Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Диктовки на Възнесените Учители

Featured Replies

От както съществувам съм постоянно включен към някой от тях, вашите учители ли как ги наричате, астрални разуми и тем подобни глупаци.

постоянно включени са само хора с душевни страдания

Да горе долу е така, на човек се пускат мисли човека мисли и онези учителите (астралните разуми) се хранят с вашата мисловна енергия, това е положението накратко на нашата Земя, в такова състояние са всички хора (опа аз не съм все още).

Прав си, хранят се с висшите ни етери

"венци" виж горния ми абзац и ще разбереш че няма нужда се свързваш с никого, те са постоянно с нас. И голям разбирател на астрала си, с такова впечатление останах, Земен астрал - не ме разсмивай, на Сатурн какъв е астрала Сатурен ли! или в някоя друга галактика.

Всяка планета има собтвено, специфично астрално тяло, уникално и съответстващо на същността на планетарния дух /също като и при хората - каквото горе-това и долу/

И тези учители постоянно ви лъжат, един пример само - няма никаква карма или още по просто казано ние не се прераждаме. Има едно такова нещо като "съдба" и тази ваша "карма" но тези двете неща ни ги определят лично вашите учители индивидуално за всеки човек, те ви командват съдбата и кармата ви. Ей ся ще ги напсувам Учителите ви и чакам кармата да се стовари отгоре ми или как беше там да се отвърне на удара със същия по силата удар нали причината и следствието. Съжалявам обаче нищо няма да стане, те се опитват да стане още от както съм създаден роден и нямат успех.

Прав си, че смъртната част от нашите системи не се преражда, но безсмъртната част се върти на колелото на раждането и смъртта - всеки път с нова четворна телесна система, съответно с ново Его и нова, смъртна душа. :baby:

- почерненото е мой коментар

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

• Отговори 212
  • Прегледи 64k
  • Създадено
  • Последен отговор

постоянно включени са само хора с душевни страдания

да но не знаеш защо е така, защото тези хора се съпротивляват на онова което си написал по-надолу за храненето с висшите етери, тези хора не им дават на астралните разуми да се хранят с тях, обаче астралните разуми не се отказват и започват да пускат душевните страдания на тези хора, сега правиш ли Разликата не хората имат душевни страдания ами разумите им ги пускат под формата на мисли в главата постоянно и ги измъчват по-този начин, за да ги докарата до състоянив в което пак ще могат да се хранят и от тях. Такиви тъпо елементарни обяснения не бях правил скоро, ама за да разбереш, евентуално.

Прав си, хранят се с висшите ни етери

с никакви етери не хранят, хранят се с нашите мисли, сега по-просто, човека е една разумна енергия и тя си има мисли в тази разумна енергия. Всеки астрален разум грубо казано е в постоянен телепатичен контакт с един човек и го е превзел мисловно, човека все едно няма собствена воля, но е дори още по-лошо, виж потърси какво значи телепатично превземане на един разум от друг и тогава ще говорим.

та при този процес все едно една енергия постоянно се тегли от съзнанието на човека, човека е телепатично превзет и той не може да го усети това нещо, той смата това което става в главата си е негово. Но за да се върти електроцентралката на астралните разуми да има какво да теглят от хората, те хората трябва да мислят и сами, но в поленцето на разумите. Но за да върви поточето на енергията така по-силно разумите постоянно пускат на хората и тяхни мисли, нещо като все едно те подканят да направиш я да се ядосаш на някого за нещо, просто така да се изцежда колкото се може повече енергия от хората.

И етери няма, има мисъл, мисловна енергия това е основното и естествено начина за обменяне на тези енергии е телепатията.

Всяка планета има собтвено, специфично астрално тяло, уникално и съответстващо на същността на планетарния дух /също като и при хората - каквото горе-това и долу/

астрално тяло или астрална същност имат астралните разуми, планетите са материя и са съвсем друго нещо, да не би да си мислиш че има астрална Земя в тяхния свят, ха хаха аха аххахаха.

