Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

избор на 40'' телевизор

Featured Replies

преди 8 минути, Белгиеца написа:

Ама ти пак ли почна с твоите 2000 лв ?
той нали си намери 4К самсунляк с 1300 PQI = 100 херца, за около 860 лв.

От 5602 серията трябва да е 50 херца.

Пуснаха ли те замалко или избяга806

току-що, PigManu написа:

100Hz- 860лв.GayFighT.gif не се показвай на светлоWorry

1300 PQI = 100 херца, Колкот ги разбираш телевизорите толкко  си и ТАРИКАТGayFighT.gif

• Отговори 111
  • Прегледи 14,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, Белгиеца написа:

като гледам тоя ярко червен фон на аватара ти и ме обхващата едни съмнения относно джендър ориентацията ти

А така разшифровай аватараWorry

преди 51 минути, Белгиеца написа:

Ама ти пак ли почна с твоите 2000 лв ?

Я пак? Да не е било само софтуерно.Че разликата е горе-долу коклкото между това да си белгиец и белгийски гражданин:D:D:D

преди 1 минута, franchesko написа:

Я пак? Да не е било само софтуерно.Че разликата е горе-долу коклкото между това да си белгиец и белгийски гражданин:D:D:D

Тези данни му се нашепват свише GayFighT.gif

преди 16 часа, PigManu написа:

Тези данни му се нашепват свише 

Това е волята божия, да се мъчат мошениците търговци по форумите, все някой да отваря очите на наивните клиенти.
Пък и специален тестов файл е поръчал всевишният да бъде пуснат тука, който разбива всички надежди на мошениците за успешно пробутване на боклучиво телевизорче.
Това да е продавач някой в днешно време на боклуци не е професия за завиждане.
В България проблемът допълнително се усложнява от простичкият факт, че цените за най-евтин 100 херцов телевизор са смятани според доходите на нас западняците. Цена която на нас не ни създава проблем да я платим, се оказва доста неприятна от гледна точка на средната българска заплата. Значи цените са като са назапад, а заплатите са 5 или 10 пъти по-ниски в родината. Е, как да си купи нашенец 100 херцов телевизор при това положение. Той все ще му се вижда скъп и все ще си мисли че и 50 херцов ще му върши работа да гледа всеки ден спортни предавания. Но разочарованието е големо с 50 херцовите боклучета.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Това е волята божия, да се мъчат мошениците търговци по форумите, все някой да отваря очите на наивните клиенти.
Пък и специален тестов файл е поръчал всевишният да бъде пуснат тука, който разбива всички надежди на мошениците за успешно пробутване на боклучиво телевизорче.
Това да е продавач някой в днешно време на боклуци не е професия за завиждане.
В България проблемът допълнително се усложнява от простичкият факт, че цените за най-евтин 100 херцов телевизор са смятани според доходите на нас западняците. Цена която на нас не ни създава проблем да я платим, се оказва доста неприятна от гледна точка на средната българска заплата. Значи цените са като са назапад, а заплатите са 5 или 10 пъти по-ниски в родината. Е, как да си купи нашенец 100 херцов телевизор при това положение. Той все ще му се вижда скъп и все ще си мисли че и 50 херцов ще му върши работа да гледа всеки ден спортни предавания. Но разочарованието е големо с 50 херцовите боклучета.

Разходи се в парка пийни си хапчетата поговори с Наполеон и Хитлер и се почустваш по добре.806

Я разясни за широката публика кои са 60Hz и кои 120Hz че и други да се научат от теб не само синковецаxuJIko.gif

• Автор

За 650 лв, сонито горе долу бива. И прави чудеса от храброст, с картината от аналоговата кабелна. Разните му там ауторежими, потискане на шум и т.н.
Като цветове и тонален баланс е чуден.

преди 1 час, emosms написа:

За 650 лв, сонито горе долу бива. И прави чудеса от храброст, с картината от аналоговата кабелна. Разните му там ауторежими, потискане на шум и т.н.

Kупил си го вече хубаво лошо това е.

Радвай му се дълго и безаварийно.

преди 2 минути, PigManu написа:

Kупил си го вече хубаво лошо това е.

Това изречение отговоря напълно на целта на продавачите мошеници, да им купуват боклучетата и после да си ги бият от главите, защото вече са се прекарали.

преди 4 часа, emosms написа:

Въпрос на вкус.На мен картината на сони не ми харесва, нито бюджетните, нито високия клас.Но пак зависи с каква матрица е.IPS e по-добра за гледане от ъгъл,ама кой ще ти гледа от ъгъл.VA вади много  по-наситени цветове,направо ми пълни душата.Аз стигнах до заключението, че на мен ми е по-кеф да гледам VA с колкото се може по-огледално покритие.Честит да ти е телевизора и важното е теб да те кефи.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Това изречение отговоря напълно на целта на продавачите мошеници, да им купуват боклучетата и после да си ги бият от главите, защото вече са се прекарали.

