Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съобщение от algor

@Yvan Sergeev, получавате последно предупреждение, че следващия път, в който споменете който и да е роднина на човек от форума (майка, баща, съпруга, съпруг, дъщеря, син, братовчедка, братовчед и т.н.) или в момента, в който дори загатнете сексуалните си мераци към която и да е персона тук, ще бъдете лишен от достъп до форума завинаги!
Никакви сексуални постове, никакви сексуални предложения, никакви видеоклипове с такива сцени, никакви вулгаризми и циницми не си позволявайте повече от тук нататък, ако желаете да продължите да пишете във форума!

За какво си мислите в момента? (съмър едишън)

Featured Replies

преди 2 минути, algor написа:

Сещам се поне.....-айсе причини за това.

Аз пък на прима виста, се сещам  за .....айсе + една, в подкрепа на моята теза :grimace:

• Отговори 25,7k
  • Прегледи 818,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, Ma_ri написа:

Онзи ден, изтървах "Възвишение" по НВО го даваха....Днес го дръпнах от зелката. Ми забавен е :) Който не го е гледал, ако иска да го погледне :)

Като каза "възвишение" се зачудих кво правят твоите...възвишения?!?!:ph34r:

преди 3 минути, algor написа:

Ха...това съм го пропуснал, но мисля да отида лично да видя това, което казваш. :topsecret2:

Добър повод за разходка :)  http://www.lastampa.it/2018/07/05/cronaca/domani-un-emissario-di-ronaldo-visiter-la-villa-della-collina-scelta-dal-campione-HqG61PYm6A0y3KgkIoYvUM/pagina.html

ec611c3c-803f-11e8-9901-6729de8f12eb_vil

Аз пък на прима виста, се сещам  за .....айсе + една, в подкрепа на моята теза :grimace:

Споко - ти винаги си отгоре!

преди 26 минути, skalata_73 написа:

За мен най-добрия е Дон Диего Марадона!

Откак не играе спрях да се интересувам от футбол.

Както и не гледам формула откакто го няма  вече Шумахер.

то туй си е в реда на нещата...ъ-ъ-ъ...тъй де, то и на еването шъ си дой реда
само шъ гледаш кво има ф ладилника
:giggle1:

преди 1 минута, algor написа:

Като каза "възвишение" се зачудих кво правят твоите...възвишения?!?!:ph34r:

По Коледа мисля, а може и след Нова година, мисля да им направя лека корекция...

преди 2 минути, divna написа:

Не знам за теб, ама с първия поглед очаквах да видя на люлеещия се стол отпред Шерлок Холмс, забол лула в устата си.

току-що, Ma_ri написа:

По Коледа мисля, а може и след Нова година, мисля да им направя лека корекция...

Това не го казвай тук на всеослушание, че все ще се намерят 3-4 зложелателя, които да се опитат да те урочасат :speak:

пп. Радвам се за тях - заслужават го! 
Сипи по едно Пепси по този повод :cheers:

преди 1 минута, дръндю написа:

то туй си е в реда на нещата...ъ-ъ-ъ...тъй де, то и на еването шъ си дой реда
само шъ гледаш кво има ф ладилника

To ясно, че няма да ева цял живот кат катър. Като поодъртея ша почна да клецам по... 1 път на ден-два само (примерно).

Само не разбрах какво общо има еването с хладилника? На теб като ти се доеве да не търчиш да го пъхаш у фризера?

Не ми е проблем, нито отгоре, нито отдолу, нито отзад...А на теб?

Няма лошо да си отзад, ама се зачудих...не се ли притеснява тоя отпред?!?!

преди 1 минута, algor написа:

Няма лошо да си отзад, ама се зачудих...не се ли притеснява тоя отпред?!?!

аве, не съ чуди, ама виш Мари,  кво убаво та насади
:lol6:

преди 6 минути, skalata_73 написа:

Само не разбрах какво общо има еването с хладилника?

кът одертееш, шъ разбереш ве
кът не мойм друго да прайм, пазим ладилника
:giggle1:

преди 3 минути, Ma_ri написа:

Нямам никаква идея :speak:

Да ти кажа под секрет и аз нямам опит в това направление :speak:

пп. Животът, обаче, ми е показал, че не е необходимо да има някой отзад, за да ти е вътре.
Тук, за съжаление, опитът ми е огромен. :blackeye:

преди 2 минути, дръндю написа:

кът одертееш, шъ разбереш ве
кът не мойм друго да прайм, пазим ладилника

Ам тъй кажи ве. Пазач ша ставам начи.

