Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съобщение от algor

@Yvan Sergeev, получавате последно предупреждение, че следващия път, в който споменете който и да е роднина на човек от форума (майка, баща, съпруга, съпруг, дъщеря, син, братовчедка, братовчед и т.н.) или в момента, в който дори загатнете сексуалните си мераци към която и да е персона тук, ще бъдете лишен от достъп до форума завинаги!
Никакви сексуални постове, никакви сексуални предложения, никакви видеоклипове с такива сцени, никакви вулгаризми и циницми не си позволявайте повече от тук нататък, ако желаете да продължите да пишете във форума!

За какво си мислите в момента? (съмър едишън)

Featured Replies

преди 2 часа, Ma_ri написа:

варен картоф.

Ти како да не си от нащи мъ...... Тъй де .... дръндьовски од.... се... сулаф, не сулав, вален, не варън, джален, не джалем ..... тъй ний го белим.... :)

Се... не сме специалисту да знаем га е вален и т,н, ..... мъ пък вземе да да го досвалиш бе како.... нищя че е каузисус-пелтуте.... :)

• Отговори 25,7k
  • Прегледи 818,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не знам за картофите, ама некой Ко иска чорба...

36913531_1789514177806678_35378885874858

преди 7 часа, ДиоиД написа:

Съмър вирус върлува, хм, тъй де Рей вирос или не знам какъв си....

С жената, а и с котките го изкарахме.... гадна работа....

Оздравявай! С лекарства - една седмица, без лекарства седем дена.... ;)

Мерси

преди 32 минути, _crusader_ написа:

Не знам за картофите, ама некой Ко иска чорба...

Цитат

На петия ден от диетата започнах да сънувам еротични сънища. Как лежа гол, във вана пълна със шкембе чорба!

:)

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

За шкембе чорба не знаех, ма има се къпят в прясно мляко.

Истината е въпрос на вкус

Клеопатра

преди 35 минути, _crusader_ написа:

некой Ко

Зъ мен: Супи - 3, Основни - 3, Десерти - 2. Плащам с биткойнти, ша имаш ли да развалиш.... :)

хм, зъ доставка.... адреза от плофилами, хм немаме улици и т.н. .... та да се пловикнат по миклофона от кметството.... уточнение.... да не търсят кмета.... зает е с едни далавели.... секлеталката е мой чиляк...;)

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

прясно мляко

Ех тая Клеопатла.... хм..... поведи една мода.... мани, мани..... :)

Ма, меня не ма блига..... имам си виртуална коза.... :)

преди 49 минути, ДиоиД написа:

:) На петия ден от диетата започнах да сънувам еротични сънища. Как лежа гол, във вана пълна със шкембе чорба! 

Това абсолютно го вярвам. Представям си, ако си на една друга диета, как ли сънуваш, че плуваш в океан от ракия/уиски :wub:

преди 11 часа, Реджеп Иведик написа:

Мдааа, едно дебело дърво са сцепило през средата, сякаш Зефс слязъл и му играл йна брадва.

Боговете и те кат откачат откачат. Хера може нещо да сай намусила, или Хермес го е иронизирал изтънко.

лелиии как си ги споменал поименно се едно сте били съученици у даскалото :P

а, и днес съм за Белгия :help:

преди 3 минути, Maleficient написа:

една друга диета

Хм.... до колкото си спомним някъде на зад във времето съм бил и на другата диета, ама тогава съм плувал само в море от акия/вотка/уиси и джин понякога, а понякога и коктел с между гмуркания оплаквани от лек бриз на бира.... верно в океан не съм плавал или плувал, ама щото все около или над какво съм прилитал все е било море....

