите слоеве на финия свят върху жителите на Земята.

Този етап на еволюцията е закономерен и на вас ще ви се наложи да живеете в условията на близкия до вас астрален план и низшите слоеве на менталния план. В тези слоеве са съсредоточени не най-добрите достижения на човечеството. Много човешки поколения пораждаха нискокачествени образи и некачествени мисли, и сега вие сте принудени да се сблъскате с това, което сами сте породили. Това е като битка, в която вие се сблъскавате не само със своята нереална част, но и с нереалната част на колективното безсъзнателно човечество, която е породена от много поколения хора.

Световете се приближиха едни към други и кармата може да бъде отработена единствено от вас самите. И натрупванията от негативна енергия, които съществуват, трябва да бъдат преработени сега от вас. Има индивиди, които са очистили своите аури и чакри до такава степен, че са способни да пропускат в плътния физически свят голямо количество Светлина и когато тази Светлина преминава във вашия свят, тя може да стопява тъмнината, натрупала се в близките до Земята фини планове.

Когато вибрациите на вашите тела станат доста по-високи от средните вибрации на човечеството, вие придобивате способност да възприемате астралния план и неговите обитатели. Хората, които не са постигнали значителен напредък в очистването на своите четири низши тела, по старому живеят във физическия свят и не усещат финия план.

Сега при вас има места, където световете се приближават много близо един до друг и проникват един в друг. Не всички хора могат да усещат финия план, но за да можете да вървите по-нататък по пътя на еволюционното развитие е необходимо да знаете определена техника на безопасност при контакта ви с низшите слоеве на финия план, низшите слоеве на астралния и менталния планове.

Има периоди от време, когато съществата от тези планове стават видими или осезаеми за най-фино организираните човешки индивиди. Може да усещате безпричинна тревога, безсъние, може да виждате с периферното си зрение движещи се фигури в мръсно сив цвят. Трябва да знаете, че нито един обитател на астралния план и никаква енергия от този план не може да ви причини вреда, когато сте уверени в своята невредимост и защитеност. Затова трябва да се научите да не изпитвате страх в каквато и ситуация да попаднете и каквото и да усещате. Само вашите несъвършенства могат да накарат астралния план да ви атакува и да ви причинява вреди. Докато запазвате своето съзнание съсредоточено на Божествения свят и изпитвате чувство на неуязвимост, няма от какво да се страхувате. По-голямата част от обитателите на астралния план треперят пред огнеността на вашите чакри. За тях вие сте източник на опасност и наистина онези от вас, които провеждат огъня във вашия физически свят, очистват астралния план с огъня на Кундалини, с меча на Кундалини. Непроизволното издигане на Кундалини неутрализира цели пълчища от обитатели на астралния план.

Вие сте неуязвими за астралния план. Но в случай, че допускате несъвършени състояния на съзнанието, такива като тъга, мъка, страх, омраза, неприязън, вибрациите ви се снижават и вие ставате уязвими за този план. Затова ние идваме отново и отново, и ви молим да отделяте внимание на хигиената на вашето съзнание, да го очиствате от всичко, което е с ниски вибрации, което е несъвместимо с Божествения свят.

Всеки сам носи отговорност за състоянието на своето съзнание. Има някои хора, които не разбират Учението, което даваме. Мнозина изпитват раздразнение при четенето на нашите послания. Това само показва, че техните вибрации и тяхното ниво на съзнание са недостатъчни, за да възприемат Учението, което даваме чрез нашия посланик. Разберете, че има много нива на развитие на съзнанието във вашия свят. И има индивиди, които упорито не искат да се развиват и пропускат една космическа възможност след друга.

Сега е времето, когато хората, които имат по-разширено съзнание, трябва да се обединят с цел да създават нови образци на морал и нравственост. Вие помните какво се казва в Библията за Содом и Гомор. Винаги е имало хора с по-високо съзнание и винаги е имало хора, които не са искали да спазват Божествените образци на поведение. И вие много добре знаете от Библията как завършва всичко. Ето защо това, на което учим, има отношение към всичко и към всеки, който живее на Земята сега. И са щастливи онези, които разбират нашето Учение и го следват. Вие забелязвате, че ние съзнателно отбягваме всякаква религиозност, всякакви религиозни догми и правила. Нашата задача е да ви дадем нов образец на нравствения закон, чието спазване ще ви помогне да направите своя изход в новата действителност.

Аз и моите ангели сме винаги на вашите услуги и в особено трудни моменти в живота ви, когато губите контрол над себе си и ставате уязвими за силите на тъмата, винаги можете да се обръщате към нас за помощ. Цели легиони от моите ангели на защитата са готови да ви окажат помощ и защита 24 часа в денонощието. Не се притеснявайте да се обръщате към нас за помощ, наш дълг и наше задължение е да помагаме на хората. Ние не можем да пристъпим към изпълнение на нашите задължения, докато вие не ни призовете, но вашият призив ни принуждава да отговорим и да ви се притечем на помощ в трудна ситуация.

Бих искал сега да ви дам кратък призив, който можете да ползвате във всяка критична ситуация.

“В името на Всемогъщия Господ Бог, Архангел Михаил, ела и ми помогни сега!!!”

Можете след този призив да опишете ситуацията, която изисква намеса и помощ. Не се страхувайте да ни затруднявате с вашите молби и призиви, защото такава е нашата работа – да помагаме на човечеството.

А сега, преди да се сбогувам с вас, трябва още веднъж да ви напомня, че най-добрата защита за вас ще бъде поддържането на високо ниво на вибрациите. Спазвайте съветите, които ви дават Владиците, за да можете постоянно да държите своето съзнание на висота.

АЗ СЪМ Архангел Михаил!

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/9mihail280607.html

Ново, много ценно послание, изпълнено с мъдрост и храна за размисъл...

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

• Автор

Публикувано изображение

Учение за действието на физически план

Гаутама Буда, 29 юни 2007 год.

АЗ СЪМ Гаутама Буда, дошъл в този ден при вас за нови наставления.

Дойдох да ви дам Учение, което вие навярно вече сте слушали, но всеки път, когато възприемате старата като света Божествена Истина, вие сте в състояние да я осъзнавате все повече и на все по-високо ниво.

Има сред вас и такива, които не са готови и не искат да знаят за никаква Истина и тях напълно ги удовлетворява светът, който ги заобикаля. Само че аз не се обръщам към тях. Аз се обръщам към онези от вас, в чиито сърца гори огънят на устрема към един по-хубав свят, които са готови на пожертват много неща, дори да пожертват живота си, за да донесат нови образци във физическия свят, за каквото и да се отнасят тези образци и в каквато и сфера на дейност да се проявяват. Има прекалено много несъвършенства във вашия свят, които трябва да се заменят с по-съвършени образци. Над това работим заедно с нашите предани ученици, които са с нас от хилядолетия, които идват във въплъщение след въплъщение, за да помогнат в проявяването на Божествените образци във физическия свят.

Има различни нива на възприемане на Истината и има различни нива на Служене. За някои хора е напълно достатъчно да четат молитви, розарии, повели и мантри. Има други хора, които са хармонизирали своите тела по пътя на дългото служене на Живота и те са готови да работят за Братството. Те са готови за изпълнение на Служене, изразяващо се в конкретна работа на физическия план. Много други идват във въплъщение, за да свършат много малка работа. Необходимо е в нужния момент да се подкрепи нашето дело, да се излезе в негова защита и тази малка работа, извършена в необходимия момент, е в състояние да отвърне съзнанието на милиони хора от ненавистта, неприязънта, недоверието към Божествената Любов, Хармонията и Божествения порядък.

В работата, която вършат нашите предани ученици, няма малки дела. Всички дела извършени в руслото на Божествената еволюция са еднакво почетни и човешкото съзнание не може да оцени доколко едно или друго изпълнявано поръчение за Братството е с по-голяма значимост.

Няма дребни неща в Божественото служене. И винаги, когато ви се струва, че вашият принос е незначителен и че от вас нищо не зависи, спомнете си тази моя диктовка, спомнете си моите думи за величието на всяко дело, извършено за Общо Благо в акта на безкористно служене. Помнете, винаги помнете, че е важно не самото дело, а импулсът, зарядът, който влагате в действието си на физическия план.

Ако влагате целия заряд на Любовта, който притежавате, ако извършвате малко дело, но с голяма Любов, тогава този ваш принос е способен да измени много неща на планетата Земя.

Не трябва да забравяте, че вие не сте само физическо тяло. И ако за физическото ви тяло има значение това, което можете да видите с очите си или можете да пипнете, то за вашите фини тела е много важно състоянието, в което действате. Финият свят е много отзивчив към вътрешното ви състояние и вътрешната ви настройка. Затова дори когато извършвате правилни постъпки на физическия план, но действате в не особено добро състояние на съзнанието си, тогава може да създадете във финия план такава преграда, която в най-неподходящия момент ще обърне всички полагани от вас усилия в обратна посока.

Не забравяйте, че всичките ви тела трябва да бъдат уравновесени в момента, когато осъществявате действия на физическия план.

Искам още да се спра на практиките, които използвате, когато се опитвате да правите нещо с мисълта си, когато се съсредоточавате за изпълнението на някаква задача на финия план. Действително, ако сте адепт от най-високо ниво, тогава всяка ваша мисъл и всяко ваше мислено излъчване могат да бъдат осъществени не само на финия план, но и на физическия план. Ако вие, без да притежавате съвършенството на адепта, се опитате да сътворите на финия план мисъл или чувство, тогава пораждате същите онези несъвършени образци, с които е наводнен вашия свят, само че на финия план. И после, след като мине определено време, вие ще бъдете принудени сами да въвеждате порядък в онези слоеве на финия свят, които сте замърсили със своите неправилни действия.

Не е ли по-лесно да започнете да вършите дела на физическия план, но в правилно състояние на съзнанието? Тогава всички ваши правилни и неправилни състояния на съзнанието ще имат свой образ и ще можете със своите физически органи и чувства да видите несъвършенството в творението си и да го поправите.

Много е трудно да се твори слепешката. Затова, като се намирате във физическия план, за вас е по-лесно да започнете да извършвате действия в него, но в правилно състояние на съзнанието. Тогава ще можете нагледно да видите резултата от своите действия и ще можете навреме да поправите грешките.

Учете се на практическа работа, насочена за преобразуването на вашия физически свят.

Когато се намесвате с вашето несъвършено съзнание и се опитвате да преобразувате финия свят, в 99 процента от случаите не се получава нищо смислено. Повярвайте, че на финия план и на по-високите нива на Битието се намират достатъчно същества, които вършат своята работа там. И когато съзнанието ви позволи да напуснете земното кълбо и да не се прераждате в плътно тяло, пред вас ще се отвори нов хоризонт за работа, свързан с друг план на Битието.

