Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

избор на 40'' телевизор

Featured Replies

на 28.03.2018 г. в 0:01, Белгиеца написа:

Тука съм ви разправял че съм купил преди година за 400 евро Самсунг 50 инча без смарт серия 6000 ( и нещо си там ) и не насича. После след 2-3 месеца купих втори ама за 500 евро и смарт и той не насича. Двата са Фул ХД.

преди 9 часа, Белгиеца написа:

Та моите 50 инчови самсунляци са 100 херцови и съм ги пробвал в магазина с тестовия файл от Хонг Конг, щото съм пълен с акъл и повече от веднъж не се минавам при мошениците продавачи

Я виж са ко стана, как се оплете само "щот си пълен с акъл" 120Hz цирки имаш 806

• Отговори 111
  • Прегледи 14,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 11 часа, PigManu написа:

Ти си в бяла Държава но ти никога не можеш да бъдеш бял човек.

А може то, може аз съм женен за чистокръвна естествено руса белгийка от сой.
Животът ми е песен.
Да му мислят нашенките които не са ме искали едно време и които бачкат за по 650 лв заплата по цял ден прави на крак у некое магазинче.

преди 9 часа, Silvering написа:

https://www.2ememain.be/tv-hi-fi-vidéo/télévision/2/tv/

1 Минута ми отне. Тва, че е Белгия, не значи, че хората не продават и купуват неща втора употреба.

Веж сега, породата помияр е разпространена навсякъде.
Но при положение че ми е било възможно да купя само за 400 евро чисто нов телевизор с 2 години гаранция, как ще стане това прекарване да почна да търся стар телевизор ?
Умът ми не го побира.
Тука техникът за да дойде да ги каже bonjour  иска 70 евро, даже и да не е поправил нищо.
До сега сме викали техник миналия век да поправя една доста скъпа пералня машина един единствен път и повече нищо не поправяме, ако не е още в гаранция. Заминава на боклука и купуваме ново.
А самият аз съм продавал на старо в първите години през миналия век Hi-Fi елементи на един познат белгиец с помиярска психика. После почнах да изхвърлям на боклука или подарявам неща от които нямаме повече нужда.
Та така, само първата ми кола е купена на 2 години и на 60000 км от еда жена, пак през миналия век.
След това купуваме всичко плащайки в брой и ново.
Което не ми пречи да намирам най-добрите цени, ако не се налага спешно да купя нещо.
За мен е въпрос на чест и достойнство да не може да ме прекара някой мошеник продавач на телевизори.
Да мрат от глад гадовете, щом като заблуждават клиентите си.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Но при положение че ми е било възможно да купя само за 400 евро чисто нов телевизор с 2 години гаранция,

преди 18 часа, Белгиеца написа:

Та моите 50 инчови самсунляци са 100 херцови и съм ги пробвал в магазина с тестовия файл от Хонг Конг, щото съм пълен с акъл и повече от веднъж не се минавам при мошениците продавачи

Аве пиле шарено ко стана с 120Hz - те телевизори за 400евраWorry

преди 7 часа, PigManu написа:

Аве пиле шарено ко стана с 120Hz - те телевизори за 400евраWorry

аз 120 херцови нямам, имам само 100 херцови
и да единият е за 400 евро без смарт функции, а другият е за 500 със смарт и леко по-живичък процесор
двата са 50 инчови самсунляци Хул ХД

можеш да се спукаш от яд, че ти няма от къде да ги намериш в момента, ядец !

преди 21 минути, Белгиеца написа:

аз 120 херцови нямам, имам само 100 херцови
и да единият е за 400 евро без смарт функции, а другият е за 500 със смарт и леко по-живичък процесор
двата са 50 инчови самсунляци Хул ХД

можеш да се спукаш от яд, че ти няма от къде да ги намериш в момента, ядец !

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Но при положение че ми е било възможно да купя само за 400 евро чисто нов телевизор с 2 години гаранция, как ще стане това прекарване да почна да търся стар телевизор ?

"Чисто нови" 120Hz телевизори за 400евра и 500евра GayFighT.gif

Аве тез телевизорчета да не ти ги пращат извънземнитеLol15

За 120 хамерикански херцови не знам, но за европейски 100 херцови имам точно две фактури и гаранционни доументи.
И думата евро не се променя, няма множествено число.

преди 20 минути, Белгиеца написа:

За 120 хамерикански херцови не знам, но за европейски 100 херцови имам точно две фактури и гаранционни доументи.
И думата евро не се променя, няма множествено число.

На Ганя каквото и да му се каже той си знае неговото за тва е Ганя.

Дай фактурите дай моделите на телевизори от 2016 2017г които струват по 400, 500евра 120Hz панели.

преди 36 минути, PigManu написа:

Дай фактурите дай моделите на телевизори от 2016 2017г които струват по 400, 500евра 100Hz панели.

Идеята много ми харесва, трябва да режисирам хубавко пускането на фактурите, така че да ги заболи възможно най-яко мошениците продавачи на телевизори.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Идеята много ми харесва, трябва да режисирам хубавко пускането на фактурите, така че да ги заболи възможно най-яко мошениците продавачи на телевизори.

Нямаш нищо ти си въздух.

преди 1 час, PigManu написа:

Нямаш нищо ти си въздух.

Иска ли ти се да нямам, а ?
Треперете сега от страх от показването на фактурите, сънувайте кошмари.

на 2.04.2018 г. в 22:05, Белгиеца написа:

той нали си намери 4К самсунляк с 1300 PQI = 100 херца, за около 860 лв.

Е колко ти е акъла, твойте боклуци са същите

преди 15 минути, Белгиеца написа:

Иска ли ти се да нямам, а ?
Треперете сега от страх от показването на фактурите, сънувайте кошмари.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.