За океан се замислих, хм.... некак си не ма блазни океана..... вече съм в една възраст в която и едно тихо заливче (особено подзаливче - визирам Китен...)... седнал в него да си пийвам в тоя сезон един Джин с тоник и да си бъбрим с едно хубаво девойче за има ли рай, за има ли някъде райско място дет да си вплетем един в друг и да забравим за всичко което е около нас.... да не ни интересуват калифорнийските залези, а да се наслаждаваме ба черноморските сутрешни и да се усмихваме когато изгрява слънцето, а вечер да гледаме луната и пак да се усмихваме и любим.... :)

Ех.... напират едни такива  мъжки романси в моята не до там бистра глава.... :)

Благодаря ти за хубавите спомени! 

Май си на една трета диета, така като те чета :hush:

Няма се плашиш. На всеки по нещо му липсва, ама е по-готино като ти стига и не си налагаш ограничения. Смело мечтай, само че разликата със сънуването е голяма. Нищо че една дума се ползва в ингилизкия.

Аз мисля да съм на диета ... от хора/човеци. Да се изключа и да не се впечатлявам от присъствието и съществуването им. Тогава може да засънувам, че печеля Оскар :clown:

завихри се чутовен скандал в съдебна зала

адвоката успя да докара съдийката до бяс и не сварвахме да се снишаваме докато тя пикираше с метлата из залата

другата адвоката и тя наливаше масло в огъня и нещата бяха грандиознише

в крайна сметка адвоката заяви че щом е така той отказва да задава въпроси на вещото лице, адвокатката каза че нямала какво да пита защото имало много неясноти относно датите на ремонтите и заключението ми го приеха за нула време. Стана ми леко неприятно. Не можах да се включа в дебатите.

Нищо, де.....  Другия път.

преди 2 часа, Maleficient написа:

лелиии как си ги споменал поименно се едно сте били съученици у даскалото

Боговете са хора и не са хора, също както и хората.

Никви мачуви. След 4 години ако съм жив, може да гледам, как Уругвай размазва дърводелците.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

К'во им е на 'ората? Не са богове...

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Никви мачуви. След 4 години ако съм жив, може да гледам, как Уругвай размазва дърводелците.

... лесна е твойта, както казва една видна съфорумка- щото си на хубав климат, ние тука ако не гледаме мачове, ше трябва се мятаме от етажите или минимум да си вземем иконом като Джийвс :shock11:

преди 40 минути, Maleficient написа:

от хора/човеци

Мда.... аз отдавна се оттеглих от тях, и вече не съм на някаква диета..... ти, па .... трета .... :)

Кът си затворя очите, хм не знам дали ще ги отворя... а камо ли да сънувам... хм, когато сънувам някак си подразбирам че евентуално съм жив....

Не се плаша.... някъде в форума го казах.... виртуална смърт.... телеграма.... и т.н.

След телеграмата и други подробности се оттеглих от хората/ човеците .... и не си мисля за венците и куфбатчега който ме чака....

Оскарите ми да му мислят.... хм, ако дойдат на гроба ми де.... ама това си е тяхна работа.... аз тук съм се разбрал и с жената и с един комшия да не ги информират, а да ма закопват и т.н. а дали ще си спазят обещанията, хм.... едва ли тогава ще ми пука.... :)

Сега си мечтая други неща.... как моите Оскари да додойдат до моя възраст и техните оскари да не постъпват кат мойте....

Простил съм им.... все пак са мои достижения в живота.... и като този който ги е правил се гордея, че съм постигнал да ги направя.... :)

Ей тъй.... си живея в моята си селска идилия и се радвам на чуждите оскари.... :)     

току-що, Maleficient написа:

на хубав климат

До водопаТ на сянка наш къф кеф е. По-арно от климатици разни

А к'вай тъс митамуфозъ дзвер<>чиляк?

преди 1 минута, .Alex&Vanko. написа:

Оо Рунтав!

Спорет него мой дай по-рунтаф, ма мой и дна е рунтаф

преди 2 минути, DarkEdge написа:

До водопаТ на сянка наш къф кеф е. По-арно от климатици разни

не е християнско някак така да се дразни :nono:

product_waterplace.jpg

Обувай плавницити

waterfall-for-bedroom-custom-photo-floor

ма пусленуту ние припуръчителну за пиени ора...

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.