А сега вие сте дошли във вашия свят да вършите конкретни дела на физическия план.

Изискването за молитва преди извършването на конкретна работа остава в сила, тъй като когато се намирате в молитвено състояние на съзнанието, вие можете да се хармонизирате и да изпълните стоящата пред вас задача по най-добрия начин.

А сега искам да се спра на проявата от вас на некачествени мисли, насочени към някого. Повярвайте ми, че всяка ваша отрицателна мисъл-форма е способна да привлече от пространството точно същите съзвучни по вибрация мисъл-форми. И без сами да забележите това, вие се оказвате в такъв зловонен облак със некачествени човешки произведения, че преставате да виждате Истината и да я различавате. И затова най-доброто за вас ще бъде да държите съзнанието си постоянно настроено към Божествени образци. Твърде много хора, които не практикуват никакво учение и никаква религиозна практика, а само се ръководят в живота си от Божествените норми и принципи, са преуспели много повече, отколкото други, които смятат, че са постигнали големи успехи по Пътя, но още не са направили нито една крачка към Божествения Връх.

Аз ви моля в свободното си време да поразмислите над това мое послание. И не бързайте гневно да отхвърляте или да осъждате това, което чухте. Защото има разлика между мен и вас и добре би било да получите малка част от смирението, което имам аз.

АЗ СЪМ ваш брат Гаутама!

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/10buda290607.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

Когато говориш на Бог - това е молитва,

а когато Бог ти отговаря - шизофрения.

Да много си прав, положението наистина е така. Ама гледай какво излиза, тези възнесените учители нали са някакви представите на Бог (аз поне така оставам с впечатление от писанията им, доста често казват вярвайте в Бог и му служете) и излиза че тази контактьорката дето пише писанията (получава ги) всъщност е шизофреничка и всички дето вярват в писанията й са също косвени шизофреници.

• Автор

-= За всички търсещи и преоткрили Пътя (на Истината към Живота безконечен) в своите сърца... с много Любов.. =-

Публикувано изображение

Учение за нашия Път

Бабаджи, 30 юни 2007 год.

АЗ СЪМ Бабаджи, отново дошъл при вас.

В минутите, в които ми се предоставя възможност да общувам с вас ми се иска да кажа толкова много неща, но това не винаги се получава. Енергиите, които преминават във вашия свят заедно с тези диктовки, не позволяват да се дава информация, повече отколкото се полага.

Общуването между нашите светове сега става благодарение на специални милости или Божествени милости. И за поддържането на всяка такава милост се заделя определено количество енергия, предназначена да защити нашия посланик от външни въздействия и вътрешни несъвършенства по време на приемане на послание.

И колкото и да се стараем, нашите възможности се оказват ограничени от действието на милостта. Аз ще ви кажа как можете да разширите нашите възможности, как можете да приближите до себе си нашия свят. Ние можем да действаме само когато се намери човек на физически план, който е чист проводник, който е в състояние да пропуска нашите енергии. И всеки от вас, за да стане такъв проводник, трябва да премине своя Път и да преодолее своите човешки привързаности и недостатъци.

Но веднага щом сред вас се появи наш проводник, ние започваме да вършим чрез него работата си за преобразуването на физическия план и всеки човек, който е в близост до нашия посланик получава нашата енергия и помощ. Вие не винаги можете да осъзнаете същността на протичащите процеси. Аз съм призван днес да ви обясня някои неща.

Когато влизате във взаимодействие с нашия посланик, вие получавате в своите тела и в ауарата си допълнителна енергия от неговата аура и вибрациите ви се повишават толкова повече, колкото по-дълго е вашето общуване с посланика и чрез него – с нас. И всеки път, когато получавате допълнителна порция енергия в аурата си, тази енергия започва да изтласква от вас всичкото несъвършенство, всички негативни натрувания през многобройните ви въплъщения. Затова може да ви изглежда, че трудностите в живота ви се увеличават, когато намерите това Учение и влизате във взаимоотношения с нашия посланик. В действителност вие просто получавате ускорение по Пътя си и пред вас се изпречват негативните енергии, които сте създали в миналото и се засилва проявата на негативните ви качества.

Това е свойство на нашия посланик – да ускорява връщането на вашата карма и да повишава вибрациите ви. Затова ви казваме и ви предупреждаваме, че преди да влезете в контакт и особено преди да поемете върху себе си задълженията на ученик, внимателно да прецените ще можете ли да издържите на допълнителните трудности, които ще се появят в живота ви заедно с установяването на гуру-чела отношения с нашия посланик и не упреквайте никого за това, което ще се случва. Защото всяка крачка по пътя към Дома се прави трудно.

Вие очакате чудо и очаквате благодат. Чудото се случва. Придвижването ви по Пътя се ускорява и онова, което при естествено връщане на кармата би трябвало да преживеете за няколко десетки прераждания, ви се връща за няколко години, в срокове, зависещи от тежеста на вашата карма. Но на благодат, в смисъл на постоянно пребиваване в блаженство, ще ви се наложи да не разчитате, поне дотогава, докато не отработите лъвския пай на кармата си.

Без тези обяснения на протичащите във вас процеси няма да можете да разберете действието на мантията на нашия посланик и ще изпитвате неприятни усещания. Всичко трябва да ви е максимално ясно. Затова ние по достъпен начин обясняваме механизма на действие на мантията на нашия посланик и механизма на действие на милостта.

Вие се доближавате и влизате в определени отношения с цялата Йерархия на съществата на Светлината, представител на която на Земята е нашият посланик. И това е ваш избор и ваше желание. Без вашата свободна воля и изявяване на желание от ваша страна да вървите по Пътя, вие не можете да застанете на стъпалата на нашата Йерархия. Затова внимателно ви обясняваме всички механизми на действие на Божествената възможност, ускоряваща движението ви по Пътя. Това е Път на ускореното развитие и се нарича Път на Посвещенията. И ако по-рано, в добрите стари времена, този Път е бил достъпен и разбираем за отделни хора, то сега настъпи времето, когато Божествената възможност е отворена за милиони хора, желаещи бързо да преодолеят оставащите стъпала на еволюцията и да преминат към отварящата се нова космическа възможност за еволюциите на планетата Земя.

Има такива, които не са готови и има такива, които се съпротивляват на промените със всички сили. Какво пък, това също е ваше право и ваша свободна воля. Но за разлика от нашите последователи, вие забавяте еволюционното развитие на Земята и заставате в директна опозиция на Божествения Закон.

Искам да ви напомня, че всичко в тази вселена е Бог и като се отделяте от Бога, вие се обричате на изгаряне в огъня като боклука, който през есента изгаряте на вилния си участък или в градината си.

Ако вселената не се освобождава от космическия боклук, тя няма да може продължи да се развива. Същите процеси протичат във вашия организъм. Ако не предприемете мерки за освобождаване от шлаките и токсините вие ще се разболеете и ще умрете.

Бог действа чрез Йерархията на разумните същества. И представител на нашата Йерархия е нашият посланик. Затова преценявайте и вземайте решение в съзнанието си за вашето по-нататъшно развитие.

Не винаги решенията, които вземате са фатални за вас. Има множество различни възможности, които предоставя Бог. Но когато става дума за космически срокове, всяко отлагане се става много трудно.

Дори да не успеете да изминете до края Пътя си, на ваше място аз бих се осмелил да направя опит за това. И създаването на условия на Земята, в които ние да можем да пропускаме нашите енергии и да даваме своето учение, и преди всичко създаването на условия за работа на нашия посланик е ваше задължение.

Винаги помнете, че по вашето отношение към нашия посланик Небесата съдят за вашето отношение към Йерархията от космически същества, известна като Великото Бяло Братство или Йерархията на Силите на Светлината.

Ние сме с вас по време на целия ви Път. Затова помислете и преценете всички “за” и “против”. От вас се иска да вземете осъзнато решение да следвате Божествената еволюция или да се опитате да намерите свой път.

Има много пътища, които водят към Бога, но не е възможно да вървите едновременно по всички тях.

Понякога, когато се опитвате да намерите свой изключителен път и да вървите по него, вас ви движи елементарната човешка горделивост. А вие помните, че главното качество по Пътя е смирението и покорността на Волята на Бога. Вие търсите свой специален път дотогава, докато се отделите в съзнанието си от Бога. Когато осъзнаете своето единство с всяка частица живот, преставате да спорите, преставате да се мятате и най-накрая постигате онова състояние на благодат, което по-рано никак не ви се удавало да постигнете.

Вие всички ще отидете при Бога. Ние само ви показваме най-късия и проверен от хилядолетия Път.

АЗ СЪМ Бабаджи, с Любов и грижа за вас.

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/11babadji300607.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

drahshta - гледай сега ще ти покажа къде е цялата шизофрения на хората вярващи в диктовките и на самите възнесени учители. Много пъти учителите казват че имат посланици пратени сред хората, можеш ли да ми кажеш защо тези посланици не обяснят на психиатрите какво е това шизофрения и защо се получава тази болест. Защо тези тъпанари учителите го пишат само в диктовките си, ами отиват при психиатрите и проблема вече ще изглежда по друг начин. Въпросът с диктовките е че те ни правят на маймуни, от една страна казват нещо какво е всъщност, от друга страна казват ние (те) ни помагали, а всъщност нещата са си по старумо, психиатрите си имат болест шизофрения и така си живеем, а къде ли е парадокса.

• Автор

-= За всички търсещи и преоткрили Пътя (на Истината към Живота безконечен) в своите сърца... с много Любов.. =-

Публикувано изображение

Време за избор

Владика Николай Рьорих, 1 юли 2007 год.

АЗ СЪМ Възнесеният Владика Николай Рьорих, отново дошъл при вас чрез нашия посланик.

Аз дойдох след продължително прекъсване на нашето общуване. Това прекъсване се получи, тъй като в своите предишни диктовки аз дадох някои указания и насоки за бъдещето на Русия и след това търпеливо чаках отклик от нейните жители на моя зов. За съжаление аз съм принуден да констатирам, че твърде малка част от жителите на Русия възприеха моя зов със сърцата си. Мнозина прочетоха и забравиха, а други просто се отнесоха осъдително. Аз дойдох, за да направя още един опит да ви предам същността на Учението свързано с великото бъдеще на Русия. Вие може да не ми вярвате, но има план на Бога за тази страна и искате или не искате този план трябва да се осъществи.

