Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съобщение от algor

@Yvan Sergeev, получавате последно предупреждение, че следващия път, в който споменете който и да е роднина на човек от форума (майка, баща, съпруга, съпруг, дъщеря, син, братовчедка, братовчед и т.н.) или в момента, в който дори загатнете сексуалните си мераци към която и да е персона тук, ще бъдете лишен от достъп до форума завинаги!
Никакви сексуални постове, никакви сексуални предложения, никакви видеоклипове с такива сцени, никакви вулгаризми и циницми не си позволявайте повече от тук нататък, ако желаете да продължите да пишете във форума!

За какво си мислите в момента? (съмър едишън)

Featured Replies

преди 1 час, Maleficient написа:

Джийвс :shock11:

Не си го давам.... :) Много хубава отвара забърква за изтрезняване.... :)

преди 1 час, DarkEdge написа:

product_waterplace.jpg

Ба ..... знаех си... че в Лусе произвеждат убав интелиол... ама туй с водопада е олигинална идея.... :)

Хм.... ама ... аз нали съм си каплизен.... плед водопада ща сплетна един огън..... или пък щах да си полъчам една хологлама вълху водопада на жив огън.... :) 

• Отговори 25,7k
  • Прегледи 818,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

ст.роу - космонавчик.

Тая вечер минах през 2 магазина, ама нямаше убави клуши. Едни такива неогледни и твърди. Пак си взех диня.

Ша са мъча пак , няма как.

Обаче преди да си легна ша го изцедя хубаво и ша го вържа на възел. Инак няма щастие.

преди 3 часа, Богатир написа:

Ееей, не се наваля това лято...Ама и така е добре в морето :vacation6:

...

Викаш... Бум у водата, а после мокър от дъжд се не бои :)

преди 3 часа, emmi написа:

... Стана ми леко неприятно. Не можах да се включа в дебатите. ...

Хъхъхъ... Викаш не те допустнаха до микрофоня... И по-добре за теп... Но най ми арекса как е фърчала събийката на метла из залата, та чак са и плющяли шалварите и бузите от насрещния вятър... Остава и да е пускала сирените като пикиращ Юнкерс 87 преди да пусне бонбата и я признавам за съдийка №1 на Третата Българска Държава... Следващия път когато попаднеш на същото адвокатско-съдийско прицъствие, обезателно да снимаш!

Баси, не съм писал тука от сто години... Само минавам да надникна...

А така, поредната драма куин приключи. :hush:

Цитат

Cristiano Ronaldo leaves Real Madrid for Juventus as 'new chapter' begins

https://edition.cnn.com/2018/07/10/football/cristiano-ronaldo-real-madrid-juventus-spt-intl/index.html?no-st=1531242927

току-що, algor написа:

Пууу, отдъхнах си, дагоева...

преди 3 минути, algor написа:

А така, поредната драма куин приключи. :hush: 

Добре.

А Меси или Роналдо по принцип, кой казваш е по-добър ?

То па един възход. Купиха един одъртяващ кон за луди пари. Сега ще има да го ритат здравите италиански защитници...

преди 1 минута, Julius Decimus написа:

Добре.

А Меси или Роналдо по принцип, кой казваш е по-добър ?

Бих отличил с малко повече плюс Роналдо по една проста причина: водач е и му се удава да поведе цял един отбор (който и да е той) и да го води до края на срещата.
За разлика от Роналдо, другия гений Меси (и двамата са такива) е подвластен на играта си: ако не му тръгне играта отначалото, целия мач е почти незабележим и е далеч от човек, способен да поведе отбора си към обрат.

Ако не ме беше попитал, надали ще се опитвам да оценявам тези титани, но това е моят отговор на въпроса ти.

За мен най-добрия е Дон Диего Марадона!

Откак не играе спрях да се интересувам от футбол.

Както и не гледам формула откакто го няма  вече Шумахер.

преди 5 минути, WhiteHart написа:

То па един възход. Купиха един одъртяващ кон за луди пари. Сега ще има да го ритат здравите италиански защитници...

Има още 2 години хляб в човека, но това се дължи на железният му професионализъм във всеки един ден от началото на кариерата му.

току-що, algor написа:

Има още 2 години хляб в човека, но това се дължи на железният му професионализъм във всеки един ден от началото на кариерата му.

Колкото и да не го харесвам, няма как да не призная, че е велик. Не знам обаче доколко ще му пасне калчото. Стилът е съвсем друг там, не се играе толкова скоростен футбол и с толкова свободни пространства, колкото в Испания. Ще видим де...

преди 2 минути, algor написа:

Бих отличил с малко повече плюс Роналдо по една проста причина: водач е и му се удава да поведе цял един отбор (който и да е той) и да го води до края на срещата.
За разлика от Роналдо, другия гений Меси (и двамата са такива) е подвластен на играта си: ако не му тръгне играта отначалото, целия мач е почти незабележим и е далеч от човек, способен да поведе отбора си към обрат.

Ако не ме беше попитал, надали ще се опитвам да оценявам тези титани, но това е моят отговор на въпроса ти. 

А вярваш ли, че ще ги видим пак двамата на следващото световно, или това им беше последно ? Поне на Роналдо.

току-що, WhiteHart написа:

Колкото и да не го харесвам, няма как да не призная, че е велик. Не знам обаче доколко ще му пасне калчото. Стилът е съвсем друг там, не се играе толкова скоростен футбол и с толкова свободни пространства, колкото в Испания. Ще видим де...

За калчото (и Юве в частност) и възхода се бъзиках по-горе и аз също не мисля, че (що се касае до стил на игра) това му беше добър избор, но в случая той отиде там за пари, за да не поеме към чайна таун или юесей.

преди 3 минути, Julius Decimus написа:

А вярваш ли, че ще ги видим пак двамата на следващото световно, или това им беше последно ? Поне на Роналдо.

Е, с този въпрос ме застреля, честно казано. :)

Както казах, Роналдо за пари ще направи всичко, но мисля, че е достатъчно умен за да е наясно, че няма нужда да се излага на 38 години.
Все пак нека видим следващите 2 години как ще му се отразят в спортно-техническо естество и пак ще говорим.

А Меси...според мен ще играе, стига да го покани треньора.
Аз лично (да допуснем хипотетично за миг) ако съм треньор, след това световно не бих го поканил повече да се състезава за националния отбор.
Причината е една единствена: този се раздава само и единствено, ако на фанелката му пише Барселона.
Да, там са му големите пари, това е клуба, който ще се грижи за него докато не преустанови активна състезателна дейност, но един голям футболист и Човек не може безучастно да гледа как националният му отбор губи и да се разхожда безидейно на терена, вместо да скача като тигър и да търчи като простинАл кон (ако не може друго) поне...

Но аз не съм треньор, разбира се, та ще си го канят още дълго в националния, явно.

преди 9 минути, Ma_ri написа:

Лесна е вашата :wub:

Твоята е по-лесна.

преди 32 минути, algor написа:

Преди няколко дни показаха къщата, която е наел в Италия - леко ме стресна - беше с вид на изоставена прогимназия ... Очаквах нещо по-кичозно ...:ph34r:

преди 2 минути, Ma_ri написа:

Що пък, да не е :whist:

Сещам се поне.....-айсе причини за това.

преди 2 минути, divna написа:

Преди няколко дни показаха къщата, която е наел в Италия - леко ме стресна - беше с вид на изоставена прогимназия ... Очаквах нещо по-кичозно ...:ph34r:

Ха...това съм го пропуснал, но мисля да отида лично да видя това, което казваш. :topsecret2:

Бе и неговата не е лесна...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.