Видя ли като не си пиеш хаповете 806

преди 43 минути, franchesko написа:

IPS e по-добра за гледане от ъгъл,ама кой ще ти гледа от ъгъл.

Eми нормалните мъжкари си всимат една женска да си живуркат заедно, пък се пръкне дете по някое време та ставате повече от един гледач. И се получава че някой трябва да гледа под ъгъл.
Друг случай на гледане не точно срещу телевизора е като си полегнал да поотмориш на дивана и по някое време пуснеш телевизора, ама те мързи да станеш и седнеш в фотьола.
Или ако имаш няколко компютъра вкъщи, все някой ще и в стая където има телевизор. Тогава като си пред компютъра и хвърляш по едно око на Гласът на България, те па посинели като при минус 16 градуса от студ, ако ги гледаш под ъгъл.

преди 23 минути, Белгиеца написа:

Eми нормалните мъжкари си всимат една женска да си живуркат заедно, пък се пръкне дете по някое време та ставате повече от един гледач. И се получава че някой трябва да гледа под ъгъл.

Епа аз тамън реших да следвам ,,твоят пример за просперитет,, да вземе във всяка стая отделен телевизор, то пък се оказа, че у вас сте само с един,Давай давай, малко по-малко ще излезнат всички белгийски легенди наяве:D Да не се окаже само ,че ,,нормалния мъжкар,, си е взел белгиец вместо белгийка в къщи.:D

В моята къща има точно 4 работещи и свързани към антени телевизори. Има и 3 работещи компютри, единият е лаптоп. Има на тавана и още 2 работещи компютри, ама са по-вехти.
А оняден си говорим с булката за едно пренареждане по стаите и хлапето пита дали до 50 инчовия дето съм го купил той да го гледа че има колони като моите. То не знае горкото че професионалните ми монитори по лиценз на ББС съм ги платил почти 1000 евро преди време. А и за усилвател си направи устата да пита дали ще има, щото като гледаме песнички сигналът минава през усилвателя и той чува разликата.

на 4.04.2018 г. в 13:09, Белгиеца написа:

В моята къща има точно 4 работещи и свързани към антени телевизори. Има и 3 работещи компютри, единият е лаптоп. Има на тавана и още 2 работещи компютри, ама са по-вехти.
А оняден си говорим с булката за едно пренареждане по стаите и хлапето пита дали до 50 инчовия дето съм го купил той да го гледа че има колони като моите. То не знае горкото че професионалните ми монитори по лиценз на ББС съм ги платил почти 1000 евро преди време. А и за усилвател си направи устата да пита дали ще има, щото като гледаме песнички сигналът минава през усилвателя и той чува разликата.

И 40 телевизора да имаш е все тая, като не само са най нисък клас 60Hz Full HD ами и са по 50 инча където картината сравнена с 32 инчовите модели е доста лоша. Но ти понеже си Бай Ганя и въобще си нямаш понятие, за тебе са прекрасни даже и се хвалиш. pop.gif

преди 4 часа, PigManu написа:

И 40 телевизора да имаш е все тая, като не само са най нисък клас 60Hz Full HD ами и са по 50 инча където картината сравнена с 32 инчовите модели е доста лоша. Но ти понеже си Бай Ганя и въобще си нямаш понятие, за тебе са прекрасни даже и се хвалиш. pop.gif

Ти наистина си душевно болен със симптоми на олигофрения.
И 999 пъти да ти бъде повторено че в Европа 60 нерцови няма, ти пак си плямпаш едно и също.
Та моите 50 инчови самсунляци са 100 херцови и съм ги пробвал в магазина с тестовия файл от Хонг Конг, щото съм пълен с акъл и повече от веднъж не се минавам при мошениците продавачи. Един боклучив ЛЖ са ми пробутали веднъж и край, повече никога не им минава номера на гадовете.
А на производителите на боклуци ще им излезе през носа че се подиграват на купувачите.
На български, френски, английски и руски даже ще ги разобличавам до като не престанат да произвеждат 50 херцови бокучета.

преди 10 минути, Белгиеца написа:

Ти наистина си душевно болен със симптоми на олигофрения.
И 999 пъти да ти бъде повторено че в Европа 60 нерцови няма, ти пак си плямпаш едно и също.
Та моите 50 инчови самсунляци са 100 херцови и съм ги пробвал в магазина с тестовия файл от Хонг Конг, щото съм пълен с акъл и повече от веднъж не се минавам при мошениците продавачи. Един боклучив ЛЖ са ми пробутали веднъж и край, повече никога не им минава номера на гадовете.
А на производителите на боклуци ще им излезе през носа че се подиграват на купувачите.
На български, френски, английски и руски даже ще ги разобличавам до като не престанат да произвеждат 50 херцови бокучета.