Ние идваме, за да пробудим днешното поколение хора и да ги раздвижим за изпълнение на нашите планове, свързани с тази велика страна. Това не означава, че ние проповядваме изключителността на тази нация. Това само означава, че трябва да има точка на земното кълбо, откъдето да започне да се разпространява новото мислене, новата идеология, която ще стане господстваща в света много скоро според земното време. Тази идеология не е свързана с политика или осъществяване на някакви планове на физически план. Тази идеология е свързана с проявяването на Духа в материята. Това е идеологията, на която са учили пророците от миналото. И ако хората в своето съзнание бяха готови по-рано да възприемат и да разпространят широко Божествената Истина, тогава всичко щеше да се случи няколко столетия по-рано. Само вследствие на съпротивата на силите на тъмата, които действаха чрез невежите хора, сроковете се проточиха.

И сега ние казваме, че времето е дошло, и посланикът в Русия е готов за осъществяване на замисленото. Работата се свежда само да вашата подкрепа. И само липсата на реална помощ и подкрепа от вас задържа проявлението на нашите планове.

Ние ще започнем (изпълнението на нашите планове) веднага щом се появят сърца, готови да издържат на Небесния Огън. И след като започнем в Русия, веднага ще се появи интерес в целия свят. Необходим е пример. Трябва да се започне.

Новата идеология е вече готова за проявление. И родилните мъки се проточиха. Ще започне раждането и появата на Земята на новото съзнание.

Ние с нетърпение чакаме този момент.

Вашето мислене е свързано с вашия физически свят и то не може да побере онези възможности, който ви подготвят Небесата. Необходимо ви е само да повярвате в нашето съществуване, да повярвате в това, че Ангелите Небесни са готови да ви дойдат на помощ. Ние чакаме вашия зов и вашата готовност.

Събудете се от дългия сън! Станете и започнете да действате!

Стига сте спали и сте се излежавали, обръщайки се от едната на другата страна.

Руският народ винаги е бил муден дотогава, докато не бъде подбуден да действа. Ние идваме, за да пробудим вашия спящ разум, за да ви дадем тласък за развитие на съзнанието ви и за целенасочени действия за преобразуване на света, в който живеете върху принципите на Божествената целесъобразност.

Цялата трудност е в това, че вашето съзнание чака някакъв външен тласък, външна организация и външен ръководител. Но този път Небесата залагат на появата на нов тип ръководител. И този ръководител ще бъде вашето Висше Аз. Вие трябва само да се вслушвате в гласа на вашата реална част. Да усетите докосването на Висшите светове. Престанете да се правете, че нищо не чувате и нищо не чувствате. Ние ви будим всеки ден! Ние даваме знаци и бием камбаната!

Нашият зов звучи тревожно над Русия.

Настъпи време за действие! И колкото и вашето външно съзнание да отхвърля мисълта за необходимостта от Божествени действия, все пак ще ви се наложи да започнете.

Всички ваши действия трябва да стават на основата на дълбоки вътрешни подбуди. И всички ваши действия трябва да имат в основата си съвършено безупречен мотив, мотив, излизащ от вашето сърце. Всяка ваша привързаност или вреден навик ще ви пречат. Отделете в своето съзнание физическото, привързаностите към нисшите слоеве на финия свят, от висшето съзнание.

Това разделяне неминуемо трябва да се направи в сърцето на всеки стремящ се. Цялата битка и цялата победа са заложени във вас. Армагедон се води във вашите сърца. И отделянето на зърната от плевелите става във вашите сърца. И вие сами се осъждате, когато правите окончателен избор между безсмъртието или смъртта и всичко старо около вас, изпълнено с плътски ви мисли и чувства.

Ние ви зовем към планинските върхове на Божественото съзнание. Стига сте спали! Дайте си кураж! Битката се води не на живот, а на смърт. Битка за всеки човек, за всяка душа, която е във въплъщение сега. А вие продължавате спокойно да спите...

Всички ваши действия на физически план изискват сверяване с вътрешния компас, намиращ се във вашите сърца. Престанете да обръщате внимание на външните обстоятелства в живота ви. Всички обстоятелства скоро ще се променят, Бог ще промени целия ви живот и всички обстоятелства в живота ви. Веднага щом лодкарят във вашето същество избере правилния курс, ние ще ви изпратим свеж вятър и тогава ще можете да се движите в правилната посока със скорост, за каквато дори не сте мечтали в старите времена на пророци и ясновидци. Казвам ви :”Новите възможности са пред вас!”

И целите Небеса сега чакат само да направите вашия избор и да покажете способностите си за действия.

Божествената възможност е отворена за Русия и чрез нея за целия останал свят.

И тази възможност е свързана с новото съзнание, което трябва да дойде на смяна на старото.

Всичко ще се промени около вас веднага щом промените посоката на вашите стремежи. Веднага, след като направите избор и се устремите към Божествеността, отхвърляйки старите си привързаности.

Призовавам ви на Път! Давам ви посока. Чакам ви, всеки от вас, който е устремен.

Аз съм готов да ви протегна ръка за помощ и да ви подкрепя на най-опасните участъци по вашия Път. Същото са готови да направят всички Възнесени Владици, които със затаен дъх ви наблюдават сега и очакват да видят вашия избор и посоката, в която ще тръгнете.

Намирате се на критично място на Пътя си. Внимавайте да не сгрешите и да не попаднете в тъмни дебри, без Светлина, през следващите сто години.

Аз разчитам на вас.

АЗ СЪМ Николай Рьорих.

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/12riorich010707.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

• Автор

Беседа за Закона за кармата

Възлюбеният Ланело, 2 юли 2007 год.

АЗ СЪМ Ланело, дошъл при вас в този ден чрез нашия посланик.

Както винаги, аз се радвам много на нашата среща! И както винаги, нашата среща преминава под знака на огромната Любов, която изпитвам към човечеството на Земята, към вас, мои братя и сестри, които се намирате във въплъщение сега.

От моето сегашно възнесено състояние на съзнанието много неща, които се случваха в моя живот, когато бях въплътен като Марк Профет, изглеждат като напразна загуба на време и сили. Когато съзнанието се освободи от човешките чувства и привързаности, много обстоятелства и много неща изглеждат по съвършено друг начин. И когато изпаднете в негативно състояние на съзнанието, моля ви, спомнете си за тази моя диктовка и я прочетете. Защото съзнанието ви наслагва значителен отпечатък върху всичко, което се случва с вас. И всеки път, когато се връщате към едни и същи събития в живота си, вие ги оценявате по различен начин, защото състоянието на вашето съзнание се променя. Ето тази промяна в състоянието на съзнанието си трябва да проследявате в живота си. Да разберете как вашето съзнание, нивото на вашето съзнание е свързано със всичко, което се случва в живота ви.

Вашата карма, като неправилно използвана в миналото Божествена енергия, неминуемо се връща при вас. Но ако сте въоръжени със знание и разбирате, че всичко, което става в живота ви, се случва именно защото е имало причини за това в сегашното или в миналите ви прераждания, на вас ще ви бъде значително по-лесно да възприемате обстоятелствата в живота си, отколкото на хората, които не са запознати с действието на Закона за кармата. Тези хора приличат на неразумни същества, които са се оплели в създадените от самите тях обстоятелства и не могат да разплетат мрежата, в която са попаднали. Всяко неправилно движение води до това, че все по-плътно и по-плътно ги обхващат оковите на тяхното некачествено състояние. И когато вече изглежда, че изобщо няма изход от създаденото положение, най-накрая измъчените погледи се обръщат към Небесата. И сърцето се отваря с последна надежда. И в този момент идва озарението, предчувствието за Висшия свят. Минава още известно време и човек започва да се замисля за това, че има Висш Закон, който управлява целия му живот.

Разбира се, трябва да имате много високо мнение за себе си, за да мислите, че всичко в живота си правите сами и че сами управлявате всичко. Вие управлявате своя живот точно толкова, колкото Божественият закон ви позволява това.

Не мислете, че безкрайно дълго ще използвате без контрол Божествената енергия, за удовлетворяване на своите прищевки и желания чрез низшите си тела. Когато чашата на кармата се препълни вследствие на многото ви негативни постъпки в миналото, вие получавате с неумолимо постоянство обратно цялата тази енергия, която неправилно сте използвали. Вие се сблъсквате с проблеми в живота си, които сами сте породили в миналото. И само когато започвате да осъзнавате, че всичко, което се случва с вас, някога сте сътворили самите вие, когато престанете да се оплаквате от съдбата и да упреквате другите за вашите беди и нещастия, когато сте способни да се покаете и да облекчите сърцето си с покаяние, тогава менгемето на кармата се отваря и вие можете по друг начин да погледнете на света, на себе си и на положението си в света.

Познаването на този много прост Закон значително облекчава живота ви. И ако знаете диагнозата, можете да получите правилно лечение и това лечение да облекчи състоянието ви.

Повярвайте, състоянието на вашето съзнание определя всички обстоятелства в живота ви. Обстоятелствата във вашия живот неминуемо се променят заедно със съзнанието ви. Затова на онези от вас, които вървят по Пътя, по който ви учим да вървите, аз бих препоръчал да се учат да приемат много бързата промяна на всички обстоятелства в живота си, на всичко, което ви заобикаля. Ако вие и вчера, и днес, и утре не се сблъсквате с никакви промени в живота си, това означава само едно – състоянието на съзнанието ви не се променя. Когато заставате на Пътя на ученичеството и упорито го следвате, всичко в живота ви започва да се променя с мълниеносна скорост. И вие ще се нуждаете само от едно качество – да се отнасяте спокойно към всякакви промени и да осъзнавате, че всички промени, и хубави, и лоши идват в тази последователност, която трябва да следват в съответствие с неумолимия Закон за Кармата.

Вашите житейски обстоятелства и вашите житейски трудности са пряко свързани с извършените от вас действия в миналото. Затова вие не можете да се оплаквате нито от своя съпруг, нито от децата си, нито от началника си, нито от вашите приятели и познати. Защото всички следствия сте породили сами, когато сте създавали своята карма с неправилните си действия.

Осъзнаването на тази проста Истина и смирението пред Закона ви дава възможност занапред да действате в съответствие с този Закон и да не създавате нова карма.

Вие също така започвате напълно да осъзнавате, че не само вашите неправилни постъпки създават негативна карма, но и вашите правилни, угодни на Бога постъпки също създават карма, но блага карма. И съотношението между вашата блага карма и отрицателната карма ви дават възможност вие сами, като ползвате милостите, Божествените милости, дар за вас от Владиците, да регулирате процеса на слизане на кармата и да го направлявате.

От сляпо оръдие на съдбата, кармата се превръща във ваш помощник и Учител.

Когато тази Божествена Истина ви завладее дотолкова, че започнете да разглеждате всяка извършена в живота си постъпка от гледна точка на Закона за кармата, вие разбирате, че се освобождавате от действието на този Закон и постигате истинска Божествена Свобода.

