Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с образованието след 12-и клас

Featured Replies

• Автор
преди 2 минути, .Alex&Vanko. написа:

Времената са най-лесното нещо в английския език. Освен това трябва да имаш богат речник. Зубрене на думи много. Готови конструкции. Помня как ме изпитваха. Де да беше хубаво времето щях да си облека еди какво си и подобни.

Благодаря ти! Аз отивам да спя.....Надявам се утре да продължим дискусията, че време не остана и не знам какво ще правя със себе си? Какво мислиш за посредниците при кандидатстване като СКАЙЛАЙНС  и подобните им, те ще ме ориентират ли?

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Журналист, адвокат, нотариус ----------- Идеално платени!

Първото не е. Даже имам една позната с щерка в БТВ на стаж 2 години на денонощно повикване със заплащане 0 лв.

• Автор
на 7.04.2018 г. в 22:49, .Alex&Vanko. написа:

Да спирам, че немож си легна или да отидеш на църква!;)

Направих си тест за кариерно ориентиране към МОН, общо взето моята насоченост е малко над 50 процента ето виж в тези мои три сектора насочеността ми и е най висока

Обществена сигурност, безопасност, военно дело и отбрана     51,8

Хуманитарни науки 53,8

изобразителното изкуство ми идва 47 процента..............................какво да правя сега:angry-minion:

Е военен е хубава работа. На нощно дежурство имаш легло и евентуално почиваш.Дежурството е 24ч. но после 72ч. почиваш. Хубава пенсия кат се пенсионираш и то рано рано. Почваш след това охрана да работиш и голямата пенсия и си ок. За изобразително изкуство ти можеш ли да рисуваш? Имам един бивш съученик рисува ама няма желаещи да му купуват картините. Хуманитарната наука е икономиката може би и правото незнам.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор
на 9.04.2018 г. в 22:33, .Alex&Vanko. написа:

Е военен е хубава работа. На нощно дежурство имаш легло и евентуално почиваш.Дежурството е 24ч. но после 72ч. почиваш. Хубава пенсия кат се пенсионираш и то рано рано. Почваш след това охрана да работиш и голямата пенсия и си ок. За изобразително изкуство ти можеш ли да рисуваш? Имам един бивш съученик рисува ама няма желаещи да му купуват картините. Хуманитарната наука е икономиката може би и правото незнам.

Здравей, отново! Отдавна не съм ти писал! Една позната на майка ми сподели две приказки за образованието в Русия. Разправя, че квотите за България били 300

човека и всичко било безплатно в повечето, най-много за общежитие да се плаща по 20 лв месечно........ама за храна и там други разходи не знам да ли се покриват. Имало някакви анкети за 6 от най-най руски университети ако не покриеш техните критерии те пренасочват към други техни 1500....Какво мислиш?

преди 3 часа, даниел павелов написа:

Здравей, отново! Отдавна не съм ти писал! Една позната на майка ми сподели две приказки за образованието в Русия. Разправя, че квотите за България били 300

човека и всичко било безплатно в повечето, най-много за общежитие да се плаща по 20 лв месечно........ама за храна и там други разходи не знам да ли се покриват. Имало някакви анкети за 6 от най-най руски университети ако не покриеш техните критерии те пренасочват към други техни 1500....Какво мислиш?

Безплатно образование няма. И какво значи в Русия? Това е необятна държава с много градове и учебни заведения. За всяко едно трябва да прочетеш какви са правилата и условията.

• Автор
на 1.05.2018 г. в 19:35, Емил Костов написа:

Безплатно образование няма. И какво значи в Русия? Това е необятна държава с много градове и учебни заведения. За всяко едно трябва да прочетеш какви са правилата и условията.

то, че няма безплатно знам, ама едно е 20лв месечно за общежитие и безплатно в русия, а тука в американския 25 000, на година, че и долари на всичкото отгоре, аз нямам 20 бъбрека..............а за руското образование, чувам говорят добри неща, откъм качество на образованието и реализация след това, все пак познаваш ли тук някой по-компетентен?

преди 34 минути, даниел павелов написа:

то, че няма безплатно знам, ама едно е 20лв месечно за общежитие и безплатно в русия, а тука в американския 25 000, на година, че и долари на всичкото отгоре, аз нямам 20 бъбрека..............а за руското образование, чувам говорят добри неща, откъм качество на образованието и реализация след това, все пак познаваш ли тук някой по-компетентен?

20лв месечно за общежитие и безплатно в русия - Това не е вярно. Проучи добре нещата.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
на 9.04.2018 г. в 22:33, .Alex&Vanko. написа:

Значи видях нормативите. Аз принципно си тренирам , трябва да  оправя совалките и бягането..........Явно с това ще се занимавам, поне всичко ми осигуряват, какви други подробности би ми казал да се подготвя за този изпит, видях едно, че продължава 5 часа. Мога ли примерно да отида началото на септември.....................да видя що годе за какво ставам. Едно момче от моя клас е така след 10 клас ходи за пилот да да се провери, ама беше над 1.80 м и с очила, отрязаха го, пък беше много кадърен.............................

Сержант ли ще ставаш или офицер? Колко взимат точно незнам. Един тука е пожарникар и взима 958лв. 24 часа работи и 72 часа почива.

• Автор
преди 52 минути, .Alex&Vanko. написа:

Сержант ли ще ставаш или офицер? Колко взимат точно незнам. Един тука е пожарникар и взима 958лв. 24 часа работи и 72 часа почива.

Аз първо да издържа нормативите, пък после ще видя.......Макар, че си прав, трябва да реша , йерархията трябва да я науча, и постовете,  все пак ако драпам мога ли да се изкача до по- високи постове? Иначе това, което съм преминал като норматив- :min01: височина 1,50, аз съм 1,79 и раста още, килограми 50, аз съм 73, с тенденция към наддаване. Все пак някъде мога ли да се явя някъде от по-рано, да се проверя дали ставам, че да не стане както с този моя съученик? 

• Автор
преди 1 минута, .Alex&Vanko. написа:

Да.

мога ли да се явя някъде от по-рано, да се проверя дали ставам, че да не стане както с този моя съученик, че правих, струвах не намерих?

• 11 месеца по-късно...

Cosmo Study Abroad e консултантска фирма за образование в чужбина. 

Те могат да ти помогнат при избирането на специалност и кандидатстването в чужбина.

В повечето университети навън има стипендии, субсидии и може да следваш безплатно .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.