Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пристрастяване и обсебване от даден казус на тема Политика

Featured Replies

• Автор

И пак не отговори.

Защо влизаш тук, приятелю ? :)

• Отговори 160
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как хубаво си се описал. 

• Предполагам, че Дърваря е Путин в личното си качество и води, "и сам войнът е войн", хибридна война, лично с теб, в този форум 

• Радул
    Радул

Чудо голямо- ти циклиш откак си се регнал тука. Изтърка едни и същи бутони на стотина клавиатури, и кво? 

Публикувани изображения

Тони, не се занимавай с тоя трол, по гьонсуратлък няма кой да го бие. Няма и смисъл да се пълни иначе празната му тема. Видя се колко е съгласен на сделка и колко е непристрастен. Другото е гонене на вятъра.

преди 11 часа, Lumberman написа:

Тони, не се занимавай с тоя трол, по гьонсуратлък няма кой да го бие. Няма и смисъл да се пълни иначе празната му тема. Видя се колко е съгласен на сделка и колко е непристрастен. Другото е гонене на вятъра.

Спирам. Видя се, че е трол и спи в тоя сайт. 

преди 18 часа, miro20 написа:

Да, да... и тоя зацикли.

:)

Чудо голямо- ти циклиш откак си се регнал тука. Изтърка едни и същи бутони на стотина клавиатури, и кво?  :)

преди 2 часа, Радецки написа:

Чудо голямо- ти циклиш откак си се регнал тука. Изтърка едни и същи бутони на стотина клавиатури, и кво?  :)

Абсолютно. При него няма нищо ново. Добре да се помни тая работа. Щом му харесва така, да си носи последствията. Иначе се чудя не му ли омръзва понякога тоя неговия робски, безсъдържателен живот...

преди 28 минути, Lumberman написа:

Абсолютно. При него няма нищо ново. Добре да се помни тая работа. Щом му харесва така, да си носи последствията. Иначе се чудя не му ли омръзва понякога тоя неговия робски, безсъдържателен живот...

Абе де да знам бе, аз се чудя за толкова упорит труд, дългогодишен... не му ли се полага некво повишение вече. Срамота е. Цял живот форумна мишка да си седи, ебати работодателите, ебати чудото...

Какво повишение? Най-некадърният трол във вселената, който бе разкрит от всички. По-нагоре от спамер и генератор на безсмислен трафик няма да мръдне.

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

• Автор

Чудесно . Поревахте ли ? начесахте ли си крастата ?

Проблема ви е че вие се впускате в  симптопа, усилвате проблематиката, а не търсите решение на проблема си.

Дори не се опитвате. Пак си хейтърствате, пак си изливате комплексите.

Кога ще излезете от това ниво ?

Хората даже се срамуват да ти харесат нещата, понеже веднага ще бъдат асоциирани с теб. Смятай колко си зле, все едно си прокажен. :D :D :D

преди 19 часа, miro20 написа:

Чудесно . Поревахте ли ? начесахте ли си крастата ?

Mи не. Аз лично си чеша топките в момента. Некви други въпроси?

• Автор

Е да де... чеши  си ...  :)

Иначе  тоя https://www.kaldata.com/forums/profile/373343-kalansuv/

е наистина с проблеми, но малко по различни от "феновете".

Хайде, можем да приемем че някой плюе червени, друг сини, някой се подмокря от Путлер, друг от "матушки Русии", но тоя идивид е кастриран от такива чувства и пристрастия.

Той , за разлика от вас, дори не насочва фенската си агресия и комплекси към някого който не му е удобен.

Той се е капсулирал, не го интересува кой го  коментира, а методично, целенасочено и озъбено си следва една линия - да си "чеше топките" както казва  един по горе.

Интересуват го единствено и само неговите топки и да си задоволи саомазохизма да копи-пейства.

Интересен индивид, няма спор. И определено с далеч по дълбоки проблеми отколкото вас.

Интересно е, че скоро @lsmurf ви даде за пример и двамата. Чудя се кой от трима ви е по-спрял, но ти и бденков сте каймака на Калдата .

преди 4 минути, Тoни написа:

Интересно е, че скоро @lsmurf ви даде за пример и двамата. Чудя се кой от трима ви е по-спрял, но ти и бденков сте каймака на Калдата .