Точно такава аналогия има във вашия свят. Ако се подчинявате на Закона, който действа в обществото, вие се намирате на свобода, ако искате да нарушите закона, то рано или късно попадате в затвора и сте принудени да излежавате наказание.

Всички вие живеете в затвора на материята. И вие неминуемо ще постигнете своето освобождаване тогава, когато усвоите Божествения Закон и го спазвате в живота си.

Аз бях щастлив да ви дам това малко разяснение за действието на Закона за кармата. И искрено се надявам, че тази моя беседа ще бъде полезна за всички вас.

АЗ СЪМ Ланело.

Източник: http://www.sirius1-bg.net/sirius/dict8/13lanelo02072007.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

• Автор

Учение за смяната на епохите

Възлюбеният Иисус, 3 юли 2007 год.

АЗ СЪМ Иисус, дошъл при вас.

Днес аз съм щастлив да ви дам поредното Учение, което може би знаете, но което, въпреки това, е необходимо да ви бъде напомнено.

Човешкото съзнание е толкова подвижно и толкова неуловимо се изплъзва от всички наши наставления, че ние не преставаме да полагаме усилия, за да ви върнем към вашето предназначение, да ви подбудим да си спомните вашия Източник.

Вие сте дошли в този свят преди милиони години. Дошли сте, за да преминете необходимите степени на еволюцията и да придобиете безценен човешки опит. И тогава, когато сте започнали своя път във физическия свят, вие сте приличали на малки деца. Сега сте пораснали. И също както малките деца, които идват във вашия свят, още помнят своето предназначение и го забравят, когато достигнат зряла възраст, така и вие сте забравили защо сте дошли в този свят. И ние идваме, за да ви повикаме обратно в реалния свят, откъдето някога сте дошли.

Тази Истина, на която ви обучаваме в продължение на милиони години, е много проста. Но вие очаквате от нас нещо много сложно. Вашият ум не се уморява да търси все нови и нови неразрешими задачи в света, в който живеете. Чувствата ви се опитват да намерят замяна във вашия свят на прекрасните преживявания, свойствени при общуването с Божествения свят.

Вие търсите във вашия свят и продължавате да търсите Истината. Но аз дойдох и ви казвам: ”Няма във вашия свят Истина”. Вашият свят е създаден като гигантска сцена, за да можете да придобиете опит и след това да го напуснете.

Когато постъпите в детската градина, вие вземате играчки от рафтовете и играете с тях. След това, когато пораснете и напуснете детската градина, на вас вече не са ви интересни играчките, с които сте играли като малки деца.

Сега дойде време да напуснете земното училище и да преминете на по-висока степен на еволюционното развитие. На тази степен не съществуват несъвършенствата, с които човечеството се е обременило по време на своето развитие. И затова на тази степен ще могат да се издигнат само онези от вас, които напълно подчинят живота си на Божествения Закон. По време на обучението ви в земното училище на вас ви се позволява известно време да правите различни нарушения. Но ви показват правилните образци. В педагогиката е известен принципът, че човек усвоява знанията само тогава, когато е способен да ги приложи на практика. Затова на вас ви се дава възможност да получите Божествени знания и да ги приложите на практика.

Има такива, които по-успешно усвояват Божествената наука, има и такива, които не успяват засега да усвоят нейната азбука. Но всички вие трябва да завършите земното училище. И всеки от вас трябва да покаже готовност за по-нататъшно обучение.

Ние говорим за правилни образци, за образци характерни за света, в който вие трябва да преминете. Не можете да преминете в следващия клас, докато не усвоите програмата на предишния клас. Затова от вас се изисква да проявявате качествата, които са характерни за Божествения свят. Постепенно трябва да се откажете от всички негативни качества, които сте придобили по време на земната си еволюция. Смяната на старото и отживялото с новото можете да направите само вие самите чрез изборите, които правите в живота си.

Във вашия живот всичко е разбъркано. Хубавото и лошото, Божественото и небожественото. Единствено вие самите можете да въведете порядък във вашия свят, като се откажете от небожествените проявления и се устремите към Божествеността. Ние не можем да направим това вместо вас. Ние можем да даваме препоръки, да даваме нашето Учение, но вие сами трябва да затвърдите практически получените теоретични знания.

Не мислете, че имате много време. Положението във вашия свят се задълбочава с всеки изминат ден. Вибрациите на физическия план се повишават принудително и вие попадате в условията на тест, когато се опитвате да се върнете към привичните стереотипи на поведение, но всичко, което ви е доставяло удоволствие преди, сега престава да ви съблазнява. Вие не можете да разберете защо нещата, които са ви били приятни преди, сега не ви доставят същото удоволствие. Вие продължавате да се ръководите в живота си от старите стереотипи на поведение, но разбирате, че всичко това вече е лишено от всякакъв смисъл.

Трябва да следвате в поведението си повишаващите се вибрации на физическия план, иначе ще изпаднете от пространството и времето и няма да можете да продължите своята еволюция.

Отсега всичко, което е в състояние да извисява съзнанието, ще ви дава удовлетворение. Всичко, което понижава вибрациите, ще предизвиква отвращение и отхвърляне.

Разбира се, не всички хора са способни да осъзнаят това, което става. Но за голяма част от хората вече става разбираемо, че нито алкохолът, нито разрушаващата околното пространство рок-музика, нито предишните увлечения носят удовлетворение. Търсенето на новото се разгръща все повече и повече.

Дават ви се препоръки как да се запазите от въздействието на всичко, което носи ниски вибрации. Само когато сте способни да внесете в живота си Божествените образци, вие ще можете да усетите удовлетворение и хармония. Разбира се, не всички хора са способни да се устремят към правилните образци. И това е естествен и закономерен етап, при който едновременно ще съществуват хора, притежаващи толкова различни вибрации, че когато се срещнат на улицата, те ще се възприемат като същества от различни планети.

Хубавото и лошото на Земята трябва постепенно да бъдат отделени. Протича процес на разделяне на зърното от плевелите в Божествената вършачка.

Сега вие живеете в такова време. Затова ви е много трудно. Но този процес има свое начало и свой край, както всичко във физическия свят.

И закономерен е процесът, при който на Земята се образуват отначало малки зони, където живеят хора с ново съзнание и ново мислене, след това тези зони стават все повече. Постепенно Земята ще се освободи от онези места по земното кълбо, в които преобладават ниските вибрации. Водата и огънят ще пометат впоследствие всички места на земното кълбо, където са съсредоточени носителите на старото мислене и ниските вибрации.

Новите места на земното кълбо ще могат да приемат представителите на новата раса, които вече започват да идват на планетата.

Сега е много сложно време, когато буквално всеки човек със своя избор осезателно променя ситуацията на планетата Земя.

Ние ви даваме нашата подкрепа и нашата помощ. Никога досега не е имало толкова тясно сътрудничество между вашия свят и света на Възнесените Владици. Ние чакаме времето, когато ситуацията на Земята ще се промени толкова, че ние най-накрая ще можем да ви идваме на гости и да даваме своите наставления директно, без посредници. И вие сами създавате за нас тези условия сега, като променяте вашето съзнание и премервате на себе си новите одежди, одежди чисти, изтъкани от вашите съвършени мисли и чувства.

Аз дойдох при вас като представител на вашите по-старши братя, които вече са завършили земното училище и ви очакват на висшите планове на Битието.

АЗ СЪМ вашият по-голям брат Иисус.

Източник: http://www.sirius1-bg.net/sirius/dict8/14isus030707.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

• Автор

Публикувано изображение

Учение за необходимостта да пазите чисти вашите низши тела

Възлюбеният Кутхуми, 4 юли 2007 год.

АЗ СЪМ Кутхуми, отново дошъл, за да дам поредното послание на хората на Земята. Аз дойдох в този ден, за да ви напомня за вашия дълг. Много от вас преди да се преродят са преминали специално обучение в нашите школи и ашрами, намиращи се във финия свят.

Вие сте посещавали тези занятия и сте се подготвяли за мисията си. Много от вас до юношеска възраст все още са съхранявали смътни спомени за необходимостта да направят нещо за света. Сърцата ви са горели с пламъка на Служенето, но нищо наоколо не ви е напомняло за вашия дълг.

И ето аз дойдох сега, за да ви напомня за целта на вашето въплъщение. Цялата житейска суета трябва да отиде на втори план. Трябва да умеете да разпределяте приоритетите в живот си. Има главни, има и второстепенни неща. Има вечни задачи, има задачи на текущото въплъщение и има ежедневна суета. Когато позволявате на ежедневната суета ден след ден, година след година да ви завладее, вашите сетива губят способността си за възприемане на фините светове, вие препълвате съзнанието си с такова голямо количество ненужна информация, че просто не сте способни да се уедините и да влезете в тишината на нашия свят. Вие сте много чувствителни същества. Вашите фини тела, когато са настроени към Висшите светове, са като цигулка Страдивариус. Но мнозина от вас предпочитат да забиват в тази цигулка гвоздеи. Представете си истинска цигулка Страдивариус. Поколения са се наслаждавали на чаровните й звуци. Вас ви учат да осъзнавате ценността на това действително произведение на изкуството. Защо цените себе си по-малко от цигулката? Вие сте много по-добър проводник на енергиите от фините светове. Вие сте способни да пропускате енергиите на Висшите светове във вашия свят. Само че вие се отнасяте с много по-голямо уважение и почитание към вещите във вашия свят, отколкото към самите себе си. Нежеланието да се вслушвате в себе си и да пазите своята чистота е свързано с психологическите ви проблеми и в основата на тези ваши проблеми е липсата на любов към себе си. Вие трябва да се обичате не като физическо тяло, а като проявление на Бога на Земята. Вие сте частица от Бога и трябва да се грижите за всичките си тела и да ги поддържате чисти като проявление на Божеството.

Всички ваши тела се нуждаят от правилно обгрижване. Вашето физическо тяло трябва да получава добра, пълноценна храна. И колкото са по-високи вибрациите на храната, толкова по-малко храна ви е необходима. Емоционално ви тяло постоянно се нуждае от подхранване с фини енергии. Вие се опитвате да утолите глада на емоционалното си тяло, като го храните със сурогати от некачествена музика и гледане на телевизия. Замърсявате емоционалното си тяло, като постоянно го подлагате на неблагоприятните условия на вашия свят. Постарайте се да се изолирате от заливащите ви от всички страни звуци. Достатъчно е един час на ден слушане на радио или гледане на телевизия, за да се лишите от възможността за общуване с Висшите светове за месец. Помислете с какво се обграждате в живота си? До каква степен всичко това е далече от вибрациите на нашия свят.

