Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Малка Приказка от Моя Свят

Featured Replies

преди 12 минути, Yvan Sergeev написа:

не го знаят сички

в ежедневието съм прикрит

стриктно

Недей да лъжеш! На табелата на ПеУник пише: "Тук живее и твори Серго Еротичния."  И отдолу некви цени за посещения... Иди виж ко не верваш.:whist:

• Отговори 98
  • Прегледи 5,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 45 минути, _sirena_ написа:

:) Искрено ме развесели .

Какво значи да бъдеш "Еротична под Прикритие " ?  Това би означавало да "манипулирам "  Звученето си и да изграждам "форма " стилистична ,

подходяща за вкуса и слуха на критичната , псевдо нравствена маса с асексуален характер . Само и само за да се впиша всред социалната сива клетка 

и тяхната ограничителна рамка !  Ми не ...не бих ... Не ми е нужно .   Би било Нужно , ако имам евентуални цели , мечти , надежди , потребности , нужди ,

дефицити . Такива нямам , Никога не съм имала , няма и да Имам . Самотен аутсайдер съм и Волята и Изборът ми са Свободата и Любовта .. 

Любовта е Всичко !  И който не го е разбрал , значи има още много да учи и да Еволюира по Пътят си . Има нещо , което имам Желание да ти споделя и 

то е следното :  Не Можеш да Промениш "Света " !  Можеш да Промениш Собственият си Свят и онова , което има в Него , отчасти и онова , което си

допуснала в Него , но да "изчистиш " Мрака , полепнал в Душите на човеците не Можеш ..

Ако имаше такава Формула , Повярвай ми ..щях да я Ползвам със всичката Сила и Възможност , която Притежавам ...

Но това е Вътрешна Борба и "работа " на всяка една Същност - Персонално ! 

Всеки сам е нужно да Изчисти "Авгиевите си обори " и да Израсне във Безусловен Интегритет , където Съзнателно да Определя Стойността по Кармичният си Път. 

Това не се получава с  "морални , емоционални лозунги " за позитивизъм и традиционна психологична практика за " хармонична комуникация " .

Етикетите и Табелките "не сработват" , когато Енергията е "Силно Замърсена" ! 

Лекува се самата Енергия !  Но за да лекуваш Енергийно е Нужно да имаш Възможностите да го Правиш .

Нужно да е да имаш Способностите да Преработваш тази Заразена Енергия и да подаваш навън - Пречистена .

Тези Способности Не се Развиват .  Те се Притежават  от Висшите Енергийни Сили , които Обитават по- Пречистените Енергийни Нива и имат по-Висока 

Чистота и Капацитет да го Извършват .  Драмата , която последва от престоя на такава Висша Енергийна Частица е бързото "изразходване " на ФН / физически носител - тяло/.

По - Силното и Наситено Енергийно Присъствие , с по-Висока Честота и извършването на процеса "Преработка "  - Руши катастрофално бързо самият ФН. 

Аналогично Висшата Форма и Честота Пребивава Кратко във ФН във 3-тото Измерение ! Толкова за мисията , по която ти се иска да "апелираш" ..

Общо взето Възможностите Определят Способностите и Резултата .

Иначе .... преди време тук създадоха опция за Групи .  Групи , които могат да обединят потребители със сходни интереси и емпатия.

Такава група имам и аз .  "Остров на Любовта " .   Може да си ги разглеждала . 

Понеже ме заинтригува ще те поканя на моя остров и ако желаеш мога да ти подаря опцията "админ" , с нея ще можеш да модерираш и каниш и да гониш , който сметнеш , че не отговаря да бъде "поданик" на Острова на Любовта ..

Там в групата всичко , което се пише е Затворено за външни очи , само обитателите на Острова могат да четат и да участват.

Ако имаш желание и ти можеш да си направиш такава група ...както си Избереш ... 

Но от мен имаш Ключа за Острова ми и ако искаш се разполагай там , както у дома си ... 

Хареса ми позитивността и откровеността ти , а аз ценя тези качества и затова ти поднасям доверието си ... 

Ето и муз. поздрав - по индиански ....прочетох някъде , че се определяш по Душа като такава ...

O-o-,о, моите индианци! Много си ги обичам, а с тази музика се чувствам в свои води. Съгласна съм с това, което казваш за енергията. Когато човек е осъзнал себе си, източниците си, когато е открил енергията си и не позволява да бъде замърсена или отнета от тъмните, и когато я развива  в правилна посока, я раздава и навън, а не я задържа само за себе си.  Както слънцето. То просто свети и хората се топлят от него и се радват. Това за клуба беше майтап, тъй като каза, че са трили твои теми, ми хрумна идеята "под прикритие", а всъщност аз лично повече държа на духовното общуване, ако мога така да се изразя, човек с човек, душа с душа. Ще вляза в групата, много ти благодаря. Още свиквам с интерфейса на този сайт, малко "оплетен"  ми се вижда )))

преди 26 минути, Yvan Sergeev написа:

а в дядо коледа вярваш ли

не е нужно това което съм казъл да е точно този комплекс

нещата са ясни щом жена започне да говори за духовни работи има недостатък- комплекс

и иска да го компенсира с виж колко съм духовна на фона на  незначителния недостатък....