Не ма цитирай повеке, че ша одим да клецам, докат още моем.

На тес ебльовци отгоре им препоръчвам поза ''Номера на Худини": 

Застава жената за задна, почва я приятеля и. Докат са превива и охка от екстаз он внимателно са измъква и я подкарва приятеля му.

Он излиза незабелязано на терасата, почуква на прозореца и маха с ръка.

И те така...

Без пари толкова с уроците - the end.

преди 3 минути, algor написа:

Да ти кажа под секрет и аз нямам опит в това направление :speak:

пп. Животът, обаче, ми е показал, че не е необходимо да има някой отзад, за да ти е вътре.
Тук, за съжаление, опитът ми е огромен. :blackeye:

Напоследък,  ми е трудно да разбера, какъв смисъл се влага, като се каже " да ти е вътре". Ама няма лошо, стига да е по взаимно съгласие :)

Напоследък,  ми е трудно да разбера, какъв смисъл се влага, като се каже " да ти е вътре". Ама няма лошо, стига да е по взаимно съгласие :)

Щом не сипваш по едно пепси и аз няма да ти кажа, пък! :getout:

не знам кво става, ама Мари тая вечер ги наглася  табиетлийската
:lol6:

преди 3 минути, Ma_ri написа:

да е по взаимно съгласие :)

Всички прекрасни неща на този свят са по взаимно съгласие - сватбата, развода, постъпването на работа, уволнението по взаимно съгласие, обезщетението по взаимно съгласие и т.н.

току-що, algor написа:

Не помня, дали споделих тук, а не ми се рови назад....Замислих се, че много го пия това пепси и си намерих причина, че е заради двулитровите бутилки...Затова оня ден, напълних една количка с кенчета пепси кола.  Като погледнах каква камара от празни кутийки съм направила....няма никакво значение в каква опаковка е :)

Едно кенче  да ти метна, или две? :rolleyes:

преди 14 минути, Ma_ri написа:

Не помня, дали споделих тук, а не ми се рови назад....Замислих се, че много го пия това пепси и си намерих причина, че е заради двулитровите бутилки...Затова оня ден, напълних една количка с кенчета пепси кола.  Като погледнах каква камара от празни кутийки съм направила....няма никакво значение в каква опаковка е :)

Едно кенче  да ти метна, или две? :rolleyes:

Ехееее, как ми припомни пазаруването в Мазутис в апартамента ни в Солун...
Най-хубавото нещо на този апартамент е огромната тераса, гледаща към морето.
Иначе и там (като вече при теб) се пазаруват стекчета с бира и безалкохолно.
И който дойде на гости, голямата борба е да се спи на терасата, защото поне някакво раздвижване на въздуха има, а вътре температурите бяха с няколко градуса по-високи от тези навън.
Един симпатяга къркаше яко бирки Митос в кенчета...ама като ти казвам яко, бедна ти е фантастиката - на ден шляпаше по 30-40 кенчета. :cantbelieve:
Вечер заспиваше на походното легло на терасата и като захърка, комина на съседната сграда се огъваше чак :lol6:

преди 23 минути, algor написа:

Аз чакам дузпите, экшн. :help:

преди 18 минути, Ma_ri написа:

По-чисто от Кола-та ? :rolleyes:

преди 5 минути, Julius Decimus написа:

Аз чакам дузпите, экшн. :help:

Аз принципно не съм фен на дузпите, но ставам такъв, ако се изпълняват от девойки, забравили да се облекат на излизане от съблекалните.

Тоест естет съм, иначе казано. :lock:

преди 1 час, darkterminal написа:

Викаш... Бум у водата, а после мокър от дъжд се не бои :)

Хъхъхъ... Викаш не те допустнаха до микрофоня... И по-добре за теп... Но най ми арекса как е фърчала събийката на метла из залата, та чак са и плющяли шалварите и бузите от насрещния вятър... Остава и да е пускала сирените като пикиращ Юнкерс 87 преди да пусне бонбата и я признавам за съдийка №1 на Третата Българска Държава... Следващия път когато попаднеш на същото адвокатско-съдийско прицъствие, обезателно да снимаш!

Въздуха пращеше от натрупаните емоции. Можеше до се види как се овъгля по краищата и финна пепел леко пада по пода. Адвоката си е за претрепване.

еха, Емата става за писател:shock11:

:weather2:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.