Една изпита чашка алкохол или изпушена цигара не ви позволява няколко дни да се издигнете към висшите ефирни октави. Принудени сте постоянно да се намирате на нивото на астралния план, сякаш сте се привързали с въжета към него със своите пагубни навици. Анализирайте внимателно с какво замърсявате менталното си тяло. Колко време губите в гледане на безкрайни сапунени сериали и разговори с хора. Не се страхувайте да останете сами със себе си. Учете се да слушате тишината и да се наслаждавате на самотата.

Трябва да бъдат приети законодателни мерки спрямо тези, които се опитват да оглушават света със звуците на тежката гърмяща музика. Всеки, които обича да слуша рок музика или каквато и да е музика с накъсан ритъм понижава вибрациите на околното пространство на километри разстояние. На това хулиганство трябва да се сложи край.

Ако изпитият алкохол или изпушената цигара понижават само вашите вибрации и вибрациите на хората, които живеят заедно с вас, то гърмящата музика оказва влияние на хиляди хора. И ако знаехте последствията за вашите фини тела от такова хулиганство, първото което щяхте да направите, е да забраните на децата си завинаги да слушат подобна музика.

Има много простички начини, които позволяват бързо да се повдигнат вибрациите на физическия план и един от тези начини е забраната да се слуша силна музика.

Вие дори не можете да си представите какво влияние ви оказва музиката. Всяка нощ аз пристъпвам към своя орган и вдъхновен от Бога,свиря очарователни мелодии. Много малко са хората, които идват в моята обител, за да послушат тази музика. И още по-малко са хората, които са способни в бодърстващо съзнание да възпроизведат тази музика, да я запишат на ноти и да я подарят на света.

О, как бих желал съзвучието с Висшите светове да бъде достъпно за вас чрез слушането на музиката, която свиря на своя орган.

И ако през деня вие сте се подлагали на въздействието на вашата ужасна музика, дори за малко в градския транспорт или в магазина, то през съответната нощ няма да можете да се издигнете до тези октави, в които се чува моя орган.

Вие сами се ограничавате. Трябва да ви се припомня вашата мисия и да се вземат всички необходими мерки, за да се очистите така, че да успеете да осъществите мисията, заради която сте дошли във въплъщение. Всичко сте забравили и вината за това е ваша, защото не отделяте достатъчно внимание на четирите си низши тела.

Помислете колко лесно би било на следващото поколение да изпълни своята мисия, ако вие сега се замислите за създаването на такива места по Земята, където новото поколение би могло да идва във въплъщение и да прекарва първите години от живота си в тишина и общуване с природата. Ако сега се създадат такива места по Земята, новата раса хора може да се ражда. Повярвайте ми, много издигнати души са готови да се въплътят, за да служат на света. И само липсата на условия във физическия план ги кара да се бавят с години и десетилетия.

Много от високите духове рискуват и идват във въплъщение в тези неподготвени условия. И какво си мислите, че става? Те са принудени веднага след раждането си да се обременяват с такова количество карма, навлечена им от хората около тях, че попивайки тази карма в своята аура, тези уникални деца вече към четвъртата си година не са способни до края на въплъщението си да разкрият своите способности и да служат на света.

Болно ни е да гледаме как най-добрите човешки синове и дъщери гинат сред вас, носейки вашия товар и умирайки под неговата тежест.

Нима не сте слушали и не сте чели това, което днес ви говорих? Колко пъти трябва да чуете тези прости истини, за да ги осъществите на практика?

Аз съм готов да идвам толкова пъти, колкото е необходимо, за да усвоите моето Учение. Но вашите успехи ще бъдат по-големи, ако преди сън пожелаете да попаднете в залата на ефирния план, където свиря на моя орган и предварително през деня да се постараете да се изолирате от всичко, което може да ви попречи да го чуете.

АЗ СЪМ Кутхуми, който ви обича вечно.

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/15kuthumi040707.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

• Автор

Публикувано изображение

Последно предупреждение

Възлюбеният Алфа,5юли 2007 год.

АЗ СЪМ Алфа, дошъл в този ден при човечеството на Земята. Аз дойдох при вас и бих искал да започна своето послание с радостното събитие, което вие навярно сте предчувствали в сърцата си. Това събитие е свързано с новите възможности и новите Божествени милости за планетата Земя.

Съвместно с Кармичното Ръководство е взето решение за продължаване на милостта свързана с възможността за работа чрез този посланик. Вие знаете, че се изискваше преминаването на много труден тест, за да бъде потвърдено правото за продължаване на работата. Този тест беше преминат от нашия посланик и обхвана много индивиди, които са във въплъщение. Това беше изпит за зрялост, за правото да се работи за Бог.

Всеки път, когато на Земята идва нова Божествена милост, това означава пропускане на нови енергии, нови, по-високи вибрации на планетата.

Струва ви се, че моите думи не се отнасят за вас, че говоря някакви абстрактни неща. Но това мое послание и възможността, която дойде на Земята се отнасят за всеки неин жител, за всеки обитател на планетата Земята.

Вибрациите на физическия план и на плановете близки до земния ще продължат да се повишават. Това е свързано с новия етап на еволюционното развитие. За вас това означава пренастройване на организма ви и повишаване на вибрациите на вашето физическо тяло и по-фините ви тела.

Промяната на вибрациите е свързано с големи промени на планетата. Преди всичко, онези, които не могат да следват промяната на вибрациите, тяхното повишаване, няма да се чувстват уверено в новите условия. Повярвайте, ние искаме само вашето благо, и вашето добро. И ние знаем, че тези, които са послушни на Божията Воля и са готови в сърцата си да вървят след Бог, ще получат невиждан импулс за своето развитие и планетата ще получи възможност за процъфтяване и изобилие. Но онези, които са се отделили от Бога, които са се надули като сапунени мехури ще трябва да пожънат последствията от неправилните си избори и постъпки. Това е Закон, Закон за еволюцията на цялата вселена.

Затова радостта, която изпитват Възнесените Учители, и добрите представители на човечеството заедно с тях, няма да бъде споделена от много души, които по свои причини са решили да изберат собствен път, различен от Божествения. Никога не трябва да забравяте, че всички вие сте част от Бога и че всичко е Бог. И има космически срокове, за които се предупреждава. И има време за избор. Никой не може да каже, че за това не е говорено и не са давани предупреждения.

Времето за избор е към своя край. Сроковете са изчерпани и завършва сезона на космическата жътва.

Дойде време за това добрите синове и дъщери на Бога да получат отплата за благите си дела, а онези, които са избрали свой път също ще получат отплата, но по-различна.

Не плаша. Всички срокове за предупреждения изтекоха. Решението е взето. Решението трябва да бъде изпълнено.

Винаги има възможност да се избере друг път. Дори в последния момент, един вик на покаяние е достатъчен, за да бъде спряна Божествената мелница

Чакаме и даваме възможност. Чакането е към своя край.

Аз дойдох, за да ви зарадвам. Но за мнозина тази радост ще се превърне в печал. Защото са твърде много безполезно изразходваните сили и енергия. И всичко трябва да бъде изпълнено.

Идва времето за жътва. И всеки трябва да получи това, което е заработил за многото хиляди години скитане из физическия план на планетата Земя.

Няма да е никаква тайна ако ви кажа, че сроковете, за които Възлюбеният Иисус предупреждаваше своите ученици вече приближават и се спускат на физически план.

Опитвам се да ви дам разбиране и да удължа времето ви за избор. Опитвам се докрай да разберете действието на Закона и да преодолеете в себе си онова, което роптае и не приема Божествения Закон.

Аз дойдох с чувство на огромна Любов към всеки от вас. Аз дойдох, за да дам моето послание на хората на Земята. Ще ми бъде много тъжно, ако не успея да се добера до ония души, които все още могат да ме чуят, но не чуват защото предпочитат да вървят след тръбата, която за никъде не зове..

АЗ СЪМ Алфа.

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/16alpha050707.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

• Автор

Беседа за устремеността към Победа

Космическо Същество Могъщият Победа, 6 юли 2007 год.

АЗ СЪМ Космическото Същество Могъщият Победа, дошъл при вас в този ден!

АЗ СЪМ дойдох от далечните простори на вселената. На вас ви е трудно да разберете това, а на мен - да ви го обясня, но веднага щом вашето съзнание достигне по-високо ниво, вие ще можете да се откъсвате от родната планета и да бъдете привличани към онези слоеве на ефирните октави на Светлината, които ще ви позволят да получите Свободата за придвижване из просторите на вселената. Вие ще получите това състояние на Свобода и независимост от материята, от привличането на планетите и системите от планети. Но това ще стане едва когато успеете в съзнанието си да преодолеете привличането от материята на вашата планета.

Вашето съзнание сега е ограничено от времевите и пространствените рамки на вашата планета. Вие мислите в рамките на триизмерния свят. И сега настъпи етапът, когато трябва да преобразувате своето съзнание и да му позволите да се издигне на следващото ниво на еволюционното развитие. Този процес на раждане във вас на новото съзнание не винаги е безболезнен. Така както чрез болка става раждането на ново същество във вашия свят, така вие трябва отново да се родите в мъки, за да можете да носите новото съзнание. Това наистина е бреме, това е същото бреме, което са носили върху себе си светите мъченици от миналото. Твърде силно е съпротивлението на материята и твърде много са силите, които противодействат на идването на новото съзнание и новото мислене във вашия свят. По тази причина това ново ви се удава трудно. И едва ли по-голямата част от жителите на Земята разбират за какво говоря.

Преди много милиони години аз бях на вашия стадий на еволюционно развитие. И сега се опитвам да си спомня основната трудност, която стоеше пред мен като неразрешим проблем. И знаете ли коя е тя? Това е привличането на материята. Това е нежеланието за разделяне с плътния свят. Също както когато младенецът трябва да излезе от люлката си, за да направи първата крачка в непознатия свят. Вие просто се страхувате да се разделите със старото и привично състояние на привързаност към материята. Материята, това е вашата майка. Но имате още и Баща, който ви зове към изкачване на по-високо ниво на съзнанието. Иначе рискувате да останете в люлката си вечно.

Новото винаги плаши. Но вие трябва да развиете в себе си безстрашие и способност за промяна на съзнанието си. Не трябва да се плашите от нищо. Вие трябва постоянно да помните, че сте безсмъртни и че Бог ще се грижи за вас. И преходът във вашето съзнание, за който говорим и който трябва да се извърши, неминуемо ще стане и този преход ще ви позволи да преминете на нова степен на еволюционното си развитие.