Изключително погрешно схващане, съгражданино Сергеев! 

Не можеш да квалифицираш някого, когото не познаваш и освен това, ако ти не вярваш в Бог, не значи, че всеки, който вярва, има някакъв комплекс. 

И също така не става за това виж колко съм духовна, става дума за друго. Духовността съществува независимо от нашето приемане или отхвърляне. Твоето отхвърляне на Бога не Му пречи да съществува. А човек да смята, че сме единствените в цялата вселена разумни същества, лично за мен това е ограничение и невиждане на очевидното. Ала сега предлагам да прекратим спора, тъй като държа на добрия тон.

преди 37 минути, Unnamed_ написа:

Недей да лъжеш! На табелата на ПеУник пише: "Тук живее и твори Серго Еротичния."  И отдолу некви цени за посещения... Иди виж ко не верваш.:whist:

ти кога си идвала пък  в перник

пише "серго" е само за сирена 

преди 29 минути, vesever написа:

Изключително погрешно схващане,

и когато се разкрие истината

преминава към агресивно състояние на отричане

Цитат

и все пак съм духовна което няма нищо с недостатъците ми дори и да имам

но си знам че нямам така или иначе

щото е по важно че съм духовна

но лошите мъже не го виждат и са слепи- комплексари.

Одисей не се задържал за дълго при Цирцея .

Тя си останала пак сама с приказката за нея .  

През бури и морета се върнал в Итака 

където стар баща , син и жена го чакат......

(само наминах от любопитство , да се "разпиша" ...:))

преди 6 минути, Yvan Sergeev написа:

Хм, но защо делиш на мъже и жени, има много вярващи в Бога мъже, това е съвсем нормално и дори е похвално. Лично аз се възхищавам на духовните мъже ;) 

преди 4 минути, by_chechi написа:

Одисей не се задържал за дълго при Цирцея .

Тя си останала пак сама с приказката за нея .  

През бури и морета се върнал в Итака 

където баща , син и жена го чакат......

(само наминах от любопитство , да се "разпиша" ...:))

Благодаря, че намина и се разписа :)

защото може да си духовен и да не вярваш в бог.

представи си .

или е по приемливо, че това не може да съществува

но извънземните-да

преди 5 минути, Yvan Sergeev написа:

защото може да си духовен и да не вярваш в бог.

представи си .

или е по приемливо, че това не може да съществува

но извънземните-да

Всеки решава сам в какво да вярва, но въпросът ми беше защо поставяш нещата на полова основа и по-скоро противопоставяне между половете, лично аз не харесвам борбата между половете, жени срещу мъже или обратното, по-скоро смятам, че си заслужава да търсим какво ни обединява.

защото  мъжете не говорят за духовност.-  собствената си- отговор да или не  вярваш ли в нещо

докато жените- могат да четат лекции с часове за собствената си духовност.

преди 3 минути, Yvan Sergeev написа:

защото  мъжете не говорят за духовност.-  собствената си- отговор да или не  вярваш ли в нещо

докато жените- могат да четат лекции с часове за собствената си духовност.

О, напротив, има мъже, които говорят много именно за това. Но ти явно поставяш всички под общ знаменател. Нима познаваш всички мъже или всички жени, за да знаеш какви са всички? 

В общуването човек изразява онова, което е разбрал и достигнал в  живота си като ниво на мъдрост, на духовност ако щеш, на ценности, и именно по този начин хората се опознават и намират допирни точки. Поне за мен това е целта на общуването. А за теб каква е?

преди 21 минути, vesever написа:

... да търсим какво ни обединява.

Че какво толкова има да се търси? Някои го наричат "Обединител", други "сдобрител"... трети му дават други имена...

под всички имам впредвид мнозиството

мъж говорили ти за доховни работи зарежи го

или е от секта или това му е работатада изкарва пари с приказки.

уж си духовна а не знаеш основата на духовенството

Цитат

по делата ще ги познаете а не по приказките

за мен е

да вкарвам хората в пътеката.

мъдростта е хубаво нещо

стига да е в правилните ръце.

току-що, Unnamed_ написа:

Че какво толкова има да се търси? Някои го наричат "Обединител", други "сдобрител"... трети му дават други имена...

Мхм. Работата е там, че често се търсят различията, вместо приликите, и онова, което ни разделя, вместо онова, което ни обединява...затова написах така. 

преди 1 минута, Yvan Sergeev написа:

под всички имам впредвид мнозиството

мъж говорили ти за доховни работи зарежи го

или е от секта или това му е работатада изкарва пари с приказки.

уж си духовна а не знаеш основата на духовенството

за мен е

да вкарвам хората в пътеката.

мъдростта е хубаво нещо

стига да е в правилните ръце.

