Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Къде мога да намеря такъв кабел.. никъде по сайтовете не намирам женски molex.. ето това търся

A87A35E3-0013-4BB6-9ADA-8457B19CD3D2.jpeg

Е точно такъв трудно ще намериш. Има при китайците - 6Pin Male 1 to 3 IDE Female Power Supply Splitter Extension Cable for Molex 4Pin Port Multiplier for Seasonic KM3 Series Modular. Според мен ще е много по-лесно и бързо да си вземеш нормален преходник към женски молекс за 3лв. и да си го преработиш с конектори от някое старо захранване.

Ако твоето захранване по начало няма 6 pin, значи според мен е достатъчно съмнително, че да пробваш такива работи. Какво е захранването и какво се опитваш да постигнеш?

• Автор

Имам си всички нужни кабели, но си взех led лента и няма къде да я вържа, понеже нямам друг такъв кабел. Имам само един и той се ползва за да захранва видео картата.

преди 6 минути, DarkEdge написа:

@Can Oa, не 4-pin Molex към S-ATA, а 6-pin PCI-E към Molex

кабела който е показал е най-вероятно от модулно захранване. 6 пина влиза в захранването т.е. му трябва молекс - ако не бъркам че съм на работа и не чета много.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
на 5.05.2018 г. в 10:42, killchain написа:

Какво е захранването? Какво пише на LED лентата за напрежение и ток?

Захранването е Fractal Design 450W INTEGRA BLACK, а за лед лентата и идея си нямам.. ето това е самата лента попринцип - Цък

• Автор

Тука направо в тъч ме метна... на мойто дъно не виждам подобни пинове... 9274_src.jpg

Аз попринцип го бях навързал чрез RGB Controller и Molex за захранване - YFCjBHn.jpg?1

• Автор
преди 6 часа, Can Oa написа:

старите дъна нямат , но щом имаш контролер така си го остави(нямаш избор).

Аз лесно ще си го оставя така, ама ток все още няма от къде да му подам, освен ако не ползвам кабела за захранване на видео картата. Чудех се ако взема просто един 6 пинов с молекс и го отрежа и 2-те жълти и 2-те черни дето идват от 6 пиновия кабел направо ги вържа към жълтия и черния на молекса който влиза в контролера, дали ще стане работата?

• Автор
на 15.05.2018 г. в 6:48, hudyr написа:

Аз от цялата тема не можах да разбера защо не пробваш със SATA към Molex преходник ?

Не мога да намеря “женски” molex, за това. Другото е лесно. И трябва с нещо да изкарам тоя ток от захранването към лед лентата.

преди 1 час, Tomoff1 написа:

Не мога да намеря “женски” molex, за това. Другото е лесно. И трябва с нещо да изкарам тоя ток от захранването към лед лентата.

Имаш ли свободна сата на захранването?

това е сата:

PYO2SATA.C.jpg

преди 1 час, Tomoff1 написа:

Не мога да намеря “женски” molex

Човече, отвори линка в посочения пост. В описанието ясно си пише MOLEX "Женски". Винаги можеш да звъннеш и да питаш.

• Автор
преди 6 часа, hudyr написа:

Човече, отвори линка в посочения пост. В описанието ясно си пише MOLEX "Женски". Винаги можеш да звъннеш и да питаш.

С това трябва да стане мерси, не бях погледнал добре какво си ми пратил. Стори ми се като "женски" SATA и не можах да разбера за какво ми го пращаш :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.