Сега вие се намирате в плосък свят. Ние ви зовем към космическите простори, искаме да се научите в съзнанието си да напускате границите на плътния свят. И затова трябва да се разделите с привързаностите си към материалното и да издигнете по-високо съзнанието си.

Няма нищо страшно в смяната на формата, в стремежа към по-фини преживявания. Научете се да разпознавате различните състояния, в които се намирате през деня. И се научете да улавяте най-фините прояви на чуствата си, неуловими като подухването на ветрец в горещия ден. Вие можете още сега да разпознавате в съзнанието си проявите на финия свят и можете да проявявате познаването на тези светове във вашия свят.

Нужно е да разберете, че зад пределите на вашия плътен свят лежи цяла вселена.

Вие сте като обитателите на гората – насекомите, които виждат пред себе си само своя свят. Представете си аналогията, когато във вашата гора попадне човешко същество. Колко милиона години отделят вашите степени на еволюция една от друга? Можете ли да си преставите, че давате послание на насекомите? Но между мен и вас има точно такъв период от време на еволюция, какъвто има между вас и насекомите, обитаващи вашия свят. И аз се опитвам да ви дам моето послание. Това е не само послание, изпълнено с думи и вътрешен смисъл, това е преди всичко послание, което ви дава устременост към бъдещето, зове ви към Победа над смъртното съзнание.

Аз ви изпълвам с чувство на Любов, моята Любов, с Любовта, която е характерна за моето ниво на съзнание. И се опитвам да ви дам импулс на увереност във вашите сили. Вие ще успеете и Победата ще дойде при вас.

Трябва просто да пазите в сърцата си устремеността към Висшите светове. Трябва постоянно да се опитвате да преодолявате земното привличане на заобикаляшите ви илюзии. Повярвайте, че за вас сега няма по-важна задача от това, да извисите съзнанието си над всички прояви на вашия обичаен, подреден живот.

Нужна е непрекъсната промяна и непрекъснато напрягане на силите. И в това непрекъснато преодоляване на себе си вие ще можете да се изкачите на следващия етап на еволюционното развитие. Нищо не е възможно да се постигне без усилия. Не се утешавайте с мисълта, че следващият етап ще дойде при вас от само себе си и вие не трябва да правите нищо. Не, няма да успеете да излъжете Божествения Закон и да преминете на следващата степен върху нечии рамене и благодарение на чужди усилия.

Ще ви се наложи сами да полагате всички усилия, издигайки се в своето съзнание все по-високо и по-високо. И освен това трябва да чувствате отговорност за хората, с които сте кармично свързани. Трябва да им протегнете ръка за помощ точно така, както аз сега ви протягам ръка за помощ, давайки това послание.

Всеки, който има по-високо ниво на съзнанието е длъжен да помага на онези, които са изостанали или са се объркали по Пътя. Вас са ви учили в детството да помагате на малките. И сега трябва да си спомните това. Има много хора около вас, които имат нужда от помощ и подсказване.

Повярвайте ми, че няма нищо по-значимо, което може да ви помогне по Пътя към изкачване на Върха на Божественото съзнание, отколкото помощта ви за ближния. Вие може дори да не вървите сами по Пътя, а просто да помагате на хората около вас да вървят и заедно с тях вие можете да преодолеете всички препятствия и трудности на Пътя.

Аз бях щастлив да ви дам днешното наставление.

АЗ СЪМ Могъщият Победа, с пожелание към вас за Победи по вашия Път!

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/17pobeda060707.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

• Автор

Публикувано изображение

Беседа за изменение на физическия план чрез промяна на съзнанието

Възлюбеният Сурия, 7 юли 2007 год.

АЗ СЪМ Сурия, отновo дошъл при вас чрез нашия посланик.

Аз дойдох още веднъж да засвидетелствам обстоятелството, че сме взели решение за продължаване на нашата работа на физическия план чрез нашия посланик. И тази работа не е свързана само с нашите послания. В действителност предаването на диктовки или послания от Владиците е само част от мисията, която изпълняваме на Земята. Диктовките ви дават възможност да се запознаете с посоката, в която трябва да се движите, за да не се окажете на опашката на еволюционния процес. Но както има теоретични или лекционни занятия, има също така и практика. Вие знаете, че теорията без практика е мъртва. И когато изучавате някаква наука или литература, но не я прилагате в живота си, тогава не се движите наникъде. Това е като бягането на място.

Затова ние идваме и ви помагаме, като ви даваме нашите енергии, възприемайки които вие получавате Божествена енергия и заедно с нея – Божествена възможност за преобразуване съзнанието ви и на физическия план.

Твърде недостатъчно е, възлюбени, в днешно време просто да четете нашите послания. Вие трябва да преустроите живота си в съответствие с принципите, които получавате от нас. Трябва да анализирате целия си живот и да разберете как можете да го промените. Ще ви бъде трудно, защото създадената от вас карма и кармичните ви задължения няма да позволят да промените живота си мигновено. Но докато не получите в себе си правилен образ, към който да се стремите, нищо в живота ви няма да се промени. Отначало осъзнавате в каква посока трябва да се движите, после започвате да разбирате какво във вашия живот ви пречи да вървите в дадената посока. И след това започвате да преодолявате едно след друго препятствията пред вас.

Повярвайте ми, че препятствията с които се сблъсквате в живота си извън вас, са породени от вашето несъвършено съзнание. И когато премахнете несъвършената енергия от своето подсъзнание и съзнание, когато промените вътрешните ориентири и посока, вектора на вашите стремежи, всички външни обстоятелства в живота ви започват да се променят.

Поначало вие не сте поставени в парникови условия, в които получавате възможност да се развивате в съответствие с Божествените принципи. Не, вие преодолявате несъвършеното състояние на своето съзнание и тогава външните обстоятелства в живота ви започват също да се променят. Инертността на материята не позволява бърза промяна на външните обстоятелства. Винаги трябва да мине известно време, преди да стане преустройството на външните обстоятелства в съответствие с промяната в съзнанието ви. Но принципът остава винаги един и същ: отначало променяте себе си, след това се променят външните обстоятелства.

Много пъти е казано и аз сега повтарям: всеки от вас има карма, която е в резултат на неправилното използване на Божествената енергия в миналото. И става дума не само за това, но и за миналите въплъщения. Затова тази карма задържа вашето развитие и не позволява да промените светкавично всички обстоятелства в живота си. Понякога е необходимо да полагате неимоверни усилия в определена посока, за да се справите само с един аспект на неотработените си енергии. Подобни аспекти има много. Всеки от вас в миналото си е имал постъпки, свързани с нарушаването на Божествения Закон. Сега дойде време да осъзнаете, че неправилно сте използвали Божествената енергия и да вземете мерки, за да не допуснете тези неправилни действия да се повтарят.

Отначало отстранявате грешното качество от своето съзнанието, след което вашият живот се променя пропорционално на полаганите от вас усилия в правилната посока.

По същия начин трябва да постъпвате при изпълнението на всяка работа във физическия план. Ако се стремите да направите нещо на физическия план, дори това да е много благородна работа, работа, насочена за осъществяване на плановете на Владиците на физическия план, но имате кармична обремененост в енергийното си поле, тогава вашата карма няма да ви позволи да завършите тази работа. Първо трябва да се разделите със своите недостатъци, а след това да вършите Божиите дела. Вие не можете да вършите Божии дела, докато не станете съвършени строители.

Ще кажете, че няма съвършени строители във вашия свят. И това наистина е така. Затова от вас се иска постоянно прилагане на силите в правилната посока. И дори когато вашите несъвършенства не ви позволяват да работите за Бога, можете и трябва да полагате усилия в правилната посока. След определено време всички неправилно използвани от вас енергии в миналото ще изгорят в Божествения огън на вашия благороден стремеж.

Затова ви учим да не спирате по Пътя. Правете, грешете, преправяйте, но продължавайте усилията си. Защото когато започнете да правите нещо, ние имаме възможност да ви помогнем, да коригираме усилията ви и да ги насочим правилно. Когато не правите нищо, ние не можем да се намесваме. Енергията трябва да тече, тя трябва да се променя, тогава тя се управлява по-лесно.

Това е непрекъснат и взаимопроникващ процес: промяната на вашето съзнание и действията на физическия план. Когато действате, вие имате възможност в процеса на работата да отработите своята карма. Карма се отработва не само с молитвите и изборите, които правите. Карма се отработва с правилни действия, насочени за преобразуването на вашия физически свят. И когато имате правилен мотив и действате в правилната посока, тогава имате възможност много бързо да отработите своята карма. За сравнение например ще ви кажа, че ще са ви необходими 10000 часа непрекъснати молитви, за да отработите същата карма, каквато ще отработите, ако вършите някаква работа за Бога, например работа по строителството на Ашрама за нашия посланик.

Стигнах до важна тема, свързана с осъществяването на нашите планове на физическо ниво. Ние имаме нужда да се установим на чисто място, започвайки от което бихме могли да извършваме работа за проявление на съвършените образци във вашия свят. Необходимо ни е кътче на земното кълбо, където бихме могли да започнем да действаме. И това място вие трябва да го създадете преди всичко в своето съзнание. Отначало подготвяте съзнанието си за живеене и работа по плановете на Владиците, след това Владиците ви се доверяват да работите за тях.

Затова ви предстои много работа за преобразуване на съзнанието ви и за преобразуване на физическия план на планетата Земя.

Ние ще бъдем там, където ни позволите да присъстваме. Ние ще бъдем там, където вашите вибрации ще позволят да се повишат вибрациите на мястото дотолкова, че ние да можем да бъдем сред вас и да беседваме с вас.

Аз хвърлих поглед в бъдещето. Но идването на това бъдеще вие можете да ускорите, благодарение на ускорената промяна на вашето съзнание.

АЗ СЪМ Сурия, който беше с вас в този ден.

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/18suria070707.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

• Автор

Публикувано изображение

Учение за Прехода

Господ Шива, 8 юли 2007 год.

АЗ СЪМ Шива, отново дошъл при вас!

Шива АЗ СЪМ!

Аз дойдох при вас в този ден! Аз дойдох!

Днес съм щастлив, че имам възможност отново да говоря чрез моя посланик!

Всеки път аз идвам, за да поддържам връзката между нашите светове и да продължа вашето обучение. Вие знаете, че сега идва времето, когато трябва да се разделите с илюзиите във вашето съзнание. Знаете, че победата ви над смъртта е неминуема, ако успеете да възвисите съзнанието си до нивото на вашата безсмъртна част.

Вие приличате на матрьошка. Всеки път, когато отворите поредната матрьошка, виждате нова. Точно такъв е принципът на вашето развитие. Когато се разделите с физическото си тяло, вие просто преминавате в съзнанието си на по-високо вибрационно ниво. И ще идвате във въплъщение и ще се обличате във физически тела дотогава, докато не се научите постоянно да пребивавате на по-високо енергийно ниво.

