Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

143594512_Screenshot_2018-07-25YourSkypeversionforWindowswillstopworkingsoon-Copy.thumb.png.f450ae52e196e9fb8aeef817446e014a.png

Да, изглежда че след 1ви Септември обаче наистина само "осмицата" ще работи.

Upgrade to the latest version of Skype for desktop | Skype Blogs

Цитат

We are encouraging everyone to upgrade now to avoid any inconvenience as only Skype version 8.0 will work after September 1, 2018.

При мен си работи 6.18. Която казва на сървърите че е 7.4. Явно пак ще сменяме цифрите. Микромека му работа . . . . . Да не искат да си сменям компютъра заради програмата, която съсипаха?

• Автор

@Филипов Репакове все ще се намират, но ти сам го каза:

преди 5 часа, Филипов написа:

Микромека му работа  . . . . . Да не искат да си сменям компютъра заради програмата, която съсипаха?

Няма почти никаква промяна от първата им 8-ца до сега, към момента е почти 1:1 с мобилната версия на скайп. Сбита и неудобна. Може би единствената смислена промяна е тъмната темичка.

И все пак: skype 8 - минимум windows 7. Последно време обновленията на windows 7 създават проблеми(уж липсвали нужните SSE инструкции) със стари процесори, които до сега си бутаха 7 без проблем. Всичко е точно, просто няма да инсталираме въпросните кръпки и готово... да, ама айде сега да го обясним на всеки от типа "аа бате ас  сам лаик компа ми е за фейса и филми и бухам кот дойди".

Все повече Skylake/Kaby Lake машини ми идват за windows 7. НЕ 10, 7! Ама не такъв, дето утре да стане автоматично 10. Повечето от тях искат LTSC да пиратят, когато излезе.
Все повече хора ме питат къде замина skype 7, щото www.skype.com/go/getskype-msi вече не важи, нито го има на официалната страница.

Някой да ги караше да ползват "стари" продукти на microsoft, не, те си искат.

• 3 месеца по-късно...

При мен доста отдавна никой не е на линия. Убиха ли скайп Майкрософт? Viber и Whatsapp ли са модерни сега?

• 2 седмици по-късно...

web.skype.com

също работи без инсталация, без инсталирана операционна система на търд диск, само бутване от линукс флашка и готово в браузъра се появява скайп

преди 14 минути, Белгиеца написа:

само бутване от линукс флашка

и стартиране на кой да е браузър.
А всъщност Skype 7 продължава да си работи
Snap1.png

Е аз буутвам с флашка на PCLinuxOS в момента пиша от него и има само Лиско предварително инсталиран.
А моят 11 годишен син не може да си говори по Скайпан с другарчетата, защото родителите им не искат децата им да го ползват.
Даже и от gmail не искат да комуникират, а то и от там може да се водят видеоразговори.
Може да пробвам да инсталирам един ИП телефон към SIP сървър пак и само на синчето да могат те да му звънят когато на тях им е кеф, да скиваме дали така ще се навият. Ама те май пак няма да искат да инсталират безплатния софтуер на компютър или смартфон.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.