За по 400евра "120Hz телевизори"GayFighT.gif

Нямало в Европа 60Hz телевизори GayFighT.gif

Аве Ганя всички телевизори вече са 60Hz и 120Hz ма ти толко и разбираш. Нали си от контингента на специализираните заведения.

преди 5 минути, PigManu написа:

Аве Ганя всички телевизори вече са 60Hz и 120Hz ма ти толко и разбираш. 

Ти си безнадеждно болен.
Я тука за хората разбиращи француски, да си проверяват телевизорчетата на този сайт колко херца са:

http://www.lcd-compare.com/televiseur-SAMUE40D6500-SAMSUNG-UE40D6500.htm

Думичката Dalle като видите и срещу нея 100 Hz може да ходите да го пробвате модела в магазина с моя тестов файл.

преди 10 минути, Белгиеца написа:

Ти си безнадеждно болен.
Я тука за хората разбиращи француски, да си проверяват телевизорчетата на този сайт колко херца са:

http://www.lcd-compare.com/televiseur-SAMUE40D6500-SAMSUNG-UE40D6500.htm

Думичката Dalle като видите и срещу нея 100 Hz може да ходите да го пробвате модела в магазина с моя тестов файл.

Aве момче не ми показвай ретро телевизори от 2011г. говорим за сегашните модели от 2016г 2017г където нещата са коренно различни и 120Hz телевизори под 2200лв няма хвани се осъзнай кукумицин.

Хвани се актуализирай и се ограмоти малко

Я, ама ти си бил способен да прочетеш 2011.
Браво бе, напиши си в полето горе модел от 2017 година и ако са го тествали ще видиш колко херца е.

п.п.
а сега си пускам телевизора да зяпам

преди 54 минути, Белгиеца написа:

Я, ама ти си бил способен да прочетеш 2011.
Браво бе, напиши си в полето горе модел от 2017 година и ако са го тествали ще видиш колко херца е.

п.п.
а сега си пускам телевизора да зяпам

През цялото време ми спори че телевизорите били 100Hz a той горкия имал телевизорче от 2011г и си мисли че разбира, толко си елементарен. K010(1)

Aбсолютно е без значение как ще изпишеш херцовете 50 или 60 все е правилно защото първото е минимума а второто число максимума, ма ти си ограничен от това сайтче и каквото се напише там за теб е 100% вярно.Worry

Толкова са ти знанията затова не можеш да разчетеш спецификации от друг сайт.

Различните сайтове записват данните по различен начин което е без значение дали ще напишат 50 или 60 или 100 или 120 

https://www.displayspecifications.com/en/model/20bec6a

Чак сега всъщност осъзнах какъв Ганя си, купуваш си на старо телевизори от преди 7 години модели за по 400евра и си мислиш че си много напредpop.gif

Ганьо Балкански у ЕвропатаGayFighT.gif

преди 3 часа, PigManu написа:

, купуваш си на старо телевизори от преди 7 години модели за по 400евра

Сега остава да ме открехнеш как става това с купуването на телевизор на старо в Белгия, щото на мен ми е пълна мъгла такава магия как се прави.
Ти явно бяла държава не си виждал през живота ти.
Живей си в заблудите и бъди щастлив с твоите 60 херца.

на 28.03.2018 г. в 0:01, Белгиеца написа:

Тука съм ви разправял че съм купил преди година за 400 евро Самсунг 50 инча без смарт серия 6000 ( и нещо си там ) и не насича. После след 2-3 месеца купих втори ама за 500 евро и смарт и той не насича. Двата са Фул ХД.

Аха значи забрави какво лъга, я виж ти какви боклуци си си купилGayFighT.gif

Па ме завърташ с некви ретро 120Hz дето ти е мечта и си гу сънувал нали си "Ясновидец" GayFighT.gif

преди 1 час, Белгиеца написа:

Сега остава да ме открехнеш как става това с купуването на телевизор на старо в Белгия, щото на мен ми е пълна мъгла такава магия как се прави.

Имал 120Hz Worry

Ти си в бяла Държава но ти никога не можеш да бъдеш бял човек.

преди 4 часа, Белгиеца написа:

https://www.2ememain.be/tv-hi-fi-vidéo/télévision/2/tv/

1 Минута ми отне. Тва, че е Белгия, не значи, че хората не продават и купуват неща втора употреба.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.