Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кое от приложенията мога да изтрия на Андроид

Featured Replies

Здравейте, имам LG K3 с андроид. Отсега казвам че следващият ми телефон няма да бъде с андроид, но дотогава............... На въпроса- искам да инсталирам нещо, но ми казва да изтрия друго . Е да де ама аз не искам да трия мои неща, искам да изтрия нещо от телефона. Какво от приложенията мога да изтрия например гмейл, гугъл плей филми, куик мемо, смарт уърлд. Кое от тези неща мога да изтрия без да прецакам телефона. Никога не съм ги ползувал и никога няма да ги ползувам. Въобще този андроид е много скапан, непрекъснато нещо променя паметта е малко винаги. Повече с тази система няма  да купя телефон

Нормално да не може да работи този телефон правилно. Параметрите му вече са слаби. Колкото до телефон с Windows просто си нямаш на идея какво е. Не случайно Нокия едва не фалираха.

Не ти е виновен андроида, а телефонът ти няма достатъчно ресурс , за да работи добре. 

• Автор

Какво се прави в този случай? Да дам 5 лв на някой да го удари в земята за да не се нервя повече

Допълнителна карта памет имаш ли? Ако нямаш си купи, инсталирай я и прехвърли там каквото е възможно, включително и приложения, които позволяват. На компютъра като ти се напълни диска какво правиш - хвърляш компютъра или си купуваш нов, по-голям диск?

преди 12 минути, v_tin написа:

Какво се прави в този случай? Да дам 5 лв на някой да го удари в земята за да не се нервя повече

Сменяш си телефона. Друг вариант няма.

Изчисти кеша. В настройките има Storage подменю, ще го видиш. Кликни върху кеша и ще те подкани

преди 26 минути, Емил Костов написа:

Сменяш си телефона. Друг вариант няма.

Не, и той ще стане бавен след време. Най-добре да си смени цивилизацията и планетата. :P

Ти няма да ги ползУваш, но друг ще ги ползУва. Не могат да те изтрият, те са към системата. Можеш да спреш някой, но може да се бъгне телефона.

преди 32 минути, bornofash написа:

Изчисти кеша. В настройките има Storage подменю, ще го видиш. Кликни върху кеша и ще те подкани

Не, и той ще стане бавен след време. Най-добре да си смени цивилизацията и планетата. :P

Да, ще стане,защото в момента такава е тенденцията и не само при андроид ОС.

преди 1 час, v_tin написа:

Здравейте, имам LG K3 с андроид. Отсега казвам че следващият ми телефон няма да бъде с андроид, но дотогава............... На въпроса- искам да инсталирам нещо, но ми казва да изтрия друго . Е да де ама аз не искам да трия мои неща, искам да изтрия нещо от телефона. Какво от приложенията мога да изтрия например гмейл, гугъл плей филми, куик мемо, смарт уърлд. Кое от тези неща мога да изтрия без да прецакам телефона. Никога не съм ги ползувал и никога няма да ги ползувам. Въобще този андроид е много скапан, непрекъснато нещо променя паметта е малко винаги. Повече с тази система няма  да купя телефон

Аз също имам подобна "тояжка" Samsung Galaxy Duo закупена през 2012 година и произведена в братски Виетнам.

Версията на андроида е 2.3.6, а номера на компилацията и е -GINGEBREAD.XXMA1

Парадоксалното в случая е че и аз /като теб/ реших че не става за нищо и преди 6 месеца си купих съвремения SONY XPERIA M4 AQUA

на който още преди Нова година му изгоря горния микрофон и сега го слушам само чрез вкл. високоговорител !

Докато "тояжката" ми работи безоткатно, макар че цялата вече се е почти разпаднала и корпуса и е лепен на няколко места :

Izobrazheniya_izprateni_po_VIBER.jpg 

преди 22 часа, v_tin написа:

Ясно, явно ще се сменя телефона

Тоя път хвани се консултирай. Телефон с 8GB ROM е почти за никъде.

преди 23 часа, v_tin написа:

Ясно, явно ще се сменя телефона

А какво стана по въпроса с картата памет? Пробва ли такъв вариант?

• 4 месеца по-късно...
  • Автор
на 4.03.2018 г. в 14:05, Raze написа:

А какво стана по въпроса с картата памет? Пробва ли такъв вариант?

Здравейте, да пробвах прехвърлянето на някой от приложенията на външната памет, от инсталирани 4-5 приложения/ два речника, вайбър и уотс ап/ мисля че само едно не се прехвърли- уотс ап- май остана на телефона. Както и да е освободи се достатъчно място. Проблемът сега е че телефона е целият начупен- дисплеят, високоговорителите също, чува се лошо и се вижда лошо, та ако знаете някой добър и евтин телефон казвайте. Идеалният вариант ще бъде да е с андроид 8 или още по нов като идеята е да го дам на щерката/ тя е с диабет и трябва да изтегли някакво приложение и да си следи през него захарта, а аз да взема нейният хуауей 9. Ako  някой погледне тази страничка   https://www.premiumsim.de/vB/configurator/handys   и каже кой да взема ще бъде супер

Моята работа стана малко - изтъка си платното и ритна кросното- питах, питах и накрая не отговорих

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.