Никакъв планетарен дух няма планетата тя е неодушевен обект тоест няма съзнание не е жива. И между другото никой не знае какво е точно астрала и дали изобщо се допира до нашия свят макар и по специфичен начин, може просто да са в друга някаква тяхна вселена си, но тези мисловни енергии могат да проникват доста надалеч извън нашия свят. И те не са астрални разуми ами са телепатични разуми, думата астрал са ни я натресли ей така по тяхни си съображения.

Прав си, че смъртната част от нашите системи не се преражда, но безсмъртната част се върти на колелото на раждането и смъртта - всеки път с нова четворна телесна система, съответно с ново Его и нова, смъртна душа.

- почерненото е мой коментар

съзнанието на човека или усройството му няма някакви си части и едната умирала другата се прераждала , това са пълни глупости. Човек е разумна енергия и това едно цяло нещо, представи си един астрален разум само че облечен в материално тяло и ще разбереш защо няма такива части - душа, дух и други тъпизми. Не ме разсмивай с това его, я ги виж и ти признаваш че разумите се хранят с хората, КЪДе е тяхното ЕГО, след малко пак ще почна да псувам. Или да вземем например Бог, някой от вас доста вярват в такова нещо като Бог, я ми кажете къде е ЕГОТО на Бог примерно като е създал хората, сигурно Бог като се прероди следващия път и ще има по-малко его и ще нареди да не се ядат животните на Земята от хората.

да но не знаеш защо е така, защото тези хора се съпротивляват на онова което си написал по-надолу за храненето с висшите етери, тези хора не им дават на астралните разуми да се хранят с тях, обаче астралните разуми не се отказват и започват да пускат душевните страдания на тези хора, сега правиш ли Разликата не хората имат душевни страдания ами разумите им ги пускат под формата на мисли в главата постоянно и ги измъчват по-този начин, за да ги докарата до състоянив в което пак ще могат да се хранят и от тях. Такиви тъпо елементарни обяснения не бях правил скоро, ама за да разбереш, евентуално.

с никакви етери не хранят, хранят се с нашите мисли, сега по-просто, човека е една разумна енергия и тя си има мисли в тази разумна енергия. Всеки астрален разум грубо казано е в постоянен телепатичен контакт с един човек и го е превзел мисловно, човека все едно няма собствена воля, но е дори още по-лошо, виж потърси какво значи телепатично превземане на един разум от друг и тогава ще говорим.

та при този процес все едно една енергия постоянно се тегли от съзнанието на човека, човека е телепатично превзет и той не може да го усети това нещо, той смата това което става в главата си е негово. Но за да се върти електроцентралката на астралните разуми да има какво да теглят от хората, те хората трябва да мислят и сами, но в поленцето на разумите. Но за да върви поточето на енергията така по-силно разумите постоянно пускат на хората и тяхни мисли, нещо като все едно те подканят да направиш я да се ядосаш на някого за нещо, просто така да се изцежда колкото се може повече енергия от хората.

И етери няма, има мисъл, мисловна енергия това е основното и естествено начина за обменяне на тези енергии е телепатията.

астрално тяло или астрална същност имат астралните разуми, планетите са материя и са съвсем друго нещо, да не би да си мислиш че има астрална Земя в тяхния свят, ха хаха аха аххахаха.

Никакъв планетарен дух няма планетата тя е неодушевен обект тоест няма съзнание не е жива. И между другото никой не знае какво е точно астрала и дали изобщо се допира до нашия свят макар и по специфичен начин, може просто да са в друга някаква тяхна вселена си, но тези мисловни енергии могат да проникват доста надалеч извън нашия свят. И те не са астрални разуми ами са телепатични разуми, думата астрал са ни я натресли ей така по тяхни си съображения.

съзнанието на човека или усройството му няма някакви си части и едната умирала другата се прераждала , това са пълни глупости. Човек е разумна енергия и това едно цяло нещо, представи си един астрален разум само че облечен в материално тяло и ще разбереш защо няма такива части - душа, дух и други тъпизми. Не ме разсмивай с това его, я ги виж и ти признаваш че разумите се хранят с хората, КЪДе е тяхното ЕГО, след малко пак ще почна да псувам. Или да вземем например Бог, някой от вас доста вярват в такова нещо като Бог, я ми кажете къде е ЕГОТО на Бог примерно като е създал хората, сигурно Бог като се прероди следващия път и ще има по-малко его и ще нареди да не се ядат животните на Земята от хората.