Чудиш се кой е по спрял от тиримата. Недей бе човек ! Ти определено ни водиш всички с няколко обиколки в това направление. :)

• 6 месеца по-късно...

Аха! Нещо надзиратели има ли тука, да ги подсетим?! Най-накрая нещо ПО ТЕМАТА.

Миро20, да има полза и от темата, която си пуснал... да не повярва, човек. Ама то си е казано, че който другиму копае яма, сам пада в нея.

Да напомня какво пише в правилата на форума:

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

А тoва "многоников" като многоглав ли е? Един човек с много глави, някаква шизофрения?! Този има поне 4 ника.

• Автор
на 16.12.2018 г. в 22:28, Мойра написа:

Многониковият  Varadin Angelov пак е превъртял! :(

Ами който има права, нека вземе мерки . Този по копипействане определено е по зле и от теб :)

Не само че е зле, ами и съсипва иначе сериозни теми . Дори съм призовавал админите на форум ии сайтове да си обменят инфо кой с какви никове, ИП-та влиза и пише, и да вземат мерки .

Дори негласно за останалите потребителите . Това ще допринесе до доста добра "чистота" на общуването .

на 17.12.2018 г. в 2:21, Lumberman написа:

Ама то си е казано, че който другиму копае яма, сам пада в нея.

Защо си мислиш че ти копая яма, приятелю ?

Напротив. Искам да се измъкнеш от нея . От омразата, комплексите, беззъбата злоба, баналното хейтърство, субективната ти безмозъчна проапганда, копирането на фейк-сайтове  и т.н.

Един ден ще го разбереш

на 17.12.2018 г. в 2:21, Lumberman написа:

Един човек с много глави, някаква шизофрения?!

Много тук са такива. Даже са си признавали че по сайтовете си правят по няколко регистрации , "за всеки случай" ако ги баннат за простотиите и псувните :)

Малко са хората които са като мен - с еднакъв  по възможност ник и аватар,  с добре разпознаваем ник и стил на писане.

На троловете дори не ви знам малките имена, както вие се обръщате към мен. :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• 1 година по-късно...
  • 1 година по-късно...
  • Автор

Цитат
преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Другари, дайте да измислим как да наричаме Мирко, ако не дай си дяволе, вземе че ни стане президент. 

П.Ш. Сетих се! Мирко, възлюбления на евг.минч.

преди 34 минути, ivottoshev написа:
преди 53 минути, gagodrago написа:

-----------

Аз пък си мислех, че троло20 е жител на циганската маала...

Там са му роднините.

преди 38 минути, Без умствен капацитет написа:
преди 53 минути, gagodrago написа:

-----------

то и аз мисля същото за теб

преди 54 минути, gagodrago написа:

-----------

преди 1 час, attj написа:

Миро все си е в Русе, не е като Коко1 - всеки ден в Мосейково.  Няма ден да не показва интерната им.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Мисля, че по закон хора, чието постоянно местожителство е в психиатрична клиника не могат да се кандидатират за президент.

преди 2 часа, symanbg написа:

аз съм го отписал вече

Ох как ви бръкна пак Миро в ... :) :)

Както и преди съм казвал, блазни ме и гъделичка егото ми ФАКТА че комплексираните ми психясали фенове пак обръщате всяка тема в Миро това Миро онова...

Но замислете се, има ли някой друг който толкова да ви мачка  и депресира колкото мен, и същевеременно въобще да не ми пука кви сте що  сте ? Даже имената вине знам и не ме интересуват. :) 

Една педя никове, някои се повтарят от преди, други са една персона с няколко, и всичките тотално обсебени и психясали на тема Миро такъв Миро онакъв

Алоооо балоните... я се погледнете малко отстрани :) 

Жалка работа ... :getout:

• Автор

преди 3 часа, Kolev72 написа:

Не забелязваш а е точно това, което мислиш. Я го вземи за "преглед" тоя Миро20. Още от 2001 година се бори по сайтове и форуми  за да постигне първо място , или тъй нареченият "ГУРУ" в разделите за политика. Завършил в Русия, руският му е като майчиния език - колко нещо е изписал и в този форум от 2010 година насам. Не е нужно да си ти гуру - то, защото той се обижда много люто на това. Реджеп беше го поставил на тясно преди 2-3 години и таман да изгуби прозвището си, се отказа да му опонира. И правилно направи човека. Отстъпи му го, щото то се вижда и отстрани. Да си купиш компютър, да пишеш и копираш снимки и статии от вред по интернет и да се бориш за такава титла - не е лесна работа. Иначе се слави и с това, че е инженер човека. Дамата от по горният пост много точно го е обрисувала и трябва да е напълно сигурна че тук напълно се е доказал като истински чекиджия. Няма ни една негова тема, в която да са изпъкнали инженерните му способности, придобити от следването му в Русиа. Или с две приказки:

Инженер, между политиците и политик, между инженерите   Форумът е горд с неговите изяви и постове.

:yanim::giggle1:

Поредния ми аналлизатор  :) :)  

Много яко ви е бръкнал тоя Миро в... психиката... а ? :)

• 4 месеца по-късно...
  • Автор

преди 8 часа, FatMan9 написа:

Мисля, че направих достатъчно добро изказване.........

.....публикациите ми, които Миро20 ............

Изказванията на Миро20 са ............

....твърдения на Миро20.....

............държави на Миро20. Ако Миро20 твърди, ............

......... както Миро20 твърди, то как Миро20 .................както Миро20 твърди?

........ към @miro20

........МЕГА публикация, която Миро20.....

........Съветския Съюз, който Миро .........

FUN FACT: Миро20 ........

Миро, както винаги, вместо........

Вижте как @miro20 отново........

на 2.10.2022 г. в 9:14, FatMan9 написа:

и @miro20, които са .........

Потърси специализирана помощ човече....

преди 19 часа, miro20 написа:

Потърси специализирана помощ човече....

То, ако аз се разровя и направя статистика подобна на теб за потребителя, но със споменатото от теб "Путлер", то и ти се нуждаеш от такава специализирана помощ ... :) Дори смело мога да изкажа, че ти имаш по-голяма нужда от него ... т.е. твоето е "по-обсебване" от неговото ... :) 

Нормално е обсебените от политиката да се пращат за специализирана помощ  ... :) 

Оня ден, преди изборите ми хареса едно импровизирано включване в едно предаване по БНТ на Татяна Дончева. Част от нейни изказвания:  ... политиката е "тънка" работа ...  в днешно време сулю и пулю се занимават с политика ... А така също и един съвет към Кирил Петков и Асен Василев = Преди да изкажете нещо помислете преди това ... Това не е на Дончева!!!

Мире, само помисли колко от политическия ни елит се нуждае от такава помощ?! Та ти си седнал да пращаш някакъв обикновен недоволен от теб ... :)   

• Автор
преди 13 часа, dioib написа:

То, ако аз се разровя и направя статистика подобна на теб за потребителя, но със споменатото от теб "Путлер", то и ти се нуждаеш от такава специализирана помощ ... :) Дори смело мога да изкажа, че ти имаш по-голяма нужда от него ... т.е. твоето е "по-обсебване" от неговото ... :) 

Нормално е обсебените от политиката да се пращат за специализирана помощ  ... :) 

Няма проблем. Ама събери и на тия дето получават страхова невроза като чуят САЩ, злия Запад, и които постоянно говорят за някакви "кравари" , гейропа и т.н.

Като екстра можеш да съпоставиш кой се възхищава и боготвори САЩ /дали има такива ? /     и кой боготвори Путлю и с какви изрази.

От локалната политика също сравни кой колко употребява Тиквата, Банкянския тулуп... ГРОП и т.н.

Успех с рисърча. :) Ама да не се окажеш изненадан :) 

преди 14 часа, dioib написа:

Та ти си седнал да пращаш някакъв обикновен недоволен от теб ... :)   

А... не е един... Аз не се сещам да съм нападал в личен план когото и било , извън казаното по темите, извън нападките към мен, които са в пъти да не кажа, в геометрична прогресия по големи спрямо мен.

И то е очевидно .

преди 14 часа, dioib написа:

Мире,

Фамилиарниченето  ти нали се сещаш че те приравнява и теб в кюпа ? :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.