Затова задачата ви е да подтикнете своето съзнание да премине на по-високо енергийно ниво. Този постепенен процес сега просто се ускорява. Вие сте изостанали малко от космическите срокове и затова ние сме принудени да ви подканяме.

Вие ни следвате дотогава, докато сте способни да променяте своето съзнание. Когато започнете, както ви се струва, по-добре от нас да разбирате много неща и предпочитате да търсите нови модерни учения и практики, ние не ви възпрепятстваме. Много е забавно да се наблюдава как си въобразявате, че сте много велики космически същества. Вие си мислите, че сте велики космически същества. Но преди действително да станете такива велики космически същества, трябва да завършите земното училище и последователно да преминете всички етапи на Пътя.

Когато ви призовават към светкавично извисяване на съзнанието и преход на друго енергийно ниво, аз на ваше място сериозно бих се замислил над реалността на това, което се предлага.

Милиони години ние следим еволюционното развитие на човечеството. И вашето съзнание от гледна точка на постигане на Божествената Истина не се е придвижило твърде много за последните хилядолетия. Не трябва да бъркате развитието на вашия интелект и развитието на Божественото съзнание. На вас както и преди трудно ви се удава постигането на простите Божествени Истини, отнасящи се до прераждането и Закона за карма. За вас представлява огромна трудност да преодолеете малка привързаност или незначителен навик. Това се случва, защото най-голямата трудност е преодоляването на привързаностите към физическия план.

Изглежда странно, когато ви предлагат светкавично да получите големи посвещения и да направите значителен напредък по пътя. Аз на ваше място бих се замислил за сметка на какво ще стане този голям напредък? Кой ще ви даде енергия, за да преобразувате кармичните си натрупвания? Не прилича ли всичко това на продаване на душата ви, на вашите жизнени енергии на дявола?

Опитайте се да разберете действието на Космическия Закон.

Вие слизате в материята, когато благодарение на Закона за свободната воля правите своите избори и понижавате вибрациите си, потапяйки се отново и отново в нея. След това ще ви е необходимо голямо количество енергия, която трябва да бъде равна на цялата неправилно използвана някога от вас Божествена енергия. И тази енергия трябва да дойде при вас при определени условия.

Представете си, чудото се е случило и цялата неправилно използвана от вас енергия за милиони години се връща при вас мигновено. Как при плътността на вашето физическо тяло и при вашите вибрации ще можете да издържите на тази енергия? За вашето същество това ще бъде като взрив на свръхнова звезда. Съзнанието ви няма да успее да се пренастрои светкавично на новото енергийно ниво. Затова ние ви учим на постепенен еволюционен път. При протичането на ускорена еволюция ще загине почти цялото човечество. Ние нямаме желание да спомагаме за вашата гибел. Ние имаме желание да продължите еволюцията си на по-високото енергийно ниво.

Помислете внимателно и сравнете това, което казвам, с многото срещани от вас учения и теории, свързани с мигновения скок. Кой ще даде енергия за този скок?

Аз ви говоря като същество, облечено във власт и призвано да свива илюзиите. И аз ви казвам, че не е възможен светкавичен преход на по-качествено ниво на съзнанието, без да загинат почти всички човешки индивиди, населяващи Земята. Ние учим на еволюционен път и даваме знание, благодарение на което вие ще успеете да извисите естествено своето съзнание до по-високо енергийно ниво. По такъв начин по-голямата част от съществата, населяващи Земята, ще могат да продължат еволюцията. Всяка революционна промяна на вибрациите може да стане, само когато усилията, които ние полагаме, не се увенчаят с успех в близко време.

Ние смятаме, че повечето от вас са готови да продължат еволюцията и да променят вибрациите на телата си дотолкова, че да оцелеят в новите условия. Но вие също трябва да полагате усилия, за да продължите еволюцията и да не попаднете в неблагоприятните условия, които съществуват на планетите, пожелали да се откъснат от Бога.

Всичко, което спазва Божествения Закон за тази Вселена, трябва да бъде обезпечено със всичко необходимо за своето еволюционно развитие. Всичко, което не желае да спазва Божествения Закон, ще се сблъсква с все по-големи и по-големи трудности, докато не настъпи пълно спиране на развитието и ангелите на смъртта не съпроводят остатъка от душата за преполяризация.

Дава ви се точно толкова, колкото ви необходимо, за да направите осъзнат избор на пътя и продължаване на еволюцията ви. Толкова подробно и толкова ясно не сме говорили чрез нито един посланик от миналото и настоящето.

АЗ СЪМ Шива! Аз дойдох днес, за да подхраня вашето съзнание с важна информация, която да обмислите в тишината на своето сърце и да вземете решение.

АЗ СЪМ Шива.

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/19shiva080707.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

• Автор

Публикувано изображение

Учение за Будда съзнанието

Гаутама Буда, 9 юли 2007 год.

АЗ СЪМ Гаутама Буда, дошъл отново при вас.

Аз дойдох при вас в този ден, за да кажа главното в работата, която ние извършваме на Земята. Това главно е свързано с промяната на съзнанието на земните хора. Всъщност, този наш принцип на работа остава непроменен в продължение на много милиони години.

Щом човек достигне в съзнанието си ниво Будда, всичко около него в живота придобива съвършено друг смисъл и значение. Защото това, което за обикновения човек представлява само поредица от събития и промяна на мислите и чувствата, за човека Будда то представлява книга на Живота, която той може да чете, прелиствайки страница след страница. Когато достигате нивото на Будда съзнание, вие осъществявате в съзнанието си преход на следващия етап на еволюционното развитие.

Аз не давам моето послание само на будистите или само на онези, които вярват в мен като Господ на Света Гаутама Буда. Аз давам моето послание на цялото човечество, на онези хора, които са способни да го разберат и да го осъществят в живота. Защото в действителност не е чак толкова важно как ще се нарича следващата степен на еволюция на вашето съзнание, важно е вие да се издигнете на тази степен на своето еволюционно развитие с по-малко загуби.

Аз се обръщах към вас през тази година,[1] по времето когато Земята преживяваше критичен момент, поредната кризисна точка. Периодично на Земята възникват ситуации, които изискват неотложна намеса на много легиони на Светлината. И аз се обърнах към вас за помощ в онзи критичен момент, защото е необходимо вие да се прониквате с отговорност за всичко, което става на планетата Земя.

Нивото на съзнание Будда ви позволява да се издигнете в съзнанието си до такова разбиране, при което за вас няма никакво значение нито националното, нито имущественото, нито политическото, нито религиозното разделение. Защото вие се издигате над всякакви разделения, създадени от човешкото съзнание и ставате способни да виждате само Единство зад цялото многообразие на живота.

Във вашия свят хората, които са достигнали състояние на Будда съзнанието не могат дълго време да остават сред тълпи от хора. Защото нивото на Будда съзнание предполага оказване на помощ на всички човешки индивиди, които имат нужда от помощ. И веднага щом истински Будда попадне във вашите градове, той жертва своето ниво на съзнание и отдава всички получени достижения, за да осигури помощ на нуждаещите се. Толкова много хора във вашите градове се нуждаят от нашата помощ. Толкова много бедствия и страдания има във вашия свят. И затова онези Будди, които идват във вашия свят, извършват акт на саможертва, потапяйки се сред вас, разтваряйки в океана на човешкото море своите съвършени енергии, като по този начин извисяват съзнанието на човечеството и позволяват на хората да осъзнаят съществуването на Висшия Закон, действащ в тази Вселена.

Има други човешки индивиди, които са дошли във вашия свят, за да осъществят връзка между световете. За да служат за вашия свят като източник на Светлина, като маяк, който указва пътя сред житейските несгоди и неуредици. Винаги има хора, носещи огън в сърцата си и готови да служат на човечеството. И ако внимателно се огледате около вас, ще можете да разпознаете сред обикновените човешки прояви нивото на Будда съзнанието.

Аз дойдох днес, за да ви помогна да осъзнаете, че вашето съзнание е пластично и в течение на деня мнозина от вас са способни да се издигнат в съзнанието си до нивото на Будда. Въпросът е само в това, да можете да поддържате това състояние на съзнанието колкото може по-дълго. Затова ще ви се наложи да си осигурите такива условия на съществуване, които ще ви позволят дори тогава, когато излезете от равновесие, отново да възстановите хармонията колкото е възможно по-бързо. Мнозина от вас изпитват много възвишени състояния на вътрешна хармония и покой. Не са много будистките манастири, в които монасите са способни да достигат такива възвишени състояния на съзнанието. Сега на вас ви е нужно да разширявате това състояние и да го направите водещо в живота си. Да направите така, че нищо, което се случва в живота ви да не може да ви извади от състоянието на Божествена хармония и покой.

Трябва да продължите да правите подобни опити един след друг, защото от това до каква степен реално можете да запазвате състоянието на вътрешен покой и хармония, зависи на колко хора около вас ще можете да предадете това ваше състояние. И от това колко хора ще са способни да бъдат постоянно в хармонично състояние на съзнанието, зависи ситуацията на цялата планета. Всички урагани, катаклизми и стихийни бедствия са само проявление на дисхармонията в съзнанието на човечеството като цяло.

Вие не можете да дарите всички с Будда съзнание, но можете да предадете своето вътрешно хармонично състояние на хората около вас. Вашата аура може да се разширява и онези, които попаднат в нейното поле усещат върху себе си това въздействие. На мнозина им се струва, че са излезли от привичното си състояние на съзнанието и те ще се опитват да понижат своите вибрации, като използват универсалните средства за това: алкохол, никотин, силна музика с накъсан ритъм. Но процесът на проникване на високи вибрации във вашия свят ще продължава. Качеството на съзнанието на индивидите, които ще поемат върху себе си поддържането на хармонията в големите градове ще нараства. Мощта на вашето съзнание на финия план ще предизвиква противодействието на цели пълчища, поддържащи илюзията. Но винаги помнете, че вашата сила е в това да не влизате в борба, вие изтласквате отрицателните енергии на този свят с мощната Любов на своите сърца и претопявате с мощта на своята Любов негативните енергии в положително насочен вектор на хармонията, покоя и Любовта.

Вие трябва постоянно да осъзнавате връзката си с голямо множество светли души на планетата.

Заедно вие образувате мрежа на Светлината, която е разпростряна по цялата планета. Във всяка страна, във всяко населено място има хора, които са пожелали да носят Светлината, за да осветяват Пътя на онези, които все още блуждаят в тъмнината.