Ми ти май ми разказваш за свят, подобен на този от "Матрицата"?!

Какво значение има, че някой бива "хранен", тоест че му се отдава нещо? Важно е кого "храниш". Ако доброволно и съзнателно даваш нещо от себе си, това е любов.

Как ви е интересно да си разправяте един на друг такива свободни съчинения не знам...Много бих искал в този раздел хората да говорят за своята опитност,за нещата,които вече са преживели и са познали...А не за разни сложни теории,в които се опитват да вярват... Диктовки...Стига бе... :)

Ми ти май ми разказваш за свят, подобен на този от "Матрицата"?!

ами то си е така както съм го написал, дори е по-лошо от филма Матрицата.

свободни съчинения, нали така преценихте, Еми аз ви обясних че те са постоянно с нас, за тях е елементарно да ви убедят, че пиша глупости, просто вие нали се замисляте върху прочетеното и стигате до някакво виждане по въпроса, та целия този процес те го правят и вие участвате, но те командват какво ще се получи в главата ви.

да продължа с Матрицата, в същия дух, всеки човек сънува нали, ами да сънуването е телепатична програма излъчена от астралните разуми в нашите глави докато спим. Я така се огледайте някой човек да се усъмнил, че извънземни му пускат сънищата всъщност, няма такава вероятност, нали говоря свободни съчинения.

Не сега ще се опитам леко доказателство, че сънищата евентуално са ни пускани по телепатичен начин в главите ни. Тази контактьорката на възнесените учители как получава писанията си, ами по мисловен начин, ами ето значи хората имат телепатия, ами защо да не го правят и докато спим, пак да ни пускат мисли както правят с контактьорите.

• 2 години по-късно...

Тези диктовки са предадени чрез Татяна Микушина - Посланник на Йерархията на Силите на Светлината.

Редактирано от agr (преглед на промените)

Как ви е интересно да си разправяте един на друг такива свободни съчинения не знам...Много бих искал в този раздел хората да говорят за своята опитност,за нещата,които вече са преживели и са познали...А не за разни сложни теории,в които се опитват да вярват...

Диктовки...Стига бе... :gift:

Ако някой се обади, че има лична опитност или го игнорират или го осмиват, защото цитиращите не могат да позволят някой да изкаже мнение по-различно от това което са прочели! Девиза на цитатниците е: Вярно даваха го по телевизията, или обратното! Да употребяваш гръмки фрази и засукани цитати не значи, че имаш личен опит! Смятам, когато се срешне човек който има личен контакт с ирационалното трябва да се подходи внимателно така, че той с лекота да сподели информацията която има, понеже може би не е чел Конфуции; Платон; да не познава библията, или да не е завършил философия, и теология, тоест да е от така нареченото "простолюдие". Пример:

Аз имам стабилен контакт и споделих това в една друга тема и какво? - Нито един въпрос по същество! Приписаха ми, че съм поклонник на Демиурга, че говоря неща които не са верни и ме оборваха с цитати! Нито един не стана и да каже: Не е така и аз съм бил там!

• 2 седмици по-късно...

Ако някой се обади, че има лична опитност или го игнорират или го осмиват, защото цитиращите не могат да позволят някой да изкаже мнение по-различно от това което са прочели! Девиза на цитатниците е: Вярно даваха го по телевизията, или обратното! Да употребяваш гръмки фрази и засукани цитати не значи, че имаш личен опит! Смятам, когато се срешне човек който има личен контакт с ирационалното трябва да се подходи внимателно така, че той с лекота да сподели информацията която има, понеже може би не е чел Конфуции; Платон; да не познава библията, или да не е завършил философия, и теология, тоест да е от така нареченото "простолюдие". Пример:

Аз имам стабилен контакт и споделих това в една друга тема и какво? - Нито един въпрос по същество! Приписаха ми, че съм поклонник на Демиурга, че говоря неща които не са верни и ме оборваха с цитати! Нито един не стана и да каже: Не е така и аз съм бил там!