Ами знаеш ли, всеки сам прави своя избор, мисля, че  е по-добре да гледаш себе си, отколкото да опитваш да вкарваш някого накъде...само за себе си можеш да прецениш кое е добро и правилно, но не и за другите. Те сами си преценяват за себе си. 

Една дума- Его. Имат го и мъжете, имат го и жените. И така е откак свят светува...

преди 41 минути, Yvan Sergeev написа:

но извънземните-да

Аз понеже съм Извънземна ... Всъщност Серго е запленен от Идеята да се Взриви във една яка Пернишка Любов със извънземно ...

Иноватор е той ..Със Изследователски Дух ме преследва неизменно и невъзмутимо ...Страстно отдаден на Мощният Стимул и Мотив да отключи 

Нови Светове , Цветове , Усещания ... Иначе "Духовното" му е "закуска за шампиони" и Вятър между ушите ... Но ! Целта оправдава средствата . 

Понякога де ... :) 

преди 2 минути, Unnamed_ написа:

Една дума- Его. Имат го и мъжете, имат го и жените. И така е откак свят светува...

Да.... егото руши всички връзки, независимо дали между мъж и жена, между приятели, роднини....

Ако можеше всеки да приеме останалите каквито са, без да се опитва да ги променя и да налага своето разбиране като единствено правилно и меродавно...мисля си, че светът би бил по-малко конфликтен....и може би отношенията биха били хармонични...питам се възможен ли е такъв свят и такива отношения. Бих искала да е възможно...

преди 2 минути, vesever написа:

Да.... егото руши всички връзки, независимо дали между мъж и жена, между приятели, роднини....

Ако можеше всеки да приеме останалите каквито са, без да се опитва да ги променя и да налага своето разбиране като единствено правилно и меродавно...мисля си, че светът би бил по-малко конфликтен....и може би отношенията биха били хармонични...питам се възможен ли е такъв свят и такива отношения. Бих искала да е възможно...

Едва ли- светът никога не е бил по- конфликтен, отколкото е в момента. И си мисля, че нещата ще се влошават...

преди 10 минути, vesever написа:

Ами знаеш ли, всеки сам прави своя избор, мисля, че  е по-добре да гледаш себе си, отколкото да опитваш да вкарваш някого накъде...само за себе си можеш да прецениш кое е добро и правилно, но не и за другите. Те сами си преценяват за себе си. 

то е така обаче ако бяха всички като мен....

не че не крада практики от други хора

но  за обогатяване на моята си Библия.

преди 9 минути, _sirena_ написа:

Нови Светове , Цветове , Усещания ... Иначе "Духовното" му е "закуска за шампиони" и Вятър между ушите ... Но ! Целта оправдава средствата . 

Понякога де ... 

щото съм мъж

те държа в неведение за моята духовност през цялото това време

против принципите  ми е 

и така ще си остане.

преди 5 минути, vesever написа:

Да.... егото руши всички връзки, н

натрапването   на  духовността   е типичен пример за егото  на жените

преди 5 минути, Unnamed_ написа:

Едва ли- светът никога не е бил по- конфликтен, отколкото е в момента. И си мисля, че нещата ще се влошават...

За съжаление така изглежда...но пък надеждата последна умира...:)

преди 2 минути, Yvan Sergeev написа:

то е така обаче ако бяха всички като мен....

не че не крада практики от други хора

но  за обогатяване на моята си Библия.

щото съм мъж

против принципите  ми е 

и така ще си остане.

"Парите са много полезно нещо. Те ти позволяват да не правиш това, което не обичаш да правиш. А аз не обичам да правя почти нищо.

Не искам да съм в клуб, който приема хора като мен за свои членове.

Това са принципите ми. Ако не ви харесват, имам и други."

Граучо Маркс

преди 6 минути, Unnamed_ написа:

споко няма да се влошат армиите нямат пари за  бензин

а ако пренасочат  бензина от населението  къмармията ще станат граждански конфликтитам където го направят. а и няма да има хапка и пийка.

преди 1 минута, Yvan Sergeev написа:

споко няма да се влошат армиите нямат пари за  бензин

Че кога пък липсата на нещо е пречела на хората да се мразят?

мразенето си е мразене

ама ако трябва да похарчи 5000 лв за бензин да стигне до мен да се сбиеме

ами да ги плати

аз съм скрънза.

а като дойде може и да не ме намери а като си затръгва и гумите да са му спукани. и те така.

преди 26 минути, Yvan Sergeev написа:

щото съм мъж

Трогната съм ... и  привлечена в "решението ти " да ме държиш на страна от Духовността ти.. 

И знаеш ли защо ?

Харесват ми  Загадъчни Същности ... 

какво да се прави такъв съм си .

преди 15 часа, Yvan Sergeev написа:

мразенето си е мразене

ама ако трябва да похарчи 5000 лв за бензин да стигне до мен да се сбием

Хората харчат много повече за да се бият серго. И ги взимат от теб, докат се криеш и пукаш гуми...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.