Достигането на Будда съзнание не е крайната цел на вашето въплъщение. Вие не трябва да се стремите към лични достижения. Трябва да помагате на онези, които се нуждаят от вашата помощ. И ако пред истинския Будда стои въпроса: да продължи ли да се занимава със своето усъвършенстване в Бога или да пожертва всичките си достижения за това, човечеството да продължи своята еволюция, истинският Будда ще жертва всички свои достижения, за да продължат земните еволюции. Способността за саможертва за Всеобщото Благо е качество на всички Будди и Бодхисатви от миналото и настоящето.

Желая ви успех в достигането на състояние на Будда съзнание.

АЗ СЪМ Гаутама Буда, ваш брат.

[1] Гаутама Буда говори за диктовката от 7 март 2007 год. “За текущата ситуация на Земята”. Можете да прочете тази диктовка на http://sirius1-bg.net/sirius/dict7/1buda070307.html

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/20buda090707.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

• Автор

Публикувано изображение

Заключително послание за летния цикъл диктовки

Възлюбеният Ел Мория, 10 юли 2007 год.

АЗ СЪМ Ел Мория, дошъл при вас в този ден.

Аз дойдох да ви известя, че летният цикъл диктовки, които давахме чрез нашия посланик дойде към своя край. Днес аз имам честта да дам заключителна диктовка за този цикъл.

Както винаги на нас ни е тъжно, когато нашето общуване свършва. Ние ставаме близки един на друг по време на циклите на нашите послания. Ние виждаме колко много хора всеки ден със замряло сърце влизат в Интернет, за да прочетат нашето послание. И чудото на общуването между нас продължава по време на всички дни отпуснати за предаване на нашите послания.

Днес в заключителната диктовка на мен ми се иска още веднъж да отбележа значимостта на това, че ни се удаде да продължим дадената милост. На Великото Централно Слънце беше признато за необходимо да продължи нашата работа чрез този посланик. И аз се радвам, Небесата се радват, че тази възможност продължава.

Сега, по време на нашата по-нататъшна работа ние бихме искали да се приближим още повече до вас. Когато сме далече, вашето съзнание не може напълно да побере нашето съществуване и нашето присъствие. Затова нашата задача е да се приближим да вас, а вашата задача е да се приближите до нас по нивото на своето съзнание и тогава ще можем заедно да работим на физическия план.

Страх от неизвестното. Това, което е неразбираемо предизвиква страх и безпокойство. Нашата задача е да направим общуването между световете всекидневие.

Ние искаме да няма никаква сянка на религиозност и догми в нашето общуване. Време е да се постави общуването с нас, Учителите на човечеството, върху нова основа на сътрудничество и взаимопомощ. Ние идваме при вас не за да ви губим времето с четене на нашите послания. Ние идваме при вас, за да ви вдъхновим за осъществяване на дела на физическия план.

Всички ваши обикновени дела трябва да се изградят върху нова почва и да се изпълняват в съответствие с Божествените принципи.

Не е нужно да се прави нищо свръхестествено, не трябва да се страхувате, че ще попаднете под влиянието на поредната секта. Цялата отлика на сектите от настоящото Учение се състои в това, че създават изключителност за последователите си. Няма никаква изключителност. Всеки може да стане последовател на Учението на Възнесените Владици. За това е необходимо само да осъществявате в живота си Божествените принципи и нравствените норми на поведение, на които ви обучаваме.

Необходимо е да смените акцентите в делничния си живот и да вършите всички неща от нова гледна точка: служене на Общото благо, на делото на Владиците, на еволюцията на планетата Земя.

Няма нищо, което искаме да скрием от вас. И ограничението на информацията, която получавате е свързано само с ограничеността на вашето съзнание и с ограничеността на съзнанието на нашия проводник, нашия посланик. И това ограничение си го налагате сами, защото не се опитвате да се промените, да промените своето съзнание и в резултат на това да промените целия си живот, да поставите в живота си правилните ориентири и да действате в съответствие с даваното от нас Учение.

Ние идваме, за да сверявате постоянно своите вибрации и компаса на своето сърце с ориентирите, които ви даваме.

Ако внимателно прочетете всички диктовки, от първата, която дадохме чрез нашия посланик на 4 март 2005 година до днешната диктовка, и ако ги прочетете с единствената цел – да разберете какво трябва да правите в живота си сега, ще получите отговор на всичките си въпроси. Всичко, което е необходимо ви е дадено. Сега е ваш ред. Покажете ни, че сте усвоили нашето Учение. Покажете ни, какво можете да направите на физически план, като се ръководите от нашето Учение.

Всяка работа на физическия план, която успешно изпълнявате, като се ръководите от нашите принципи, ни позволява да разширим действието на тази милост.

Затова помислете как можете да работите за нас съвместно. Ако имате нужда от нашата помощ – обръщайте се към нас с писма. Ако имате нужда от нашето подсказване – обърнете се към нас и ще получите подсказването в своите сърца.

Ние никога не закъсняваме с помощта си. Целият въпрос е в това вие да можете да издържате на енергиите, които ние даваме за осъществяване на делата на физическия план.

Всеки път, когато някой от вас е готов да поеме върху себе си отговорност и да върши нашите дела на физически план ние даваме нашето благословение, нашата помощ и нашата енергия. Вие бодро се захващате за работа. Но минават само няколко месеца и от вашата устременост и желание да работите за Бога не остава и следа. Намират се хиляди уговорки и причини, заради които захвърляте нашите работи и се връщате към вършене на работите, които, както ви се струва, са по значими и по-печеливши, които дават непосредствено нещо лично за вас.

Аз ви предупреждавам, преди да поемете върху себе си задължението да работите за Владиците, моля, хиляда пъти преценете, защото ние ви даваме енергия и ако вие се разпоредите неправилно с тази енергия, насочите я за осъществяване на ваши лични работи, тогава цялата неправилно използвана енергия в този случай се превръща в карма от неизпълнение на задължения пред Бога и Владиците, иначе казано – карма на предателство. А вие знаете, че този вид карма се отработва най-трудно и е съпроводена с много големи усложнения не само в този живот, но и в редица следващи животи.

Но в случай, че вършите вашата работа безкористно и от чисто сърце, тогава заработвате огромна блага карма, която ще ви позволи в бъдеще да изпълнявате нашите поръчения с още по-голям успех.

Бог не иска вие да бъдете бедни и едва да свързвате двата края. При правилни избори от ваша страна и при правилно насочени усилия изобилието ще дойде в живота ви. Необходимо е да се научите правилно да се разпореждате и правилно да изразходвате Божествената енергия и ако успеете да намерите баланс между разумното решаване на своите лични работи и изпълнението на работата за Владиците, тогава никога няма да усетите недостиг на енергия, в това число и парична енергия в живота си.

Бог иска да му се отдадете напълно. Целият ви живот трябва да бъде подчинен на Божественото Служене. Но много малко са сред вас индивидите, които са приключили сметките с личната и родовата си карма. Затова имате кармични задължения да се грижите за своите близки, деца, родители, за всички с които сте свързани кармично. Ето тук вие трябва да намерите разумния баланс между енергията, която ще разходвате, за да работите за Владиците и енергията, която ще насочите, за да се грижите за своето семейство и кармично свързаните с вас хора.

Това не е лека задача. Но от нейното успешно решаване зависи вашето успешно бъдеще.

Аз дойдох днес, за да дам заключителната диктовка на приключилия летен цикъл. Толкова много неща ми се иска да ви кажа, но няма повече възможност за това.

Благодаря на всички вас, които подкрепяте изпълнението на нашите планове на физически план и поемате върху себе си бремето по изпълнението на нашите задачи.

АЗ СЪМ Ел Мория и до нови срещи!

Източник: http://sirius1-bg.net/sirius/dict8/21moria100707.html

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

Нека се осъществи Планът

на Светлината и Любовта.

зад която обитава злото.

ОМ * ОМ * ОМ *

Публикувано изображение

• Автор

-= Посвещавам това си молитвено дихание (както и всяко друго) на Възлюбената Майка (Владичица Богородица) на Света.. С безкрайно нежна и чиста Любов за Теб Възлюбени Мелхиседек, Отче Святий, на Висшия Космичен Огън Първосвещеник.. За всички вас, обични.. с много нежна Любов.. =-

Dan Gibson's Solitudes - Zen Escape (2001)

Публикувано изображение

MP3 | 320 Kbps | 124 Mb

01 - Zazen

02 - Path To Enlightenment

03 - Ambrosial Dew

04 - Azure Skies

05 - The Songbird

06 - Love And Devotion

07 - Answered By Silence

08 - Amisdt The Cherry Blossoms

09 - Satori

10 - The Sacred Shrine

11 - Reunion Of Joy

12 - Perpetual Peace

13 - The Gateless Gate

part 1 | part 2

pass: Melchisedek

Deuter, Kamal & Anugama - Reiki Wellness: Music For Healing And Relaxation (2004)

Публикувано изображение

MP3 | 320 Kbps | 156 Mb

1. Flowing - Deuter

2. Whale Dreaming - Kamal

3. Magic Flow - Anugama

4. Healing Circle - Deuter

5. Travellers Of The Seas - Kamal

6. Dreamcatcher - Kamal

7. Blessing - Deuter

part 1 | part 2

Llewellyn & Juliana - Earth Angel (2004)

Публикувано изображение

MP3 | 320Kbps | 131 Mb

01 - Earth Angel

02 - In My Dreams

03 - Star Angel

04 - Girl With No Name

05 - Ghost

06 - Just For Today

07 - She Moved Through The Fair

08 - FLying

09 - Home Take Me Home

10 - Swimming With Dolphins

11 - Life Inside Of Me

12 - Angel Prayer

part 1 | part 2

Medwyn Goodall, Terry Oldfield & Friends - OM (2006)

Публикувано изображение

MP3 | 320 Kbps | 154 Mb MB

1. Eastern Sunrise

2. Mystery

3. Angel Keeper

4. Time

5. Inner Journey

6. Tenderness

7. OM

8. Crystal Fields

9. Voyage

10. Mahayana

part 1 | part 2

Публикувано изображение

-= Разпалван от чистите служители на Любовта - нека Пламъкът не гасне! =-

• 1 месец по-късно...

Възнесени учители ха ха "Когато говориш на Бог - това е молитва, а когато Бог ти отговаря - шизофрения" мнооооого правилно !Хора гледайте си живота и не се занимавайте с възнесени от психопатия хора! :P Съжалявам ако съм засегнал някого не съм искал :rolleyes: ама хайде сега наистина ..... да се запитаме може ли да има такива хора ....възнесени......достойни да,смели да ,но възнесени хайде :rolleyes:

Редактирано от spark (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.