Ми да де, ти сам го казваш - личен контакт, не божествен.

Огледалната сфера е пренаселена и гладна. За мен податливите са болни неизлечимо (не в смисъла в който би разбрал "болни"), те са "храна" просто...

Ако ме сполети подобен блаженосен контакт сигурно ще се гръмна.

Избягвах тази тема, не ми се искаше дори да я чета, какво значи "диктовки". Ако истинния Бог няма къде да положи нозе в замърсения ни свят... няма сантиметър чистичък дъх тук.

Валентинус добре го е казал по-горе.

• 1 месец по-късно...

Тези диктовки са предадени чрез Татяна Микушина - Посланник на Йерархията на Силите на Светлината.

Диктовки декември 2010

Послание Архангела Михаила - ВЕК РАСШИРЕННОГО СОЗНАНИЯ

Редактирано от agr (преглед на промените)

• 3 години по-късно...

"Книгата Урантия" вече и на български език

Публикувано изображение

Книгата  УРАНТИЯ не е обикновенна книга. Не само, защото авторите не са хора смъртни като нас, а защото в нея има нещо, което изненадва. А именно: огромен материал (2060 стр.), обхващащ почти всичко, с което науката  се занимава – космология, астрономия, геология, химия, физика (особено квантова физика ), метафизика, религия. И всичко това обяснено по брилянтен начин, на приемлив за широката публика  изказ, точно, ясно и подробно. Дават се отговори на много, досега неясни въпроси и то по начин, който един гимназист дори може да ги разбере. Някои от документите доста трудно се възприемат, защото освен, че има много нови понятия (които са обяснени в специален речник), самите обяснения са нови за нас –хората, трудно възприемливи. Например, това, че атомът, енергията и най-вече електрона са дело на Всевишният, на Абсолюта, с една дума на Отеца. И че, има разлика между Бог и Отеца.

Книгата Урантия, публикувана за пръв път от фондация „Урантия” през 1955 г., е била предоставена от небесни същества като откровение за нашата планета, Урантия.

Авторите на Книгата Урантия ни разказват за произхода, историята и съдбата на човечеството, а също и за нашата връзка с Небесния Отец. Те представят уникално и вълнуващо изображение на живота и учението на Иисус. Те откриват нови перспективи на времето и вечността за човешкия дух и предлагат нови подробности за нашето възходящо пътешествие в една приятелска и внимателно управлявана Вселена.

Книгата Урантия предлага ясна и стройна система, която обединява науката, философията и религията. Хората, които четат и изучават книгата, вярват, че Книгата Урантия е в състояние да даде значителен принос към религиозното и философско мислене на хората от цял ​​свят.

Книгата Урантия не е нова "религия". Тя се основава на религиозното наследство от миналото и настоящето, насърчавайки личната, жива религиозна вяра.

Читателите по целия свят споделят, че четенето на Книгата Урантия ги докосва дълбоко, а често и променя живота им. Книгата вдъхновява хората за постигане на нови нива на духовно израстване и засилва чувството им за ценността на човешкия живот.

Насърчаваме ви да се присъедините към читателите на тази Книга и да откриете за себе си нейното облагородяващо въздействие.

Оригинално одобреният превод на бълг. от Фондация "Урантия", в превод на Емилия Манолова - http://www.urantia.org/bg/knigata-urantiya Благодаря на Ем. Манолова за трудът и упоритостта й да се пребори с тромавата бюрокрация в самата Фондация и най-сетне този превод да види "бял свят" официално на сайта на Фондация Урантия.

Приятно четене!  

( Да не се забравя от кого е написана, и кога е разкрита на човека - 1934 година! )

Апропо в САЩ цената й е 400 $!

Бах мааму ! Сигурно приходите отиват за някоя извънземна фондация. За решаване на някой тежък извънземен проблем.

• 3 години по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.